Прагляд Поўнай Версіі : праграма для дадатковых модуляў?
angelolsp
30-04-2013, 15:20
Хлопцы, а пры ўсталеўцы модуля ў вас есць праграма для гэтага?
Хлопцы, а пры ўсталеўцы модуля ў вас есць праграма для гэтага?
тыя, у добрым nn есць няма sw x рэгуляванне дзейнічае толькі ці ў трымер або ў кнопкі..адна рэч, замест тых чар, што ў камплекце вы таксама даюць sw тып гэтых матацыклаў.
мансардных
30-04-2013, 18:17
я адзін цалкам рэгуляваны, дзейнічае як на жалезнай, што на map і, акрамя таго, вы можаце загрузіць неабходныя карты на ваш выбар праз раздым usb, вы можаце павялічыць значэння таксама ў рэжыме рэальнага часу ? bell' aggeggino цікава і карысна, вядома для карты ? лепш, але ў ****llo прадукцыйнасці розніца ? мала
angelolsp
30-04-2013, 22:00
зразумеў..ужо тыя з кнопкі attaccao, калі вы хочаце? маюць sw, каб праграмаваць?
мансардных
30-04-2013, 22:07
але і мой мае пульт дыстанцыйнага кіравання з 3 кнопкамі выкл-кнопка off, павелічэнне толькі rail на кнопку 1 і павелічэнне rail + turbo на кнопку 2, то есць 2 кандэнсатар для налады і адключэння з дапамогай спецыяльнага праграмнага забеспячэння вы можаце мяняць карты на свой густ, практычна ў вас есць 2 графы з абаротаў рухавіка ў гарызантальнай і магутнасць сігналу на вертыкальную ? весела і нават невялікія крокам адчуваюць імгненна
зразумеў..ужо тыя з кнопкі attaccao, калі вы хочаце? маюць sw, каб праграмаваць?
Калі вы кажаце пра тыя, якія каштуюць менш за 100 еўра на ebay не маюць ніякага праграмнага забеспячэння.... Толькі кнопку, каб адключыць іх, і яшчэ на целе, каб змяніць"карты" унутраныя,як правіла, ад 1 да 10...
мансардных
30-04-2013, 22:13
я выдаткаваў 350 еўра на тэрміны, уключаючы ўсе, нават разеткі, каб карміць яго праз батарэю, каб супаставіць яго ў школе
angelolsp
30-04-2013, 22:19
і вось гэтыя 100 еўра яны крокам...?? бачныя
мансардных
30-04-2013, 22:23
я іх давайце страціць, па-мойму 100 еўра pochini і ? лепш не рызыкаваць, функцыя модуля ? "падмануць" сігнал, падманваючы эбу, што ціск pi? нізкія, як яны на самой справе і, адпаведна, эбу ўсе падымае і пераносіць да ****llo вышэй і цюй? у вас прырост прадукцыйнасці
angelolsp
30-04-2013, 22:25
S i я ведаў, ke ingannavano ў centraline...su кропкі jtd з дапамогай формы без кнопкі былі ад 150 еўра, а прачнулася адна машына нават падаўся узяў 10 < /span 200 час назад
я іх давайце страціць, па-мойму 100 еўра pochini і ? лепш не рызыкаваць, функцыя модуля ? "падмануць" сігнал, падманваючы эбу, што ціск pi? нізкія, як яны на самой справе і, адпаведна, эбу ўсе падымае і пераносіць да ****llo вышэй і цюй? у вас прырост прадукцыйнасці
Вы маеце рацыю,лепш добрую карту ад эбу, але ў асноўным, калі ідзеш на навобмацак ціску ў рампы зрабіце тое ж самае, што модуль, калі не адпавядаць аб'ему нататкі-і ўсе, вы ўжо? што добрыя веды).... Аднак розніца ў тым, што вы адчуваеце, таксама з модулямі..
мансардных
30-04-2013, 22:31
праблема-ціск у тота, некаторыя модулі танныя ўстаюць празмерна ціск у ****llo помпы высокага ціску і ў доўгатэрміновай перспектыве яны deleterei ж, я прывяду такі прыклад, калі ціску ў рампы ? у 1600bar, з модуль, вы можаце атрымаць таксама ў 1700/1750 бар і ? лагічна, што машына штурхае моцны, праблема ? што ў тых цісках адправіць помпа стрэс выдатным, з карту, зробленае ў doc замест гэтага вы можаце адчуваць ы? нізкі з ціскам і працаваць на іншых параметрах, з надзейнасць? агульнага значна вышэй
праблема-ціск у тота, некаторыя модулі танныя ўстаюць празмерна ціск у ****llo помпы высокага ціску і ў доўгатэрміновай перспектыве яны deleterei ж, я прывяду такі прыклад, калі ціску ў рампы ? у 1600bar, з модуль, вы можаце атрымаць таксама ў 1700/1750 бар і ? лагічна, што машына штурхае моцны, праблема ? што ў тых цісках адправіць помпа стрэс выдатным, з карту, зробленае ў doc замест гэтага вы можаце адчуваць ы? нізкі з ціскам і працаваць на іншых параметрах, з надзейнасць? агульнага значна вышэй
...не вы, я абсалютна даючы няправільныя,я проста хацеў удакладніць( з той правяраў), што тыя, рэгуляваная ад 1 да 10, даюць ціск па-рознаму ў залежнасці ад таго, як сем,і ясна, што калі пакласці яго на максімальны рызыка ўстойлівасць без расслаивания помпа,фарсункі і, калі хочаце дрэнна зрабіць прыгожае адтуліну ў поршні....
