КПК

Перегляд Повної Версії : Емулювати вузол CAN

mariodarkblue
30-04-2013, 23:24
Привіт, хлопці...я задав питання..у мене fiat bravo 2007", яка має блок управління, синій і мене туди...і кожен раз при включенні мені тепер блимають км в рамках...проклятий ? вона...тепер, я хотів від'єднати і викинути її у відро.*****і я можу "emularla"...в основному, я думаю, буде вигляд, як резистивної навантаження...і я хотів, саме, вимкніть його і підключіть опір належним чином розміру...чому? cos? я accerto що ? вона викликає миготіння...

michele30
01-05-2013, 00:10
Здравствуйте на багато типів машин з blue & мене проблема-блимання буде вирішуватися з оновленням програмного забезпечення.
Чому? ви говорите, що ? кинути, що буде?

mariodarkblue
01-05-2013, 00:28
Здравствуйте на багато типів машин з blue & мене проблема-блимання буде вирішуватися з оновленням програмного забезпечення.
Чому? ви говорите, що ? кинути, що буде?

Привіт михайло..не працює...не бачили, діагноз, n? доступ з клавіш на кермі, та...нічого...він мертвий...і іноді починають блимати км на картину...я хотів це зробити так, щоб я accerto як він...
в fiat, а також не можете отримати доступ до blue і мене (convergence microsoft) не буде ніяких оновлень робити...так як не використовую (точніше, на його місці я вже? підключений кабель aux) я хотіла зовсім видалити його...

девід
01-05-2013, 15:14
привіт, маріо...
просто... ви можете вирішити ваші проблеми... від'єднавши блок управління blue&me... і після того, що ти відключений... зробити вирівнювання проксі..
вашого тіла.. так ви accorgera, що не існує більше.. і sparira' миготіння...
я ці зміни я можу зробити їх в домашніх умовах.. з elm.. і multiecuscan....
examiner не в змозі...
у разі.. потрібно знайти майстерню.. з texa... брайан бі.. або леонардо можливо... і, можливо, навіть інструмент бош..
практично вам потрібно засіб діагностики... не офіційний.. що особа вирівнювання проксі...

Backgroop
01-05-2013, 16:24
привіт, маріо...
просто... ви можете вирішити ваші проблеми... від'єднавши блок управління blue&me... і після того, що ти відключений... зробити вирівнювання проксі..
вашого тіла.. так ви accorgera, що не існує більше.. і sparira' миготіння...
я ці зміни я можу зробити їх в домашніх умовах.. з elm.. і multiecuscan....
examiner не в змозі...
у разі.. потрібно знайти майстерню.. з texa... брайан бі.. або леонардо можливо... і, можливо, навіть інструмент бош..
практично вам потрібно засіб діагностики... не офіційний.. що особа вирівнювання проксі...
Examiner fiat робить вирівнювання проксі, не кажучи вже про те, якщо інструмент офіційний не скасує, що ви говорите ? правильно, потрібно відключити блок управління connect і зробити вирівнювання проксі

девід
01-05-2013, 16:59
Examiner fiat робить вирівнювання проксі, не кажучи вже про те, якщо інструмент офіційний не скасує, що ви говорите ? правильно, потрібно відключити блок управління connect і зробити вирівнювання проксі
зараз не пам'ятаю.. якщо examiner робить... (не працюю в майстерні... але гайки, болти)
я знаю, що examiner.. не вдається розв'язати вузли (екс-круїз і т. д...) в той час як інші, які я перерахував..
у будь-якому випадку тест може зробити її...

ps... не та блок управління, коннет.. (бо коннет не сумісний з blue en me), в той час як навпаки instant nav (або radionav дорівнює) його підтримують...

зобов'язаний хроніка .. і один scatolotto так...

3892

mariodarkblue
01-05-2013, 19:27
Хлопці, в тиждень я роблю як ви запропонували, і я дам вам знати;)