Перегляд Повної Версії : ' Потужність, менше витрата палива..
Привіт, хлопці, я хотів би знати, що ви думаєте про те, що можна мати більше? потужність і оптимізувати витрату палива,diminuirei по мені ? утопія.. Сподіваюся буде здаватися,в моєму випадку я кажу автодім моторизований 2.3 Fiat 130 л. edc 16c 39.... Засобом і дуже важкий,крім того, strema увазі, повільно,рухаючись дуже обережно і не більше 110 немає можу зробити an pi? 8 кл.., Що ви думаєте??????
SandroMarciano
27-04-2013, 00:00
збільшення потужності ? дуже просто, замість того, знизити витрату палива ? добре пі? складно, вимагає багатьох випробувань, і будь-які засоби реагує по-різному. Я отримую хороші результати на 159 2.0 mjet зниження тиску турбіни на низьких оборотах і чекаючи в районах точного. Тим не менш, в очікуванні inezione вимагає багато випробувань і пошкодження можуть виникнути навіть після багатьох км...
legendaryslave
27-04-2013, 00:20
завжди залежить від ноги, але якщо ви можете знизити крутний момент-єдиний запит, користувач просить менше педалі, щоб дістатися до мети, я думаю, так ви зможете отримати щось
SandroMarciano
27-04-2013, 08:26
завжди залежить від ноги, але якщо ви можете знизити крутний момент-єдиний запит, користувач просить менше педалі, щоб дістатися до мети, я думаю, так ви зможете отримати щось
правильно, і це робить підвищуючи ефективність!
cicciogsr
27-04-2013, 11:08
так, але не забувайте, що потужність у дизельного двигуна залежить від витрати рідини для запальничок.... я, на моїй старій машині витрата палива вдалося знизити їх хочеться мати ****llo пари, що відповідають тільки якщо натиснута педаль так, що для певної кількості спінів ви ж ходою, що ти, принаймні, 500 об / хв, pi? від золота...
..насправді, навіть на моїй машини(bravo jtd 105) ..сон-вдалося, щось cavalluccio в pi? і витрата палива сон залишилися колишніми,з тією різницею, що, коли ви вимагаєте. Час йде.. Але ми говоримо do edc 15 з турбіни кріпиться.. Тут ? дуже пі? складна розмова, не бажаючи, абсолютно не ризикуючи пошкодити.. половина має 30000 км...
SandroMarciano
27-04-2013, 17:12
..насправді, навіть на моїй машини(bravo jtd 105) ..сон-вдалося, щось cavalluccio в pi? і витрата палива сон залишилися колишніми,з тією різницею, що, коли ви вимагаєте. Час йде.. Але ми говоримо do edc 15 з турбіни кріпиться.. Тут ? дуже пі? складна розмова, не бажаючи, абсолютно не ризикуючи пошкодити.. половина має 30000 км...
якщо ви йдете, спробуйте дати дизель в карту часу уприскування навіть трохи більше? вниз (не надто багато, в іншому випадку курите), то судить, то витрата, по-моєму caleranno!
cicciogsr
27-04-2013, 17:31
я сам авто мою з повною поза f? 960-980 км в місті? ви скраб підйоми і трафік, але так як він споживає менше, ніж коли вона була орі
Тільки що.. ? Я не повинен торкатися ні одна інша карта? Ne педалі n? турбо?..
Dragonfly
27-04-2013, 17:57
Не рекомендую вам чіпати турбіну, випробування, із зазначенням дати..
Ок.я дивлюся на карту ecm,я бачу, знайти карта час і я дам вам знати..
Cristiano75
27-04-2013, 18:15
Виберіть тільки час упорскування на карті табличній без адаптації break це тільки ілюзія, зменшити витрату палива, якщо в середині ? оснащений бортовим комп'ютером, чому? помилка між споживанням і розраховується фактична збільшить?. Я бачив на головній сторінці в egr, gi? це підвищує ефективність термодинамічного двигуна, а то я бачив карту, але якщо він володіє змінною геометрією турбо mollerei кілька відсотків, так що є p? менше протитиск ог.
X аванси б очікувати, що доторкнутися до них....
Виберіть тільки час упорскування на карті табличній без адаптації break це тільки ілюзія, зменшити витрату палива, якщо в середині ? оснащений бортовим комп'ютером, чому? помилка між споживанням і розраховується фактична збільшить?. Я бачив на головній сторінці в egr, gi? це підвищує ефективність термодинамічного двигуна, а то я бачив карту, але якщо він володіє змінною геометрією турбо mollerei кілька відсотків, так що є p? менше протитиск ог.
X аванси б очікувати, що доторкнутися до них....
L. egr, і єдине, що я вже? факт.. Mollerei, що це означає ..? Збільшити або зменшити? ? чому? я б тоді менше contropressioni?
Щоб менше протитиску, необхідно торкнутися фізично геометрію таким чином, що лопатки заважають менше, ніж проходження gsa розряду
cicciogsr
27-04-2013, 21:24
Тільки що.. ? Я не повинен торкатися ні одна інша карта? Ne педалі n? турбо?..
турбо не тієї команди, від карти ? турбо-механічний
турбо не тієї команди, від карти ? турбо-механічний
..ми говоримо про те ж засобами? Ducato 2.3 130cv? Edc 16c39 .. Не має змінною геометрією?
cicciogsr
27-04-2013, 21:52
ні, вибачте, я був неправий, я думав, що ми говорили про jtd 105
Ahhhh ! Ок ... ? для цього замість того, що ти поради..?
cicciogsr
27-04-2013, 22:40
я на цьому, враховуючи тяжкість автомобіля, я б постаралася дати дизель, з самого початку, так що ви можете взяти її зверху відразу cos? тоді ви можете cammniare дроту, газу і заощадити щось добре працює за запитом і різні обмеження, а також на турбо не перебільшую, я думаю, що при 0,1 бар і більше? не зіпсує нічого ... автомобіль має масу важливої і профіль, який не дозволяє добре протистояти удару з повітря, по-моєму, якщо ви робите кілька тестів, вперше з моменту переїзду потрібну кількість дизельне паливо, то можете recuoerare
додаю файл fiat ducato 2.3130cvedc16c39
це файли, які ще оригінал,єдина зміна(спасибі fidodido)виключення egr..,я погляньте на різних картах,починаючи з ніг, які повинні бути збагачення у acc(поправте мене, якщо я помиляюся),можливо, що це відбувається після 30%?...
Cristiano75
27-04-2013, 23:21
..і не дай бог..заздалегідь спасибі за допомогу,,,
Дивлячись на мапу, в єсм я помітив інше, що для мене дивно,голос тиску в рампі у нас є дві карти, які дуже відрізняються між собою, другий з кроком добре, я вирішив,ви знаєте, для чого потрібні всі і в два, і в яких ситуаціях один і l.altra. .?,і мені підтвердили, що карту педалі на цей блок управління, і в тому, що ecm викликає збагачення при прискоренні.?
dvdtuning
28-04-2013, 14:26
Я помітив лише, що з хорошою картою +30/35cv приблизно я зменшив витрата палива-тільки в швидкості? константи, для іншої частини міста споживає як і раніше, наприклад, хода нормальна і дуже пі? якщо ви натискаєте.
Я не торкнувся нічого, античні. (147 jtd 115cv)
Я помітив лише, що з хорошою картою +30/35cv приблизно я зменшив витрата палива-тільки в швидкості? константи, для іншої частини міста споживає як і раніше, наприклад, хода нормальна і дуже пі? якщо ви натискаєте.
Я не торкнувся нічого, античні. (147 jtd 115cv)
Якщо я не помиляюся, то ви повинні встановити на вашому. Edc16c 39?
angelolsp
28-04-2013, 14:58
115 повинно бути edc15 чи я помиляюся?
115 повинно бути edc15 чи я помиляюся?
