КПК

Перегляд Повної Версії : Alfa Romeo Gt 1.9 jtdm 150cv помилка can

rego88
29-04-2013, 14:14
доброго ранку, хлопці, я в майстерні, альфа gt 1.9 jtdm 150cv, avolte на картину, я код помилки, помилка vcd, помилка asr.....
у діагностиці двигуна, я вважаю: u1600 електронний ключ і u1700 мережі can (ncm-nbc)

у боді комп'ютері, я вважаю: b1023 послідовної лінії W.....

для кого-то ? ніколи не траплялося??? я відкриваю бортовий комп'ютер, щоб побачити, якщо c'? вода чи що???

що скажете???

carmageddon
29-04-2013, 14:24
якщо c ? помилка, яка призводить до can-чому? не виміряйте опір кільця у момент, коли у вас порок?
можливо, відсутність діалогу з-за ecu з багатьох, пов'язаних з його може і не мати згоду запуску або інші проблеми

rego88
29-04-2013, 19:17
якщо c ? помилка, яка призводить до can-чому? не виміряйте опір кільця у момент, коли у вас порок?
можливо, відсутність діалогу з-за ecu з багатьох, пов'язаних з його може і не мати згоду запуску або інші проблеми

велике спасибі alice dell' info.... сьогодні я розібрав тіло, знайшов вилку за трохи вийшла з ладу..... повторного тото.... але нада.... зараз проблема ? повторно....
як виміряти опір dell' кільце??

giama
29-04-2013, 21:16
те, що ви хотіли гарма, щоб перевірити опір між двома кабелями, що має бути 60 ом.
Якщо проблема ? блок управління, необхідно зрозуміти, в чому' ? і єдиний спосіб (який я знаю) ? у цій від'єднати блок управління і з'ясувати, які переривання зв'язку або знаходиться лінія для його несправності

rego88
30-04-2013, 00:11
я, чесно кажучи, сьогодні я зробив тисячу випробувань.... річ надзвичайно дивним.... що я зробив якщо.... коли виникає проблема, якщо я наполягаю, щоб з ключа, включаю і вимикаю неодноразово.... зрештою частина.... здається, як rel? що не перемикається.... щось на зразок, але відн? я перевіряв їх все і всі вони хороші.... блоки управління, які за can... є: блок управління двигуном, блок управління abs, бортового комп'ютера і аудіосистеми, чи не так?
проблема, каже, що це вузол між нсм і ncb.... що я інтерпретую, як вузол бортового комп'ютера і вузол блок управління двигуном.....
тому я думаю, що проблема на даний момент, як боді-ж....
завтра я намагаюся змінити боді з одного на інший-gt, я клон і я спробую.....
подивимося, що вийде.....

carmageddon
30-04-2013, 10:22
те, що ви хотіли гарма, щоб перевірити опір між двома кабелями, що має бути 60 ом.
Якщо проблема ? блок управління, необхідно зрозуміти, в чому' ? і єдиний спосіб (який я знаю) ? у цій від'єднати блок управління і з'ясувати, які переривання зв'язку або знаходиться лінія для його несправності

опір лінії CAN ? 120 ом!

carmageddon
30-04-2013, 10:25
велике спасибі alice dell' info.... сьогодні я розібрав тіло, знайшов вилку за трохи вийшла з ладу..... повторного тото.... але нада.... зараз проблема ? повторно....
як виміряти опір dell' кільце??

мультиметр для вимірювання опору і читайте значення між can H і can L, якщо значення, яке буде читати ? 120 ом у вас проблема

obd75
30-04-2013, 12:35
якщо у вас є possibbilit? з вада зробіть тест, щоб привести в рух з 5 цифри eletronic code.
з діагнозом бортової мережі ви можете побачити блоки управління в шині can, якщо є,взагалі, або з помилками.хоча по мені,якщо несправність зв'язку can ? не слід porer спілкуватися.
тим не менше, серед всіх блоків управління, я підозри, більше я їх відносно тіла(не виключаючи і інші).

p.s значення 120ohm ? значення за замовчуванням для лінії can або ? тільки для групи "фіат"?

