Прагляд Поўнай Версіі : Для чытання і запісы Musa 1.3 90cv 6f3 з fgtech v53
emilground
27-04-2013, 13:51
Прывітанне, хлопцы, сення я прачытаў, з fgtech v53 муза 1.3 90cv, і створаны файл ? 2,5 mb, што ecm не прызнае (? gi? супастаўляецца аўтамабіль, але не добра, толькі спажывае шмат).
Тут на форуме я знайшоў файл у 2 мб, які рэгулярна прызнаецца ecm. Праблема ? не ведаю, калі я магу запісаць файл знайшоў тут 2mb з fgtech бачыў, што мне вярнуў адзін 2,5..
відавочна, ен чытаў таксама мікра-і сабраў усе ў адзін файл. Для чытання я не магчымасць? ўсталяваць quele тыпу рабіць, калі поўны, або няма.
Потым мяне заінтрыгаваў, нават параўнаць файл, 2,5 мб ( тое, што адстой карту ? было зроблена, чаму? аўтамабіль расходу з асцярогай, мабыць, грань 15 км/л !! ) 2 мб (або 1 мб) . Магчыма, з'? спосаб скараціць яго, правільна ?
Гэта капуста fgtech мяне заўседы дзіўныя.. файлы тыпу на 500 abarth, дзе legendaryslave даў мне інфармацыю, каб скараціць яго правільна.
цяпер я спрабую чытаць яе з MPPS v5, які прызнае ecu і ідзе на чытанне, так? магчыма, вы атрымаеце? правільны файл, каб быць скарочаныя і напісаў у 1 мб
carmageddon
27-04-2013, 14:18
-на ecu K вы не можаце скараціць да 1mb, і пісаць з mpps, гэтая аперацыя ? сапраўды толькі для ecu па CAN
-калі чытаць з fg2 трэба пісаць заўседы 2,5 мб / с fg2
-вы не можаце пісаць 2 мб, fg2, чаму? у K мае патрэбу ў mpc 512 mb, як kess...так што 2,5 мб як вы чыталі
добры дзень, я б зрабіў гэта даволі рэзервовага капіявання ў bdm, каб пазбегнуць праблем..
emilground
27-04-2013, 14:29
Я толькі што скончыў чытаць з MPPS V5 і файлаў ? 448kb, не так добра, чаму? ? 90cv, а не 70.
Я практычна краніце запісу файла 2,5 мб..? будучы сам ужо? пераназначаны мне трэба з зыходнага файла. да гэтага часу толькі тыя, ад 2 мб, я знайшоў.
Гэтыя дадзеныя:
MJD6F3HW03T 3056M350 51784559
Каго-то есць файл ori 2,5 мб ложку з fgtech cos? ад параўнаць яго з тым, ложак ад аўто?
Магчыма, на наступным тыдні user? у BDM
Backgroop
27-04-2013, 15:37
прывітанне пошты файл 2,5 мб давайце паглядзім, калі мы можам дапамагчы..
emilground
27-04-2013, 15:59
Вось файлы ложак 2,5 мб
leandro89
27-04-2013, 16:20
але гэта ? virtual read, колькі часу ў вас сыходзіць на чытанне?
emilground
27-04-2013, 16:25
Не, не ? чытання віртуальнага. Гэта заняло каля 80 хвілін
cicciogsr
27-04-2013, 16:41
прачытана і напісана ж муза? з hw і sw розныя gallo v2 пацвярджаю чытання 80 мін запісу 40 мін..
carmageddon
27-04-2013, 17:04
але гэта ? virtual read, колькі часу ў вас сыходзіць на чытанне?
на ecu mjet+ K а не c ? virtual read, толькі ў CAN
Alfa159 q4
27-04-2013, 17:19
Калі вы знаходзіцеся файл 2mb жа аўтамабіль, вы можаце параўнаць яго з у 2d.
