Прагляд Поўнай Версіі : Праблема Polo 1.4TDI 1037354620
Добры вечар усім,
у аўтамабілі на аб'ект у мяне запускаецца scodifica за ўсе на flash car ? гульню і ўсе ок, звычайныя мігцяць індыкатары (напальвання і иммо)
сення пасля трох дзен тэлефануе кліент і кажа мне, што аўтамабіль не заводзіцца.
Механік раене спрабавалі зрабіць дыягностыку і кажа, што ecu не адказвае.
Заўтра я павінен прыбыць з падводы і давайце паглядзім, што кажа,
carlo abarth
28-04-2013, 21:16
які-то перегорел засцерагальнік, і ecu не дыягнаставаць??'
Але ? віны dell иммо аўтамабіля, які не заводзіцца?? Мы ўпэўненыя,?? З-за дыягназу ? магчыма, што не выходзіць xk? ? было зроблена ў агульнай складанасці??
За тое, што не частка, не ведаю, заўтра прыходзіць да мяне ў майстэрню, і мы бачым, для дыягностыкі, нават калі ? было зроблена агульная колькасць павінны ўвайсці, можа быць, як кажа Carlo Abarth можа быць праблема харчавання ecu, я не ведаю, механік, які спрабаваў дыягназ, што ен зрабіў, заўтра вы будзеце бачыць?.
Я проста хацеў бы ведаць, калі ў які-небудзь іншы карыстальнік форуму было здарыцца нешта падобнае.
legendaryslave
28-04-2013, 23:34
можа быць scodifica, што не робіць дыягностыку і падзеі, якія не частка ? inputabile, напрыклад, іншая праблема
перавышэнне хуткасці
29-04-2013, 09:32
вы ame і здарылася, што scodifica здаецца, што пойдзе, ну, а праз некаторы час ад праблем, скажы мне bosch нумар ecu, што мы бачым, калі вы pou зрабіць з e2p
Калі ласка, праверце дыеды ўнутры ecu на харчаванне.
Абнаўлення машыны не было diagnostiare, падлучанага ecu ў школе і nada de nada, замена 29f400 з бліскучай новай і зыходны файл, выкананы scodifica за ўсе на E2p, а flash і машыны ? ўваскрашэнне, заўтра паглядзім, калі паводзіць сябе добра, звычайна я scodifico заўседы на E2p, але ў гэты раз па радзе аднаго я паспрабаваў на flash, і ў мяне былі праблемы, sar? справа, аднак, сення мы вяртаемся да асноў.
legendaryslave
29-04-2013, 23:26
Абнаўлення машыны не было diagnostiare, падлучанага ecu ў школе і nada de nada, замена 29f400 з бліскучай новай і зыходны файл, выкананы scodifica за ўсе на E2p, а flash і машыны ? ўваскрашэнне, заўтра паглядзім, калі паводзіць сябе добра, звычайна я scodifico заўседы на E2p, але ў гэты раз па радзе аднаго я паспрабаваў на flash, і ў мяне былі праблемы, sar? справа, аднак, сення мы вяртаемся да асноў.
хто пакідае стары шлях для новага, ведае, што напісаць, але не ведае, што знайсці галоўнае, што вы разабраліся :cool: