КПК

Прагляд Поўнай Версіі : digiprog 3

r6raven2010
02-05-2013, 20:04
хлопцы, вы ведаеце? выкарыстоўваеце яго? я бачыў, і я зацікаўлены, каб злавіць яго...

zondra
16-05-2013, 01:27
прывітанне крумкач я, у мяне працуе вельмі добра і карысна, калі вы зацікаўлены, я пашлю табе спасылку, дзе ўзяць.

r6raven2010
16-05-2013, 07:35
вы, дзякуй вам, буду ўдзячны.... ? тое, што я шукаю, але яна выдатна працуе? вы ніколі не даў мне праблемы? вы ? прыйшоў у камплекце ўсе кабелі, акрамя бд? ручныя злучэння і гэтак далей?

zondra
16-05-2013, 12:35
прывітанне raven працуе выдатна, ніколі не даў мне праблемы, я зразумеў, што назад смарт з 2009 года ў дыягназ не разабраць нічога. у камплекце з кабелямі, і ўсе узяў на сайце chinese на 400 еўра, калі я правільна памятаю

MultiBravo
16-05-2013, 13:17
Што вы разумееце, калі кажаце: "не разбіраць нічога?"
Дзякуй

r6raven2010
16-05-2013, 13:23
як правіла, вы павінны зняць карціны, інструменты і ўмяшацца ў eeprom... у іншых выпадках вы можаце прама з presadiagnosi

zondra
16-05-2013, 13:23
праз раз'ем obd

r6raven2010
16-05-2013, 13:26
я мог бы адправіць спасылку ў лічку? ці чу? калі рэгламент дазваляе...

zondra
16-05-2013, 13:50
калі паглядзець правілы, то дазволю сабе ручнік месца тут, у адваротным выпадку я пашлю табе асабістае паведамленне.

r6raven2010
16-05-2013, 14:07
Рэгламент забараняе linkaggio іншых форумах і дзейнасці? камерцыйныя... але, як не вы-прадавец, я думаю, што няма, мы як nnt забаронена... каб пазбегнуць mandamelo ў лічку... магчыма, хто-то зацікавіўся, давайце пагаворым аб cn admin і паглядзім, што рабіць... дзякуй загадзя

zondra
16-05-2013, 14:15
ок ідэальна падыходзіць вам асабістае паведамленьне

r6raven2010
16-05-2013, 16:13
C'? кабель з заціск для eeprom?

Ах, я забыўся кіраўніцтва з фігурамі спасылку?

zondra
16-05-2013, 17:48
вы вось усе трасы абцугі ручныя.

r6raven2010
16-05-2013, 19:33
ідэальны, я бачу, што вы задаволены, выкарыстоўвалі вельмі?

kappaca
02-07-2013, 23:47
прывітанне zondra вы можаце даць мне некаторыя навіны яшчэ нават на мяне, я яго купіў каля 20 дзен таму, але не, і прыбыў яшчэ мы спадзяемся, што вы з'явіцеся.
але я хацеў бы спытаць на групы audi, vw, як ен паводзіць сябе audi a4, golf, passat і г.д .. калі вы можаце выслаць мне нумар ячэйкі. так вы chiamo.grazie

sportknight
03-07-2013, 09:11
што робіць гэты інструмент? раскажыце :D

r6raven2010
26-08-2013, 23:06
выпраўляе км ад прыборнай панэлі і эбу... некаторыя з БД іншых, чытаючы eprom

linus146
30-09-2013, 22:44
прывітанне усе ў мяне есць я, і я знаходжу гэта даволі добра
адзіная праблема, для мяне знайшлі і што ilcolore кабеляў і розных dalcolore паказана на схемах
чаму так шмат лішніх правадоў

michele30
07-10-2013, 21:59
хто-то перайсці калі-небудзь зрабіў рамках экспрэс?
у мяне пра, але, як правіла, чытанне з суппорта, на guid non c'? нават не напісаў, што частка ідзе на суппорт, і ў любым выпадку я буду разглядаць, з аднаго боку, што ад іншай, але, выпраўляючы < напалі на аўтамабіль у мяне заўседы аднолькавыя ( врі)
як ніколі?

linus146
07-10-2013, 23:39
калі вы ня хочаце пашкодзіць вам савет отпаять памяць
для размяшчэння вы павінны паважаць pin 1 памяці з дапамогай пін-кода 1 суппорт
тое, што кляшчы, як правіла, і " адзначаны чырвоным
тое, што памяць, як правіла, мае кропка

michele30
08-10-2013, 13:21
я тут, я не бачу ніякіх шматкроп'е?

у кіраўніцтве я не бачу neinte, што вы кажаце старога lancia y 1996 годзе, у 2000 годзе, вы ведаеце, як гэта зрабіць?
вы можаце зрабіць гэта з дапамогай абцугоў?

linus146
08-10-2013, 14:20
калі памяць не кропка кантактам нумар 1, і' той, што ўнізе злева, трымаючы надпіс, якую можна прачытаць

калі ў вас есць сумненні, спампаваць datashhet

linus146
08-10-2013, 14:23
у рамках множнай я магу загрузіць малюнак
але вы імшы, каб зразумець, як і памяць?
глядзіце, што тлумачэнне, якое я даў табе павінна быць дастаткова, каб вызначыць, як ідуць
але вы dissaldando?
калі пп вы dissaldando паспрабуйце драпаць ножкі памяці, або адрадзіць сажалка з паяльнікам
я dissalderei на вашым месцы

michele30
08-10-2013, 21:02
вы, каб зразумець, як ? памяць, аднак, сення нам гэта ўдалося
яшчэ я ніколі не павінен быць-чаму? ну я не ведаю, як вы, я баюся пашкоджанні.
так і цяпер, я ўзяў паяльной станцыя гарачага паветра і даводзіцца займацца трохі раней.
табе, як dissaldi ў momorie?

linus146
08-10-2013, 21:16
я нават станцыя гарачага паветра,
як правіла, выкарыстанне станцыі інфрачырвонага ( фенаменальны)
у адваротным выпадку класічны зваршчык стілус

michele30
09-10-2013, 13:56
і як яна працуе ?

linus146
09-10-2013, 14:28
што вы маеце на ўвазе, як гэта працуе?

дзе ты міхась?

michele30
10-10-2013, 14:15
вы ведаеце, скажыце мне, выпадкова, як вы робіце рамкі lancia y з 1997 года да 2001 года?
з, што відэлец падключэнні?

linus146
10-10-2013, 14:24
вы не далі pdf?