мансардных
30-04-2013, 22:39
ціхі гоку, я не хацеў быць крытыка, сапраўды, было толькі для таго, каб растлумачыць канцэпцыю, ясна ;-)
msport (exil77grande)
01-05-2013, 19:40
ціхі гоку, я не хацеў быць крытыка, сапраўды, было толькі для таго, каб растлумачыць канцэпцыю, ясна ;-)
ваш брэнд?
мансардных
01-05-2013, 19:52
? у cr2pro у cntech, я купіў новы, каля 3 гадоў таму, на думку многіх, вельмі добра працуе і на маім аўто, што і некаторыя сябры так і не далі праблемы, цяпер, я зараз, я зняў яе, але ,я спрабую на 320d 163cv, і я павінен сказаць, што ідзе ад бога, то карту ? іншая рэч, але некаторыя аддаюць перавагу форму прастата? мантаж і выключэнне з дапамогай пульта дыстанцыйнага кіравання
angelolsp
01-05-2013, 21:52
Msport ты брэнд, у прыватнасці? прадаем модулі?
msport (exil77grande)
01-05-2013, 22:16
Msport ты брэнд, у прыватнасці? прадаем модулі?
не,у майстэрні, мы не прадаем адсутнасць модуля аддаем перавагу дзейнічаць на адлюстраванне,калі яно адбудзецца, кліент, які прыносіць і хоча, усталяваны па сваім меркаванні, мы робім гэта для астатніх раз'ем obd.
? у cr2pro у cntech, я купіў новы, каля 3 гадоў таму, на думку многіх, вельмі добра працуе і на маім аўто, што і некаторыя сябры так і не далі праблемы, цяпер, я зараз, я зняў яе, але ,я спрабую на 320d 163cv, і я павінен сказаць, што ідзе ад бога, то карту ? іншая рэч, але некаторыя аддаюць перавагу форму прастата? мантаж і выключэнне з дапамогай пульта дыстанцыйнага кіравання
мансардных
21-05-2013, 20:17
многае залежыць ад тыпу рухавіка і эбу, калі ўсталяваны абавязак на 2.0d вы таксама атрымаеце 25cv
angelolsp
21-05-2013, 23:19
Але няма, 40 л.з., з moduloo то kn ў mappacompleya вы атрымліваеце 100
мансардных
21-05-2013, 23:40
з формай дадання да магутнасці высокіх, але з высокіх цісках у той час як з карты, вы пі? нізкі з ціскам і ў вас рост, на лепшае і больш? упэўнены, для механічных органаў
cinqueturbo
21-05-2013, 23:59
Мой дарагі сябар электрыкі у ўсталяваны модуль ад 600 скарынкі на сваю Astra gtc, 101 л.с.,
хадзіў "моцныя"
але гарантыі прыйшлося памяняць 3 турбіны і ў цяперашні час 120 тысяч махавік і счаплення,
у разабраным ўсяго тэрміну дзеяння гарантыі;)..
цяпер бы мне appetta весела :p..
зразумеў, так што лепш туды з ног свінцу co sti модуляў або трымаць іх па-ранейшаму, разлічаныя нізкія :)
Я ўсталеўшчык выкарыстоўваецца і праграмнае забеспячэнне c'? я і толькі я. Калі eventualemnte хочаце-прыйдзецца плаціць асобна. і мы не гаворым модуляў ад 100?
msport (exil77grande)
22-05-2013, 14:45
Я ўсталеўшчык выкарыстоўваецца і праграмнае забеспячэнне c'? я і толькі я. Калі eventualemnte хочаце-прыйдзецца плаціць асобна. і мы не гаворым аб формах-ад 100€
але тое, што вы кажаце?
я дрэнна напісана паведамленне.
Я-ўстаноўкі, упаўнаважанага брэнд дадатковых модуляў. Гэта не звычайныя модулі ад некалькіх еўра і тарана толькі з дапамогай праграмнага забеспячэння. Праграма у мяне есць, я як ўсталеўшчык аўтарызаваны.
