КПК

Прагляд Поўнай Версіі : ' Магутнасць, менш расход паліва..

гоку
26-04-2013, 22:07
Прывітанне, хлопцы, я хацеў бы ведаць, што вы думаеце аб тым, што можна мець больш? магутнасць і аптымізаваць расход паліва,diminuirei па мне ? ўтопія.. Спадзяюся, што будзе здавацца,у маім выпадку я кажу автодом матарызаваны 2.3 Fiat 130 л edc 16c 39.... Сродкам і вельмі цяжкі,акрамя таго, strema ўвазе, павольна,рухаючыся вельмі асцярожна і не больш за 110 не магу зрабіць an pi? 8 кл.., Што вы думаеце??????

SandroMarciano
27-04-2013, 00:00
павелічэнне магутнасці ? вельмі проста, замест таго, знізіць расход паліва ? добра пі? складана, патрабуе шматлікіх выпрабаванняў, і любыя сродкі рэагуе па-рознаму. Я атрымліваю добрыя вынікі на 159 2.0 mjet зніжэнне ціску турбіны на нізкіх абарачэннях і чакаючы ў раенах дакладнага. Тым не менш, у чаканні inezione патрабуе шмат выпрабаванняў і пашкоджанні могуць паўстаць нават пасля многіх км...

legendaryslave
27-04-2013, 00:20
заўседы залежыць ад нагі, але калі вы можаце панізіць крутоўны момант-адзіны запыт, то карыстальнік просіць менш педалі, каб дабрацца да мэты, я думаю, так вы зможаце атрымаць што-небудзь

SandroMarciano
27-04-2013, 08:26
заўседы залежыць ад нагі, але калі вы можаце панізіць крутоўны момант-адзіны запыт, то карыстальнік просіць менш педалі, каб дабрацца да мэты, я думаю, так вы зможаце атрымаць што-небудзь

правільна, і гэта робіць павышаючы эфектыўнасць!

cicciogsr
27-04-2013, 11:08
так, але не забывайце, што магутнасць у дызельнага рухавіка залежыць ад расходу вадкасці для запальніц.... я, на маей старой машыне расход паліва атрымалася знізіць іх хочацца мець ****llo пары, якія задавальняюць толькі калі націснутая педаль так, што для пэўнага колькасці спіной вы ж хадой, што ты, па меншай меры, 500 аб / мін, pi? ад золата...

гоку
27-04-2013, 12:50
..на самай справе, нават на маей машыны(bravo jtd 105) ..сон-атрымалася, што-то cavalluccio ў pi? і расход паліва сон засталіся ранейшымі,з той розніцай, што, калі вы патрабуеце. Час ідзе.. Але мы гаворым do edc 15 з турбіны мацуецца.. Тут ? вельмі пі? складаны размову, не жадаючы, абсалютна не рызыкуючы пашкодзіць.. палова мае 30000 км...

SandroMarciano
27-04-2013, 17:12
..на самай справе, нават на маей машыны(bravo jtd 105) ..сон-атрымалася, што-то cavalluccio ў pi? і расход паліва сон засталіся ранейшымі,з той розніцай, што, калі вы патрабуеце. Час ідзе.. Але мы гаворым do edc 15 з турбіны мацуецца.. Тут ? вельмі пі? складаны размову, не жадаючы, абсалютна не рызыкуючы пашкодзіць.. палова мае 30000 км...
калі вы ідзяце, паспрабуйце даць дызель ў карту часу ўпырску нават трохі больш? ўніз (не занадта шмат, у адваротным выпадку паліце), то судзіць, то выдатак, па-мойму caleranno!

cicciogsr
27-04-2013, 17:31
я сам аўто маю з поўнай па-за f? 960-980 км у горадзе? вы скраб ўздымы і трафік, але так як ен спажывае менш, чым калі яна была на врі

гоку
27-04-2013, 17:41
Толькі што.. ? Я не павінен дакранацца ні адна іншая карта? Ne педалі n? турба?..

Dragonfly
27-04-2013, 17:57
Не рэкамендую вам чапаць турбіну, выпрабаванні, з указаннем даты..

гоку
27-04-2013, 18:01
Ок.я гляджу на карту ecm,я бачу, знайсці карта час, і я дам вам ведаць..

Cristiano75
27-04-2013, 18:15
Выберыце толькі час ўпырску на карце таблічнай без адаптацыі break гэта толькі ілюзія, зменшыць расход паліва, калі ў сярэдзіне ? абсталяваны бартавым кампутарам, чаму? памылка паміж спажываннем разлічваецца і фактычная павялічыць?. Я бачыў на галоўнай старонцы ў egr, gi? гэта павышае эфектыўнасць тэрмадынамічнай рухавіка, а то я бачыў карту, але калі ен валодае змянянай геаметрыяй turbo ў mollerei некалькі адсоткаў, так што есць p? менш супрацьціск ог.
X авансы б чакаць, што дакрануцца да іх,....

гоку
27-04-2013, 18:22
Выберыце толькі час ўпырску на карце таблічнай без адаптацыі break гэта толькі ілюзія, зменшыць расход паліва, калі ў сярэдзіне ? абсталяваны бартавым кампутарам, чаму? памылка паміж спажываннем разлічваецца і фактычная павялічыць?. Я бачыў на галоўнай старонцы ў egr, gi? гэта павышае эфектыўнасць тэрмадынамічнай рухавіка, а то я бачыў карту, але калі ен валодае змянянай геаметрыяй turbo ў mollerei некалькі адсоткаў, так што есць p? менш супрацьціск ог.
X авансы б чакаць, што дакрануцца да іх,....
L. egr, і адзінае, што я ўжо? факт.. Mollerei, што гэта значыць ..? Павялічыць або паменшыць? ? чаму? я б тады менш contropressioni?