я праверыў на y nn возьмецца
таму толькі новую,я думаю
але, вядома, з тако

michele30
11-10-2013, 13:23
затым вы кажаце мне, што не c'? да зрабіць гэта з digiprog

michele30
11-10-2013, 13:45
я знайшоў на nyo на collegaemnto, што вы можаце зрабіць непасрэдна ад разеткі, не адкрываючы карціну, вы кажаце, што гэта выканальна з відэльцам рамках множнай аснове?

linus146
11-10-2013, 13:58
digi prog nn сябе паказвае у карцінах праграмуемыя, як вы працуеце?
спасылка nyo якой паказвае фота ставіцца да сілкавання рамкі, і, магчыма, пін-код для падлучэння генератара хвалі ( я думаю, па меншай меры, так)
магчыма, нейкі калега можа дапамагчы вам

djdanny
20-10-2013, 19:04
Хто-то абнавіў 4.85? Працуе? Я не файл абнаўлення для каго-то?

linus146
01-12-2013, 08:30
ды. я бачыў, што выйшла абнаўленне да 4.85
я чуў, калега, і я сказаў, што гэта нармальна
я заўседы праблема кабеляў, якія трэба змяніць, каб атрымаць патрэбны колер з pdf
ніхто не можа даць мне руку дапамогі?

bluted
01-12-2013, 20:21
прывітанне, Хлопцы, я 4.82 і пацвярджаю, што нейкі машыны, калі ласка, obd, але, як вы linus146 у мяне праблема кабеляў...я змагаюся з сэм смарт-450 2004 (тб 51),каму-то і атрымалася ідэнтыфікаваць колеру?

вызначаны спасылкі для sam 450 smart з dp3 клон (розныя колеру інструкцыі)...хто-та з вас атрымалася падключыць яго да пк, каб зрабіць рэзервовыя копіі файлаў?

linus146
05-12-2013, 22:44
такім чынам, вы вырашылі праблему з кабелямі?

bluted
06-12-2013, 08:37
вы Linus146, цяпер я вырашыў толькі з кабелем 51, чаму? у мяне не было шмат часу, каб угнацца, але калі вы пу? служыць вам, робіць крок з задавальненнем. а я думаю, што яны выкарыстоўвалі той жа "код"колеру, таксама іншыя раздымы. ва было б лепш, каб праверыць, перш чым запісаць што-то!

linus146
06-12-2013, 09:24
прывітанне, калі мне крокі ты робіш мне вялікую ласку, на самай справе я таксама думаю, што яны выкарыстоўвалі тую ж сістэму, каб усе кабелі
будзьце ў курсе, таму і шкада, nn стане sfrutare 100 x 100 гэты інструмент
дзякуй

bluted
06-12-2013, 10:42
ок,а калі табе ўдасца знайсці які-небудзь іншы кабель, дай мне ведаць...мая відэлец 51 мае наступныя колеры: чорны, чырвоны, светла-карычневы і карычневы scuro.io я падключыў сэм так:
інструкцыі / plug 51
зялены-чырвоны
жоўты-цемна-карычневы
белы-светла-карычневы
карычнева-чорны.
ты змог абнавіць яго да 4,85?

frienz
07-12-2013, 10:48
Вітаю ўсіх, я заяўляю, што я знайшоў спасылкі vs першым пасля даследавання, скіраваных на digiprog 3, я проста купіў новы з 300 еўра , версія ўстаноўлена і' 4.85,
цяпер я яго толькі ўключылі, і я хацеў параўноўваць з тымі, хто больш? практычна.

напрыклад, я хацеў бы паспрабаваць на Nissan juke 2010 года пытаецца ў мяне, кабель 1, але нават не разумею, які... мандарын nn разумею ;-)

учора я быў у стане паспяхова раз'ем odb на vw golf 5 , калі б усе было так проста ўсе :-)

frienz
08-12-2013, 20:14
для дадатковай інфармацыі, дзякуй, леандра, што аб'ядналі два пасады, правільны кабель для nissa juke з eprom c86 і 04/2 у маім камплекце, пытаецца, № 1 m NN і правільна. атрымалася

bluted
10-12-2013, 14:35
кабель 1, і электронныя карты з тб у суппорт..але вы павінны мець трохі вопыту электроніка для падлучэння eeprom.

frienz
10-12-2013, 15:07
на самай справе, я дадаў інфармацыю,
так як кабель, заціск ў маім камплекце іх два, 04/2 і 01/2, але толькі першы-правільны,
што тычыцца якасці? у пінцэт ў тэме, лепш адпусціць,
я ўзяў правады і я іх зварныя непасрэдна на eeprom, у адваротным выпадку даваў паказанні няслушнай і nn programmava трубы

я спадзяюся, што быў карысны

bluted дзякуй за добразычлівы адказ,,, для падлучэння eprom, я магу сказаць, што nn і цяжка. я programmavo наяўнасць вафлі з multipipo і, магчыма, я іду, каб асвяжыць ўбачыў нядобрую... heheheheh прывітанне

etkl
10-12-2013, 21:07
Віншую, дарагі сябар. Добры вечар, і buoona ноч.

bluted
11-12-2013, 22:03
Fienz,то вы больш не? добра мне з бассеином ;-)...малайчына, прывітанне

frienz
20-12-2013, 11:16
абнаўлення, я паслаў у гэтую краіну два eprom, у мадэлі pt-cruiser з мацярынскай платы hc11 і hc12, не рэкамендую нікому, падняўшы рукі, счытвае прабег дрэнна, і пасля перазапісаны завісае tuttto... небяспеку, я пачынаю ў гэтым сумнявацца цацка, добра, калі дзейнічае як ад разеткі, odb, але тады вы ідзяце на складанай і нявызначанай...

voglioimparare
20-12-2013, 12:03
выдатны інструмент,я знайшоў новы full 1500 еўра ў сеткі.. я хацеў зрабіць нам падарунак, нават я чаму? мой калега, ен па-сапраўднаму добра зроблена, і, перш за ўсе, не памыліцеся!

frienz
20-12-2013, 12:15
выдатны інструмент,я знайшоў новы full 1500 еўра ў сеткі.. я хацеў зрабіць нам падарунак, нават я чаму? мой калега, ен па-сапраўднаму добра зроблена, і, перш за ўсе, не памыліцеся!

я купіў 360-й? дастаўка з усе кабелі, але сення, я бачыў, як адзін з кветкамі з vavi pin адпавядаць тым, якія на фота і указаных у інструкцыі па эксплуатацыі...

voglioimparare
21-12-2013, 19:26
я купіў 360-й? дастаўка з усе кабелі, але сення, я бачыў, як адзін з кветкамі з vavi pin адпавядаць тым, якія на фота і указаных у інструкцыі па эксплуатацыі...

