Прагляд Поўнай Версіі : p0105 на panda 1.2 бензін
legendaryslave
02-05-2013, 21:39
прывітанне ўсім форуме ў мяне есць праблема, panda 1.2 8v 2004 год тып рухавіка 188a4000 ін'екцыі iaw5af гібрыдны, практычна ? прыйшла ў майстэрню з індыкатар рухавіка гарыць і зарэгістраваўшы няспраўнасць P0105 ланцуг датчыка ціску colettore першае, што я зрабіў ? ачысціце корпус дросельнай засланкі і пераабсталявання б'ецца матылек скід параметраў аўтамабіля, адаптыўныя, машына есць seghettamento жахлівае ва ўмовах запыце нагрузку рухавіка, пасля чаго я замяніў датчык ціску ва впускном+ свечкі аўтамабіля штраф за 20tina кіламетраў, то пачынаецца нейкі ідэі ці прапановы
дзякуй загадзя за любыя адказы
cinqueturbo
02-05-2013, 21:47
Ціск Паліва?
калі я правільна памятаю, ce сэрвіс для вырашэння гэтай праблемы, але для праверкі больш дакладным, мне трэба шасі або targa
carlo abarth
03-05-2013, 00:32
усмоктвае паветра дзе-то!!мінімум і рэгуляваць??? штурхачы, ок???
legendaryslave
03-05-2013, 01:15
усмоктвае паветра дзе-то!!мінімум і рэгуляваць??? штурхачы, ок???
я не адчуваю імкненні, тое, што ? спарадычныя праблему і як, калі ен ікае, мінімум ? рэгуляваць і пры няспраўнасці тахометра падымаецца і апускаецца, як калі перастане даваць ток, каб падумалі,
cicciocar
05-05-2013, 21:19
Добры дзень,паспрабуйце, напрыклад, паведаміць, калі такія есць абнаўлення блока кіравання.
blackwolf76
06-05-2013, 00:33
Магчыма, вы адказалі толькі... паспрабуйце праверыць датчык абаротаў рухавіка. Верагодна, што, калі не чытае добра, губляе сігнал, як паказана на тахометр, і вам стварае праблемы. Акрамя таго, пырскае трохі стэрылізацыі ў цярновы эбу... шмат разоў сон ілжывыя кантакты, ствараць дзіўныя праблемы.
legendaryslave
06-05-2013, 00:36
дзякуй, хлопцы ўвесь час з доказамі і я дам вам ведаць
carlo abarth
06-05-2013, 13:18
але не, што ен дзе-маса павольна???
я не адчуваю імкненні, тое, што ? спарадычныя праблему і як, калі ен ікае, мінімум ? рэгуляваць і пры няспраўнасці тахометра падымаецца і апускаецца, як калі перастане даваць ток, каб падумалі,
legendaryslave
06-05-2013, 16:06
дзякуй за каштоўныя парады, цяпер у мяне заменены група матылек трымаю пад наглядам
rondella72
06-05-2013, 22:09
дзякуй за каштоўныя парады, цяпер у мяне заменены група матылек трымаю пад наглядам
Кантралюе два connetori блока кіравання, перш за ўсе, тое, да ўзмацняльнікі тармазоў (так сказаць), што таксама працуе ў стральбе, што з высілкамі, што стварае рухавік, стварае ілжывыя кантакты. Асабіста я выпадкова два розных панда з гэтай праблемай і не кажу, што, перш чым мы пайшлі ў псіхлячэбніцу!!!!!!!
Ps: таксама праверце паляць правадоў, які ідзе на датчык частаты кручэння частку шнура, якая праходзіць у штаб-кватэры вечка размеркавання на раз спальвае ўсе currogato, таму што занадта блізка каталізатара
Прывітанне і дайце нам ведаць, добрая праца
legendaryslave
06-05-2013, 22:16
Кантралюе два connetori блока кіравання, перш за ўсе, тое, да ўзмацняльнікі тармазоў (так сказаць), што таксама працуе ў стральбе, што з высілкамі, што стварае рухавік, стварае ілжывыя кантакты. Асабіста я выпадкова два розных панда з гэтай праблемай і не кажу, што, перш чым мы пайшлі ў псіхлячэбніцу!!!!!!!
Ps: таксама праверце паляць правадоў, які ідзе на датчык частаты кручэння частку шнура, якая праходзіць у штаб-кватэры вечка размеркавання на раз спальвае ўсе currogato, таму што занадта блізка каталізатара
Прывітанне і дайце нам ведаць, добрая праца
дзякуючы доказы матылек ўдалася, заўтра replace датчык абаротаў і раблю тэсты, названыя вамі
rondella72
06-05-2013, 22:31
дзякуючы доказы матылек ўдалася, заўтра replace датчык абаротаў і раблю тэсты, названыя вамі
Прабачце, забыўся сказаць: пры працуючым рухавіку паспрабуйце паварушыць раз'ем, і вы ўбачыце, што вы ад дэфекту
legendaryslave
06-05-2013, 22:34
Прабачце, забыўся сказаць: пры працуючым рухавіку паспрабуйце паварушыць раз'ем, і вы ўбачыце, што вы ад дэфекту
яшчэ раз дзякуй, я трымаць вас у курсе
r6raven2010
06-05-2013, 23:01
Калі ласка, праверце датчык абсалютнага ціску ва впускном калектары... і кабеляў... даю некалькі клавіш, пераканайцеся ў тым, што есць continuit? у правады, якія ад датчыка паступаюць у блок кіравання
Pin 1 ----> pin А29 эбу
Pin 2 ----> pin A14 эбу
Pin 3 ----> pin A22 эбу
Pin 4 ----> pin A13 эбу
Калі ў вас continuit? уключыце запальванне і пераканайцеся, што на кантакце 3 есць па меншай меры 5 V
На pin 2 ад 0 да 0.2V
На pin 1 каля 5 у (толькі для гэтага выпрабаванні ў раз'ем отсоединен)
Вымярэння супраціву кабеля, які злучае кантакт 4 і A13 эбу
Калі ў вас станоўчай зваротнай сувязі, замяніць датчык... у адваротным выпадку мы ідзем па іншым шляху
legendaryslave
06-05-2013, 23:12
Калі ласка, праверце датчык абсалютнага ціску ва впускном калектары... і кабеляў... даю некалькі клавіш, пераканайцеся ў тым, што есць continuit? у правады, якія ад датчыка паступаюць у блок кіравання
Pin 1 ----> pin А29 эбу
Pin 2 ----> pin A14 эбу
Pin 3 ----> pin A22 эбу
Pin 4 ----> pin A13 эбу
Калі ў вас continuit? уключыце запальванне і пераканайцеся, што на кантакце 3 есць па меншай меры 5 V
На pin 2 ад 0 да 0.2V
На pin 1 каля 5 у (толькі для гэтага выпрабаванні ў раз'ем отсоединен)
Вымярэння супраціву кабеля, які злучае кантакт 4 і A13 эбу
Калі ў вас станоўчай зваротнай сувязі, замяніць датчык... у адваротным выпадку мы ідзем па іншым шляху
новы арыгінальны датчык continuita' само сабой якія разумеюцца, што мы як інакш памылка б з'явілася ў key on памылка з'яўляецца, калі машына хныкаў затым strattonando выклікае змены струменя ў всасывающем трубаправодзе, што прыводзіць да p0105
legendaryslave
09-05-2013, 21:59
porca pupa ты ўзяў праводкі разбурана, калі той рухаўся з'яўляўся памылка аднаўлення злучэння усе ок