Ужо
27-04-2013, 19:24
Каб менш супрацьціску, неабходна закрануць фізічна геаметрыю такім чынам, што лапаткі перашкаджаюць менш, чым праходжанне gsa разраду

cicciogsr
27-04-2013, 21:24
Толькі што.. ? Я не павінен дакранацца ні адна іншая карта? Ne педалі n? турба?..

турба не той каманды, ад карты ? турба-механічны

гоку
27-04-2013, 21:42
турба не той каманды, ад карты ? турба-механічны
..мы кажам пра тое ж сродкамі? Ducato 2.3 130cv? Edc 16c39 .. Не мае змянянай геаметрыяй?

cicciogsr
27-04-2013, 21:52
не, прабачце, я быў няправы, я думаў, што мы казалі пра jtd 105

гоку
27-04-2013, 22:23
Ahhhh ! Ок ... ? для гэтага замест таго, што ты парады..?

cicciogsr
27-04-2013, 22:40
я на гэтай, улічваючы цяжар аўтамабіля, я б паспрабавала даць дызель, з самага пачатку, так што вы можаце ўзяць яе зверху адразу cos? тады вы можаце cammniare дроту, газу і зэканоміць што-то добра працуе па запыце і розныя абмежаванні, а таксама на турба не перабольшваю, я думаю, што пры 0,1 бар і больш? не сапсуе нічога ... аўтамабіль мае масу важнай і профіль, які не дазваляе добра супрацьстаяць ўдару з паветра, па-мойму, калі вы робіце некалькі тэстаў, упершыню з моманту пераезду патрэбную колькасць дызельнае паліва, то можаце recuoerare

гоку
27-04-2013, 23:13
прыкладаю файл fiat ducato 2.3130cvedc16c39
гэта файлы, якія яшчэ арыгінал,адзінае змяненне(дзякуй fidodido)выключэнне egr..,я зірніце на розных картах,пачынаючы з ног, якія павінны быць ўзбагачэнне ў acc(папраўце мяне, калі я памыляюся),магчыма, што гэта адбываецца пасля 30%?...

Cristiano75
27-04-2013, 23:21

гоку
27-04-2013, 23:25

..і не дай бог..загадзя дзякуй за дапамогу,,,

Гледзячы на карту, у есм я заўважыў іншае, што для мяне дзіўна,голас ціску ў рампы ў нас есць дзве карты, якія вельмі адрозніваюцца між сабой, другі з крокам добра, я вырашыў,вы ведаеце, для чаго патрэбныя ўсе і ў два, і ў якім абставінах і л. іншы. .?,і мне пацвердзілі, што карту педалі на гэты блок кіравання, і ў тым, што ecm выклікае узбагачэнне пры паскарэнні.?

dvdtuning
28-04-2013, 14:26
Я заўважыў толькі, што з добрай картай +30/35cv прыкладна я паменшыў расход паліва-толькі ў хуткасці? канстанты, для астатняй частцы горада спажывае як і раней, напрыклад, хада нармальная і вельмі пі? калі вы націскаеце.
Я не крануў, антычныя. (147 jtd 115cv)

гоку
28-04-2013, 14:29
Я заўважыў толькі, што з добрай картай +30/35cv прыкладна я паменшыў расход паліва-толькі ў хуткасці? канстанты, для астатняй частцы горада спажывае як і раней, напрыклад, хада нармальная і вельмі пі? калі вы націскаеце.
Я не крануў, антычныя. (147 jtd 115cv)
Калі я не памыляюся, то вы павінны ўсталяваць на вашым. Edc16c 39?

angelolsp
28-04-2013, 14:58
115 павінна быць edc15 ці я памыляюся?

гоку
28-04-2013, 15:53
115 павінна быць edc15 ці я памыляюся?

Калі я не памыляюся, то ў edc15 і 105...

angelolsp
28-04-2013, 16:08
Edc 16 120 і 150...то я не ведаю, калі 140 і 115 з'яўляюцца edc16

Ужо
28-04-2013, 16:25
140 павінны быць edc16c8 ў той час як 115 edc15c7

msport (exil77grande)
28-04-2013, 16:37
jtd 115cv bosch edc15 c7
jtd 105л.з bosch edc15 c5
mjet 100cv - 140cv bosch edc16 c8
mjet 120cv - 150cvbosch edc16 c39

angelolsp
28-04-2013, 16:41
Мы маем энцыклапедыя :)

explode82
28-04-2013, 17:06
і нават пытанне такі досвед, які робіць,вы ўбачыце, што з часам гэта магчыма, і таксама шмат ты

angelolsp
28-04-2013, 17:12
Мы ўсе тут для гэтага!!! :D

Cristiano75
28-04-2013, 22:29
..і не дай бог..загадзя дзякуй за дапамогу,,,

Гледзячы на карту, у есм я заўважыў іншае, што для мяне дзіўна,голас ціску ў рампы ў нас есць дзве карты, якія вельмі адрозніваюцца між сабой, другі з крокам добра, я вырашыў,вы ведаеце, для чаго патрэбныя ўсе і ў два, і ў якім абставінах і л. іншы. .?,і мне пацвердзілі, што карту педалі на гэты блок кіравання, і ў тым, што ecm выклікае узбагачэнне пры паскарэнні.?

Карты, што азначае, ecm, як карты паскаральніка ад break, здаецца, тыя, але не быў бы так упэўнены, бачачы, што наступнае за 3, што будзе, выкладзенымі c'? карта 16x16 >> 1C209C, што я d? ўражанне, што гэта+, паказаным...., калі мы параўнаем абмежавальнік крутоўнага моманту, здаецца, што + давяраць так, каб? я магу і памыляцца...
У ****llo турбіны я бачыў карту overboost, што x-зменнай геаметрыяй мне здавалася дзіўным, я зрабіў пошук у інтэрнэце і што я бачу ? mitsubishi TF035 у фіксаванай геаметрыі кіруецца пнеўматычныя ад ecu...