мне здаецца, мала..., я б паставіў спасылку, але вы не можаце....;) відавочна, робяць некалькі версій;)

frienz
21-12-2013, 21:04
цяпер кітайцы кланаваць ўсе, а ў нас няма, і ня дзіўна, у асноўным яны ядуць для гэтага вы праводзіце, я без прэтэнзій, я шчаслівы, я знайшоў таксама tacho pro 190 eurozzi.... потым вы ідзяце ў на

bluted
23-12-2013, 13:21
прывітанне,quancuno вам і атрымалася падключыць zee смарт-версія, з dp3?
я не магу гэта чытаць ні ў якім выпадку з кабелем 30...

frienz
27-12-2013, 07:47
прывітанне,quancuno вам і атрымалася падключыць zee смарт-версія, з dp3?
я не магу гэта чытаць ні ў якім выпадку з кабелем 30...

вы схемы сварок ў pdf ?

linus146
27-12-2013, 14:09
вы скажыце мне, як адключыць
oppue існуе мадэль chenn адключыць?

frienz
27-12-2013, 16:03
Лінус... у спасылцы на што , прабачце ?

linus146
27-12-2013, 21:55
ciao.in спасылкай на тое, што я не магу зразумець, як адключыць, каб атрымаць поспех у riprogrammarla. у гэты момант я сумняваюся, што блок кіравання ( zee)мая машына не можа smontare. ці трэба разбіраць блок засцерагальнікаў?

frienz
28-12-2013, 11:07
я abonamento з фірмай, якая пасылае info на 20 мін для зняцця , у панядзелак раніцай я іду ў майстэрню , formulo запыт і табе прыкладаю на форуме з інструкцыямі бачныя , мадэратар дазваляе.

bluted
28-12-2013, 13:26
вы frienz але, як звычайна, колеру правадоў клон не вяртаюцца...

frienz
28-12-2013, 13:47
bluted, я пацвярджаю і падтрымліваю, кабелі казіно для ўсіх тых, хто купляе ў краме кітайскіх, бессэнсоўна кіраўніцтва, так як кожная мадэль збіраецца з выразаць кабелі ў задавальненне, а не пасля афарбоўкі.. так што праца ўжо " і " пацярпелых ад гэтага , не кажучы ўжо паслаць паказанні, дадзеныя ў eprom адчувальныя, спрабуючы зразумець, калі колер правільна, вы рызыкуеце прыгатаваць ўсе, ужо здарылася са мной у двух выпадках.

raffaell0
30-12-2013, 01:13
Усім прывітанне, і з святам.
І ў еўропе?я digiprog і праз obd працаваў на passat bg3 1.9 tdi, opel astra дызель 2005 прадаваць, калі я памыляюся.
Тое, што мяне цікавіць ? злучэнне з ПК. Я б хацеў прачытаць eeprom.Хто-то есць ? атрымалася?І калі магчыма, калі ласка, крок х крок мне, як ен гэта зрабіў.
Дзякуй

linus146
30-12-2013, 08:38
я не магу табе дапамагчы , я ў такой жа сітуацыі, проста каб
ведаць , табе колер правадоў ідзе добра?

bluted
30-12-2013, 13:40
Усім прывітанне, і з святам.
І ў еўропе?я digiprog і праз obd працаваў на passat bg3 1.9 tdi, opel astra дызель 2005 прадаваць, калі я памыляюся.
Тое, што мяне цікавіць ? злучэнне з ПК. Я б хацеў прачытаць eeprom.Хто-то есць ? атрымалася?І калі магчыма, калі ласка, крок х крок мне, як ен гэта зрабіў.
Дзякуй

у dp3 клон можна падлучыць да пк, але толькі для рэзервовага капіявання файлаў, захаваных на dp3...цяпер я змог перавесці толькі eeprom, як 93c66 і ім падобных, але, на жаль, файлы eeprom самыя вялікія, як 9s12 і hc68, не могуць быць перададзены на пк

для frienz, на жаль, знайсці колеру відэльцы 51 я і хацеў дзень, ідучы трасы спасылак, і я нават ўдачы.
калі ў мяне мала часу, я спрабую ісці спасылкі штэпсельнай відэльцы 30 і, калі бачыў, што правады ў выпадку, калі для кожнага dp3,замест таго, каб цягнуць з кветак мы глядзім, куды на самай справе ідуць, падлучаных на кантактны раз'ем паслядоўнага...

raffaell0
30-12-2013, 22:38
*bluted, дзякуй за навіну.Але я магу злучыцца.нават праграмы не магу ўсталяваць яе правільна.мяне ад памылкі.Вы можаце адправіць мне для pn кіраўніцтва comd вы зрабілі.крок за крокам.
У digiprog падтрымлівае x некаторыя аўтамабілі, а таксама дыягназ і што-то яшчэ.але калі я мог бы праверыць яго калі ? эфектыўна.

Omt
04-01-2014, 23:35
Хлопцы, як наконт скласці спіс аўтамабіляў счытваюцца і запісваюцца праз obd? Я бачу, што гэты інструмент добра працуе толькі па obd..

frienz
05-01-2014, 10:01
Хлопцы, як наконт скласці спіс аўтамабіляў счытваюцца і запісваюцца праз obd? Я бачу, што гэты інструмент добра працуе толькі па obd..

таксама працуе і з іншымі кабелямі, трэба толькі зразумець, на што pin спасылаюцца на праводку для eprom, так і ў афіцыйным, што ў клоны, якія маюць кабелі, падлучаныя да*****

Omt
05-01-2014, 13:36
Ок? калі не адгадае кабелі рызыка спаліць карціну або што-нешта іншае.. Калі мы робім спіс аўтамабіляў працуе праз obd мы разумеем, што парк аўтамабіляў ахоплівае без сучка і задзірынкі. Ці я памыляюся?

matech
07-01-2014, 11:34
Але, каб рады, некаторых кліентаў, я думаў я зрабіць куплю ў гэтай галіне.

Думала, digiprog 3, не больш пры неабходнасці (з улікам кошту мінімум) у tachopro толькі, каб мець інструмэнт "эскорт" для бяспекі.

Вы што думаеце? чаму? я таксама бачу шмат digimaster 3 у продаж, але як? відаць, што цана будзе добра адрознівацца...

I digiprog ўсе кабелі завышаныя? што ? добрая свідравіна на самай справе...

raffaell0
07-01-2014, 13:25
Паглядзець-то? аўтамабіль, які падтрымлівае OBD. Для мяне ? то прычына, па якой пу? сказаць "купля";Просты і хуткі. Астатняе, што вы f? праз нерухомае ? рашэнне зачаткавым стане, і cio? ўваходзіць у раздзел diy. Я думаю, што ўсе ў вас добра elettrauti вам не трэба ў абавязковым парадку для digiprog ісці на eeprom.
Tachopro? А то я не зразумеў, калі gi? ce l?у вас есць ці вы хацелі б купіць. Калі вы хацелі б купіць я не бачу, чаму?. У digiprog ? pi? перадавой, чым tachopro. Заўседы, тэарэтычна. І мы гаворым пра C***я думаю ;-) Так ? усе тэарэтычныя абмеркавання.
-Нічога якасць?
-Нічога, абслугоўванне кліентаў
-Нічога, update
Рабунак у тым ліку і ў цане.
Жарт :-)) Не заўседы

matech
08-01-2014, 22:53
І чаму ніхто не кажа пра тое, digimaster? Гэта сапраўды глупства, як здаецца?