Backgroop
30-04-2013, 13:30
привіт, хлопці, 120ohm, а значення B-CAN в той час як тут ми говоримо про C-CAN, який повинен мати опір, рівний 60ohm.. проводка схильна виміряти і вита пара, що має проводу коричневий і зелений, які з'єднують BCM (body computer) І CCM(блок управління двигуном) пін-коди, які зацікавлені, 37 can-H і 36 can-L на роз'єм від бортового комп'ютера, розташований на передній панелі, які з'єднуються у вас pin-код 83, 84 блок управління двигуном до гнізда У бік проводки.. потім від блоку управління двигуна, на виході вита пара контакти 61 і 62, які йдуть на ABS АБО Esp, залежно від комплектації. я б порекомендував вам спробувати continuit? і опір щодо маси проводів, що відходить від тіла і йдуть на блок управління двигуном..

rego88
30-04-2013, 15:11
спасибі, хлопці.... то.... деякі речі уточнити.... спочатку.... якщо кабель шпону в мережі can, або malcontattante.... з якої причини, машина зупиняється, нерухомість, намагаюся повернути 10 разів ключ і в 9 разів від l' помилка, і коли ви починаєте???
мережа can чесно, як це працює, а не я, зрозумів.....
як говорив користувач backgroop практично ебу двигуна виходять 2 пари can.... пара йде до body, інша пара йде на блок управління abs....
але я недолік, то я вважаю, між ncm і nbc.... так що я ідентифікує дефект між body і блок управління двигуном... так що мій висновок ? що проблема ? їх....
мені поясніть, будь ласка, куди йти з elm scan", щоб побачити всі блоки управління??
як зробити стартер з codecard???
я докази, я зробив все, і ? все ок.... на даний момент мені залишається тільки клонування тіла.....

хто-небудь знає, як мені підключити l' UPA, щоб зробити клон бортовий комп'ютер???

дякую колеги dele info.....

carmageddon
30-04-2013, 15:50
привіт, хлопці, 120ohm, а значення B-CAN в той час як тут ми говоримо про C-CAN, який повинен мати опір, рівний 60ohm.. проводка схильна виміряти і вита пара, що має проводу коричневий і зелений, які з'єднують BCM (body computer) І CCM(блок управління двигуном) пін-коди, які зацікавлені, 37 can-H і 36 can-L на роз'єм від бортового комп'ютера, розташований на передній панелі, які з'єднуються у вас pin-код 83, 84 блок управління двигуном до гнізда У бік проводки.. потім від блоку управління двигуна, на виході вита пара контакти 61 і 62, які йдуть на ABS АБО Esp, залежно від комплектації. я б порекомендував вам спробувати continuit? і опір щодо маси проводів, що відходить від тіла і йдуть на блок управління двигуном..

між B і can-C can не змінюється R внутрішня, чому? перший ecu і останній ecu завжди будуть мати R замикання від 120 ом, зміниться тільки швидкість? передачі даних (C can-від 10 кбіт / с 125 кбіт / с і C can від 125 кбіт / с 500 кбіт / с)...я, звичайно, я був неправий, вказуючи, 120 ом, як загальне значення, чому? в реальності? ? 60 ом (R паралельно), тому, якщо ви вимірюєте-й? 60 ом або 120 ом c ? проблема зв'язку.