У edc16-там павінна быць карта Nm>>Iq, я магу знайсці яе, як правіла ? неўзабаве пасля гэтага час ўпырску....
Карты дыму могуць быць гэтыя адрасы?? усе 16x16
190358
19059C
1907E0

І гэта 16x25 191B02, што карту можа быць? Пераўтварэнні??

Я бачу, што вельмі часта карты супыну восі X прыбывае ў 3200, што адпавядае гэтыя восі??? Дызель або Нм??

гоку
28-04-2013, 23:29
Чакаем які-небудзь спецыяліст dia пэўную інфармацыю пра гэта..што тычыцца турбіны,я быў перакананы, што было ў зменнай геаметрыяй на тое, што рухавік, але, клянуся, не я нават адкрыў капот, каб праверыць, ці яе фізічна.. Заўтра я бачу, гэта зрабіць...які сорам... добра, што за палову, і мой...

Cristiano75
29-04-2013, 00:07
Чакаем які-небудзь спецыяліст dia пэўную інфармацыю пра гэта..што тычыцца турбіны,я быў перакананы, што было ў зменнай геаметрыяй на тое, што рухавік, але, клянуся, не я нават адкрыў капот, каб праверыць, ці яе фізічна.. Заўтра я бачу, гэта зрабіць...які сорам... добра, што за палову, і мой...

Аб'ем высокім "скажам", магутнасць пасродкавая, і на нізкіх абарачэннях дыяпазон выкарыстання нізкая... gi? меркаваў нешта падобнае.
П ? праблема...... мы qu? каб даць вам руку.... да таго, што я магу з задавальненнем....

Мы спрабуем зразумець, што адносіцца да восі X кропак супыну, які паведамляе, 3200..... Дызель або Нм ці што яшчэ???
Вы спрабавалі mvere карты з winols...??

гоку
29-04-2013, 00:25
Аб'ем высокім "скажам", магутнасць пасродкавая, і на нізкіх абарачэннях дыяпазон выкарыстання нізкая... gi? меркаваў нешта падобнае.
П ? праблема...... мы qu? каб даць вам руку.... да таго, што я магу з задавальненнем....

Мы спрабуем зразумець, што адносіцца да восі X кропак супыну, які паведамляе, 3200..... Дызель або Нм ці што яшчэ???
Я ніколі не выкарыстоўваў winols, да гэтага часу я гуляў толькі з ecm ,і тады ўсе роўна не было б damis для гэтага эбу, ад таго, што я чытаю Winols без damos і' pi? комплекс ecm.. Калі gi? з гэтым не разумею...( вашы пытальныя знакі я іх узяў, як вашы нявызначанасці і не ў якасці падтрымкі, каб мне разважаць... ) цяпер з ipad і aime' я не магу праглядзець карты.. Заўтра я гляджу на туза, і калі мы сее-тое разумею..

Cristiano75
29-04-2013, 01:14
Я ніколі не выкарыстоўваў winols, да гэтага часу я гуляў толькі з ecm ,і тады ўсе роўна не было б damis для гэтага эбу, ад таго, што я чытаю Winols без damos і' pi? комплекс ecm.. Калі gi? з гэтым не разумею...( вашы пытальныя знакі я іх узяў, як вашы нявызначанасці і не ў якасці падтрымкі, каб мне разважаць... ) цяпер з ipad і aime' я не магу праглядзець карты.. Заўтра я гляджу на туза, і калі мы сее-тое разумею..

C'? дэма-версію, я таксама ў damos x гэтага ecu.
Я выкарыстоўваю альбо winols x карты ў формулы, таблічны, што ecm x 2d... адзін побач з іншым.. Вам дапамагае, як вы ведаеце...
Як правіла, вось x павінна быць дызель, а не Нм? мяне цяпер узнікаюць сумненні, для гэтага ecu...

гоку
29-04-2013, 07:48

Я разважаў пра "3200".. я Думаю, крутоўны момант, маючы сродкі, як максімальны крутоўны момант 320 нм.. Можа быць 3200/10...

SandroMarciano
29-04-2013, 08:39
Так, і на 16 пара мае каэфіцыент пераўтварэння 0,1.

Cristiano75
29-04-2013, 15:39
Так, і на 16 пара мае каэфіцыент пераўтварэння 0,1.

Вы маеце рацыю, x-каэфіцыент пераўтварэння, але мяркуючы па памяці, што на дадзены момант у мяне карту, мне здаецца, што абмежавальнік крутоўнага моманту будзе на вышыні 3901.. гэта значэнне адпавядае 320Nm абвешчаныя і не тыя восі X, што f? часта спасылаюцца...
? таксама дакладна, што вельмі часта карты не патрэбныя быць поўнымі у перапынак да 100% магутнасці....

ГОКУ, ты даў 1 паглядзець на рухавік х, каб убачыць, калі я быў няправы на turbo тып ???

SandroMarciano
29-04-2013, 16:35
я не ведаю, калі тое, што кажуць ці не абмежавальнікі крутоўнага моманту, я нават не бачыў карту, але гэты блок мае шмат пі? абмежавальнікі крутоўнага моманту аўтамабіляў групы vag, таму вы можаце легка знайсці абмежавальнік 390 і 320, comander? тое, пі? ўніз, а затым 320...

гоку
29-04-2013, 23:15
Вы маеце рацыю, x-каэфіцыент пераўтварэння, але мяркуючы па памяці, што на дадзены момант у мяне карту, мне здаецца, што абмежавальнік крутоўнага моманту будзе на вышыні 3901.. гэта значэнне адпавядае 320Nm абвешчаныя і не тыя восі X, што f? часта спасылаюцца...
? таксама дакладна, што вельмі часта карты не патрэбныя быць поўнымі у перапынак да 100% магутнасці....