Мне здаецца, што не робіць нічога з бд (ці амаль)...

Аднак repsoft трапляе кітайскі клон digiprog і з 2000euro яшчэ вы ад арыгінала :-)

шкада, што вы не зменіцца і ўсе адаптары, што шмат, і на клон не маюць рацыю: так што чакае вас у пралом :-D

frienz
11-01-2014, 07:27
І чаму ніхто не кажа пра тое, digimaster? Гэта сапраўды глупства, як здаецца?

Мне здаецца, што не робіць нічога з бд (ці амаль)...

Аднак repsoft трапляе кітайскі клон digiprog і з 2000euro яшчэ вы ад арыгінала :-)

шкада, што вы не зменіцца і ўсе адаптары, што шмат, і на клон не маюць рацыю: так што чакае вас у пралом :-D

у digimaster 3 , Enigma з'яўляюцца igliori, як я зразумеў, папраўце мяне, калі я памыляюся, але costan спадчыны ў маіх кішэнях... для аднаўлення выдаткі, трэба зрабіць зусім трохі святога пісання ;-)

raffaell0
11-01-2014, 12:58
Я ведаю, што сказаць на гэтую тэму.Я nn я думаю, што вы не можаце, гарын l інструмент толькі з о'кей і км. Як правіла, вы павінны прымусіць вас дорага заплаціць за x у гэтым.Але ты ведаеш, што ты не можаш папрасіць вельмі.Я бачыў інтэрфейсы, якія стаяць на 9000?.Не ? лепш, чым калі трымаць на вітрыне? Я разумею, l eccezzione тэхналагічных даследаванняў.Але кожныя 2 месяцы выходзіць мадэль аўтамабіля, новы.Затым купіце сення, і заўтра вы ўжо? інструмент абмежаваны. Трэба рабіць абнаўлення? Ок.Kosto?

matech
19-01-2014, 14:05
У digimaster-кітайску будзе каля 1500: яны кажуць, быць арыгінальны інструмент, якая пашыраецца, надзейнай, і г.д. але я не думаю, з'яўляюцца сапраўднымі. Дарэчы, не ведаю, як асобе праз OBD. Нават праект Launch памірае, наколькі я ведаю!

У digiprog 3, здаецца, есць добры шанец, ? адносна да цяперашняга часу, робіць шмат рэчаў у БД, але той факт, што прыбылі з няправільна драты мне нямала раззлаваны!

Tachopro ? старое, але мне здавалася, я разумею, што можа быць больш? надзейны digiprog клон....папраўце мяне, калі я памыляюся!

Аб такой аперацыі, аб якой вы кажаце:
мала хто хоча мець справу з гэтымі рэчамі, але потым у рэальнасці? c'? людзі, якія марнуюць тысячы еўра, каб мець адпаведнае абсталяванне.
і richietse есць.
акрамя таго, калі вы sgamare падман, есць мноства інструментаў, каб зрабіць, што работы поўнасцю або няма!

я спрабую усяго толькі інструмент, каб дагадзіць нейкай спарадычныя запыце.

Думала, digiprog + нейкі новы інтэрфейс спецыфікацыя OBD для некаторых новых машын (тыпу праграмістаў, serial для групы VAG пасля 2006 года, PSA або FIAT)

raffaell0
19-01-2014, 15:07
Я не ведаю, што сказаць з гэтай нагоды, чаму? парадаваць некаторых кліентаў гэта значыць? Многія кліенты=варта выдаткавацца некалькі кліентаў 5 або 10 у год = nn, навошта марнаваць.
Сказаўшы, што, калі вы хочаце пайсці трохі больш? упэўнены, і выдаткаваць мала?
Гэта ? мая ідэя:
Атрымаць digiprog у некалькі еўра, і вы, многія машыны праз obd. БД= 5 хвілінаў = просты працы і нумары не разлічваем, што машыны з дадатковых кабеляў, што на імгненне іх выключаем. ОК?
У чым?цяпер не асоба або памылак(OBD), вы заўседы вымушаныя альбо ісці на тако, і cio? на eeprom, або ў адпаведнасці з аўтамабілі, вы павінны пайсці на ecu. Я кажу гэта класічная, калі дадатковыя кабелі, прымацаваныя да digiprog , калі памыліліся, і таму вы павінны пляснуць і працаваць, і паспрабаваць паспрабаваць, можа быць ? лепш, чым пасля некаторых тэстаў з адаптарамі nn ідзе,рэагуйце direttatemnte на eeprom.
Калі гаворка ? няправільна, ведаю, што сказаць.
Я буду рабіць так жа.У залежнасці ад вашай сітуацыі.
Добрае нядзеля

dynosauro
19-01-2014, 18:26
пратэставана і працуе на passat 3c,audi a6 4f,гольф 4 rb8 праз obd

frienz
20-01-2014, 09:29
Я не ведаю, што сказаць з гэтай нагоды, чаму? парадаваць некаторых кліентаў гэта значыць? Многія кліенты=варта выдаткавацца некалькі кліентаў 5 або 10 у год = nn, навошта марнаваць.
Сказаўшы, што, калі вы хочаце пайсці трохі больш? упэўнены, і выдаткаваць мала?
Гэта ? мая ідэя:
Атрымаць digiprog у некалькі еўра, і вы, многія машыны праз obd. БД= 5 хвілінаў = просты працы і нумары не разлічваем, што машыны з дадатковых кабеляў, што на імгненне іх выключаем. ОК?
У чым?цяпер не асоба або памылак(OBD), вы заўседы вымушаныя альбо ісці на тако, і cio? на eeprom, або ў адпаведнасці з аўтамабілі, вы павінны пайсці на ecu. Я кажу гэта класічная, калі дадатковыя кабелі, прымацаваныя да digiprog , калі памыліліся, і таму вы павінны пляснуць і працаваць, і паспрабаваць паспрабаваць, можа быць ? лепш, чым пасля некаторых тэстаў з адаптарамі nn ідзе,рэагуйце direttatemnte на eeprom.
Калі гаворка ? няправільна, ведаю, што сказаць.
Я буду рабіць так жа.У залежнасці ад вашай сітуацыі.
Добрае нядзеля

