Прагляд Поўнай Версіі : Не запускаецца на 159 2400mtj або стартара 4
rusty_80
28-04-2013, 18:22
Адбываецца часта на аўтамабілі з рухавікамі 2400 multijet праблемы, якія раніцай адпраўляюцца 4-цыліндравы з белы дым або немагчымасці запуску рухавіка. Як у вас вырашаны?
Думаю, гэта з-за клапанаў, хто-небудзь асабіста праверыў?
пераход ад механічных.. і факты, зрабіць тэст сціску..
так што, калі б галаву або клапанаў вам пацвярджэнне...
rusty_80
28-04-2013, 19:22
Я майстэрню тэсты ўжо зробленыя, кампрэсія ок, калектар і egr зменены з той жа майстэрні, ціск пры запуску, ok.
rusty_80
28-04-2013, 19:24
Я майстэрню тэсты ўжо зробленыя, кампрэсія ок, калектар і egr зменены з той жа майстэрні, ціск пры запуску, ok.
Мне ў л расход пасля замены гэтых двух кампанентаў, думаючы, як л рухавіком ecu няспраўнасць, ліквідавалі матылек, таму што думалі, зачыніцца ў стартар
legendaryslave
28-04-2013, 20:00
вы можаце паспрабаваць зрабіць змяненне ў карту, але фарсункі і клапаны завіхрэнні павінны быць ок
rebirthafterrevenge
28-04-2013, 21:02
памылкі ў ecu?ціск у чыгуначныя магістралі пры запуску?
curiosity' з 2 цыклаў свечак.. (так зарада ў 2 разы, дызельнае паліва)
гэта значыць, зрабіўшы 1 key on без уключэння...
і ў адпаведнасці з key on.. давай як звычайна??
зрабіце гэты тэст.... многія 159 пакутуюць..таго..., што вы чысціць паліўную сістэму...
доказы адмовы фарсунак ўжо зроблена?
я забыўся, калі patre 4 праверка жгута правадоў фарсунак, якія маюць патрэбу ў некалькі
carmageddon
29-04-2013, 12:53
правяраць выпраўлення фарсунак на дыягностыцы, чаму? ад іх разумее, калі ? час revisionarli
mariodarkblue
29-04-2013, 12:57
Прывітанне...паглядзі...я ведаю, што было аднаўленне ў альфа-канал, каб гэты дэфект...калі, вядома, усе ў парадку...egr, калектары чыстыя, swirl ок, фарсункі ок...практычна вы ідзяце, каб дзейнічаць на карту пару стартара...
Backgroop
29-04-2013, 13:28
правяраць выпраўлення фарсунак на дыягностыцы, чаму? ад іх разумее, калі ? час revisionarli
ну і зусім дарма, гэтыя аўтамабілі пакутуюць ад дэфектаў фарсунак, я б парэкамендаваў вам зняць іх і адправіць іх, напрыклад, pompista, каб паспрабаваць, і калі ? у выпадку добры агляд.. у большасці выпадкаў гэты недахоп і прывяло да няспраўнасці фарсунак..
carmageddon
29-04-2013, 13:52
няспраўнасць фарсунак ? індукаваныя адзін ўзгадненне частоты і працы адразу з шпулькай і раздымам жгута правадоў...гэта з'ява будзе індукаваных працы помпы HP і, як правіла, вырашае шляхам замены камплекта поршневых пальцаў праводкай і усталяваўшы ўсе дэмпферы на трубкі нагрузкі фарсунак.
мае выступленне ? яшчэ : калі ласка, праверце прадукцыйнасць кожнай фарсункі ад карэкцыі расходу правяраемым дыягназ...калі які-небудзь фарсункі ? па-за дыяпазону да мінімуму азначае ? што адрамантаваць, каб аднавіць яго эфектыўнасць і адказ
rebirthafterrevenge
29-04-2013, 14:53
Хлопцы, карыстальнік ? быў забанены. quidi бескарысна працягваць! тым не нам адказваць? pi?!
пры дыягностыцы знаходзіцца карэкцыі інжэктар scostata вельмі пазітыўна+2 ці адмоўнае-2 не заўседы прычына залежыць ад фарсунак
carmageddon
29-04-2013, 17:52
калі адзін выпраўляе шмат і іншых няма, на маю вопыту, прычына ? безумоўна, неэфектыўнасць dell інжэктар асабіста я ніколі не дыягназ, і заўседы вырашана з прагляду...я з дыягназам чытаю вашы мм3, а не лікавае значэнне, у выпадку.