ГОКУ, ты даў 1 паглядзець на рухавік х, каб убачыць, калі я быў няправы на turbo тып ???
..не, сення ў мяне было трохі, каб зрабіць у працы..у сярэдзіне і ў гараж і ў абедзенны перапынак у турыне diluviava.....як толькі я бачу..я спрабую ўсталяваць winols, каб зрабіць тое, што мне парады, але я ад памылак..можа быць, у мяне версія не funzionane,,azzz

гоку
30-04-2013, 22:01
Прабачце... Турбіна што прама цяпер я не клапачуся,вяртаючыся да карце педалі,я лічу крокам у дыяпазоне ад 10 да 190, калі не памыляюся,але я не разумею, у unit? вымярэння выяўляюцца,нм, не ? магчыма,справа? дызель не здаецца значэнне, у адпаведнасці...у вас есць ідэя? Дзякуй..я не хачу, каб крокам так, каб зрабіць,я хацеў зразумець, што чапаць і рабіць тое часопісаў, каб убачыць, на самай справе, калі змены адпавядаюць..

cele
01-05-2013, 08:14
павелічэнне магутнасці ? вельмі проста, замест таго, знізіць расход паліва ? добра пі? складана, патрабуе шматлікіх выпрабаванняў, і любыя сродкі рэагуе па-рознаму. Я атрымліваю добрыя вынікі на 159 2.0 mjet зніжэнне ціску турбіны на нізкіх абарачэннях і чакаючы ў раенах дакладнага. Тым не менш, у чаканні inezione патрабуе шмат выпрабаванняў і пашкоджанні могуць паўстаць нават пасля многіх км...
Дакладны c'? будзьце вельмі асцярожныя, есць? што змяніць і як змяніць

SandroMarciano
01-05-2013, 09:06
Прабачце... Турбіна што прама цяпер я не клапачуся,вяртаючыся да карце педалі,я лічу крокам у дыяпазоне ад 10 да 190, калі не памыляюся,але я не разумею, у unit? вымярэння выяўляюцца,нм, не ? магчыма,справа? дызель не здаецца значэнне, у адпаведнасці...у вас есць ідэя? Дзякуй..я не хачу, каб крокам так, каб зрабіць,я хацеў зразумець, што чапаць і рабіць тое часопісаў, каб убачыць, на самай справе, калі змены адпавядаюць..

на edc16 педаль выказвае пара, але, хоць ен і крокам 190 ачкоў іх не елі? ніколі, абмежавальнікі крутоўнага моманту, разлічаныя нашмат больш? нізкіх коштах!

Ужо
01-05-2013, 10:44
на edc16 педаль выказвае пара, але, хоць ен і крокам 190 ачкоў іх не елі? ніколі, абмежавальнікі крутоўнага моманту, разлічаныя нашмат больш? нізкіх коштах!

і не толькі абмежавальнікі крутоўнага моманту

SandroMarciano
01-05-2013, 12:42
і не толькі абмежавальнікі крутоўнага моманту
відавочна, мы па крайняй меры 3 абмежавальнікі дызель, але тут гаворка пра пары...

гоку
01-05-2013, 19:16
Я выкарыстаў слова крокам, але я не збіраўся крокам дадзеных ад мяне..скажам, значэнні базавых крычы, што есць на dw.. ў Дыяпазоне ад 10 да 190.. гэта не я з, што выказваюць,было пару на максімум 190 нм некалькіх agendi сродкам 320 нм...

SandroMarciano
01-05-2013, 19:23
дзіўна, то вы! цяпер я гляджу на карту!

Ужо
01-05-2013, 19:24
відавочна, мы па крайняй меры 3 абмежавальнікі дызель, але тут гаворка пра пары...

C'? карту, якая карэлюе з парай з колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца. Такім чынам, абмежаванні, дызельнае паліва і абмежаванні, а таксама пара

SandroMarciano
01-05-2013, 19:35
C'? карту, якая карэлюе з парай з колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца. Такім чынам, абмежаванні, дызельнае паліва і абмежаванні, а таксама пара
так, але пара, якую мы ў эбу ? нумар пакласці l?, не ? значэння вымярэнняў, то гаворка ідзе інтэрпрэтуецца cos?: абмежаванні крутоўнага моманту (эбу) або дызельнага паліва і атрымаць менш прадукцыйнасць, г. зн. менш крутоўны момант і, такім чынам, магутнасць.

гоку
01-05-2013, 21:42
так, але пара, якую мы ў эбу ? нумар пакласці l?, не ? значэння вымярэнняў, то гаворка ідзе інтэрпрэтуецца cos?: абмежаванні крутоўнага моманту (эбу) або дызельнага паліва і атрымаць менш прадукцыйнасць, г. зн. менш крутоўны момант і, такім чынам, магутнасць.

Прывітанне Сандра вы выпадкова далі паглядзець на Карту,? Як наконт гэтых значэнняў dw?

Ужо
01-05-2013, 22:53
Давайце паглядзім, калі я магу растлумачыць, што мяне ў галаве.

Тое! у edc16 працуюць засноўваючы карты на значэнні крутоўнага моманту, выяўленыя ў Нм. C'? карта, якая кажа нам, што калі пэўную колькасць абаротаў, мы ўводзім малога дызельнага рухавіка svilupper? пэўную пару ( карту, што ecm называецца "справа? дызельнае паліва, впрыснутое rpm\ крутоўны момант). Затым, абаротаў і абароты паміж картамі, напрыклад, абмежавальнікі крутоўнага моманту, прывад wisch, etc... абмежаванні крутоўнага моманту, але ўскосна перайсці абмежаваць дызель. Гэта-тое, чаму? па-мойму, калі не кранаць пэўных карты звыш вызначанай мяжы не v?.