Зоны карты прыватнасці, легка знайсці нават без драйвераў, проста сумясціце 2 files
emilground
27-04-2013, 17:24
Ну, гэта займае даволі мала, каб выраўнаваць іх, калі нічога не зменіцца, што-то нават у сярэдзіне. Аднак знайсці файлы па 2, 5 мб было б лепш
carmageddon
27-04-2013, 17:34
калі ж вы хочаце выкарыстоўваць ecm-проста аддзеліце mpc ад ўспышкі, hex-рэдактар "выразаць" і захаваць файл, выбраўшы адрас сябар 0 усе адрасы 7FFFF, cos? вам застаецца толькі flash 2mb
emilground
27-04-2013, 17:42
Ну пі? што яшчэ асобныя файлы, чаму? калі не атрымоўваецца знайсці файл ori 2,5 мб, не магу параўнаць яго з тым, ад 2 мб, што я, каб убачыць, што яны і зрабілі. Тады, магчыма, далучуся файл, які я мяняю на адрэзаны кавалак раней
cicciogsr
27-04-2013, 17:47
вы можаце confrantare з тым, ад 2 мб sovrapponendoli...і паклаў на врі зон, якія вас цікавяць, а затым змяніць і запісаць у файл аднавілі, ці што ? выканальна..ці запісаць у файл 2 мб з kess але вы павінны мець гдк, што, безумоўна, знаходзіцеся
carmageddon
27-04-2013, 17:59
Ну пі? што яшчэ асобныя файлы, чаму? калі не атрымоўваецца знайсці файл ori 2,5 мб, не магу параўнаць яго з тым, ад 2 мб, што я, каб убачыць, што яны і зрабілі. Тады, магчыма, далучуся файл, які я мяняю на адрэзаны кавалак раней
вы можаце адправіць мне ваш чытаць далей ****? я не магу бачыць вас тут
zippa, і адправіць у.................
emilground
27-04-2013, 18:14
вядома, адразу provvedo
msport (exil77grande)
27-04-2013, 18:45
zippa, і адправіць у.................
відаць, што вы чалавек, сапраўды веру, што ты зірнулі з нашым правілах, у адваротным выпадку я заклікаю цябе зрабіць гэта.
msport (exil77grande)
27-04-2013, 18:47
вядома, адразу provvedo
я цябе на ўвазе, што вы толькі што парушылі правілы, і я памятаю, што для падобных дзеянняў я забанен карыстальнік,тут нас шмат, і я думаю, што кожны, я сказаў яго і не мала,апрача таго, я дадаю кліента ў рэжыме онлайн, якія ен чытаў файл 1.3mjet 90cv 2.5m ен па памылцы напісаў файлаў ідэнтычныя, але 2м, што адбывалася, так што для мяне пераход спакойны у выпадку праблем, вы атрымліваеце рэзервовую копію і аднавіць.
carmageddon
27-04-2013, 19:36
вядома, адразу provvedo
ваш файл ? арыгінал!
emilground
27-04-2013, 19:41
я цябе на ўвазе, што вы толькі што парушылі правілы, і я памятаю, што для падобных дзеянняў я забанен карыстальнік,тут нас шмат, і я думаю, што кожны, я сказаў яго і не мала,апрача таго, я дадаю кліента ў рэжыме онлайн, якія ен чытаў файл 1.3mjet 90cv 2.5m ен па памылцы напісаў файлаў ідэнтычныя, але 2м, што адбывалася, так што для мяне пераход спакойны у выпадку праблем, вы атрымліваеце рэзервовую копію і аднавіць.
Я думаў не ствараць праблем ? быў вельмі добры carmageddon, як, зрэшты, і ўсе. Аднак, прытрымліваючыся яго парадаў, каб аддзяліць mpc на карце, я пераканаўся ў тым, што файл ? арыгінальныя, таму ўладальніку аўто далі толькі рабаванне. Пасля падзелу і супастаўляецца файл я сабраў і праверыў, і ? выраўнаваны ідэальна. Цяпер ? зноў у 2, 5 мб, і на працягу тыдня я спрабую загрузіць яго
carmageddon
27-04-2013, 19:42
відаць, што вы чалавек, сапраўды веру, што ты зірнулі з нашым правілах, у адваротным выпадку я заклікаю цябе зрабіць гэта.