Якщо я не помиляюся, то в edc15 і 105...
angelolsp
28-04-2013, 16:08
Edc 16 120 і 150...то я не знаю, якщо 140 і 115 є edc16
140 повинні бути edc16c8 в той час як 115 edc15c7
msport (exil77grande)
28-04-2013, 16:37
jtd 115cv bosch c7 edc15
jtd 105л.с bosch edc15 c5
mjet 100cv - 140cv bosch edc16 c8
mjet 120cv - 150cvbosch edc16 c39
angelolsp
28-04-2013, 16:41
Ми маємо енциклопедія :)
explode82
28-04-2013, 17:06
і навіть питання такий досвід, який робить,ви побачите, що з часом це можливо, і також багато ти
angelolsp
28-04-2013, 17:12
Ми всі тут для цього!!! :D
Cristiano75
28-04-2013, 22:29
..і не дай бог..заздалегідь спасибі за допомогу,,,
Дивлячись на мапу, в єсм я помітив інше, що для мене дивно,голос тиску в рампі у нас є дві карти, які дуже відрізняються між собою, другий з кроком добре, я вирішив,ви знаєте, для чого потрібні всі і в два, і в яких ситуаціях один і l.altra. .?,і мені підтвердили, що карту педалі на цей блок управління, і в тому, що ecm викликає збагачення при прискоренні.?
Карти, що означає, ecm, як карти прискорювача від break, здається, ті, але не був такий впевнений, бачачи, що наступне за 3, що буде, викладеними c'? карта 16x16 >> 1C209C, що я d? враження, що це+, зазначеному...., якщо ми порівняємо обмежувач крутного моменту, здається, що + довіряти так, щоб? я можу і помилятися...
В ****llo турбіни я бачив карту overboost, що x-змінною геометрією мені здавалося дивним, я зробив пошук в інтернеті і що я бачу ? mitsubishi TF035 у фіксованій геометрії управляється пневматично від ecu...
У edc16-там повинна бути карта Nm>>Iq, я можу знайти її, як правило ? незабаром після цього час впорскування....
Карти диму можуть бути ці адреси?? всі 16x16
190358
19059C
1907E0
І це 16x25 191B02, що карту може бути? Перетворення??
Я бачу, що дуже часто карти зупинки осі X прибуває в 3200, що відповідає ці осі??? Дизель або Нм??
Чекаємо який-небудь спеціаліст dia певну інформацію про це..що стосується турбіни,я був переконаний, що було в змінною геометрією на те, що двигун, але, присягаюся, не я навіть відкрив капот, щоб побачити її фізично.. Завтра я бачу, це зробити...який сором... добре, що половини, і мій...
Cristiano75
29-04-2013, 00:07
Чекаємо який-небудь спеціаліст dia певну інформацію про це..що стосується турбіни,я був переконаний, що було в змінною геометрією на те, що двигун, але, присягаюся, не я навіть відкрив капот, щоб побачити її фізично.. Завтра я бачу, це зробити...який сором... добре, що половини, і мій...
Обсяг високому "скажімо", потужність посередня, і на низьких обертах діапазон використання низька... gi? передбачав щось подібне.
П ? проблема...... ми qu? щоб дати вам руку.... до того, що я можу з задоволенням....
Ми намагаємося зрозуміти, що відноситься до осі X точок зупину, який повідомляє, 3200..... Дизель або Нм або що ще???
Ви пробували mvere карти з winols...??
Обсяг високому "скажімо", потужність посередня, і на низьких обертах діапазон використання низька... gi? передбачав щось подібне.
П ? проблема...... ми qu? щоб дати вам руку.... до того, що я можу з задоволенням....
Ми намагаємося зрозуміти, що відноситься до осі X точок зупину, який повідомляє, 3200..... Дизель або Нм або що ще???
Я ніколи не використовував winols, досі я грав тільки з ecm ,і тоді все одно не було б damis для цього ебу, від того, що я читаю Winols без damos і' pi? комплекс ecm.. Якщо gi? з цим не розумію...( ваші питальні знаки, я їх узяв, як ваші невизначеності і не в якості підтримки, щоб мені міркувати... ) тепер з ipad і aime' я не можу переглянути карти.. Завтра я дивлюся на туза, і якщо ми дещо розумію..
Cristiano75
29-04-2013, 01:14
Я ніколи не використовував winols, досі я грав тільки з ecm ,і тоді все одно не було б damis для цього ебу, від того, що я читаю Winols без damos і' pi? комплекс ecm.. Якщо gi? з цим не розумію...( ваші питальні знаки, я їх узяв, як ваші невизначеності і не в якості підтримки, щоб мені міркувати... ) тепер з ipad і aime' я не можу переглянути карти.. Завтра я дивлюся на туза, і якщо ми дещо розумію..
C'? демо-версію, я теж в damos x цього ecu.
Я використовую або winols x карти в формули, табличний, що ecm x 2d... один поруч з іншим.. Вам допомагає, як ви знаєте...
Як правило, вісь x повинна бути дизель, а не Нм? мене зараз виникають сумніви, для цього ecu...
Я розмірковував про "3200".. я Думаю, крутний момент, маючи кошти, як максимальний крутний момент 320 нм.. Може бути 3200/10...
SandroMarciano
29-04-2013, 08:39
Так, і на 16 пара має коефіцієнт перетворення 0,1.
Cristiano75
29-04-2013, 15:39
Так, і на 16 пара має коефіцієнт перетворення 0,1.
Ви праві, x-коефіцієнт перетворення, але судячи по пам'яті, що на даний момент у мене карту, мені здається, що обмежувач крутного моменту буде на висоті 3901.. це значення відповідає 320Nm оголошені і не ті осі X, що f? часто посилаються...
? також вірно, що дуже часто карти не потрібні бути повними в перерву до 100% потужності....
ГОКУ, ти дав 1 переглянути на двигун х, щоб побачити, якщо я був неправий на turbo тип ???
SandroMarciano
29-04-2013, 16:35
я не знаю, якщо те, що кажуть чи ні обмежувачі крутного моменту, я навіть не бачив карту, але цей блок має багато пі? обмежувачі крутного моменту автомобілів групи vag, тому ви можете легко знайти обмежувач 390 і 320, comander? те, пі? вниз, а потім 320...
Ви праві, x-коефіцієнт перетворення, але судячи по пам'яті, що на даний момент у мене карту, мені здається, що обмежувач крутного моменту буде на висоті 3901.. це значення відповідає 320Nm оголошені і не ті осі X, що f? часто посилаються...
? також вірно, що дуже часто карти не потрібні бути повними в перерву до 100% потужності....
ГОКУ, ти дав 1 переглянути на двигун х, щоб побачити, якщо я був неправий на turbo тип ???
..ні, сьогодні в мене було небагато, щоб зробити в роботі..в середині і в гараж і в обідню перерву в турині diluviava.....просто я бачу..я намагаюся встановити winols, щоб зробити те, що мені поради, але я від помилок..може бути, у мене версія не funzionane,,azzz
Вибачте... Турбіна що прямо зараз я не дбаю,повертаючись до карти педалі,я вважаю кроком в діапазоні від 10 до 190, якщо не помиляюся,але я не розумію, unit? вимірювання виражаються,нм, не ? можливо,справа? дизель не здається значення, відповідно...у вас є ідея? Дякую..я не хочу, щоб кроком так, щоб зробити,я хотів зрозуміти, що чіпати і робити те журналів, щоб побачити, насправді, якщо зміни відповідають..
збільшення потужності ? дуже просто, замість того, знизити витрату палива ? добре пі? складно, вимагає багатьох випробувань, і будь-які засоби реагує по-різному. Я отримую хороші результати на 159 2.0 mjet зниження тиску турбіни на низьких оборотах і чекаючи в районах точного. Тим не менш, в очікуванні inezione вимагає багато випробувань і пошкодження можуть виникнути навіть після багатьох км...