rego88
30-04-2013, 19:22
між B і can-C can не змінюється R внутрішня, чому? перший ecu і останній ecu завжди будуть мати R замикання від 120 ом, зміниться тільки швидкість? передачі даних (C can-від 10 кбіт / с 125 кбіт / с і C can від 125 кбіт / с 500 кбіт / с)...я, звичайно, я був неправий, вказуючи, 120 ом, як загальне значення, чому? в реальності? ? 60 ом (R паралельно), тому, якщо ви вимірюєте-й? 60 ом або 120 ом c ? проблема зв'язку.
вибачте, alice, практично становий наприклад, гребінь в ecu, і в той момент, який змушує мене помилка між контактом 83 і 84 ecu двигуна я повинен знайти, або 60, або 120ohm опору??? або я повинен виміряти з гребінцем і додає картині включений??? вибачте..... як відрізнити b-can і c can?? де проходить b і де проходить c can.... у всякому разі я перевіряв зараз.... і незважаючи на те, що контрольна лампа подушки безпеки спалахує і гасне тихо при включенні.... мені не знайти блок управління вмикає на лінії??? я вважаю, як не існує і запитав всі блоки управління, підключені....

carmageddon
30-04-2013, 20:05
не ? важливо знати, чи немає ? В can B can C або can, чому? R кільце завжди 120 ом....серед різних сімейств мережі може тільки змінити швидкість? передачі даних, і ми? для якої вони реалізовані.

ступеня тому в рамках вимкнений...але я не можу сказати, якщо R закриття були в проводці або вбудований в ecu (я думаю, в проводку, щоб відрізнити перше ecu один останній)...з 2 R паралельно-120 ом опір кінцевого вимірюється доведеться? бути 60 ом

Backgroop
30-04-2013, 20:29
не ? важливо знати, чи немає ? В can B can C або can, чому? R кільце завжди 120 ом....серед різних сімейств мережі може тільки змінити швидкість? передачі даних, і ми? для якої вони реалізовані.

ступеня тому в рамках вимкнений...але я не можу сказати, якщо R закриття були в проводці або вбудований в ecu (я думаю, в проводку, щоб відрізнити перше ecu один останній)...з 2 R паралельно-120 ом опір кінцевого вимірюється доведеться? бути 60 ом

Мережі, які зацікавлені в цьому випадку і C-can, який підключає бортовий комп'ютер до блоку управління двигуном і ABS, резистори знаходяться всередині блоки управління, не вбудовані в електропроводці, вимірювання 60 ом повинно здійснюватися в закритих мережах без відключення нічого.. на практиці виходить, вимірюється опір між проводами зелений і коричневий, або на боді або на ccm.. ще один тест зробити та скуштувати напруга в мережі таких маса, це завжди в рамках горить все, що пов'язано.. напруги can-H і can-L з посиланням на маси повинні бути рівні в +- 2,5 v .. на цій машині ? також є мережа W, ця мережа працює у випадку надзвичайних ситуацій, хвилі can bus є які-небудь проблеми..

giama
30-04-2013, 20:59
в мережах Can-C і у нас є значення 60 Ом, так як резистори 2 120 Ом паралельно розташованих і дата архітектури, їх зв'язку, у результаті, якщо функціональні sar? 60 Ом..

rego88
30-04-2013, 22:57
спасибі всім за інтерес..... от вирішити, що лінія w..... практично, як розумію ? лінії безпеки, якщо не працює лінія can... практично, хлопці,.... сьогодні я помітив одну річ,....
практично, після нагрівання двигуна.... повернувся в майстерню, автомобіль після 5 хвилин, як зазвичай, представила, як правило, проблема.... блоки управління ви знайдете все ок, блок управління двигуна не включається... діагностику двигуна я входжу, але нічого не показується, як якщо ебу варто включити.... але в замороженому вигляді....
якщо автомобіль робить check, а ? все ок, протягом спокійно, діагностики can блоку управління двигуном, пошук і активна, в діагностиці двигуна все ок....
я хочу, щоб останні випробування, вимірювання всі значення з лінії can, але для вимірювання опору, блоки управління, підключені, я повинен зачистити провід лінії can??

rego88
03-05-2013, 10:09
вчора після 1000 випробувань.... ми прийшли до висновку,... проблема полягає в ecu двигуна....
ми виміряли лінії can all' осцилограф і все ? ок, всі живлення і маси в нормі...
тепер шукати ecu 0 281 011 511 ;)

carmageddon
03-05-2013, 10:30