не ў крыўду, але правілы выбараў ад вас ? вымушаныя працягнуць руку, такім чынам, ці не даць руку
emilground
27-04-2013, 19:46
ваш файл ? арыгінал!
Так, я бачыў. Што, плагіят мой сябар! Цяпер я не хацеў бы быць у шкуры тых, хто яго парэзаў, так як будзеце бачыць? вельмі хутка
msport (exil77grande)
27-04-2013, 20:22
не ў крыўду, але правілы выбараў ад вас ? вымушаныя працягнуць руку, такім чынам, ці не даць руку
у нас есць ідэі, то прашу наладзіць адпаведна не якіх падказак, афіцыйных, як я толькі што зрабіў з emilground,daltronde я таксама ў мінулым мне прыйшлося карэктаваць ў іншым месцы на правілы, якія я не piacevono не верыце?
carmageddon
27-04-2013, 20:47
так, вядома, я дадаю такім чынам, ціхі...гаворка там? што вы прайшлі ў іншым месцы, мы павінны былі б абмеркаваць даволі шмат, і я думаю, што вы павінны зрабіць розум на лакальным дыску, чаму? c былі гэтыя правілы...толькі, што калі я адкрыю рот, то зняць цэнзуру ў імя з форуму, etc etc etc...былі спакойныя, што я ведаю, дайце мне мае факты, не даючы турбаваць нікога!
msport (exil77grande)
27-04-2013, 23:40
ідэальным, то мы ідзем далей, і таму, што тут я даў вам сардэчна запрашаем без праблем, як і ўсе тыя, якія прыходзяць з таго ж месца,добры працяг.
emilground
04-05-2013, 19:41
Запісу файла 2,5 мб зроблена сення ў другой палове дня і паспяховай. час, неабходнае для запісу ? была 38 хвілін.
Дзякуй за падтрымку !
я чытаў месца, убачыў, што ў некалькіх ne я павінен пісаць гэтыя ecu я хацеў савет ад экспертаў ? упэўнены, пісаць з певень v2 або прыняць сістэму пісаць з mpps з файламі, выразаць ад 1mb......
carmageddon
04-05-2013, 22:20
чытайце паведамленне пад нумарам #2
emilground
04-05-2013, 22:42
ну певень ? праверанага на практыцы на гэтыя экю. я яшчэ не спрабаваў на 8df у паслядоўны.. але я думаю, што ен пойдзе сам бачыў, што ? у спіс ( у v53)
калі ж вы хочаце выкарыстоўваць ecm-проста аддзеліце mpc ад ўспышкі, hex-рэдактар "выразаць" і захаваць файл, выбраўшы адрас сябар 0 усе адрасы 7FFFF, cos? вам застаецца толькі flash 2mb
спрабаваў я з чытання дасканалая сістэма дзякуй за абмен....
прывітанне рага толькі што зроблена за два y 75cv з чытання дакладнае 2.560kb чытання 80м, пацвярджаюць і запісы ў 40м ...адзінае, што на ціта, не існуе sn драйверы толькі глядзець на іх і ісці легка,,,,....добрая праца, мне шкада вас, што ў крычы, што вы шукаеце....
я нават чытаць у 80 хвілін, але перш чым пісаць я аддаю перавагу абрэзаць файл і паглядзець, з тытанам, калі карта ? ori пісаць я яшчэ павінен паспрабаваць? бачыў станоўчыя вынікі, я стараюся з гала v2 клон....
Я толькі што скончыў чытаць з MPPS V5 і файлаў ? 448kb, не так добра, чаму? ? 90cv, а не 70.
Я практычна краніце запісу файла 2,5 мб..? будучы сам ужо? пераназначаны мне трэба з зыходнага файла. да гэтага часу толькі тыя, ад 2 мб, я знайшоў.
Гэтыя дадзеныя:
MJD6F3HW03T 3056M350 51784559
Каго-то есць файл ori 2,5 мб ложку з fgtech cos? ад параўнаць яго з тым, ложак ад аўто?