Скажыце мне, калі мае развагі ? няправільна

гоку
01-05-2013, 23:31
Давайце паглядзім, калі я магу растлумачыць, што мяне ў галаве.

Тое! у edc16 працуюць засноўваючы карты на значэнні крутоўнага моманту, выяўленыя ў Нм. C'? карта, якая кажа нам, што калі пэўную колькасць абаротаў, мы ўводзім малога дызельнага рухавіка svilupper? пэўную пару ( карту, што ecm называецца "справа? дызельнае паліва, впрыснутое rpm\ крутоўны момант). Затым, абаротаў і абароты паміж картамі, напрыклад, абмежавальнікі крутоўнага моманту, прывад wisch, etc... абмежаванні крутоўнага моманту, але ўскосна перайсці абмежаваць дызель. Гэта-тое, чаму? па-мойму, калі не кранаць пэўных карты звыш вызначанай мяжы не v?.

Скажыце мне, калі мае развагі ? няправільна
Я не думаю, усе edc 16 роўныя, нават я думаю, што нават edc16c39 у залежнасці ад hw і sw адрозніваюцца паміж сабой,мая у ecm мне
Ign парз
Ign cur.
Чал rail
Ign парз map 1 bost
Ign парз map 2 bost
Люстраў у АКК. ( той, якая павінна быць dw, але не я ...)
Pres. Turbo
Час overbost
Im копп
Im кс 2
Lim cop 3
Lim pres rail
Lim rail 1
....? шмат аднадумцаў....
Таму ты, аб чым ты кажаш?

SandroMarciano
02-05-2013, 11:49
няма, ен працуе ў іншай манеры,калі абмежаванні крутоўнага моманту межы, а таксама дызельнае паліва, ? пара, якая кіруе ўсім!

Ужо
02-05-2013, 12:10
няма, ен працуе ў іншай манеры,калі абмежаванні крутоўнага моманту межы, а таксама дызельнае паліва, ? пара, якая кіруе ўсім!

Я заяўляю, што я не хачу быць сварлівай, але я тут, каб даведацца і зразумець.

Бачылі, што мы не маем датчык крутоўнага моманту, як f? ведаеце, колькі пара вырабляе рухавік?

гоку
02-05-2013, 12:20
Хто-небудзь ужо? бачыў карту...??allira
Гэтыя значэння
Карту педаль ад 10 да 1850 такое? Калі б нм сродкам развівацца да максімальнага 185 нм????

SandroMarciano
02-05-2013, 14:07
Я заяўляю, што я не хачу быць сварлівай, але я тут, каб даведацца і зразумець.

Бачылі, што мы не маем датчык крутоўнага моманту, як f? ведаеце, колькі пара вырабляе рухавік?

? значэнне, мяркуецца, што выкарыстоўваецца ecu, і ? праўда, што існуе на спецыяльную карту, але есць? што кіруе ўсім ? пара, а затым у экю з дапамогай гэтай табліцы, ператварае яго ў дызельнае паліва.

SandroMarciano
02-05-2013, 14:11
Хто-небудзь ужо? бачыў карту...??allira
Гэтыя значэння
Карту педаль ад 10 да 1850 такое? Калі б нм сродкам развівацца да максімальнага 185 нм????
не, ? значэнне вырашыў у ecu, не ? улічваючы вымяраецца! і не ? абсалютна сказаў, што яны павінны быць рэалістычнымі. У маей 159, напрыклад, я прасіў пару 500Nm, я адкрыў усе абмежавальнікі крутоўнага моманту да значэння 500, я пайшоў у табліцы пераўтварэнні пара/IQ, і я ўбачыў, што за 500 экю павінны надаць 100мм^3/дызельнае паліва, таму ў мяне адмыкнутая абмежавальнікі дызель да гэтага значэння, і я праверыў дыягназ, што на самой справе там было 100 мм^3/дызель. Нягледзячы на гэта машына ? далека ад 500Nm фактычныя!

гоку
02-05-2013, 15:48
не, ? значэнне вырашыў у ecu, не ? улічваючы вымяраецца! і не ? абсалютна сказаў, што яны павінны быць рэалістычнымі. У маей 159, напрыклад, я прасіў пару 500Nm, я адкрыў усе абмежавальнікі крутоўнага моманту да значэння 500, я пайшоў у табліцы пераўтварэнні пара/IQ, і я ўбачыў, што за 500 экю павінны надаць 100мм^3/дызельнае паліва, таму ў мяне адмыкнутая абмежавальнікі дызель да гэтага значэння, і я праверыў дыягназ, што на самой справе там было 100 мм^3/дызель. Нягледзячы на гэта машына ? далека ад 500Nm фактычныя!
Ок.. Зразумела.. Цяпер гэты мод , тое месца, і спрачаемся..

SandroMarciano
02-05-2013, 16:21
Ок.. Зразумела.. Цяпер гэты мод , тое месца, і спрачаемся..
Што вы зменіце? табліца пераўтварэнні, калі хочаце савет, не чапаць!

Выгляд дзівацтвы з паловай я спачатку зраблю, некаторыя часопісы ў арыгінале, для capiere, якія карты выкарыстоўваеце. Напрыклад, як дызельнае паліва ўпырсквае ад золата?

гоку
02-05-2013, 17:00
Што вы зменіце? табліца пераўтварэнні, калі хочаце савет, не чапаць!

