КПК

Перегляд Повної Версії : p0105 на panda 1.2 бензин

legendaryslave
02-05-2013, 21:39
привіт всім форумі у мене є проблема, panda 1.2 8v 2004 рік тип двигуна 188a4000 ін'єкції iaw5af гібридний, практично ? прийшла в майстерню з індикатор двигуна горить і зареєструвавши несправність P0105 ланцюг датчика тиску colettore перше, що я зробив ? очистіть корпус дросельної заслінки і переобладнання б'ється метелик скидання параметрів автомобіля, адаптивні, машина є seghettamento жахливе в умовах запитом навантаження двигуна, після чого я замінив датчик тиску у впускному+ свічки автомобіля штраф за 20tina кілометрів, то починається якоїсь ідеї чи пропозиції
заздалегідь дякую за будь-які відповіді

cinqueturbo
02-05-2013, 21:47
Тиск Палива?

прогрес
03-05-2013, 00:22
якщо я правильно пам'ятаю, ce сервіс для вирішення цієї проблеми, але для перевірки більш точним, мені потрібно шасі або targa

carlo abarth
03-05-2013, 00:32
всмоктує повітря десь!!мінімум і регулювати??? штовхачі, ок???

legendaryslave
03-05-2013, 01:15
всмоктує повітря десь!!мінімум і регулювати??? штовхачі, ок???
я не відчуваю прагнення, те, що ? спорадичні проблему і як, якщо він гикає, мінімум ? регулювати і при несправності тахометра піднімається і опускається, якщо перестане давати струм, щоб подумали,

cicciocar
05-05-2013, 21:19
Здрастуйте,спробуйте, наприклад, повідомити, якщо такі є оновлення блоку управління.

blackwolf76
06-05-2013, 00:33
Можливо, ви відповіли тільки... спробуйте перевірити датчик оборотів двигуна. Ймовірно, що, коли не читає добре, втрачає сигнал, як показано на тахометр, і вам створює проблеми. Крім того, бризкає трохи стерилізації в терновий ебу... багато раз сон помилкові контакти, створювати дивні проблеми.

legendaryslave
06-05-2013, 00:36
спасибі, хлопці постійно з доказами і я дам вам знати

carlo abarth
06-05-2013, 13:18
але не та, що він де-маса повільно???
я не відчуваю прагнення, те, що ? спорадичні проблему і як, якщо він гикає, мінімум ? регулювати і при несправності тахометра піднімається і опускається, якщо перестане давати струм, щоб подумали,

legendaryslave
06-05-2013, 16:06
спасибі за всі цінні поради, тепер у мене замінені група метелик тримаю під наглядом

rondella72
06-05-2013, 22:09
спасибі за всі цінні поради, тепер у мене замінені група метелик тримаю під наглядом

Контролює два connetori ебу, насамперед, те, до підсилювача гальм (так сказати), що теж працює в кадрі, що стресів, які створює двигун, що генерує помилкові контакти. Особисто я випадково дві різні panda з цією проблемою і не кажу, що, перш ніж ми пішли до психлікарні!!!!!!!
Ps: перевірте також джгут проводів, що йде до датчика обертів частину шнура, яка проходить у штаб-квартирі кришки розподілу у раз спалює все currogato, тому що занадто близько каталізатора
Привіт і дайте нам знати, гарна робота

legendaryslave
06-05-2013, 22:16
Контролює два connetori ебу, насамперед, те, до підсилювача гальм (так сказати), що теж працює в кадрі, що стресів, які створює двигун, що генерує помилкові контакти. Особисто я випадково дві різні panda з цією проблемою і не кажу, що, перш ніж ми пішли до психлікарні!!!!!!!
Ps: перевірте також джгут проводів, що йде до датчика обертів частину шнура, яка проходить у штаб-квартирі кришки розподілу у раз спалює все currogato, тому що занадто близько каталізатора
Привіт і дайте нам знати, гарна робота
завдяки доказ метелик вдалася, завтра replace датчик оборотів і роблю тести, вказані вами

rondella72
06-05-2013, 22:31
завдяки доказ метелик вдалася, завтра replace датчик оборотів і роблю тести, вказані вами

Вибачте, забув сказати: при працюючому двигуні спробуйте поворушити роз'єм, і ви побачите, що ви від дефекту

legendaryslave
06-05-2013, 22:34
Вибачте, забув сказати: при працюючому двигуні спробуйте поворушити роз'єм, і ви побачите, що ви від дефекту
ще раз спасибі, я тримати вас в курсі

r6raven2010
06-05-2013, 23:01
Перевірте датчик абсолютного тиску у впускному колекторі... і кабелів... даю кілька клавіш, переконайтеся в тому, що є continuit? в дроти які від датчика надходять в блок управління
Pin 1----> контакт A29 ебу
2 Pin----> pin A14 блок управління
3 Pin----> пін-код А22 блок управління
4 Pin----> контактний A13 ебу

Якщо у вас continuit? включіть запалення і переконайтеся, що на контакті 3 є принаймні 5 V
На контакт 2 від 0 до 0.2 V
На pin 1 близько 5 в (тільки цей тест в роз'єм від'єднано)
Вимірювання опору кабелю, який поєднує в собі pin 4 і A13 ебу

Якщо у вас позитивного зворотного зв'язку, замінити датчик... в іншому випадку, ми слідуємо по іншому шляху

legendaryslave
06-05-2013, 23:12
Перевірте датчик абсолютного тиску у впускному колекторі... і кабелів... даю кілька клавіш, переконайтеся в тому, що є continuit? в дроти які від датчика надходять в блок управління
Pin 1----> контакт A29 ебу
2 Pin----> pin A14 блок управління
3 Pin----> пін-код А22 блок управління
4 Pin----> контактний A13 ебу

Якщо у вас continuit? включіть запалення і переконайтеся, що на контакті 3 є принаймні 5 V
На контакт 2 від 0 до 0.2 V
На pin 1 близько 5 в (тільки цей тест в роз'єм від'єднано)
Вимірювання опору кабелю, який поєднує в собі pin 4 і A13 ебу

Якщо у вас позитивного зворотного зв'язку, замінити датчик... в іншому випадку, ми слідуємо по іншому шляху
датчик новий і оригінальний continuita' само собою зрозумілим, що ми в іншому випадку помилка з'явилася в key on помилка з'являється, коли машина хникав потім strattonando викликає зміни потоку у всмоктуючому трубопроводі, що призводить до p0105

legendaryslave
09-05-2013, 21:59
porca лялечка ти взяв, електропроводка зруйнована, коли той рухався з'являвся помилки, відновлені всі посилання, все ок