Точний c'? будьте дуже обережні, є? що змінити і як змінити
SandroMarciano
01-05-2013, 09:06
Вибачте... Турбіна що прямо зараз я не дбаю,повертаючись до карти педалі,я вважаю кроком в діапазоні від 10 до 190, якщо не помиляюся,але я не розумію, unit? вимірювання виражаються,нм, не ? можливо,справа? дизель не здається значення, відповідно...у вас є ідея? Дякую..я не хочу, щоб кроком так, щоб зробити,я хотів зрозуміти, що чіпати і робити те журналів, щоб побачити, насправді, якщо зміни відповідають..
на edc16 педаль висловлює пара, але, хоча він і кроком 190 очок їх не їли? ніколи, обмежувачі крутного моменту, розраховані набагато більше? низькими цінами!
на edc16 педаль висловлює пара, але, хоча він і кроком 190 очок їх не їли? ніколи, обмежувачі крутного моменту, розраховані набагато більше? низькими цінами!
і не тільки обмежувачі крутного моменту
SandroMarciano
01-05-2013, 12:42
і не тільки обмежувачі крутного моменту
очевидно, ми принаймні 3 обмежувачі дизель, але тут мова про парі...
Я використовував слово кроком, але я не збирався кроком даних від мене..скажімо, значення базових орі, що є на dw.. в Діапазоні від 10 до 190.. це не я, що висловлюють,було пару на максимум 190 нм декількох agendi засобом 320 нм...
SandroMarciano
01-05-2013, 19:23
дивно, то ви! зараз я дивлюся на карту!
очевидно, ми принаймні 3 обмежувачі дизель, але тут мова про парі...
C'? карту, яка корелює з парою з кількість дизельного палива, що впорскується. Отже, обмеження, дизельне паливо та обмеження, а також пара
SandroMarciano
01-05-2013, 19:35
C'? карту, яка корелює з парою з кількість дизельного палива, що впорскується. Отже, обмеження, дизельне паливо та обмеження, а також пара
так, але пара, що у нас в ебу ? номер покласти l?, не ? значення вимірювань, то мова йде інтерпретується cos?: обмеження крутного моменту (ебу) або дизельне паливо, і ви отримаєте менше продуктивність, тобто менше крутний момент і, отже, потужність.
так, але пара, що у нас в ебу ? номер покласти l?, не ? значення вимірювань, то мова йде інтерпретується cos?: обмеження крутного моменту (ебу) або дизельне паливо, і ви отримаєте менше продуктивність, тобто менше крутний момент і, отже, потужність.
Привіт Сандро ви випадково дали подивитися на Карту? Як щодо цих значень dw?
Давайте подивимося, якщо я можу пояснити, що мене в голові.
! у edc16 працюють засновуючи карти на значення крутного моменту, виражені в Нм. C'? карта, яка говорить нам, що якщо, наприклад, певна кількість раундів, ми вводимо малюка дизельного двигуна svilupper? певну пару ( карту, що ecm називається "кількості? дизельне паливо впорскується rpm\ torque). Потім, оборотів і обороти між картами, наприклад, обмежувачі крутного моменту, привід wisch, etc... обмеження крутного моменту, але побічно перейти обмежити дизель. Це-те, чому? по-моєму, якщо не торкатися певних карт понад певної межі не v?.
Скажіть мені, якщо мої міркування ? неправильно
Давайте подивимося, якщо я можу пояснити, що мене в голові.
! у edc16 працюють засновуючи карти на значення крутного моменту, виражені в Нм. C'? карта, яка говорить нам, що якщо, наприклад, певна кількість раундів, ми вводимо малюка дизельного двигуна svilupper? певну пару ( карту, що ecm називається "кількості? дизельне паливо впорскується rpm\ torque). Потім, оборотів і обороти між картами, наприклад, обмежувачі крутного моменту, привід wisch, etc... обмеження крутного моменту, але побічно перейти обмежити дизель. Це-те, чому? по-моєму, якщо не торкатися певних карт понад певної межі не v?.
Скажіть мені, якщо мої міркування ? неправильно
Я не думаю, все edc 16 рівними, навіть я думаю, що навіть edc16c39 залежно від hw і sw відрізняються між собою,моя в мені ecm
Ign парз
Ign текущ.
Чол rail
Ign парз map 1 bost
Ign парз map 2 bost
Люстр в АКК. ( тієї, яка повинна бути dw, але не я ...)
Pres. Turbo
Час overbost
Im копп
Im кс 2
Lim cop 3
Lim pres rail
Lim 1 rail
....? багато однодумців....
Тому ти, про що ти говориш?
SandroMarciano
02-05-2013, 11:49
ні, він працює в інший спосіб,коли обмеження крутного моменту межі, а також дизельне паливо, ? пара, яка керує всім!
ні, він працює в інший спосіб,коли обмеження крутного моменту межі, а також дизельне паливо, ? пара, яка керує всім!
Я заявляю, що я не хочу бути сварливою, але я тут, щоб дізнатися і зрозуміти.
Бачив, що ми не датчик крутного моменту, як f? знаєте, скільки пара виробляє двигун?
Хто-небудь вже? бачив карту...??allira
Ці значення
Карту педаль від 10 до 1850 таке? Якби нм засобом розвиватися до максимального 185 нм????
SandroMarciano
02-05-2013, 14:07
Я заявляю, що я не хочу бути сварливою, але я тут, щоб дізнатися і зрозуміти.
Бачив, що ми не датчик крутного моменту, як f? знаєте, скільки пара виробляє двигун?
? значення, передбачається, що використовується від ecu, і ? правда, що існує в спеціальну карту, але ми? що керує всім ? пара, а потім екю через цієї таблиці, перетворює його в дизель.
SandroMarciano
02-05-2013, 14:11
Хто-небудь вже? бачив карту...??allira
Ці значення
Карту педаль від 10 до 1850 таке? Якби нм засобом розвиватися до максимального 185 нм????
ні, ? значення вирішив в ecu, не ? враховуючи вимірюється! і не ? абсолютно сказав, що вони повинні бути реалістичними. В моїй 159, наприклад, я просив пару 500Nm, я відкрив всі обмежувачі крутного моменту до значення 500, я пішов в таблиці перетворення пари/IQ, і я побачив, що за 500 екю повинні надати 100мм^3/дизельне паливо, тому у мене розблоковано обмежувачі дизель до цього значення, і я перевірив діагноз, що насправді там було 100 мм^3/дизель. Незважаючи на це машина ? далеко від 500Nm фактичні!
ні, ? значення вирішив в ecu, не ? враховуючи вимірюється! і не ? абсолютно сказав, що вони повинні бути реалістичними. В моїй 159, наприклад, я просив пару 500Nm, я відкрив всі обмежувачі крутного моменту до значення 500, я пішов в таблиці перетворення пари/IQ, і я побачив, що за 500 екю повинні надати 100мм^3/дизельне паливо, тому у мене розблоковано обмежувачі дизель до цього значення, і я перевірив діагноз, що насправді там було 100 мм^3/дизель. Незважаючи на це машина ? далеко від 500Nm фактичні!
Ок.. Зрозуміло.. Тепер цей мод , то місце і сперечаємося..
SandroMarciano
02-05-2013, 16:21
Ок.. Зрозуміло.. Тепер цей мод , то місце і сперечаємося..
Що ви зміните? таблиця перетворення, якщо хочете рада, не чіпати!
Вид дивацтва з половиною я спочатку зроблю, деякі журнали в оригіналі, для capiere, які карти використовуєте. Наприклад, дизельне паливо впорскує від золота?
Що ви зміните? таблиця перетворення, якщо хочете рада, не чіпати!
Вид дивацтва з половиною я спочатку зроблю, деякі журнали в оригіналі, для capiere, які карти використовуєте. Наприклад, дизельне паливо впорскує від золота?