Карэкцыя расходу-гэта змяненне згарання блок кіравання рэалізуе павярнуць, каб праверыць, ці рухавік рэгуляваць.
Блок кіравання можа кантраляваць кожны згарання, кантралюючы л' паскарэнне вала рухавіка праз датчык абаротаў, таму, калі адзін цыліндр ? менш эфектыўным, спрабуе павялічыць хуткасць? і гэта толькі адна сістэма ? павялічыць аб'ем уведзенага ( станоўчы знак, напрыклад, +1.5 мг ), і наадварот, калі цыліндр мае даходнасць занадта высокая, памяншаецца расход (знак мінус, напрыклад: -0.9 мг). Сказаў гэта, трэба сказаць, што дзеянне карэкцыі блок кіравання мае мяжа, і пу? дзейнічаць у розных манер гэтых-гэта калі цыліндр не робіць дастаткова, і павелічэнне расходу не ўдаецца вырашыць праблему ECU ідзе на змяншэнне і ўсе астатнія
ES: CIL1 карэкцыя +0mg
CIL2 карэкцыя -1 мг
CIL3 карэкцыя -1 мг
CIL4 карэкцыя -1 мг
Такім чынам, у гэтым выпадку не трэба ўпадаць у зман, чаму? праблема ? у CIL1 (відавочна мая ? проста, напрыклад, значэнні вынайдзены).
carmageddon
29-04-2013, 18:14
c ? водгук вельмі пі? высокі інжэктараў ў канцы жыцця, што тое, рухавік, цыліндр, неэфектыўна...што асабіста я не знайшоў...у вашым выпадку ? не заўседы, праўда, але вельмі-пі? аддалены справы, у якім знаходзіцца інжэктар або pi? фарсункі неэфектыўных
Як вы можаце? зразумець эфектыўнасць кожнага цыліндру залежыць ад многіх фактараў, няхай гэта будзе механічныя, як сціску,стан калектараў ўпускаючы, у двухмассовом махавік,клапаны і інш.., што нават ад аднаго інжэктара, а затым выпраўленне, на ўзвышшы на цыліндр не азначае, цесна адзін ад аднаго інжэктара.
Карэкцыя расходу пу? таксама можа быць выкарыстана ў якасці маніторынгу праблема яшчэ не паведаміў заказчыку, чаму? эбу то хавае, бо калі сума значэнняў карэкцыі даюць у выніку нуль, рухавік працуе нармальна, але azalizzando значэння, вы можаце заўважыць якіх-небудзь праблем.
Падводзячы вынікі інжэктар з высокай рэфлюкс можа паўплываць таксама велічыня карэкцыі расходу, але калі ? перад значэнняў вельмі важныя, перш чым даць вінаватыя толькі фарсункі неабходна прааналізаваць усе іншыя аспекты, механічныя.
(асабістае меркаванне)
carmageddon
29-04-2013, 18:43
усе ? можа, на самай справе я напісаў, што амаль заўседы ? праблемы дробныя, але я стаўлю па-іншаму : калі я буду есць аўто з гэтым дэфектам вы ведаеце, што я раблю? пасля маіх праверак, адключыце l інжэктар, і раблю гэта адрамантаваць, чаму? варта было мне 80 еўра, і я спрабую...у большасці выпадкаў праблема ? што-то...а калі я бачу, што знос ? вышэй нормы і, магчыма, што < складае spropositati то правяраю астатнія,...я сустрэў рухавікі жорсткаму абыходжанню з 400000 км, і гэты дэфект, але механічна, толькі трохі зношаныя, я заўседы вырашана з аперацыі, апісаныя, ніколі не бачыў, на жаль, рухавік, дэфект, які вы апісалі...тое c ? таксама сказаць, што есць некалькі прыкмет uil адмовы паміж фарсункай і цыліндрам, напрыклад, выяўляецца дэтанацыя у першым выпадку і дым дызель не спалілі ў адпаведнасці з павышэннем ****llo dell алею і заўчаснага засмечвання dpf...
ты ўсе гарма быў толькі адзін спосаб параўнання розных метадаў кіравання.:)
carmageddon
30-04-2013, 10:21
вам шкада выкарыстоўваць замест C G?
вам шкада выкарыстоўваць замест C G?
не прымайце provvedo адразу carmageddon.
carmageddon
30-04-2013, 15:22
я не бяру ? правільна, што так і напісана, як вы чытаеце