Магчыма, на наступным тыдні user? у BDM
файл ложак з gallov2 v51 памер 2.5mb
sportknight
05-05-2013, 13:08
прабачце, але на 90 не робіць virtual??
emilground
05-05-2013, 13:55
чытання віртуальнага ? на кропкі і на тым, мне здаецца. Як казаў carmageddon на муза ў K таму чытаць поўную
cinqueturbo
05-05-2013, 14:09
"Прывітанне", але для вас будзе правільным?
чаму? нягледзячы рэзкі 2м у адрас 1FFFFF не прызнаецца,
але нават s? выбіраю драйвера ўручную,
я думаю, што загваздка! няма?
emilground
05-05-2013, 14:18
калі вы кажаце чытання 2,5 мб, каб прывесці яе ў 2 мб, а затым прымусіць яе прызнаць ecm я выкарыстаў WinHex, каб выдаліць першыя 512 кб . затым я выдаліў ад 0 да 7FFFF і захавання файла, што, такім чынам, становіцца 2 мб. ecmq ў гэтым выпадку прызнае.
затым, калі змянілася я, сабраўшы 512kb разрэзаць раней, і пасля загрузкі на аўтамабілі ? ўсе прайшло ок
можа быць, памыляецеся, што-то ў гэтым ? файл абразаецца для чытання певень v2 2,5 mb адкрыйце яго з тытанам і паглядзець што вы бераце драйверы....
мансардных
05-05-2013, 14:26
хлопцы, але затым певень закона, у дадатак да flash і іншыя часткі эбу? "вазьмеце мяне за ідыета heheheheh" я проста спрабую зразумець,
cinqueturbo
05-05-2013, 14:35
можа быць, памыляецеся, што-то ў гэтым ? файл абразаецца для чытання певень v2 2,5 mb адкрыйце яго з тытанам і паглядзець што вы бераце драйверы....
3941
ОК sno74 ваш файл у парадку,
але, напрыклад, калі я рэзка з ecm ад 000000 да 1FFFFF не правільна?
ecm не робіць сваю працу або я, не ведаючы, як выкарыстоўваць яго выразаць і ўставіць?
emilground
05-05-2013, 14:51
не, калі скарачэнне 1fffff не добра, чаму? cos? гэта не выдаліць частка мікра-бенс? фінальная частка flash. мікра-гэта першыя 512 кб, так што вы павінны выкарыстоўваць рэдактар тыпу winhex і адрэзаць ад 0 да 7FFFF
taglito з hex рэжым ? правільна выразалі першы кавалак застаецца вам карту ў hex будзе больш? легка паглядзець тое, што вы рэзкі.....
cinqueturbo
05-05-2013, 15:25
Вельмі добра!!
вы ніколі не спыняйце вучыцца!! Дзякуй...
ці запампаваў версію партатыўная WINHEX і дакладна, як і тое, з ўстаноўкі?
emilground
05-05-2013, 15:27
Вельмі добра!!
вы ніколі не спыняйце вучыцца!! Дзякуй...
ці запампаваў версію партатыўная WINHEX і дакладна, як і тое, з ўстаноўкі?
ну залежыць..
калі ? поўны будзе, калі ? дэма не ідзе, чаму? апрацоўвае файлы меншага памеру, калі я не памыляюся
cinqueturbo
05-05-2013, 15:49
ну залежыць..
калі ? поўны будзе, калі ? дэма не ідзе, чаму? апрацоўвае файлы меншага памеру, калі я не памыляюся
Усе ок, файл распазнаецца вельмі добра edit дзякуй за параду!!!...
emilground
05-05-2013, 16:00
калі ласка :)
? выдатная рэч, каб падзяліцца інфармацыяй, па меншай меры, вы ідзяце бяспечным, і вы не рызыкуеце !
jared_poe
16-05-2013, 19:55
Так, я бачыў. Што, плагіят мой сябар! Цяпер я не хацеў бы быць у шкуры тых, хто яго парэзаў, так як будзеце бачыць? вельмі хутка
Прабачце, але не можа быць, што гэта гіпотэза ваш сябар пайшоў у аўтасалон і яны да гэтага часу эбу яго арыентацыі?