.. Якою адресою подивитися в цій таблиці перетворення?для решти ви праві .. Я до якоїсь логін так, що основу, на якій можна працювати.. Пройде небагато днів, середовище, або не ? всі моменти під руками був кемпер..сподіваюся не втомлювати вас..
SandroMarciano
02-05-2013, 17:50
може бути *191B02 або навіть *1D5212
Як правило, завжди знаходиться після картки "лямбда" але перед обмежувачі крутного моменту, пов'язаних з групової передачі.
У будь-якому випадку повертають значення дуже дивні обидва (я маю на увазі ЦИ в богів, дизельне паливо). Журнал ? доцільно, щоб зрозуміти щось.
Але скільки циліндрів?
я теж працюю, мою карту, слідуючи цій логіці? я зупинився в 430Nm запиту. які результати ви отримали? впроваджує дійсно 100mm3 дизель?
x сандро: я подивився ваші файли, але я вважаю, тільки 2 "обмежувачі крутного моменту", називаються cos? від ecm, змінені, і більше нічого. що ви хотіли зробити?
може бути *191B02 або навіть *1D5212
Як правило, завжди знаходиться після картки "лямбда" але перед обмежувачі крутного моменту, пов'язаних з групової передачі.
У будь-якому випадку повертають значення дуже дивні обидва (я маю на увазі ЦИ в богів, дизельне паливо). Журнал ? доцільно, щоб зрозуміти щось.
Але скільки циліндрів?
? єдиного Fiat, 4-циліндровий
? єдиного Fiat, 4-циліндровий
Увага! повинен бути висновок IVECO. забудьте 1.9 multijet :cool:
SandroMarciano
03-05-2013, 14:22
я теж працюю, мою карту, слідуючи цій логіці? я зупинився в 430Nm запиту. які результати ви отримали? впроваджує дійсно 100mm3 дизель?
x сандро: я подивився ваші файли, але я вважаю, тільки 2 "обмежувачі крутного моменту", називаються cos? від ecm, змінені, і більше нічого. що ви хотіли зробити?
я сумніваюся, що ти бачив мої файли, тому що не я їх, розміщені в будь-якому випадку на 159, про який я говорив, ви, зуміли надати 100мм^3/i, але, можливо, завдяки dpf ? далеко від 500Nm...
я сумніваюся, що ти бачив мої файли, тому що не я їх, розміщені в будь-якому випадку на 159, про який я говорив, ви, зуміли надати 100мм^3/i, але, можливо, завдяки dpf ? далеко від 500Nm...
Я не казав, що я скопіював ваші файли, але що я роблю карту, дотримуючись цієї логіки.Qunato менше, ніж зараз? що не втрачаю часу. Тому дим? Чому? не візьми dpf?
Ви зробили тест на школі?
SandroMarciano
04-05-2013, 08:20
Я не казав, що я скопіював ваші файли, але що я роблю карту, дотримуючись цієї логіки.Qunato менше, ніж зараз? що не втрачаю часу. Тому дим? Чому? не візьми dpf?
Ви зробили тест на школі?
ні, курити, звичайно, не робить, dpf не видаляю чому? машина ? мого батька, і він не хоче проблем в абсолютній... логіка ? правильно, потім, якщо ви подивитеся на пост "tidius", вже перебуваєте? налаштування майже визначена для edc16c39.
Тест в школі я не зробив і не буде робити, я не дбаю знати, скільки коней, стільки мені не змінило б нічого, на межі, якщо я, трапляється, один день, що мені нічого робити, я можу спробувати з powerdyn.
бо ти сказав, що був далеко від 500Nm моменту я думав, що він ти впевнений... в Чому? цей пост, що ви говорите?
SandroMarciano
04-05-2013, 19:03
повідомлення було обговорення на 147!
i 500Nm повірте, їх не було, він ледь за моєї 156...
Він знайшов її, і я закінчив зараз читати. дуже цікаво.
Я хотів, щоб розблокувати тільки фільтри, без зміни інших і подивитися, що відбувається. Ти зробив це, або у вас "служив також контур" ?
SandroMarciano
04-05-2013, 19:51
на 159 ? досить розблокувати тільки обмежувачі бачив, що ecu був відкалібрований для того, щоб надавати 100 мм^3/i, то це залежить, скільки коней мірі...
на 159 ? досить розблокувати тільки обмежувачі бачив, що ecu був відкалібрований для того, щоб надавати 100 мм^3/i, то це залежить, скільки коней мірі...
Резюме, так як кількість мене не цікавлять, я d? клопоту, прискорити і не отримати відповідь, що 150cv повинні мати. і особливо після 3000 об / хв. можна прискорити, як ви хочете, але тяга залишається завжди той,
SandroMarciano
05-05-2013, 11:29
що ? параметр, який надрукований виробником на кожен автомобіль, дизель. Карта запевняю вас, що ви можете спокійно виправити таку поведінку, і якщо ви добре знаєте, як взаємодіють між собою різні карти, ви зможете створювати вас відповідь, як ви хочете.
Вчора, наприклад, я змінив gt150, власник раніше 147 2.0 ts і вимагав доставки від turbobenzina в GT, так? я маю намір обійтися 80mm^3/i у всьому діапазоні оборотів корисні (пожертвувавши навіть трохи крутний момент на низьких), але клієнт сказав, що я йому ремонт машини!
Це означає, що якщо ви знаєте, як діють різні карти зміна буде? у точності як якщо його чекає.
Вибачте за OT, тепер давайте повернемося до теми.
Ще трохи терпіння... Тут, у Турині, час і недостойних.. ? щоб зробити з журналу я хотів хоча б один день без дощу..
Привіт всім..сьогодні я зробив кілька тестів, з діагнозом додав..autocom мені, як справи? паливо впорскується "максимальна" 61m3per i.... Як ви думаєте, скільки я можу принести і де це, так як карту?
SandroMarciano
07-05-2013, 08:01
частини з таблиці перетворення пари/IQ і перетворення цієї сфери в парі, то опинитеся в карти педаль і в різні обмежувачі крутного моменту.
Якщо людина журнал, я думаю, що може допомогти
частини з таблиці перетворення пари/IQ і перетворення цієї сфери в парі, то опинитеся в карти педаль і в різні обмежувачі крутного моменту.
Якщо людина журнал, я думаю, що може допомогти
Таблиці за адресами, які ви мені дали, я не знайшов( ecm).. Ти знаєш, де зберегти журнал autocom, коли ви натиснете на кнопку "фотографія"..????
SandroMarciano
07-05-2013, 11:18
ні, я думаю, що я повинен натиснути на символ літака, встановити дані, які ви зберігаєте, то розшукати їх у мікро-sd.
Таблиці перетворення, то я намагаюся дати вам правильну адресу.
ні, я думаю, що я повинен натиснути на символ літака, встановити дані, які ви зберігаєте, то розшукати їх у мікро-sd.
Таблиці перетворення, то я намагаюся дати вам правильну адресу.
...може бути, в китаї різні символи....hihihihih....*****unque, можливо, я зрозумів, як зробити, щоб логи...я перо повторити процедуру, я пропустив крок,я повинен був scttare фотографії, а потім виберіть зберегти або роздрукувати..
SandroMarciano
07-05-2013, 23:18
ні, таким чином, якщо я правильно пам'ятаю, ви тільки захоплення кадру, в якому натисніть на фото, потім мить.
ні, таким чином, якщо я правильно пам'ятаю, ви тільки захоплення кадру, в якому натисніть на фото, потім мить.
...то скажи мені, добре, як...хто? " кнопку літаку?????
SandroMarciano
07-05-2013, 23:22
чесно кажучи я ніколи не зробив, я читав придбання має бути, натискаючи цю кнопку, у мене sw delphi, і, побачивши обмін валюти, перш ніж увійти, я бачу команду, але повторюю, що я кажу, для ідеї, може бути, було б краще запитати в залі для сніданків.