мансардных
22-05-2013, 21:51
што вы, калега, сапраўды, у дадатак да раздыма rail?
што вы, калега, сапраўды, у дадатак да раздыма rail?
існуюць розныя. Некаторыя толькі да раз'ем датчыка ціску ў рампы, яшчэ як rail, датчык ціску турба, яшчэ і маюць асобны блок харчавання
мансардных
22-05-2013, 23:16
так што нічога новага, у рэшце рэшт яны заўседы дзейнічаюць на звычайных 2 або 3 параметру, мала рэчаў, чым карта, якую зрабіў у doc
msport (exil77grande)
22-05-2013, 23:17
існуюць розныя. Некаторыя толькі да раз'ем датчыка ціску ў рампы, яшчэ як rail, датчык ціску турба, яшчэ і маюць асобны блок харчавання
у цяперашні час, а таксама раскажыце, якой маркі.
мансардных
22-05-2013, 23:19
сапраўды, я таксама цікаўны, я кідаю іх, speedbuster?
у цяперашні час, а таксама раскажыце, якой маркі.
Убачыў, што я маю права я кажу вам гэта. Тыя, якія я выкарыстаў, што яны ўпраўлення turbo тыя cntech, як і наш сябар мансардных, але занадта дарагія на самай справе я ўсталяваў вельмі мала.
Я выкарыстоўваю "Speed" у elettronicauto. ? яны не кантралююць ціск турбо. Гэтых я праграмнае забеспячэнне для супастаўлення, нават, чаму? вы адзначаеце толькі ад праграмнага забеспячэння. Максімальна вы можаце выбраць некалькі карт, пульт дыстанцыйнага кіравання. у залежнасці ад тыпу модуля, і ў аўтамабілі, дзе вы v? каб ўсталяваць, ці з'яўляюцца тыя, якія патрабуюць вонкавага крыніцы харчавання, каб пазбегнуць збояў і розных праблем.
мансардных
23-05-2013, 13:38
ведаю, не дрэнна, але cr2pro ? верхні працуе таксама, як налада і карты даступныя
msport (exil77grande)
23-05-2013, 22:35
Убачыў, што я маю права я кажу вам гэта. Тыя, якія я выкарыстаў, што яны ўпраўлення turbo тыя cntech, як і наш сябар мансардных, але занадта дарагія на самай справе я ўсталяваў вельмі мала.
Я выкарыстоўваю "Speed" у elettronicauto. ? яны не кантралююць ціск турбо. Гэтых я праграмнае забеспячэнне для супастаўлення, нават, чаму? вы адзначаеце толькі ад праграмнага забеспячэння. Максімальна вы можаце выбраць некалькі карт, пульт дыстанцыйнага кіравання. у залежнасці ад тыпу модуля, і ў аўтамабілі, дзе вы v? каб ўсталяваць, ці з'яўляюцца тыя, якія патрабуюць вонкавага крыніцы харчавання, каб пазбегнуць збояў і розных праблем.
што кошт робіць гэтыя ў тым ліку пульт дыстанцыйнага кіравання?
Тыя, з пультам дыстанцыйнага кіравання, есць як тыпу on-off або 3 карты выбару... Прыгожыя і ўсталяваныя каля 250-300€
dantesfx
01-09-2013, 18:41
Эфектыўнасць?
tecnoecu
08-11-2013, 22:21
па мне, гэтыя модулі служаць толькі зламаць, перш чым рухавік працуюць на тэхналогіі intercettamento сігналу і ўзмоцнены выхадны, без уліку многіх рэчаў, і тады амаль ніхто не апрацоўвае гэтыя абмежавальнікі
Ад хлопцаў, і ад часу, ці што, я падыходжу, і есць аўтамабілі, якія працуюць гадамі без праблем. Але, што модулі вы выкарыстоўваеце?
вы і праўда, для таго каб выдаткаваць 100 еўра, я прапаную вам паставіць дыед на senzore ціску рейл і тыя ж функцыі
piazzarolo89
25-03-2014, 19:41
Прывітанне, хлопцы, я нават сам такую ж форму мансардны, усталяваў у 2011 годзе, прабег гадавы 25/30 тыс. км, а на сенняшні дзень, праблем нуль. Нават пасля ўстаноўкі фільтра bmc і зняў prekat, што я паслаў **** кампаніі, якія я ўнес карэктывы ў карту змены зробленыя. Яго preferii ў карту, так як узяў у ваннай есць бідэ(100евро) ад хлопца, які ен выкарыстоўваў на сваей машыне, і я павінен сказаць, што я быў задаволены. Вядома, карта была лепш, але якой цаной?