Перегляд Повної Версії : Не запускається на 159 2400mtj або стартера 4
rusty_80
28-04-2013, 18:22
Відбувається часто на автомобілі з двигунами 2400 multijet проблеми, які вранці вирушають 4-циліндровий з білий дим або неможливість запуску двигуна. Як у вас вирішена?
Думаю, це через клапанів, хто-небудь особисто перевірив?
перехід від механічних.. і факти, зробити тест стиснення..
так що, якщо б голову або клапанів... вам підтвердження
rusty_80
28-04-2013, 19:22
Я майстерню тести вже зроблені, компресія ок, колектор і egr змінені з тієї ж майстерні, тиск при запуску, ok.
rusty_80
28-04-2013, 19:24
Я майстерню тести вже зроблені, компресія ок, колектор і egr змінені з тієї ж майстерні, тиск при запуску, ok.
Мені у л витрата після заміни цих двох компонентів, думаючи, як л двигуном ecu несправність, усунули метелик, тому що думали, закриється в стартер
legendaryslave
28-04-2013, 20:00
ви можете спробувати зробити зміну в карту, але форсунки і клапани завихрення повинні бути ок
rebirthafterrevenge
28-04-2013, 21:02
помилки в ecu?тиск в магістралі rail при запуску?
curiosity' з 2 циклів свічок.. (так заряду в 2 рази, дизельне паливо)
тобто, зробивши 1 key on без включення...
і відповідно з key on.. давай як зазвичай??
зробіть цей тест.... багато 159 страждають..того..., що ви очистити паливну систему...
докази відмови форсунок вже зроблено?
я забув, коли patre 4 перевірка джгута проводів форсунок, які потребують кілька
carmageddon
29-04-2013, 12:53
перевіряти виправлення форсунок на діагностиці, чому? від їх розуміє, якщо ? час revisionarli
mariodarkblue
29-04-2013, 12:57
Привіт...подивися...я знаю, що було оновлення альфа-канал, щоб цей дефект...якщо, звичайно, все в порядку...egr, колектори чисті, swirl ок, форсунки ок...практично ви йдете, щоб діяти на карту пару стартера...
Backgroop
29-04-2013, 13:28
перевіряти виправлення форсунок на діагностиці, чому? від їх розуміє, якщо ? час revisionarli
ну і даремно, ці автомобілі страждають від дефектів форсунок, я б порекомендував вам зняти їх і відправити їх, наприклад, pompista, щоб спробувати, і якщо ? у разі хороший огляд.. у більшості випадків цей недолік і призвело до несправності форсунок..
carmageddon
29-04-2013, 13:52
несправність форсунок ? індуковані один узгодження частоти і роботи відразу з котушкою і роз'ємом джгута проводів...це явище буде індукованих роботи насоса HP і, як правило, вирішує шляхом заміни комплекту поршневих пальців проводкою і встановивши всі демпфери на трубки навантаження форсунок.
мій виступ ? ще : перевірте продуктивність кожної форсунки від корекції витрати перевіряються діагноз...якщо який-небудь форсунки ? поза діапазону до мінімуму означає ? що відремонтувати, щоб відновити його ефективність і відповідь
rebirthafterrevenge
29-04-2013, 14:53
Хлопці, користувач ? був забанений. quidi марно продовжувати! тим не нам відповідати? pi?!
при діагностиці знаходиться корекції інжектор scostata дуже позитивно+2 або негативне-2 не завжди причина залежить від форсунок
carmageddon
29-04-2013, 17:52
якщо один виправляє багато й інших немає, з мого досвіду, причина ? безумовно, неефективність dell інжектор особисто я ніколи не діагноз, і завжди вирішена з перегляду...я з діагнозом читаю ваші мм3, а не числове значення, у разі.
Корекція витрати-це зміна згоряння блок управління реалізує повернути, щоб побачити двигун регулювати.
Блок управління може контролювати кожен згоряння, контролюючи л' прискорення вала двигуна через датчик обертів, тому, якщо один циліндр ? менш ефективним, намагається збільшити швидкість? і це тільки одна система ? збільшити обсяг введеного ( позитивний знак, наприклад, +1.5 мг ), і навпаки, якщо циліндр має прибутковість занадто висока, зменшується витрата (знак мінус, наприклад: -0.9 мг). Сказав це, треба сказати, що дія корекції блок управління має межу, і пу? діяти в різних манер цих-це коли циліндр не робить достатньо, і збільшення витрати не вдається вирішити проблему ECU йде на зменшення і всі інші
ES: CIL1 корекція +0mg
CIL2 корекція -1 мг
CIL3 корекція -1 мг
CIL4 корекція -1 мг
Таким чином, в цьому випадку не потрібно впадати в оману, чому? проблема ? у CIL1 (явно моя ? просто, наприклад, значення винайдені).
carmageddon
29-04-2013, 18:14
c ? відгук дуже пі? високий інжекторів наприкінці життя, що те, двигун, циліндр, неефективно...що особисто я не знайшов...у вашому випадку ? не завжди правда, але дуже-пі? віддалений справи, в якій знаходиться інжектор або pi? форсунки неефективних
Як ви можете? зрозуміти ефективність кожного циліндра залежить від багатьох факторів, будь то механічні, як стиснення,стан колекторів впуску, в двухмассовом маховику,клапани та ін.., що навіть від одного інжектора, а потім виправлення, на височині на циліндр не означає, тісно один від одного інжектора.
Корекція витрати пу? також може бути використана в якості моніторингу проблема ще не повідомив замовнику, чому? ебу приховує, адже якщо сума значень корекції дають в результаті нуль, двигун працює нормально, але azalizzando значення, ви можете помітити яких-небудь проблем.
Підводячи підсумки інжектор з високою рефлюкс може вплинути також величина корекції витрати, але коли ? перед значень дуже важливі, перш ніж дати винні тільки форсунки необхідно проаналізувати всі інші аспекти, механічні.
(особиста думка)
carmageddon
29-04-2013, 18:43
всі ? можливо, насправді я написав, що майже завжди ? проблеми дрібні, але я поставлю по-іншому : якщо я є автомобілі з цим дефектом ви знаєте, що я роблю? після моїх перевірок, вимкніть л, інжектор, і роблю це відремонтувати, чому? мені обходиться в 80 євро, і я намагаюся...в більшості випадків проблема ? ...а якщо бачу, що знос ? вище норми і, можливо, що км в загальній spropositati то перевіряю решта...я зустрів двигунів жорстокому поводженню з 400000 км і той дефект, але механічно, тільки трохи зношені, я завжди вирішена операції, описані, ніколи не бачив, на жаль, двигун, дефект, який ви описали...потім c ? також сказати, що є декілька ознак uil провал між форсункою і циліндром, наприклад, проявляється у детонації, в першому випадку, і дим дизельного палива, не спалюваної у відповідності з підвищенням ****llo dell масла і передчасне засмічення dpf...
ти все гарма був тільки один спосіб порівняння різних методів управління.:)
carmageddon
30-04-2013, 10:21
вам шкода використовувати C замість G?
вам шкода використовувати C замість G?
не приймайте provvedo відразу carmageddon.
carmageddon
30-04-2013, 15:22
я не беру ? правильно, що так і написано, як ви читаєте