чесно кажучи я ніколи не зробив, я читав придбання має бути, натискаючи цю кнопку, у мене sw delphi, і, побачивши обмін валюти, перш ніж увійти, я бачу команду, але повторюю, що я кажу, для ідеї, може бути, було б краще запитати в залі для сніданків.
..будучи людиною дуже цікаво..я встановив delphi, щоб побачити і зробити логи... Але який ?' кнопку літаку????? Ви можете відправити мені фото???
SandroMarciano
09-05-2013, 17:41
3985
Де ? стрілка, в нижньому праворуч
3985
Де ? стрілка, в нижньому праворуч
,,,!!!!!!!дивно... Я встановив delphi для curiosit?..я скопіював ці секти gigi вашої гільдії..але мені то кнопка не з'являється!!!...ps я також активувати всі ліцензії...але ваш ?' орі? ? оновлення?
Карти, що означає, ecm, як карти прискорювача від break, здається, ті, але не був такий впевнений, бачачи, що наступне за 3, що буде, викладеними c'? карта 16x16 >> 1C209C, що я d? враження, що це+, зазначеному...., якщо ми порівняємо обмежувач крутного моменту, здається, що + довіряти так, щоб? я можу і помилятися...
В ****llo турбіни я бачив карту overboost, що x-змінною геометрією мені здавалося дивним, я зробив пошук в інтернеті і що я бачу ? mitsubishi TF035 у фіксованій геометрії управляється пневматично від ecu...
У edc16-там повинна бути карта Nm>>Iq, я можу знайти її, як правило ? незабаром після цього час впорскування....
Карти диму можуть бути ці адреси?? всі 16x16
190358
19059C
1907E0
І це 16x25 191B02, що карту може бути? Перетворення??
Я бачу, що дуже часто карти зупинки осі X прибуває в 3200, що відповідає ці осі??? Дизель або Нм??
...ви абсолютно праві.,я дав йому очі на турбіні! Не ? із змінною геометрією..не очікував на половину cos? недавно..але тоді карти overbost і turbo, що наказують?
SandroMarciano
09-05-2013, 22:45
,,,!!!!!!!дивно... Я встановив delphi для curiosit?..я скопіював ці секти gigi вашої гільдії..але мені то кнопка не з'являється!!!...ps я також активувати всі ліцензії...але ваш ?' орі? ? оновлення?
ні, не ? орі навіть не мій, а версія у мене '12 finale
Cristiano75
10-05-2013, 14:39
...ви абсолютно праві.,я дав йому очі на турбіні! Не ? із змінною геометрією..не очікував на половину cos? недавно..але тоді карти overbost і turbo, що наказують?
Для мене турбіна, хоча ? фіксованій геометрії, ecu управляє той же тиску з допомогою перепускного клапана, для яких х мені ті цінності, правила відкриття... робить двигун менш різке... 1 малої турбіни з перепускний пневматичний управляє ecu x мене двигун реагує майже як якби він був змінною геометрією.... так двигун avr? мінімум 800 обертів приблизно і максимум до 3500rpm.. де ножиці ? коротше...... якщо він справді може це зробити без змінної.
ось перша зміна, в те, що повинно бути dw і його відповідних обмежувачів..oviamente corregetemi, якщо я помиляюся,за підрахунками, нерозумно, маючи упорскування максимальна 60m3 близько пари 320(вартість 1850 в табличній ще не розшифрували)тепер із змінами, внесеними я зможу надати близько 70m3...чекаю відгуків..
SandroMarciano
12-05-2013, 10:36
18E1A4 обмежувач крутного моменту
18e270 інший обмежувач крутного моменту
18E4C0 ймовірно, обмежувач дизель
18EE7C обмежувач дизель
1CA93C я Думаю, це завжди відноситься до egr, давайте орі
1ca9a2 див. вище
1d1870 іншого, найімовірніше обмежувач дизель
1D222C обмежувач дизель
Pe зміна від набагато більше, в іншому випадку не avvertirai навіть якщо б він працював.
Педаль я думаю, що це остання карта та, що управляє, тобто те, що ви не торкнулися вас, але може? спокійно йти, навіть від золота...
18E1A4 обмежувач крутного моменту
18e270 інший обмежувач крутного моменту
18E4C0 ймовірно, обмежувач дизель
18EE7C обмежувач дизель
1CA93C я Думаю, це завжди відноситься до egr, давайте орі
1ca9a2 див. вище
1d1870 іншого, найімовірніше обмежувач дизель
1D222C обмежувач дизель
Pe зміна від набагато більше, в іншому випадку не avvertirai навіть якщо б він працював.
Педаль я думаю, що це остання карта та, що управляє, тобто те, що ви не торкнулися вас, але може? спокійно йти, навіть від золота...
4012
..ось і перший адресу.*****і я повинен інтерпретувати?
карти педаль я покриваєте але (збагачення в акк від ecm)3 карти..мені здається, їх торкніться все..або, може бути, не ті,------'?але ви використовуєте ecm?
SandroMarciano
12-05-2013, 16:04
ні, ecm, як я вже? написав незліченних пост приводить вас до невірних висновків, чому? грає погано, і карти, і дає йому імена не за призначенням. Зображення (я з працею можу бачити, що має дозвіл дійсно лихо), показує, що ви дивитеся на карту 8бит, тобі потрібно це побачити в 16bit (motorola). тест, таким чином, це, як правило, обмежувачі крутного моменту на edc16c39 карти 25x1.
ні, ecm, як я вже? написав незліченних пост приводить вас до невірних висновків, чому? грає погано, і карти, і дає йому імена не за призначенням. Зображення (я з працею можу бачити, що має дозвіл дійсно лихо), показує, що ви дивитеся на карту 8бит, тобі потрібно це побачити в 16bit (motorola). тест, таким чином, це, як правило, обмежувачі крутного моменту на edc16c39 карти 25x1.
...мама моя..я втратив досить багато часу, перш ніж відповісти, щоб спробувати зрозуміти те, що vedevi ти ( Winols) я думаю, ви використовуєте то,крім проблем установки,англійська мова,відсутність damos.... ? дуже складним, менш зрозумілим, ніж ecm... але все ..те, що я змінив ?' було зроблено погано або навіть я редагував карти, не належать ті педалі і обмежувачі крутного моменту?
SandroMarciano
14-05-2013, 14:50
...мама моя..я втратив досить багато часу, перш ніж відповісти, щоб спробувати зрозуміти те, що vedevi ти ( Winols) я думаю, ви використовуєте то,крім проблем установки,англійська мова,відсутність damos.... ? дуже складним, менш зрозумілим, ніж ecm... але все ..те, що я змінив ?' було зроблено погано або навіть я редагував карти, не належать ті педалі і обмежувачі крутного моменту?
те, що я не згадав залиш його, як ти вже? змінено, решта спробуйте доторкнутися до нього, тоді я дивлюся...
Ви, в будь-якому випадку використовую winols, ? набагато менш зрозумілим, але й набагато більше? правильний ecm, скажімо, що розпізнавання карти то ви повинні зробити самі, виходячи з власних знань, але якщо читати початок посту над вами я зробив це!
4052
я змінив дві карти обмежувачі дизель..адреси, які ти мені дав-початок кривої, вірно?зараз я змінити в 2d..але (я не дуже практично..спасибі, величезна допомога..), як я розумію, значення, які вони мають?перший перерізав 3200, що може бути пара\10..так що 320nm..другий доходила до 4000?ps у winols не сон вдалося розширити карту..є велика різниця між 1.5 і 2.24?
SandroMarciano
14-05-2013, 16:27
winols, 2.24 дозволяє-й? ра?ide змін і d? менше проблем, але також добре працює і на 1.5,карти, які ви змінили, ймовірно, є обмежувачі крутного моменту, тепер навантаження на карту і я вам скажу
winols, 2.24 дозволяє-й? ра?ide змін і d? менше проблем, але також добре працює і на 1.5,карти, які ви змінили, ймовірно, є обмежувачі крутного моменту, тепер навантаження на карту і я вам скажу
Ви вибачте, я неправильно писати... Обмежувачі крутного моменту,ті, дизельне паливо тепер не homtoccate..