Выгляд дзівацтвы з паловай я спачатку зраблю, некаторыя часопісы ў арыгінале, для capiere, якія карты выкарыстоўваеце. Напрыклад, як дызельнае паліва ўпырсквае ад золата?
.. Якім адрасе паглядзець у гэтай табліцы пераўтварэнні?для астатняга вы маеце рацыю .. Я да якой-то лагін так, што аснову, на якой можна працаваць.. Пройдзе трохі дзен, серада, ці не ? усе моманты пад рукамі быў кемпер..спадзяюся не стамляць вас..

SandroMarciano
02-05-2013, 17:50
можа быць *191B02 ці нават *1D5212
Як правіла, заўседы знаходзіцца пасля карты "лямбда" але перад абмежавальнікі крутоўнага моманту, звязаных з групавой перадачы.
У любым выпадку вяртаюць значэння вельмі дзіўныя абодва (я маю на ўвазе ЦІ ў багоў, дызельнае паліва). Часопіс ? мэтазгодна, каб зразумець што-то.
Але колькі цыліндраў?

Ужо
02-05-2013, 21:27

я таксама працую, маю карту, прытрымліваючыся гэтай логіцы? я спыніўся ў 430Nm запыту. якія вынікі вы атрымалі? ўкараняе сапраўды 100mm3 дызель?

x сандра: я паглядзеў вашыя файлы, але я лічу, толькі 2 "абмежавальнікі крутоўнага моманту", называюцца cos? ад ecm, зменены, і больш нічога. што вы хацелі зрабіць?

гоку
02-05-2013, 21:41
можа быць *191B02 ці нават *1D5212
Як правіла, заўседы знаходзіцца пасля карты "лямбда" але перад абмежавальнікі крутоўнага моманту, звязаных з групавой перадачы.
У любым выпадку вяртаюць значэння вельмі дзіўныя абодва (я маю на ўвазе ЦІ ў багоў, дызельнае паліва). Часопіс ? мэтазгодна, каб зразумець што-то.
Але колькі цыліндраў?

? адзінага Fiat, 4-цыліндравы

Ужо
03-05-2013, 13:38
? адзінага Fiat, 4-цыліндравы

Увага! павінен быць выснову IVECO. забудзьцеся 1.9 multijet :cool:

SandroMarciano
03-05-2013, 14:22
я таксама працую, маю карту, прытрымліваючыся гэтай логіцы? я спыніўся ў 430Nm запыту. якія вынікі вы атрымалі? ўкараняе сапраўды 100mm3 дызель?

x сандра: я паглядзеў вашыя файлы, але я лічу, толькі 2 "абмежавальнікі крутоўнага моманту", называюцца cos? ад ecm, зменены, і больш нічога. што вы хацелі зрабіць?
я сумняваюся, што ты бачыў мае файлы, таму што не я іх, размешчаныя... у любым выпадку на 159, аб якім я казаў, вы, здолелі надаць 100мм^3/i, але, магчыма, дзякуючы dpf ? далека ад 500Nm...

Ужо
03-05-2013, 18:29
я сумняваюся, што ты бачыў мае файлы, таму што не я іх, размешчаныя... у любым выпадку на 159, аб якім я казаў, вы, здолелі надаць 100мм^3/i, але, магчыма, дзякуючы dpf ? далека ад 500Nm...

Я не казаў, што я скапіяваў вашы файлы, але што я раблю карту, прытрымліваючыся гэтай логікі.Qunato менш, чым цяпер? што не губляю часу. Таму дым? Чаму? не вазьмі dpf?
Вы зрабілі тэст на школе?

SandroMarciano
04-05-2013, 08:20
Я не казаў, што я скапіяваў вашы файлы, але што я раблю карту, прытрымліваючыся гэтай логікі.Qunato менш, чым цяпер? што не губляю часу. Таму дым? Чаму? не вазьмі dpf?
Вы зрабілі тэст на школе?

не, паліць, вядома, не робіць, dpf не выдаляю чаму? машына ? майго бацьку і ен не хоча праблем у абсалютнай... логіка ? правільна, затым, калі вы паглядзіце ў пост "tidius", знаходзіцеся ўжо? налады амаль вызначана для edc16c39.
Тэст у школе я не зрабіў і не будзе рабіць, я не клапачуся ведаць, колькі коней, столькі мне не змяніла б нічога, на мяжы, калі я, здараецца, адзін дзень, што мне няма чаго рабіць, я магу паспрабаваць з powerdyn.

Ужо
04-05-2013, 13:54
бо ты сказаў, што быў далека ад 500Nm моманту я думаў, што ен ты ўпэўнены... ў Чым? гэты пост, што вы кажаце?

SandroMarciano
04-05-2013, 19:03
паведамленне было абмеркаванне на 147!

i 500Nm паверце, іх не было, ен ледзь за маей 156...

Ужо
04-05-2013, 19:42
Ен знайшоў яе, і я скончыў толькі цяпер leggerlo. вельмі цікава.

Я хацеў, каб разблакаваць толькі фільтры, без змянення іншых і паглядзець, што адбываецца. Ты зрабіў гэта, ці ў вас "служыў таксама контур" ?

SandroMarciano
04-05-2013, 19:51
на 159 ? дастаткова разблакаваць толькі абмежавальнікі бачыў, што ecu быў адкалібраваць для таго, каб прадастаўляць 100 мм^3/i, то гэта залежыць ад таго, колькі коней міры...

Ужо
04-05-2013, 21:35
на 159 ? дастаткова разблакаваць толькі абмежавальнікі бачыў, што ecu быў адкалібраваць для таго, каб прадастаўляць 100 мм^3/i, то гэта залежыць ад таго, колькі коней міры...