хлопцы, але я не зразумеў. Файл 2.5 мб lancia musa ложак з gallo 2, каб быць зменены або апрацаваны з раз для рэцыркуляцыі АДПРАЦАВАЎШЫХ газаў павінны быць скарочаныя да? Або дзве праграмы прызнаюць спакойна? Частка, якую трэба абрэзаць, як я зразумеў, гэта першыя 512kb cio? ад 0 да 7FFF. Правільна?
emilground
22-05-2013, 19:09
Я думаю, што трэба адрэзаць першыя 512 кб, а затым змяніць файл у 2 мб з раз і затым наладзіць сувязі 2,5mb. У любым выпадку паспрабуйце выкарыстоўваць раз на файл, 2,5 мб, і правяраць яе ў 2D, калі ен выкананы правільна закрыцця, але я думаю, няма.
хлопцы, але я не зразумеў. Файл 2.5 мб lancia musa ложак з gallo 2, каб быць зменены або апрацаваны з раз для рэцыркуляцыі АДПРАЦАВАЎШЫХ газаў павінны быць скарочаныя да? Або дзве праграмы прызнаюць спакойна? Частка, якую трэба абрэзаць, як я зразумеў, гэта першыя 512kb cio? ад 0 да 7FFF. Правільна?
хто дапамагае мне выразаць і ўставіць, перш чым пісаць.... мабыць есць хоча winhex, але я магу...
улічваючы, што я ўжо? файл выразаць, але я магу злучыць непасрэдна з ecm (аб'ядноўвае файлы) ???
таму што абрэзаць файл з тым, што яго трэба пісаць? напішы з soft. што вы чыталі.
мне трэба выразаць, каб змяніць яго з ecm, а затым аб'яднаць іх, перш чым напісаць, певень, які я прачытаў 2,50...
і калі scrivessi з mag pro яму mpc, што я асобна???
тады я прачытаў з гала і даў мне файл з 2,50
цяпер я таксама ўзялі 2 з mpc асобна...
я хацеў дапамогу каля winhex або падумаў, калі б можна было таксама пісаць з mag pro
і калі scrivessi з mag pro яму mpc, што я асобна???
Але... я не разумею... Вы чыталі з певень..... Чаму? цяпер хачу напісаць з magpro? Хочаце, прама ўскладняць сабе жыцце?
Але... я не разумею... Вы чыталі з певень..... Чаму? цяпер хачу напісаць з magpro? Хочаце, прама ўскладняць сабе жыцце?
Вось файлы ложак з певень толькі што ecm не прымушае мяне змяніць, як я раблю
Але файл і падзяліць яго я заўседы магу напісаць, як певень
Я пасля зменены, мы павінны аб'яднацца
пасля разрэзаць на 2 мега змянілі з ecm і пісаць з galletto 2 трэба вярнуць у 2,5
Я пасля зменены, мы павінны аб'яднацца
Трэба аб'яднаць
пасля разрэзаць на 2 мега змянілі з ecm і пісаць з galletto 2 трэба вярнуць у 2,5
Але файл, які ты мне даў ? толькі адзін, як адзін
иско
хлопцы, мы робім блытаніны....
я павінен проста аб'яднаць файлы in bad dad з гдк для яго запісу з певень...
у адваротным выпадку я вымушаны пісаць з pro mag, што просіць файлы па асобнасці...
Вы павінны злучыць яго з winhex
Вы павінны злучыць яго з winhex
Мне пу? растлумачыць, як аб'яднаць іх у светлыя я спрабаваў, але не атрымалася
postami файл, які табе далучаюся
І толькі х, зразумець, як выразаць і ўставіць x у любы момант часу x, каб змяніць нейкі трук
тады мне ўдалося выразаць, а затым уставіць файл...
цяпер я in bad dad 2.5
але параўноўваючы у крычы 2.5 з mod 2.5 ў ecm 2d я бачу, што есць diff адмоўныя ў пачатку файла
усе ок, замест таго, каб крывыя чапайце...