SandroMarciano
14-05-2013, 16:34
я бачив, погляньте, що ви ? біг мишею, і виконуйте всі рекомендації, які я дав тобі, в іншому випадку зміни не портер? переваги.
В? cos? може бути, "рахунок"як додати...
я переробив ці дві карти,я сподіваюся, правильні..переходячи до обмежувачами дизель,16 кривих у пік?значення пуй, скажіть мені, на що вказують?..я волію зробити один раз..
SandroMarciano
14-05-2013, 17:25
я кажу тільки змінити стовпець зі значеннями pi? максимуми (піки), доходить до 6000.
Вибачте, якщо я трохи не в тему..але про winols і його damos.. damos в edc 16c39 альфа 159... ? той самий, який буде служити для мого ECU?
SandroMarciano
15-05-2013, 07:42
ні, не ? те ж саме, і то у випадку, якщо в damos, що у вас є ? один croma 150cv.
Піки як і раніше обмежують дизель, я думаю, вимірюється в мг/icon коефіцієнт перетворення 0,01
carmageddon
15-05-2013, 10:12
є damos однієї сім'ї ecu стоїть інший, настільки фактори перетворення ідентичні, єдине ? що ви повинні заповнити карти і тузи, які впливають на
Тому, якщо я правильно зрозумів..all адреса 18ee7c я вважаю, обмежувач дизель,пандуси безпосередньо перед є break point ( яку я ще не зрозумів, як їх інтерпретувати..),тобто шістнадцять пандуси, відповідні( про? Навантаження?), дев'ятого і, що більше? високе значення 5460, які перетворені б 54mg/ (icon буде для ін'єкцій?),я був на діагностиці 60 м3.. Для ін'єкції..що не повернеться? Мг/м3? Вибачте, якщо я assill? але я хочу спробувати зрозуміти нас? що я роблю,мене не хвилює, що карта зроблена в DOC не зрозумів нічого .. ще раз Дякую..тепер, я і місце..так що тільки на дев'ятий пік?
..дякую carmageddon,ми спробує? як тільки я можу,і що все англійською, ускладнює ще більше? речі..
..дякую carmageddon,ми спробує? як тільки я можу,і що все англійською, ускладнює ще більше? речі..
s? вам пу? консульський також керівництво BOSCH ? англійська... ehhehehe
як керівництво marelli нової 9DF euro6, який вийшов? ? написана повністю на англійській мові, навіть якщо це робиться в п'ємонті.. :-)
зараз ? мова в цілому... я віддаю перевагу все ж таки з англійської на німецьку...
ось, у відповідності з змінами sandromarciano..
SandroMarciano
15-05-2013, 13:54
ви додаю екран, тобі на практиці потрібно змінити останній стовпець, то виділяється, так що в умовах нормальної експлуатації (базовий стовпець значення 1) витрати на дизельне паливо, максимальна.
http://img22.imageshack.us/img22/197/limitatoregasolio.png
SandroMarciano
15-05-2013, 13:57
є damos однієї сім'ї ecu стоїть інший, настільки фактори перетворення ідентичні, єдине ? що ви повинні заповнити карти і тузи, які впливають на
це, запевняю вас, що ? дуже по-різному в порівнянні з класичною edc16c39, то damos ? завжди корисно, але ж є речі...
4075
потім, так, як я зробив, я б збільшення лише до 2350 обертів..чи не так,а?..
4075
потім, так, як я зробив, я б збільшення лише до 2350 обертів..чи не так,а?..
я і вирізали зображення
SandroMarciano
15-05-2013, 15:01
точно, він тільки зраджує altima колонки.
так має бути правильно,я змінив від 1500 оборотів 3700..., що терпіння, яке ви!!!!!!
SandroMarciano
15-05-2013, 15:51
правильно, тепер ідіть за інші речі, які ви мені показували, і фотографії, я раджу вам, щоб завантажити їх на сайт, cos? у visioniamo-й? швидко!
правильно, тепер ідіть за інші речі, які ви мені показували, і фотографії, я раджу вам, щоб завантажити їх на сайт, cos? у visioniamo-й? швидко!
Сьогодні вам не scoccio-й?.. Найближчим часом..
4113
ось..після ваших важливих напрямки(спасибі величезне за sandromarciano)..повинна бути повною,хто хоче дати нам один кругозір і судити...
SandroMarciano
16-05-2013, 17:22
По-моєму є ще інші речі виправити, і я повторюю, що 20 нм і більше? важко відчувати себе таким чином я гаразд, принаймні, 50 нм, решта йде пробував, якщо відбулися зміни.
По-моєму є ще інші речі виправити, і я повторюю, що 20 нм і більше? важко відчувати себе таким чином я гаразд, принаймні, 50 нм, решта йде пробував, якщо відбулися зміни.
Для інших речей, щоб виправити ви хочете змінити мене, і зроблені погано чи ще орі? Я не хочу перебільшувати,ці кошти носять на спині 40 центнерів... Якщо я не помиляюся, то пара, я повинен її витрати в теорії 320. 350...
SandroMarciano
16-05-2013, 17:35
Для інших речей, щоб виправити ви хочете змінити мене, і зроблені погано чи ще орі? Я не хочу перебільшувати,ці кошти носять на спині 40 центнерів... Якщо я не помиляюся, то пара, я повинен її витрати в теорії 320. 350...
350 нм максимального крутного вони, однак, декількох, то це було б, принаймні, щоб зрозуміти, чи є зміна вийшло, тоді ви могли б також знижуватися... в будь-якому випадку дивіться самі, будь-які інші виправлення, перераховує завжди пост, в якому тобі грудня, я вказував різні адреси, зокрема ті карти, що мені здається, пов'язані з egr
350 нм максимального крутного вони, однак, декількох, то це було б, принаймні, щоб зрозуміти, чи є зміна вийшло, тоді ви могли б також знижуватися... в будь-якому випадку дивіться самі, будь-які інші виправлення, перераховує завжди пост, в якому тобі грудня, я вказував різні адреси, зокрема ті карти, що мені здається, пов'язані з egr
..все те, що ви мені повідомили, що я змінений,за винятком випадків, саме дві карти, які ви вважаєте egr також чому? " egr повинен бути закритий(чи я помиляюся), ?у будь-якому випадку як можна швидше навантаження,прово кошти, також з діагнозом нижче, і ви знаєте, .. як ви Думаєте, є проблеми писати що ебу з куркою 2 східний?
SandroMarciano
16-05-2013, 17:50
абсолютно ні, я використовую його щодня, як основний інструмент, на межі, якщо ви не впевнені, спочатку зробіть резервну копію bdm...
..мммм.. Не ніколи не робив.. Зараз читаю процедура, потрібні спеціальні інструменти, як шаблони і т. д.?
SandroMarciano
16-05-2013, 18:19
не важливі, можна навіть зварити pinstrip, що ви дали в упаковці.
не важливі, можна навіть зварити pinstrip, що ви дали в упаковці.
Ps.. Але,egr у вас є сумніви закритий?
SandroMarciano
17-05-2013, 09:40
щиро, але спробуйте цю карту і діагноз перевіряти. Очевидно, він також перевіряє, якщо ваш дизель ? розблокований, принаймні, трохи!
Сьогодні я намагаюся в бд, перехрестя ledita , атака, блок живлення і намагаюся..ps як довго я повинен чекати ми будемо писати? Я чую різні думки, на Edc 15 займає 2 хв., інших не маю, спробуйте..
SandroMarciano
17-05-2013, 10:01
не ставте блоки живлення, richi, що вони принесуть тобі стрибків напруги, переконайтеся, що батарея дає вам 12v і просто, щоб написати, як правило, на edc16c39 займає близько 2 хвилин, на edc 15 менше 30с. у будь-якому випадку не бійся, 16c39 не створює проблем!