Рэзюмэ, так як колькасць людзей, якія мяне не цікавяць, я d? клопатаў, паскорыць і не атрымаць адказ, што 150cv павінны мець. і асабліва пасля 3000 аб / мін можна паскорыць, як вы хочаце, але цяга застаецца заўседы той,

SandroMarciano
05-05-2013, 11:29
што ? параметр, які надрукаваны вытворцам на кожны аўтамабіль, дызель. Карта запэўніваю вас, што вы можаце спакойна выправіць такое паводзіны, і калі вы добра ведаеце, як ўзаемадзейнічаюць паміж сабой розныя карты, вы зможаце ствараць вас адказ, як вы хочаце.
Учора, напрыклад, я змяніў gt150, уладальнік раней 147 2.0 ts і патрабаваў дастаўкі ад turbobenzina у GT, так? я маю намер абыйсціся 80mm^3/i ва ўсім дыяпазоне абаротаў карысныя (ахвяраваўшы трохі нават крутоўны момант на нізкіх), але кліент сказаў, што я яму рамонт машыны!

Гэта азначае, што калі вы ведаеце, як дзейнічаюць розныя карты змяненне будзе? у дакладнасці як калі яго чакае.

Прабачце за OT, цяпер давайце вернемся ў тэму.

гоку
05-05-2013, 22:01
Яшчэ крыху цярпення... Тут, у Турыне, час і недастойных.. ? каб зрабіць з часопіса я хацеў хоць бы адзін дзень без дажджу..

гоку
06-05-2013, 21:34
Прывітанне ўсім..сення я зрабіў некалькі тэстаў, з дыягназам дадаў..autocom мне, як справы? паліва ўпырскваецца "максімальная" 61m3per i.... Як вы думаеце, колькі я магу прынесці і дзе гэта, так як у карту?

SandroMarciano
07-05-2013, 08:01
часткі з табліцы пераўтварэнні пара/IQ і пераўтварэнне гэтай сферы ў пары, то апынецеся ў карты педаль і ў розныя абмежавальнікі крутоўнага моманту.
Калі чалавек часопіс, я думаю, што можа дапамагчы

гоку
07-05-2013, 11:00
часткі з табліцы пераўтварэнні пара/IQ і пераўтварэнне гэтай сферы ў пары, то апынецеся ў карты педаль і ў розныя абмежавальнікі крутоўнага моманту.
Калі чалавек часопіс, я думаю, што можа дапамагчы
Табліцы па адрасах, якія вы мне далі, я не знайшоў( ecm).. Ты ведаеш, дзе захаваць часопіс autocom, калі вы націснеце на кнопку "фатаграфія"..????

SandroMarciano
07-05-2013, 11:18
не, я думаю, што я павінен націснуць на сымбаль самалета, усталяваць дадзеныя, якія вы захоўваеце, то адшукаць іх у мікра-sd.
Табліцы пераўтварэнні, то я спрабую даць вам правільны адрас.

гоку
07-05-2013, 21:48
не, я думаю, што я павінен націснуць на сымбаль самалета, усталяваць дадзеныя, якія вы захоўваеце, то адшукаць іх у мікра-sd.
Табліцы пераўтварэнні, то я спрабую даць вам правільны адрас.

...можа быць, у кітаі розныя сімвалы....hihihihih....*****unque, магчыма, я зразумеў, як зрабіць, каб логі...я пяро паўтарыць працэдуру, я прапусціў адзін крок,я павінен быў scttare фатаграфіі, а затым выберыце захаваць ці раздрукаваць..

SandroMarciano
07-05-2013, 23:18
няма, такім чынам, калі я правільна памятаю, вы толькі захоп кадра, у якім націсніце на фота, затым імгненне.

гоку
07-05-2013, 23:19
няма, такім чынам, калі я правільна памятаю, вы толькі захоп кадра, у якім націсніце на фота, затым імгненне.

...дык скажы мне, добра, як...хто? " кнопку самалеце?????

SandroMarciano
07-05-2013, 23:22
шчыра кажучы я ніколі не зрабіў, я чытаў набыцце павінна быць, націскаючы гэтую клавішу, у мяне sw delphi, і, убачыўшы абмен валюты, перш чым увайсці, я бачу каманду, але паўтараю, што я кажу, для ідэі, можа быць, было б лепш спытаць у зале для сняданкаў.

гоку
08-05-2013, 22:49
шчыра кажучы я ніколі не зрабіў, я чытаў набыцце павінна быць, націскаючы гэтую клавішу, у мяне sw delphi, і, убачыўшы абмен валюты, перш чым увайсці, я бачу каманду, але паўтараю, што я кажу, для ідэі, можа быць, было б лепш спытаць у зале для сняданкаў.
..будучы чалавекам вельмі цікава..я ўсталяваў delphi, каб убачыць і зрабіць логі... Але які ?' кнопку самалеце????? Вы можаце мне даслаць фота???

SandroMarciano
09-05-2013, 17:41
3985
Дзе ? стрэлка, у ніжнім справа

гоку
09-05-2013, 22:08
3985
Дзе ? стрэлка, у ніжнім справа

,,,!!!!!!!incredibile... Я ўсталяваў delphi для curiosit?..я скапіяваў гэтыя секты gigi вашай гільдыі..але мне тое кнопка не з'яўляецца!!!...ps я таксама актываваць ўсе ліцэнзіі...але ваш ?' крычы? ? абнаўленне?

гоку
09-05-2013, 22:12
Карты, што азначае, ecm, як карты паскаральніка ад break, здаецца, тыя, але не быў бы так упэўнены, бачачы, што наступнае за 3, што будзе, выкладзенымі c'? карта 16x16 >> 1C209C, што я d? ўражанне, што гэта+, паказаным...., калі мы параўнаем абмежавальнік крутоўнага моманту, здаецца, што + давяраць так, каб? я магу і памыляцца...
У ****llo турбіны я бачыў карту overboost, што x-зменнай геаметрыяй мне здавалася дзіўным, я зрабіў пошук у інтэрнэце і што я бачу ? mitsubishi TF035 у фіксаванай геаметрыі кіруецца пнеўматычныя ад ecu...

