КПК

Перегляд Повної Версії : програма для додаткових модулів?

angelolsp
30-04-2013, 15:20
Хлопці, а при установці модуля у вас є програма для цього?

giarras
30-04-2013, 17:52
Хлопці, а при установці модуля у вас є програма для цього?

ті, в хорошому nn є немає sw x регулювання діє тільки або в тріммер або кнопки..одна річ, замість тих чарів, що в комплекті ви також дають sw тип цих мотоциклів.

мансардний
30-04-2013, 18:17
я один повністю регульований, діє як на залізниці, що на map і, крім того, ви можете завантажити потрібні карти на ваш вибір через роз'єм usb, ви можете збільшити значення також у режимі реального часу ? bell' aggeggino цікаво і корисно, звичайно для карти ? краще, але в ****llo продуктивності різниця ? мало

angelolsp
30-04-2013, 22:00
зрозумів..вже ті з кнопки attaccao, коли ви хочете? мають sw, щоб програмувати?

мансардний
30-04-2013, 22:07
але й мій має пульт дистанційного керування з 3 кнопками викл-кнопка off, збільшення тільки rail на кнопку 1 і збільшення rail + turbo на кнопку 2, тобто 2 тримера для налаштування і відключення за допомогою спеціального програмного забезпечення ви можете міняти карти на свій смак, практично у вас є 2 графи з оборотів двигуна в горизонтальній і потужність сигналу на вертикальну ? весело і навіть невеликі кроком відчувають миттєво

гоку
30-04-2013, 22:09
зрозумів..вже ті з кнопки attaccao, коли ви хочете? мають sw, щоб програмувати?

Якщо ви говорите про ті, які коштують менше 100 євро на ebay не мають ніякого програмного забезпечення.... Тільки кнопку, щоб вимкнути їх, і ще на тілі, щоб змінити"картки" внутрішні,як правило, від 1 до 10...

мансардний
30-04-2013, 22:13
я витратив 350 євро на терміни, включаючи всі, навіть розетки, щоб годувати його через батарею, щоб зіставити його в школі

angelolsp
30-04-2013, 22:19
і ось ці 100 євро вони кроком...?? видно

мансардний
30-04-2013, 22:23
я їх давайте втратити, по-моєму 100 євро pochini і ? краще не ризикувати, функція модуля ? "обдурити" сигнал, обманюючи ебу, що тиск pi? низькі, як вони насправді і, відповідно, ебу всі піднімає і переносить до ****llo вище і цюй? у вас приріст продуктивності

angelolsp
30-04-2013, 22:25
S i я знав, ke ingannavano в centraline...su точки jtd з допомогою форми без кнопки були від 150 євро, а прокинулася одна машина навіть подався взяв 10 км/год 200 час тому

гоку
30-04-2013, 22:29
я їх давайте втратити, по-моєму 100 євро pochini і ? краще не ризикувати, функція модуля ? "обдурити" сигнал, обманюючи ебу, що тиск pi? низькі, як вони насправді і, відповідно, ебу всі піднімає і переносить до ****llo вище і цюй? у вас приріст продуктивності

Ви праві,краще хорошу карту від ебу, але в основному, коли йдеш на дотик тиску в рампі зробіть те ж саме, що модуль, якщо не відповідати обсягом замітки-і все, ви вже? що хороші знання) .... Однак різниця в тому, що ви відчуваєте, також з модулями..

мансардний
30-04-2013, 22:31
проблема-тиск в тото, деякі модулі дешеві встають надмірно тиск в ****llo насоса високого тиску і в довгостроковій перспективі є deleterei ж, я наведу такий приклад, якщо тиску в рампі ? у 1600bar, з модуль, ви можете дістатися до 1700/1750 бар і ? логічно, що машина штовхає сильна проблема ? що тим тиск подати на насос напруга, значне, карта зроблена, doc замість цього ви можете відчувати себе в pi? низький з тиском і роботи на інші параметри надійність? загальна набагато вище

