КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Эмуляваць вузел CAN

mariodarkblue
30-04-2013, 23:24
Прывітанне, хлопцы...я задаў пытанне..у мяне фіят брава 2007", якая мае блок кіравання, сіні і мяне туды...і кожны раз пры ўключэнні мне пачынаюць міргаць км у рамках...пракляты ? яна...цяпер, я хацеў адлучыць і кінуць яго ў вядро.*****і я магу "emularla"...у асноўным, я думаю, будзе выгляд, як рэзістыўнай нагрузкі...і я хацеў менавіта, адключыце яго і падключыце супраціў належным чынам памеру...чаму? cos? я accerto што ? яна выклікае мігценне...

michele30
01-05-2013, 00:10
Добры дзень на шматлікія тыпы машын з blue & мяне праблема-мігценне будзе вырашацца з абнаўленнем праграмнага забеспячэння.
Чаму? вы кажаце, што ? кінуць, што будзе?

mariodarkblue
01-05-2013, 00:28
Добры дзень на шматлікія тыпы машын з blue & мяне праблема-мігценне будзе вырашацца з абнаўленнем праграмнага забеспячэння.
Чаму? вы кажаце, што ? кінуць, што будзе?

Прывітанне міхаіл..не працуе...не бачылі, у дыягназ, n? доступ з клавіш на рулі, і...нічога...ен мертвы...і часам пачынаюць міргаць км на карціну...я хацеў гэта зрабіць так, каб я accerto як ен...
у fiat, а таксама не можаце атрымаць доступ да blue і мяне (convergence microsoft) не будзе ніякіх абнаўленняў рабіць...так як не выкарыстоўваю (дакладней, на яго месцы я ўжо? падлучаны кабель aux) я хацела зусім выдаліць яго...

дэвід
01-05-2013, 15:14
прывітанне, марые...
проста... вы можаце вырашыць вашыя праблемы... адлучыць блок кіравання blue&me... і пасля таго, што ты адключаны... зрабіць выраўноўванне проксі..
вашага цела.. так вы accorgera, што не існуе больш.. і sparira' мігценне...
я гэтыя змены я магу зрабіць іх у хатніх умовах.. з вяз.. і multiecuscan....
examiner не ў стане...
у выпадку.. трэба знайсці майстэрню.. з texa... браян бі.. ці леанарда магчыма... і, магчыма, нават інструмент бош..
практычна вам трэба сродак дыягностыкі... не афіцыйны.. што твар выраўноўвання проксі...

Backgroop
01-05-2013, 16:24
прывітанне, марые...
проста... вы можаце вырашыць вашыя праблемы... адлучыць блок кіравання blue&me... і пасля таго, што ты адключаны... зрабіць выраўноўванне проксі..
вашага цела.. так вы accorgera, што не існуе больш.. і sparira' мігценне...
я гэтыя змены я магу зрабіць іх у хатніх умовах.. з вяз.. і multiecuscan....
examiner не ў стане...
у выпадку.. трэба знайсці майстэрню.. з texa... браян бі.. ці леанарда магчыма... і, магчыма, нават інструмент бош..
практычна вам трэба сродак дыягностыкі... не афіцыйны.. што твар выраўноўвання проксі...
Examiner fiat робіць выраўноўванне проксі, не кажучы ўжо пра тое, калі інструмент афіцыйны не адменіць, вы што кажаце ? правільна, трэба адключыць блок кіравання connect і зрабіць выраўноўванне проксі

дэвід
01-05-2013, 16:59
Examiner fiat робіць выраўноўванне проксі, не кажучы ўжо пра тое, калі інструмент афіцыйны не адменіць, вы што кажаце ? правільна, трэба адключыць блок кіравання connect і зрабіць выраўноўванне проксі
зараз не памятаю.. калі examiner робіць... (не працую ў майстэрні... але ў гайкі, балты)
я ведаю, што examiner.. не ўдаецца вырашыць вузлы (экс-круіз і г.д...) у той час як іншыя, якія я пералічыў..
у любым выпадку тэст можа зрабіць яе...

ps... не і блок кіравання, коннет.. (таму што коннет не сумяшчальны з blue en me), у той час як наадварот instant nav (або radionav роўны) яго падтрымліваюць...

абавязаны хроніка .. і адзін scatolotto так...

3892

mariodarkblue
01-05-2013, 19:27
Хлопцы тыдзень я раблю як вы прапанавалі, і я дам вам ведаць;)