Ўхваляю і падтрымліваю , кошт-якасць? digiprog3 з 4.85 да раскошы, каб зрабіць з маленькіх гульняў проста, каб задаволіць некаторыя патрэбы, ад обд , для астатніх кажу, што паспрабаваць усе кабелі, якія есць у пі? і лепш адпусціць...мой асабісты вопыт

frienz
20-01-2014, 14:03
прывітанне, я знайшоў прадаўца, які прапануе digimaster 3 1500 еўра, уключаючы абнаўлення за год... амаль бяру і спрабую таксама тое, што.. хто-то ўжо належаць мне ??

frienz
01-02-2014, 10:27
абнаўленне : паспяхова digiprog 3 , одб на vw golf 6 серыі , і audi a4, 2007.

raffaell0
01-02-2014, 11:21
А ты арыгінал? А што, калі ? x група VAG есць шмат інструментаў, якія робяць гэта, і тут толькі.Але толькі групы VAG.Чытаюць у сістэму dell иммобилайзер.Рэдагуюць непасрэдна immo off, ключы,etc
L' важна ? што вы задаволеныя тым, што вы купілі.

frienz
01-02-2014, 12:18
А ты арыгінал? А што, калі ? x група VAG есць шмат інструментаў, якія робяць гэта, і тут толькі.Але толькі групы VAG.Чытаюць у сістэму dell иммобилайзер.Рэдагуюць непасрэдна immo off, ключы,etc
L' важна ? што вы задаволеныя тым, што вы купілі.

вы , digiprog 3 v. 4.85 робіць сваю працу добра, odb я задаволены, трохі менш для бардэль з кветкамі правадоў .... цярпенне..

raffaell0
01-02-2014, 12:23
Бардэль з кабелямі? Cio? вы прынялі clo*і з 1500? да цяперашняга часу 1 год?

frienz
01-02-2014, 12:25
Бардэль з кабелямі? Cio? вы прынялі clo*і з 1500€ да цяперашняга часу 1 год?

я казаў пра digiprog 3 платныя (400) .. digimaster 3 ( 1500 ) мне прыходзіць праз пару тыдняў

raffaell0
01-02-2014, 12:26
*obdflasher. Што вы маеце на ўвазе-nn, я бачу прыхільнасць?

raffaell0
01-02-2014, 12:27
Frienz? Цяпер мы siamo.Avevo няправільна.

frienz
01-02-2014, 12:31
Frienz? Цяпер мы siamo.Avevo няправільна.

праўдападобна, я перайшоў ад адной тэмы да іншай..., аднак, я выявіў, што існуюць праграмы, якія працуюць пад Windows, якія працуюць у гэтай галіне.. я толькі зазірнула канкурэнта.. ніхто не ведае-й? ?

raffaell0
01-02-2014, 15:17
У тым сэнсе, што працуюць пад windows? Вы можаце працаваць непасрэдна ў eeprom.Залежыць, калі на тахометр або блок кіравання.Законы і потым іх тачка з мяккай тыпу tachosoft або падобныя.Калі ? гэта што вы мелі на ўвазе

frienz
02-02-2014, 08:20
я не магу сказаць , у мяне быў толькі непрыемнасцяў з Chrysler і канкурэнта з дапамогай мабільнага тэлефона вырашана...

raffaell0
02-02-2014, 08:52
Пытанне Крайслер ? нарадзілася да або пасля куплі digiprog? Чаму? калі паглядзець у кіраўніцтвах па эксплуатацыі, якія вам былі дадзены на кампакт-дыску , паглядзець, што ? апісана марка х марка, як вы павінны зрабіць х, каб працаваць.

frienz
08-02-2014, 12:53
Пытанне Крайслер ? нарадзілася да або пасля куплі digiprog? Чаму? калі паглядзець у кіраўніцтвах па эксплуатацыі, якія вам былі дадзены на кампакт-дыску , паглядзець, што ? апісана марка х марка, як вы павінны зрабіць х, каб працаваць.

пытанне яна нарадзілася пасля таго, кабелі не правільна мяне пяклі два eprom і іх я назваў "крок"

raffaell0
08-02-2014, 16:16
Гэты Chrysler nn, вы маглі б зрабіць праз Obd?

frienz
09-02-2014, 10:35
Гэты Chrysler nn, вы маглі б зрабіць праз Obd?

магчыма !! з маей digiprog 3 4.85 не было ў бок.

kappaca
09-02-2014, 18:20
хлопцы, калі каму-то трэба, я 4.88

raffaell0
09-02-2014, 18:30
прашыўкі 4.88 ці вы маеце на ўвазе ў digprog за ўсе?

matech
09-02-2014, 21:08
я думаю, прашыўкі... ? трохі пяшчотнай, як аперацыя?, не ўсе кітайцы аднолькавыя, будзьце ўпэўненыя, вы саджаеце

kappaca
10-02-2014, 07:11
я думаю, прашыўкі... ? трохі пяшчотнай, як аперацыя?, не ўсе кітайцы аднолькавыя, будзьце ўпэўненыя, вы саджаеце
прашыўкі, калі digiprog мацярынскай платы і сіні, вы можаце спакойна зрабіць

frienz
10-02-2014, 07:31
прашыўкі, калі digiprog мацярынскай платы і сіні, вы можаце спакойна зрабіць

было б карысна снд? і выхаваннем кіраўніцтва, у той жа час я бачу, да кворуму 80 паведамленняў канонах.... ;-)

kappaca
10-02-2014, 08:25
прывітанне frienz абнаўленне c ? я c ? адзін мой сябар, і хоча 100,00 еўра, калі я нічога не я ўжо? я б адправіў

matech
10-02-2014, 08:26
Я не ведаю, калі гэта было зразумета бясплатна....

raffaell0
10-02-2014, 13:58
Я не ведаю, калі гэта было зразумета бясплатна....Я згодны з matech

raffaell0
21-02-2014, 12:15
Я NR. Паслядоўны 24cc6507000, другі з крамы, якія прадаюць l?абнаўленне, пішуць, што digiprog з гэтым серыйным нумарам не можа быць? абнавіць. Ўзгодненыя? Хто-то, што калі яны будуць больш? ведае мяне, каб сказаць мне што-то ў пі? , што сакратар ў callcenter?Факт ? што, калі я спрабую абнавіць яго, і я, ідзе ў штопар, добрай ночы.

frienz
23-02-2014, 09:29
Я NR. Паслядоўны 24cc6507000, другі з крамы, якія прадаюць l?абнаўленне, пішуць, што digiprog з гэтым серыйным нумарам не можа быць? абнавіць. Ўзгодненыя? Хто-то, што калі яны будуць больш? ведае мяне, каб сказаць мне што-то ў пі? , што сакратар ў callcenter?Факт ? што, калі я спрабую абнавіць яго, і я, ідзе ў штопар, добрай ночы.