гоку
30-04-2013, 22:35
проблема-тиск в тото, деякі модулі дешеві встають надмірно тиск в ****llo насоса високого тиску і в довгостроковій перспективі є deleterei ж, я наведу такий приклад, якщо тиску в рампі ? у 1600bar, з модуль, ви можете дістатися до 1700/1750 бар і ? логічно, що машина штовхає сильна проблема ? що тим тиск подати на насос напруга, значне, карта зроблена, doc замість цього ви можете відчувати себе в pi? низький з тиском і роботи на інші параметри надійність? загальна набагато вище
...не ви, я абсолютно даючи неправильні,я просто хотів уточнити( з тієї перевіряв), що ті, регульована від 1 до 10, дають тиск по-різному в залежності від того, як сім,і ясно, що якщо покласти його на максимальний ризик розшаровування насос,форсунки і, якщо хочете погано зробити красиве отвір у поршні....

мансардний
30-04-2013, 22:39
тихий гоку, я не хотів бути критика, дійсно, було тільки для того, щоб пояснити концепцію, ясно ;-)

msport (exil77grande)
01-05-2013, 19:40
тихий гоку, я не хотів бути критика, дійсно, було тільки для того, щоб пояснити концепцію, ясно ;-)

ваш бренд?

мансардний
01-05-2013, 19:52
? у cr2pro в cntech, я купив новий, близько 3 років тому, на думку багатьох, дуже добре працює і на моєму авто, що і деякі друзі так і не дали проблеми, зараз, я зараз, я зняв її, а я намагаюся на 320d 163cv, і я повинен сказати, що йде від бога, то карту ? інша річ, але деякі воліють форму простота? монтаж та виключення з допомогою пульта дистанційного управління

angelolsp
01-05-2013, 21:52
Msport ти бренд, зокрема? продаємо модулі?

msport (exil77grande)
01-05-2013, 22:16
Msport ти бренд, зокрема? продаємо модулі?

ні,в майстерні, ми не продаємо відсутність модуля воліємо діяти на відображення,якщо воно відбудеться, клієнт, який приносить і хоче, встановлений на свій розсуд, ми робимо це для інших роз'єм obd.

hyrosat
21-05-2013, 19:51
? у cr2pro в cntech, я купив новий, близько 3 років тому, на думку багатьох, дуже добре працює і на моєму авто, що і деякі друзі так і не дали проблеми, зараз, я зараз, я зняв її, а я намагаюся на 320d 163cv, і я повинен сказати, що йде від бога, то карту ? інша річ, але деякі воліють форму простота? монтаж та виключення з допомогою пульта дистанційного управління

мансардний
21-05-2013, 20:17
багато чого залежить від типу двигуна і ебу, якщо встановлений борг на 2.0 d ви також отримаєте 25cv

angelolsp
21-05-2013, 23:19

Але ні, 40 к. с., з moduloo то kn в mappacompleya ви отримуєте 100

мансардний
21-05-2013, 23:40
з формою додавання до потужності високих, але з високих тисках в той час як з карти, ви пі? низький з тиском і у вас зріст, на краще і більше? впевнений, для механічних органів

cinqueturbo
21-05-2013, 23:59
Мій дорогий друг електрики у встановлений модуль від 600 кірки на свою Astra gtc, 101 л. с.,
ходив "сильні"
але гарантії довелося поміняти 3 турбіни і в даний час в 120 тисяч маховика, й зчеплення,
в розібраному всього строку дії гарантії;)..
тепер би мені appetta весело :p..

hyrosat
22-05-2013, 08:40
зрозумів, так що краще туди з ніг свинцю co sti модулів або тримати їх, розраховані низькі :)

Вже
22-05-2013, 09:42
Я установник використовується і програмне забезпечення c'? я і тільки я. Якщо eventualemnte хочете-доведеться платити окремо. і ми не говоримо модулів від 100?

msport (exil77grande)
22-05-2013, 14:45
Я установник використовується і програмне забезпечення c'? я і тільки я. Якщо eventualemnte хочете-доведеться платити окремо. і ми не говоримо про формах-від 100€

але те, що ви говорите?

Вже
22-05-2013, 21:31
я погано написано повідомлення.