хто-то адукаваў мяне...
напісана з Magpro з mpc tt ок
msport (exil77grande)
01-06-2013, 09:50
polini не просіць каша гатовая, але просіць, калі растлумачце падрабязна, як павінен, і мне здаецца, што таксама правільна.
msport (exil77grande)
01-06-2013, 09:50
І толькі х, зразумець, як выразаць і ўставіць x у любы момант часу x, каб змяніць нейкі трук
ва ўсякім выпадку я не памятаю, дзе, але калі вы выкарыстоўваеце пошук, там павінна быць працэдура ўжо апісана.
polini не просіць каша гатовая, але просіць, калі растлумачце падрабязна, як павінен, і мне здаецца, што таксама правільна.
грейз тысячу x адказ тут, як мне здаецца, аб ваенным занадта шмат слоў у пустэчу адзін шукае тлумачэння х рашэнняў
але які ваеннай інфармацыі...............................часам перш чым зрабіць тое, што не растлумачыць...................
а потым проста трохі інтуіцыі..............
msport (exil77grande)
01-06-2013, 16:19
але які ваеннай інфармацыі...............................часам перш чым зрабіць тое, што не растлумачыць...................
таму ў наступны раз, што я павінен зрабіць, піша тут і чакае вас,у любым выпадку мы чакаем вашага міні-кіраўніцтва.
але мая просьба была проста тлумачэнне, ці не тое ж самае рашэнне праблемы
а дзякуючы
таму ў наступны раз, што я павінен зрабіць, піша тут і чакае вас,у любым выпадку мы чакаем вашага міні-кіраўніцтва.
я і чакаю
не ? што вы павінны чакаць мяне..........павінна быць цалкам зразумела, чаму? я не лічу геніем,але, я толькі хацеў зразумець, карысна............
msport (exil77grande)
01-06-2013, 17:47
не ? што вы павінны чакаць мяне..........павінна быць цалкам зразумела, чаму? я не лічу геніем,але, я толькі хацеў зразумець, карысна............
на самай справе ты быў тым, што карысна зараз, каб' мы вас проста просім, каб напісаць дакладныя крокі, так як polini, што ў будучыні іншыя карыстальнікі могуць скарыстацца гэтым,дзякуй загадзя.
cicciogsr
01-06-2013, 18:47
прабачце, але для mod-файл, 2,5 мб, не адрэзаць нічога, я спачатку шукаў файл 2 мб і я рэдагаваў спакойна, то я выраўноўваецца з тым, 2,5 мб, і я перавеўся ў павелічэнне cos? яны не ствараюць праблем...
прабачце, але для mod-файл, 2,5 мб, не адрэзаць нічога, я спачатку шукаў файл 2 мб і я рэдагаваў спакойна, то я выраўноўваецца з тым, 2,5 мб, і я перавеўся ў павелічэнне cos? яны не ствараюць праблем...
так, але калі вы не знайшлі тое 2 вы вымушаныя выразаць
Вось кіраўніцтва:
-адкрыйце winhex;
-загрузіць файл для 2,5 мега;
-змяненне;
-вызначыць блок і ўставіць у пачатак 0 і ў канцы 7FFFF і даць ok;
-змяненне;
-выразаць ? разрэзаць на 2 мега
cicciogsr
01-06-2013, 18:58
наўрад ці не знойдзеце
cicciogsr
01-06-2013, 19:10
Вось кіраўніцтва:
-адкрыйце winhex;
-змяненне;
-змяненне;
брависсимо cos? калі вы не знайшлі ў крычы вы можаце зрабіць, ад вас
калі-in bad dad з ecm, каб вярнуць яго да 2,5 трэба загрузіць два файла на врі(2,5) і mod(2),выразаць частку ад 0 да 7FFFF ад врі і приклейте яе на мод файл заўседы вызначыўшы блок ад 0 да 7FFFF і захаваць усе гэта.