магу разабраць і зрабіць фота на сістэмнай плаце вашага ?

raffaell0
23-02-2014, 10:25
Не ведаю, калі не пу?мяняць eeprom, прашыўкі і яго можна было пісаць з праграмістам.Ці dissaldarla і запішыце яго. Гэта тое, што ен кажа, што завісае ў залежнасці ад кол-серыі, не ? што пераконвае мяне столькі,cio? я магу паверыць, але не можа? зрабіць гэтага я не магу развесціся з ею ўжо.Але вы яшчэ не атрымалі права x гэта ўбачыць, а вось qu

frienz
24-02-2014, 07:22
*****я не магу адкрыць ўкладанні....

raffaell0
24-02-2014, 15:59
te l?я пісаў у папярэднім пасце, што вы яшчэ не атрымалі правы, каб адкрыць ўкладанні. Вы павінны дабрацца да 80. Што вас цікавіць ведаць? Мацярынскай платы ? зялены не bl? як у розных выпадках.

audi sp
24-02-2014, 20:27
хлопцы .. хто ? так ласкавы, дайце мне фота на раз'ем які вы будзеце выкарыстоўваць на рамкі ford focus?
я спрабаваў і спрабаваў, але не трапляе ў ланцуг.. кажуць, што есць кабелі з спасылкі няправільныя.. вам вынік?

frienz
25-02-2014, 12:26
хлопцы .. хто ? так ласкавы, дайце мне фота на раз'ем які вы будзеце выкарыстоўваць на рамкі ford focus?
я спрабаваў і спрабаваў, але не трапляе ў ланцуг.. кажуць, што есць кабелі з спасылкі няправільныя.. вам вынік?

я магу дадаць, што ў пэўных выпадках і, асабліва, на той жа машыне, за 20 спробаў толькі 5 ў парадку прызнання падключэнне да обд, таму я прапаную паспрабаваць усе да бясконцасці, магчыма, паміраць...

audi sp
27-02-2014, 00:20
я магу дадаць, што ў пэўных выпадках і, асабліва, на той жа машыне, за 20 спробаў толькі 5 ў парадку прызнання падключэнне да обд, таму я прапаную паспрабаваць усе да бясконцасці, магчыма, паміраць...

але гэтая машына ў пытанні Ford Focus 1? серыя не з бд.. вы назад, прама на панэлі інструмент.. і c? кабель прысвяціў.. каб гэта было цікава, калі хто-зроблена, адпраўлю фота.. дзякуй

bugrider
01-03-2014, 17:21
прывітанне, хлопцы, я толькі замовіў, але сапраўды кажуць, што колеры правадоў памыляюся загадзя дзякуй

frienz
02-03-2014, 07:50
прывітанне, хлопцы, я толькі замовіў, але сапраўды кажуць, што колеры правадоў памыляюся загадзя дзякуй

калі вы набылі кітайцы, ВЯДОМА ;-)

але гэтая машына ў пытанні Ford Focus 1? серыя не з бд.. вы назад, прама на панэлі інструмент.. і c? кабель прысвяціў.. каб гэта было цікава, калі хто-зроблена, адпраўлю фота.. дзякуй

я пакінуў на час тыя, што одб не ідуць... калі калегі дрэнна eprom ( і з кабелямі, якія не адпавядаюць, а гэта вельмі верагодна ) рызыкі "кухняй" і прыйдзецца шукаць ад агент па продажу металалому на contakm, магчыма, з пі? гісторыя пра тое, што ў вас цяпер ;-) прывітанне

sumi1
18-03-2014, 20:28
Па-мойму, вам не хапае ftdi ў него.если вы не connete з пк і таму, што не хапае ftdi,яго трэба адчыніць, каб кантраляваць

sumi1
18-03-2014, 20:32
вы ці зрабілі фатаграфіі з ftdi так паглядзець, калі cellai7409

7409

audi sp
19-03-2014, 00:22
заўтра я адкрываю і кантролю.. прыкладаю фота, так я спрабую зразумець што-небудзь

michele30
14-04-2014, 12:45
Я павінен зрабіць гольф 6 2011 года, я, ведаеце, сказаць, калі вы робіце без праблем?
Obd?

bugrider
14-04-2014, 13:01
прывітанне міхаіл, я зрабіў, і ўсе ок

michele30
14-04-2014, 13:20
Нават ваш быў 2011 год?
Зроблена ў бд?

kappaca
14-04-2014, 14:57
Нават ваш быў 2011 год?
Зроблена ў бд?

вы робіце без праблем

bugrider
15-04-2014, 05:13
вы, міхаіл, але часам здараюцца машын lostessa марка, што ты і, да прыкладу, няма

я хацеў бы ведаць fiat grande punto можна зрабіць з digiprog ці есць іншы працуе

kappaca
15-04-2014, 07:39
я хацеў бы ведаць fiat grande punto можна зрабіць з digiprog ці есць іншы працуе

для fiat атрымаць тое, што курэнне для fiat, alfa і lancia і лепш
усе obd

michele30
24-04-2014, 14:30
Хто-небудзь ведае, калі c'? як абнавіць? і як ?

kappaca
24-04-2014, 15:27
добры дзень міхаіл, калі хочаце, можаце называць мяне я абнаўленне 4.88, калі вы, не можа служыць

raffaell0
24-04-2014, 20:20
Kappaca, мне трэба х serieSN#24CC6507000.

Зак
24-04-2014, 22:11
Спіс мадэляў, бд павінна быць гэтая , а не вазьміце для бясьпечнай на 100%..... калі ласка, праверце іх

Kind_of_Magic
25-04-2014, 15:36
Прывітанне ўсім, учора я прыбыў у Digiprog 3 ver 4.88 з усе кабелі і Кампакт-дыск з sotware, купіў сайт на кітайскай мове і адпраўленыя з пошты. Калі вам можа быць карысны паказваю вам выдаткі ? 200 для Пгд + ? 35 мытныя зборы. Я не прафесіянал галіны або дасведчаны аматар, таму я limitero паспрабаваць яго на маей машыне, і тыя сем'і, на раз'ем Obd, і вы raccontero вынікі такім чынам, каб спрыяць, у невялікі, нават я, для пачатку-другое, гэта, на мой Seat Altea 1.6 tdi Dsg. Вітаю ўсіх

Зак
25-04-2014, 15:44
Ты ўзяў поўную версію або толькі БД ?