Я-установки, уповноваженого бренд додаткових модулів. Це не звичайні модулі від декількох євро і тарана тільки з допомогою програмного забезпечення. Програма у мене є, я як авторизований інсталятор.

мансардний
22-05-2013, 21:51
що ви, колего, точно, в доповнення до роз'єму rail?

Вже
22-05-2013, 22:19
що ви, колего, точно, в доповнення до роз'єму rail?

існують різні. Деякі тільки до роз'єму датчика тиску в рампі, ще як rail, датчик тиску турбо, ще й мають окремий блок живлення

мансардний
22-05-2013, 23:16
так що нічого нового, в кінці кінців вони завжди діють на звичайних 2 або 3 параметра, мало речей, ніж карта, яку зробив doc

msport (exil77grande)
22-05-2013, 23:17
існують різні. Деякі тільки до роз'єму датчика тиску в рампі, ще як rail, датчик тиску турбо, ще й мають окремий блок живлення

в даний час, а також розкажіть, якої марки.

мансардний
22-05-2013, 23:19
точно, я теж цікавий, я кидаю їх, speedbuster?

Вже
23-05-2013, 13:08
в даний час, а також розкажіть, якої марки.

Побачив, що я маю право я кажу вам це. Ті, які я використовував, що вони керування turbo ті cntech, як і наш друг мансардний, але занадто дорогі насправді я встановив дуже мало.
Я використовую "Speed" в elettronicauto. ? вони не контролюють тиск турбо. Цих я програмне забезпечення для зіставлення, навіть, чому? ви відзначаєте тільки від програмного забезпечення. Максимально ви можете вибрати кілька карт, пульт дистанційного управління. в залежності від типу модуля, і в автомобілі, де ви v? щоб встановити, чи є ті, які вимагають зовнішнього джерела живлення, щоб уникнути збоїв і різних проблем.

мансардний
23-05-2013, 13:38
знаю, не погано, але cr2pro ? верхній працює також, як налаштування і карти доступні

msport (exil77grande)
23-05-2013, 22:35
Побачив, що я маю право я кажу вам це. Ті, які я використовував, що вони керування turbo ті cntech, як і наш друг мансардний, але занадто дорогі насправді я встановив дуже мало.
Я використовую "Speed" в elettronicauto. ? вони не контролюють тиск турбо. Цих я програмне забезпечення для зіставлення, навіть, чому? ви відзначаєте тільки від програмного забезпечення. Максимально ви можете вибрати кілька карт, пульт дистанційного управління. в залежності від типу модуля, і в автомобілі, де ви v? щоб встановити, чи є ті, які вимагають зовнішнього джерела живлення, щоб уникнути збоїв і різних проблем.

що ціна робить ці в тому числі пульт дистанційного управління?

Вже
24-05-2013, 00:12
Ті, з пультом дистанційного управління, тобто як типу on-off або 3 карти вибору... Красиві і встановлені близько 250-300€

dantesfx
01-09-2013, 18:41
Ефективність?

tecnoecu
08-11-2013, 22:21
по мені, ці модулі служать тільки зламати, перш ніж двигун працюють на технології intercettamento сигналу і посилений вихідний, без урахування багатьох речей, і тоді майже ніхто не обробляє ці обмежувачі

Вже
09-11-2013, 00:24
Від хлопців, і від часу, чи що, я підходжу, і є автомобілі, які працюють роками без проблем. Але, що модулі ви використовуєте?

Чайник
09-11-2013, 08:17
ви і правда, для того щоб витратити 100 євро, я пропоную вам поставити діод на senzore тиску рейл і ті ж функції

piazzarolo89
25-03-2014, 19:41
Привіт, хлопці, я навіть сам таку ж форму мансардний, встановив у 2011 році, пробіг річний 25/30 тис. км, а на сьогоднішній день, проблем нуль. Навіть після установки фільтра bmc і зняв prekat, що я послав **** компанії, які я вніс корективи в карту зроблені зміни. Його preferii в карту, так як взяв у ванній є біде(100евро) від хлопця, який він використовував на своїй машині, і я повинен сказати, що я був задоволений. Звичайно, карта була краще, але якою ціною?