Тобі цікаво, чому? коли я зробив для читання, я зробив вигляд, що доведеться написати і мені ? вихід напис, що це може зайняти більше? 30 хвилин.. Спасибі
ось і ми..сьогодні день випробувань.,я завантажив карту з усіма змінами,я перетинаю пальці і після 1minuto і 30 секунд все було скінчено..(це добра частина),я намагався rv з діагностики активована,і я підтверджую правильність закриття egr як управління, так і реальні у відсотках,але, як кроком я повинен сказати, що я не знайшов яких-небудь поліпшень,я перевірив, справа? вводиться і ми проходили до 61м3 = 65m3..на практиці не зрозумієте,я зупинився,я rimodificato карти педалі(тільки ті,) даючи кроком, значно(на 12%),але раз написано і доведено, я все ще був твердий у 65m3..а все той обмежувач, що я мод тільки до 350, або ми ще що зупиняє нас?ps засобом, не курить, отже, насправді не впорскує більше..
Dragonfly
17-05-2013, 18:42
4133
ось і ми..сьогодні день випробувань.,я завантажив карту з усіма змінами,я перетинаю пальці і після 1minuto і 30 секунд все було скінчено..(це добра частина),я намагався rv з діагностики активована,і я підтверджую правильність закриття egr як управління, так і реальні у відсотках,але, як кроком я повинен сказати, що я не знайшов яких-небудь поліпшень,я перевірив, справа? вводиться і ми проходили до 61м3 = 65m3..на практиці не зрозумієте,я зупинився,я rimodificato карти педалі(тільки ті,) даючи кроком, значно(на 12%),але раз написано і доведено, я все ще був твердий у 65m3..а все той обмежувач, що я мод тільки до 350, або ми ще що зупиняє нас?ps засобом, не курить, отже, насправді не впорскує більше..
Вибачте, але мапу грі ви можете переглянути, postala і vediammo !!
Вибачте, але мапу грі ви можете переглянути, postala і vediammo !!
? в пості № 22 цій дискусії..
то..я переглянув в повному обсязі карту,насправді, як каже сандро я ще два обмежувача крутного моменту на мілину в 345nm, що рахунки-320 золотих можливо було насправді трохи для того, щоб sentie щось на половину цієї величини,я їх переставлені приводячи їх до 370nm(то межа їх abbassero після)..riallego mod файлів і файлів орі..якщо у вас є інші ідеї..спасибі
SandroMarciano
19-05-2013, 09:17
чорт, ми пропустили ряд обмежувачів зробити жах, в день я намагаюся підняти їх, я, cos? подивимося, чи зможемо ми зробити це піти...
чорт, ми пропустили ряд обмежувачів зробити жах, в день я намагаюся підняти їх, я, cos? подивимося, чи зможемо ми зробити це піти...
спасибі сандро,але я втратив тебе, я ті, що ти вказав мені, чи є ще інші?
SandroMarciano
19-05-2013, 10:29
спасибі сандро,але я втратив тебе, я ті, що ти вказав мені, чи є ще інші?
Я виріс на 50 нм крутний момент і 15мм^3/i (або mg/i раніше, я не зрозумів) дизель, тест cos? якщо ? збільшилося. Якщо він працював після встановлюємо краще, опускаючи чи піднімаючи вгору те, що ви хочете.
Я виріс на 50 нм крутний момент і 15мм^3/i (або mg/i раніше, я не зрозумів) дизель, тест cos? якщо ? збільшилося. Якщо він працював після встановлюємо краще, опускаючи чи піднімаючи вгору те, що ви хочете.
привіт,я дивився на карту.практично ви розбили все, що я зробив,потік нових адрес, які я не розумію(якщо 1DEFAA)з командного прямо встановлено, 6500 рахунок 5000 золота...все лім дизель?я також бачив, що ви змінили криві вже зроблені і грошових переказів золота і змінилася тільки останнім кривий адреса(ID1870)..єдине, що я не розумію(серед багатьох інших)ви повертаєтеся ori пара a3200 за адресою 1CA93C..чому?якщо я перебільшую свої питання, скажи мені, що я ridimensiono..
гарна карта! ви ніколи не припиняйте вчитися
завантажений наново карту останнє mod...судіть самі..ще 67m3..
SandroMarciano
19-05-2013, 18:24
привіт,я дивився на карту.практично ви розбили все, що я зробив,потік нових адрес, які я не розумію(якщо 1DEFAA)з командного прямо встановлено, 6500 рахунок 5000 золота...все лім дизель?я також бачив, що ви змінили криві вже зроблені і грошових переказів золота і змінилася тільки останнім кривий адреса(ID1870)..єдине, що я не розумію(серед багатьох інших)ви повертаєтеся ori пара a3200 за адресою 1CA93C..чому?якщо я перебільшую свої питання, скажи мені, що я ridimensiono..
Обмежувачі у вигляді прямої лінії, повинні мати обмежувачі на дизельне паливо в залежності від оборотів? (багато). Обмежувач крутного моменту, цитую по пам'яті, я думаю, що це перевірка системи рециркуляції ог на регенерації або щось подібне, насправді область ? . Може бути, є дуже багато речей, але вас слухати і повідомляє, якщо він працював, то ми бачимо, rifinirla і говорити докладно кожну карту, що я і торкнув.
Обмежувачі у вигляді прямої лінії, повинні мати обмежувачі на дизельне паливо в залежності від оборотів? (багато). Обмежувач крутного моменту, цитую по пам'яті, я думаю, що це перевірка системи рециркуляції ог на регенерації або щось подібне, насправді область ? . Може бути, є дуже багато речей, але вас слухати і повідомляє, якщо він працював, то ми бачимо, rifinirla і говорити докладно кожну карту, що я і торкнув.
..я відчув,йде трохи краще, але мало речей,я відправив PDF Dell.ін'єкції..в більшості 67m3
вибачте! від золота як мм3 iniettava?
вибачте! від золота як мм3 iniettava?
Близько 60m3.. Але з кроком, що вони були дані, повинен був йти далеко за 67...
Близько 60m3.. Але з кроком, що вони були дані, повинен був йти далеко за 67...
але обмежувачі встановлюються в 65mm3
SandroMarciano
20-05-2013, 13:23
ви, справді ? дуже дивна, треба зрозуміти, які карти працюють, а які ні, двері повністю ori met? картку і met? залиште mod, і див., якщо воно погіршується з перших met? mod або з другої чи з обох, в іншому випадку ми не знаємо добре навіть там, де "риболовля".
SandroMarciano
20-05-2013, 13:25
одна річ, діагностики, також час вприскування більше, що на стор. rail і витрати дизельного палива.
ви, справді ? дуже дивна, треба зрозуміти, які карти працюють, а які ні, двері повністю ori met? картку і met? залиште mod, і див., якщо воно погіршується з перших met? mod або з другої чи з обох, в іншому випадку ми не знаємо добре навіть там, де "риболовля".
..допоможіть!.*****і буде половина " карту? де, де я?..дивно, справді, що, якщо до цього були inpostati в 50m3 і iniettava близько 60m3..тепер 65-я очікував більш 75m3...а деякий час тому я пішов у спробу,насправді, сон поліпшення,але семра тільки після 2000 оборотів,(але не відмінній), і після половини проводці акселератора,dw, я знаю, нам доведеться знизити до..що скажете?
SandroMarciano
20-05-2013, 18:10
..допоможіть!.*****і буде половина " карту? де, де я?..дивно, справді, що, якщо до цього були inpostati в 50m3 і iniettava близько 60m3..тепер 65-я очікував більш 75m3...а деякий час тому я пішов у спробу,насправді, сон поліпшення,але семра тільки після 2000 оборотів,(але не відмінній), і після половини проводці акселератора,dw, я знаю, нам доведеться знизити до..що скажете?