Kind_of_Magic
25-04-2014, 15:47
Поўны з усе раздымы.

michele30
25-04-2014, 19:29
хто мне можа сказаць, як можна абнавіць гэты інструмент? c'? рабіць гэта самастойна, маючы праграмнага забеспячэння?

raffaell0
25-04-2014, 19:51
Міхаіл, калі вы шукаеце на youtub паглядзець, што знаходзіцеся, як вы абновіце.Рызыка ? што вы з'яўляецца экран bl? пасля абнаўлення. Ці завісае.А ў вас есць файл x абнаўленне x серыя вашага digiprog3?

michele30
25-04-2014, 19:53
не, сапраўды няма, па крайняй меры, я ведаю, што можна абнавіць.
гэтыя рызыкі?
дзе знаходзіцца гэты файл?

raffaell0
25-04-2014, 21:11
Нармальна ? за дадатковую плату.Вы можаце знайсці ў форуме, калі хто-то пошту.Але ў інтэрнэт-крамах прадаецца.Якая версія ў вас? І nr. Серыі? Напішы мне ў прыват, што я бачу, калі я l update x te.якое шчасце, што ў мяне есць.x nr серыі, што я ? крытычнае абнаўленне.

Зак
25-04-2014, 23:05
але, акрамя таго, што вы можаце зрабіць км,што цікавыя функцыі, валодае digiprog ?

raffaell0
26-04-2014, 00:10
Зрабіць км да p? гадоў назад быў вялікі праца.Паставіць на месца падліку, не разабраць нічога, і толькі ў раз'ем obd вам здаецца мала? Для адказу на пытанне; закон таксама eprom і на некаторыя аўтамабілі, здымае памылкі, як дыягназ, але p? грубы.

Kind_of_Magic
26-04-2014, 10:43
З DigiProg Ver. 4,88 я ўчора спрабаваў на Toyota Yaris 1.0 2007 г., але па obd нічога, чаму? кажа мне, што я павінен выкарыстоўваць раз'ем нумар адзін або чатыры ў залежнасці ад тыпу (Eprom 93C56 або 93CS46) , метр на Seat Altea 1.6 Tdi DSG 2012 года ўсе ок на БД пытаецца мяне, калі гэта мадэль да або пасля 2009 года пасля таго, што затым дазваляе мне lavorarare на значэнне odometrico, скінуць service, і выдаліць памылкі, спрабаваў усе тры магчымасці? паспяхова.
Тады я буду абнаўляць спіс у іншай дыскусіі.
Я Заўважыў, што ў CD, што я ? быў дастаўлены разам з Digiprog, я знайшоў дакументацыю і праграмы ў спалучэнні прадукт, які называецца DiagProIII кампаніі Польскай ElproSys, з двума праграмнымі адзін, які называецца DiagProg3 і іншы CodiProg, я папрасіў тлумачэння далей **** з пастаўшчыком мы бачым, што адказваеце мне, можа быць, вы былі няправыя паставіць КАМПАКТ-дыск, на? спасылкі ў вас есць некалькі тыпаў кабеляў, з адпаведнымі інструкцыямі для аўтамабіляў і матацыклаў, нямецкі справядлівыя і для Digiprog.
Серыйны мой Digirpog і AFD68C070000.

raffaell0
26-04-2014, 11:30
так, але праграмы elprosys не працуюць.Па крайняй меры тыя, выпрабаваныя ад мяне нічога.Дакументы не ўсе правільна. У тым сэнсе, што ў накіроўвалых c?? патлумачыў працэдуру такім чынам, замест гэтага вы маглі б зрабіць у бд. Пу? быць, што пакет з дакументацыяй, не ? абноўлены на аснове прашыўкі ? пытанне. ? поспех у ford focus +- 2005 . Глядзіце ў працэдурах, якія ў вас есць.Мне ? распавеў, што я павінен чытаць падліку разабраць. Замест гэтага, маючы 4.82 я спрабаваў без кіраўніцтва і падтрымкі з БД.
? вельмі важна ўдзельнічаць у дыскусіях,асабліва, калі гаворка ідзе аб прадукцыі, Кунг-фу Панда ;-)

Kind_of_Magic
26-04-2014, 14:10
Вы на самай справе дакументацыя не ? версіі, чаму? мяне на самай справе спіс сродкаў у Excel, які спасылаецца на Ver. 4.82, у любым выпадку, каб зразумець, ці есць сродак, вы можаце зрабіць гэта на БД, не належачы на спіс дакументацыі, я думаю, дастаткова пачаць Digiprog, без быць на сярэдзіне, selezionaare сродкам, і ен скажа вам, што тып адаптара трэба, калі вы спытаеце ST16 азначае, што ен працуе на БД, у адваротным выпадку вы павінны пайсці непасрэдна на Eprom або ўкладцы
Цяпер я спадзяюся, што па крайняй меры Driever Usb на КАМПАКТ-дыску, з'яўляюцца правільнымі, а не тыя, што для DiagPro, так, я бачу, што вы можаце? рабіць з Digiprog, падлучаны да Пк.
Я думаю, што вы маглі прачытаць Eprom, а затым рабіць дублікат на Нявінніцы, гэта можа мне спатрэбіцца, калі ( калі калі-небудзь хутка будзе?) sar? pi? smaliziato, або для эксперыментаў у запісу на пусты.
Я павінен знайсці спосаб, каб атрымаць канкрэтныя праграмы для Digiprog ў інтэрнэце ( прымаю парады і дапамогу) у выпадку, калі прадавец "Кунг-фу Панда" не ў стане даць мне.
На наступным машыне, на якой я паспрабую ў Digiprog sar? Панда, Сястра і множнага калега, які мае праблемы кантрольная лямпа падушак Бяспекі ўключаны.

Сення я паспрабаваў падлучыць яго да USB-порту КАМПУТАРА, але ен не даў прыкмет жыцця ... на Пк не будзе ? нічога не заўважыў, спрабаваў мяняць кабель і мяняць ПК, але заўседы з тым жа вынікам, таму я мяркую, што за дзвярыма майго Digiprog не працуе ці адключаны

alexracing
26-04-2014, 18:04
не падключыць яго да пк рызыкі, што дысплей становіцца сінім

Kind_of_Magic
26-04-2014, 22:04
Я думаў, што праблема сіні экран б толькі ў выпадку абнаўлення на Digiprog не абнаўляецца, калі вы спрабуеце падлучыць яго да Пк.

Прывітанне ўсім, я спрабаваў паспрабаваў яшчэ раз, але падлучыць Digiprov на Пк, а не на яго абнаўленне, але каб скапіяваць файлы, захаваныя ў ей, я не быў тым, на пк нічога не чуе, калі напад usb-кабель, я актываваў PC TERM знутры digirpog, то я пачынаю падазраваць, што Digiprog, што мне прадалі без USB.
Я спрабаваў спытаць у пастаўшчыка "Kungu-Фу Панда" інфармацыя аб праблеме, мы бачым, што ен кажа мне, пакуль я чытаў пост predenti, што хто-небудзь з вас была такая ж праблема, кажуць, што не хапае Ftdi, карыстальніка на форуме апублікавана малюнак, але не potendola праверыць, ці .... я не магу зразумець, калі нават я у такім жа стане.