Усе ясна?
cicciogsr
01-06-2013, 19:43
я адзін раз адрэзаць 2 мб ен не працуе інтэрнэт, то allineo з тым, да 2,5 мб і клей з крокам аб тым, ложак 2,5-не стаяць ўстаўляць кавалкі файлаў.. што тады будзе? напісаў
я адзін раз адрэзаць 2 мб ен не працуе інтэрнэт, то allineo з тым, да 2,5 мб і клей з крокам аб тым, ложак 2,5-не стаяць ўстаўляць кавалкі файлаў.. што тады будзе? напісаў
ок, іншая рашэннем
motorsport
01-06-2013, 21:39
ciccio мяне пры загрузцы файла 2,5 мб у titan і кроках у 2d, хто ведае, крывыя, як і ўсе mjt вы пу? mod бяспечна, не выразаць і ўставіць што-небудзь,хоць парэзы, загружаючы flasch ў titan ад некалькіх info. 3 lim пара пачатку парз. ціск турбо (2) есць яшчэ шмат крывых з drv....відавочна, то, калі вы павінны праверыць файл, калі in bad dad, то вы памер 2 мб для параўнання, або, калі яна будзе прызнаная titan...
Вось кіраўніцтва:
-адкрыйце winhex;
-змяненне;
-змяненне;
вось гэта я хацеў бы ведаць, як тлумачэнне
дзякуй
cicciogsr
02-06-2013, 01:28
ciccio мяне пры загрузцы файла 2,5 мб у titan і кроках у 2d, хто ведае, крывыя, як і ўсе mjt вы пу? mod бяспечна, не выразаць і ўставіць што-небудзь,хоць парэзы, загружаючы flasch ў titan ад некалькіх info. 3 lim пара пачатку парз. ціск турбо (2) есць яшчэ шмат крывых з drv....відавочна, то, калі вы павінны праверыць файл, калі in bad dad, то вы памер 2 мб для параўнання, або, калі яна будзе прызнаная titan...
Ціта выкарыстоўваю толькі, каб ўставіць або праверыць
Errecinque
29-04-2015, 18:18
Наогул у абмеркаванне, каб спытаць што-тое, што я не ? ясна....маючы ў распараджэнні ori ад 2560 kb ложак у паслядоўны з певень v54, калі я рызыкну напісаць мод, заўседы паслядоўны і заступіў ecu, ці магу я перапісаць яго ў bdm з таго ж файла-крычы ? ці, калі вы не маеце bk зроблена менавіта ў bdm не ўдаецца аднавіць. Цікава, гэта чаму? калі б cos? варта рызыкнуць і адкрыць блок толькі калі пайсці не пісаць. Дзякуй
за тое, што ваш вопыт запісу файла 2,5 мб певень 2 v50 на гэты аўтамабіль, для часу ў 40 хвілін, або певень-гэта надзейна, ці гэта легка прыбіць гэтыя marelli?
Ен надзейны, я напісаў некалькі разоў-файл, 2,5 мб. Важна тое, што калі падзяліць файл, каб змяніць яго, то паўторны набор правільна
але можа быць, што ў запісе займае 40 хвілін?
Да жаль, мы, і гэтак жа, ўвесь час, што мы хочам рабіць у першую чаргу, у красавіку
прабачце, я спрабую сумаваць, скажыце мне, калі гэта правільна. выразаць файл, ложак з певень у 80 min. 2 мега, пагрузка ў ecm і змяніць, гэта робіцца заўседы з ecm у сэрвіс я запускаю сашчапіўшы два файла, першы, які я выбіраю-гэта мікра-і пасля я дадаю мод заўседы 2 мега, калі з тытанам, які стварае файл з пашырэннем ECM і я пішу ўсе гэта ў 40 хвілін. Як ужо згадвалася ў абмеркаванні, вы можаце змяніць файл 2.5 мега непасрэдна ў 2d, так драйверы titanium, асабліва для рухавіка 90 л. с. кажуць што-то, але тое, што вы ідзяце ў змяніць, не з'яўляецца параметрам, паказана, чаму гэтыя драйверы не маюць рацыю.