Педаль regolatelo на ваш смак, я зазвичай намагаюся залишити його в оригіналі (за винятком того, що протягом останніх значень) чому? якщо ви scombia ви ризикуєте втратити ємність? щоб зберегти швидкість? постійно. Однак після місце, на іншу картку і "map pack".
Педаль regolatelo на ваш смак, я зазвичай намагаюся залишити його в оригіналі (за винятком того, що протягом останніх значень) чому? якщо ви scombia ви ризикуєте втратити ємність? щоб зберегти швидкість? постійно. Однак після місце, на іншу картку і "map pack".
Спасибі, Сандро,проблема в швидкості? я не ставлю, як кошти, є круїз контроль.. ,справа в met? карту, як я маю діяти?
SandroMarciano
20-05-2013, 21:31
перший тест з орі від початку і до 1bf614, то іншої половини, якщо ви помітили, багато карти повторюються? вони не ідентичні, але подібні, ми повинні зрозуміти, яка насправді використовує ecu...
натисніть на обмежувачі крутного моменту у вас відразу ж крутний момент і трохи зменшити витрату
SandroMarciano
20-05-2013, 21:37
натисніть на обмежувачі крутного моменту у вас відразу ж крутний момент і трохи зменшити витрату
ви, attualmenente я думаю я також, що стосовно всі обмежувачі крутного моменту, але час вприскування і всі карти, пов'язані з дизель-то дивні, здається, що вони мають коефіцієнт перетворення 0,02, отже, до вартості 5000 повідомляється на дизельне паливо відповідають 100mm3, що дуже правдоподібно, якщо ви подивитеся на час вприскування, що таким чином будуть натягнуті до 150 мм^3/i.
Знайти карту перетворення IQ\Nm може допомогти,по-моєму
ви, attualmenente я думаю я також, що стосовно всі обмежувачі крутного моменту, але час вприскування і всі карти, пов'язані з дизель-то дивні, здається, що вони мають коефіцієнт перетворення 0,02, отже, до вартості 5000 повідомляється на дизельне паливо відповідають 100mm3, що дуже правдоподібно, якщо ви подивитеся на час вприскування, що таким чином будуть натягнуті до 150 мм^3/i.
..я щось пропустив.. Якщо 5000 ( початкове значення), має відповідати 100m3/i..ми замість того, щоб ori максимум 60m3/....переміщені в 6500, ми повинні мати 130m3/i...і замість цього ми 67m3/...., де-л. улов?(ps зараз я половина карту і завтра пробую)
SandroMarciano
20-05-2013, 22:25
..я щось пропустив.. Якщо 5000 ( початкове значення), має відповідати 100m3/i..ми замість того, щоб ori максимум 60m3/....переміщені в 6500, ми повинні мати 130m3/i...і замість цього ми 67m3/...., де-л. улов?(ps зараз я половина карту і завтра пробую)
ті обмежувачі, але лише один обмежувач-й? низький обмежити дизель...
Однак таблиці перетворення пари/IQ-я... подивимося, якщо мені вдасться завершити адреси... потім їх місце
SandroMarciano
20-05-2013, 22:32
цей файл для тих, хто не знає завантаженні в winols після завантаження відповідних файлів, для яких ? була створена з чоловіка? project -> Екс - & gt; Import -> Import map pack. показує драйвера, ecm, створені мною, я сподіваюся, з чинниками перетворення правильні.
4177
цей файл для тих, хто не знає завантаженні в winols після завантаження відповідних файлів, для яких ? була створена з чоловіка? project -> Екс - & gt; Import -> Import map pack. показує драйвера, ecm, створені мною, я сподіваюся, з чинниками перетворення правильні.
4177
Практично, якщо я правильно зрозумів таблицю перетворення, наприклад, якщо я захочу 350 нм максимального крутного моменту a200o обертів повинен надати 54m3? ...тепер я sbizzarrisco один з winols
SandroMarciano
20-05-2013, 23:13
якщо коефіцієнти перетворення, які я використовував, були і правильні...
Сьогодні дощовий день ... Нічого не тест.. Сподіваюся на завтра .ночі всім..
Оновлення... Я перезавантаження знову карту з деяким збільшенням у pi? на dw ,я дав кроком додаткова gi? від 1500 г і 30% навантаження до 3500giri.. Тепер засобом, і проявив себе як прогресія,не перевищує, однак, 67 м3 уприскування, ps я намагався, як я запитав Сандро mod тільки половина карти,ну так і з першою половиною, що з другої св не йде більше?..( або краще повернутися ori).. час вприскування autocom ne delphi у мене см, тиск турбо, приходить до Max = 1370..(2370)..
SandroMarciano
23-05-2013, 22:55
ок, на основі цих даних ми бачимо, кинути вже? з міркувань.
ок, на основі цих даних ми бачимо, кинути вже? з міркувань.
..ну перше, що мені спадає на думку, що я натрапив на ECU bloccatissima, або нас цікавить щось пропустили..
Ще одна річ, я хотів запитати,це тип відображення ризику деякі провисання механік.? На мій погляд немає, не маючи торкнувся навіть авансові платежі (я думаю), та у фонд, отримавши кроком 10% мало..attend? думка експертів..
я теж так вважаю, що ви дали дуже мало кроком для того, щоб збиток.
SandroMarciano
24-05-2013, 20:22
колки не втратить нічого, в будь-якому випадку я б я тебе я б до збільшення сильно обмежувачі крутного моменту.
колки не втратить нічого, в будь-якому випадку я б я тебе я б до збільшення сильно обмежувачі крутного моменту.
Спасибі, Sandro., зараз пробую кілька сотень км, щоб зрозуміти трохи добре, навіть ****llo витрата палива, що змінює ... Тоді, можливо, modificher? ще.. Коли ви висвітліть мені на все це? що ? було зроблено, і не в тому числі всі вуха й очі, щоб читати...
SandroMarciano
24-05-2013, 20:41
ви спробуйте, ну так знайти, якщо він має дивну поведінку, іноді, або якщо все йде гладко. Як економії палива не дочекаєшся, chiss? ch?... вважає, що оцінити це скорочення доведеться спробувати залишитися в передачах-й? довгі спини-й? низькі і спробувати реалізувати пі? крутний момент більше.
У будь-якому випадку, коли я годину або близько того, я бачу, пояснити мої поточні висновки
ви спробуйте, ну так знайти, якщо він має дивну поведінку, іноді, або якщо все йде гладко. Як економії палива не дочекаєшся, chiss? ch?... вважає, що оцінити це скорочення доведеться спробувати залишитися в передачах-й? довгі спини-й? низькі і спробувати реалізувати пі? крутний момент більше.
У будь-якому випадку, коли я годину або близько того, я бачу, пояснити мої поточні висновки
Adir істина? буде вже? хороший фінішу, зберігши поточні споживання, це збільшення крутного моменту... Всього.італія нам з цим впоратися? подарунок сонця( Турин, Лігурія) спробує? кошти, і ви підкажіть, на все ..
Сандро, коли ви хочете, і ви відчуваєте, як завжди, дуже цікаві ваші висновки..добрий вечір..
Важливе оновлення!!!!!!!!!
Торн? сьогодні, нарешті, від двк з рв.. Маршрут турин-сен-тропе, andatae назад близько 750 км..
Засіб відповідає непомітно до 3000 обертів приблизно,потім нічого більше? але річ, яка мене вразила, і справді те, до чого невеликих сегментів я, маючи проблеми витрата палива..ну з цієї установки, маючи відновлені дещо в силу частини велике навантаження(2000/3000),витрата палива впали приблизно на 1 літр, я пройшла від 7,5 до майже 9!!!! ноги завжди моя, і, звичайно, половина va їхав дуже м'яко, але шлях для тих, хто не знає ? пі? підходять на низький витрата палива!!! Що сказати,результат майже несподіваним,так що спасибі величезне всім і, зокрема, в sandromarciano!!!!