Шукаю яго тут і там, ў інтэрнэце, я знайшоў ўладальніка Digiprog, які мае тую ж праблему, сказаўшы, што не хапае, што не хапае мікрасхемы FT232BL USB-TTL ўнутры Digiprog, што я думаю, вы правадыр прымусіць працаваць Usb-порт, яму таксама было апублікавана малюнак ..... але я не мог яе адчыніць ....

Хто-небудзь з вас была такая ж праблема, і ? атрымалася яе вырашыць ?
Як вы думаеце, змясціўшы гэты FT232BL USB-TTL , што ў інтэрнэце, што каля дзесяці Еўра, вы маглі б знайсці "лячэння" ...

alexracing
01-05-2014, 18:34
Мой digiprog проста падлучаны да пк, пасля таго як вы прызналі абсталявання экран ? стаў сіні

Kind_of_Magic
01-05-2014, 22:30
Але становіцца сінім толькі тады, калі яго калегі або не працуе pi?' ?

alexracing
02-05-2014, 11:21
не больш, працуе,вяртаецца прадаўцом яны адноўлены і зноў працуе,я не ведаю, чаму, але, магчыма, не варта падлучыць яго да пк.

Зак
04-05-2014, 17:53
Зрабіць км да p? гадоў назад быў вялікі праца.Паставіць на месца падліку, не разабраць нічога, і толькі ў раз'ем obd вам здаецца мала?

не, мне здаецца, мала сутнасці і шмат рэчаў,толькі тое, што мне было цікава, калі, акрамя таго, ен можа зрабіць што-то тыпу выдаленне fap або иммо,або што-то было б гэта цікава:)

mobilservice
11-04-2015, 20:36
Я падлучаны да пк, ен спытаў драйвера, іх прамыя на CD у камплект пастаўкі і загрузіў драйверы. Адкрылі праграму я спрабую падключыць Digiprog, я накіроўваю на праграмнае забеспячэнне, і спрабую прачытаць змесціва на Digiprog. Праграмнае забеспячэнне вяртае мне памылку і кажа: Digiprog не адкрыта.

У мяне апошняя версія.

бумер
12-04-2015, 13:51
есць некалькі версій sw у digiprog трохі farlocche...

Alessio93
15-04-2015, 15:16
хлопцы, што тычыцца колеру правадоў, я знайшоў гэта, не ведаю, як надзейна!!!!! калі ласка, праверце іх

бумер
15-04-2015, 15:25
здаецца, у сіле, дзякуй

mobilservice
15-04-2015, 15:32
здаецца, у сіле, дзякуй

даруй, бумер .. як вы спампаваць, калі вы не дасягнулі парога на 80?

уласцівыя праблемнай кабеляў, нават я l' такой жа сытуацыі, я хацеў бы вырашыць. ДЗЯКУЙ

бумер
15-04-2015, 15:41
я зрабіў спампаваць ад аднаго... на жаль, я павінен яшчэ чакаць.. як і ты , зрэшты ..

mobilservice
15-04-2015, 16:07
я зрабіў спампаваць ад аднаго... на жаль, я павінен яшчэ чакаць.. як і ты , зрэшты ..

зразумеў, ок, дайце мне ведаць, калі вы можаце праверыць яго

Alessio93
15-04-2015, 18:50
паспрабаваў зараз на citroen xsara picasso, так і ад bsi і на цыферблаце !!! усе ок :)

mobilservice
24-04-2015, 14:27
змагаецца з цыферблат Ulysse 1998 году, які я павінен зрабіць гэта з дапамогай кабеля 39/2. Колеру кіраўніцтва ў фармаце pdf: чырвоны, белы, зялены, жоўты. у той час як кабель мае чырвоны, чорны, карычневы, аранжавы. Я не магу зразумець, як змяніць мой тб, бачыў, што ў вас есць файл, і я не магу яго спампаваць, вы можаце postarmi змены прыняць? Дзякуй вялікі ветлівасці.

Alessio93
25-04-2015, 15:08
ST 39 TYCO-M1026-S502 TYCO-M1026-S502
браўн 7 brown
yellow 9 yellow
green green 10
белы 25 белы
браўн 13 23 11
green 25 24
белы 25 22
yellow 25 20
змены рабіць ? па тб адкрыта я спадзяюся, што было карысна

Alessio93
25-04-2015, 15:10
ST 39 TYCO-M1026-S502 TYCO-M1026-S502
браўн 7 brown
yellow 9 yellow
green green 10
белы 25 белы
браўн 13 23 11
green 25 24
белы 25 22
yellow 25 20
змены рабіць ? па тб адкрыта я спадзяюся, што было карысна

mobilservice
26-04-2015, 12:31

Пост і ясна, заўтра іду ў лабараторыю, і я спрабую змяніць, дам вам ведаць. Для зараз, дзякуй.

Alessio93
28-04-2015, 18:25
вы вырашылі?????

mobilservice
28-04-2015, 21:28
вы вырашылі?????

Не, я не acora вырашана. Сення раніцай я адкрыў раз'ем, 25-кантактны, і я паспрабаваў прытрымлівацца высноваў, але мне не ўдалося ўнесці змены. На самай справе я не ведаю прызначэнне кантактаў раздыма.

tonybiond
Прывітанне,я мае намер купіць digiprog3 , ажыццяўляе таксама замены рамкі гольф 6 з иммобилайзера ?

ciccio84
Прывітанне, хлопцы, я хачу info на гэты інструмент, перш чым купіць яго,можа рабіць усе аўтамабілі?змяненне км у прыборы, што і ў іншых ecu?змяненне км на ўсе аўтамабілі праз obd?

Прывітанне, хлопцы, я хачу info на гэты інструмент, перш чым купіць яго,можа рабіць усе аўтамабілі?змяненне км у прыборы, што і ў іншых ecu?змяненне км на ўсе аўтамабілі праз obd?

Also I have the same пытанне ...

рынга
Ен, вядома, працуе добра, але < падушкі бяспекі і abs варта ставіцца з "абцугі"

ciccio84
Рынга, што ты маеш на ўвазе, каб абцугі?

zzapp
калі паглядзець правілы, то дазволю сабе ручнік месца тут, у адваротным выпадку я пашлю табе асабістае паведамленне.
прывітанне zondra, я новы на форуме, і я хацеў бы пачаць, я таксама ад digiprog 3, тое, што я хацеў бы зрабіць, гэта купіць адзін кавалак за адзін раз, і па меры таго, пачаць зарабляць рэінвесціраваць на іншыя прадукты і навучальныя курсы. ведаеш, калі ў той жа час выйшла што-то больш эфектыўнае і поўнае? можна спасылку на сайт калі ён усё яшчэ ў цябе спасылкі? Загадзя дзякуй і, вядома, усяго добрага зрабіць!