У edc16-там павінна быць карта Nm>>Iq, я магу знайсці яе, як правіла ? неўзабаве пасля гэтага час ўпырску....
Карты дыму могуць быць гэтыя адрасы?? усе 16x16
190358
19059C
1907E0

І гэта 16x25 191B02, што карту можа быць? Пераўтварэнні??

Я бачу, што вельмі часта карты супыну восі X прыбывае ў 3200, што адпавядае гэтыя восі??? Дызель або Нм??
...вы цалкам маеце рацыю.,я даў яму вочы на турбіне! Не ? з зменнай геаметрыяй..не чакаў на палову cos? нядаўна..але тады карты overbost і turbo, што загадваюць?

SandroMarciano
09-05-2013, 22:45
,,,!!!!!!!incredibile... Я ўсталяваў delphi для curiosit?..я скапіяваў гэтыя секты gigi вашай гільдыі..але мне тое кнопка не з'яўляецца!!!...ps я таксама актываваць ўсе ліцэнзіі...але ваш ?' крычы? ? абнаўленне?
не, не ? крычы нават не мой, а версія ў мяне '12 finale

Cristiano75
10-05-2013, 14:39
...вы цалкам маеце рацыю.,я даў яму вочы на турбіне! Не ? з зменнай геаметрыяй..не чакаў на палову cos? нядаўна..але тады карты overbost і turbo, што загадваюць?

Для мяне турбіна, хоць ? фіксаванай геаметрыі, ecu кіруе той жа ціску з дапамогай перепускного клапана, для якіх х мне тыя каштоўнасці, правілы адкрыцця... робіць рухавік менш рэзкае... 1 малой турбіны з перепускной пнеўматычны кіруе ecu x мяне рухавік рэагуе амаль як калі б ен быў зменнай геаметрыяй.... так рухавік avr? мінімум 800 абаротаў прыкладна і максімум да 3500rpm.. дзе нажніцы ? карацей...... калі ен сапраўды можа гэта зрабіць без зменнай.

гоку
11-05-2013, 18:08
вось першае змяненне, у тое, што павінна быць dw і яго адпаведных абмежавальнікаў..oviamente corregetemi, калі я памыляюся,па падліках, па-дурному, маючы ўпырску максімальная 60m3 каля пары 320(кошт 1850 у таблічнай яшчэ не расшыфравалі)цяпер з зменамі, унесенымі я змагу надаць каля 70m3...чакаю водгукаў..

SandroMarciano
12-05-2013, 10:36
18E1A4 абмежавальнік крутоўнага моманту
18e270 іншы абмежавальнік крутоўнага моманту
18E4C0 верагодна, абмежавальнік дызель
18EE7C абмежавальнік дызель
1CA93C я Думаю, гэта заўседы ставіцца да egr, давайце врі
1ca9a2 гл. вышэй
1d1870 іншы, хутчэй за ўсе абмежавальнік дызель
1D222C абмежавальнік дызель

Pe змяненне ад значна больш, у адваротным выпадку не avvertirai нават калі б ен працаваў.
Педаль я думаю, што гэта апошняя карта тая, што кіруе, то есць тое, што вы не закранулі вас, але можа? спакойна ісці, нават ад золата...

гоку
12-05-2013, 15:22
18E1A4 абмежавальнік крутоўнага моманту
18e270 іншы абмежавальнік крутоўнага моманту
18E4C0 верагодна, абмежавальнік дызель
18EE7C абмежавальнік дызель
1CA93C я Думаю, гэта заўседы ставіцца да egr, давайце врі
1ca9a2 гл. вышэй
1d1870 іншы, хутчэй за ўсе абмежавальнік дызель
1D222C абмежавальнік дызель

Pe змяненне ад значна больш, у адваротным выпадку не avvertirai нават калі б ен працаваў.
Педаль я думаю, што гэта апошняя карта тая, што кіруе, то есць тое, што вы не закранулі вас, але можа? спакойна ісці, нават ад золата...

4012
..вось і першы адрас.*****і я павінен інтэрпрэтаваць?
карты педаль я покрываете але (ўзбагачэння ў акк ад ecm)3 карты..мне здаецца, іх краніце ўсе..ці, можа быць, не тыя,------'?але вы выкарыстоўваеце ecm?

SandroMarciano
12-05-2013, 16:04
няма, ecm, як я ўжо? напісаў у незлічоных пост прыводзіць вас да няслушных высноваў, чаму? гуляе дрэнна, і карты, і дае яму імены не па прызначэнні. Малюнак (я з цяжкасцю магу бачыць, што мае дазвол сапраўды бедства), паказвае, што вы глядзіце на карту ў 8бит, табе трэба гэта ўбачыць у 16bit (motorola). тэст, такім чынам, гэта, як правіла, абмежавальнікі крутоўнага моманту на edc16c39 карты 25x1.

гоку
13-05-2013, 22:45
няма, ecm, як я ўжо? напісаў у незлічоных пост прыводзіць вас да няслушных высноваў, чаму? гуляе дрэнна, і карты, і дае яму імены не па прызначэнні. Малюнак (я з цяжкасцю магу бачыць, што мае дазвол сапраўды бедства), паказвае, што вы глядзіце на карту ў 8бит, табе трэба гэта ўбачыць у 16bit (motorola). тэст, такім чынам, гэта, як правіла, абмежавальнікі крутоўнага моманту на edc16c39 карты 25x1.
...мама мая..я страціў даволі шмат часу, перш чым адказаць, каб паспрабаваць зразумець тое, што vedevi ты ( Winols) я думаю, вы выкарыстоўваеце тое,акрамя праблем ўстаноўкі,англійская мова,адсутнасць damos.... ? вельмі складаным, менш зразумелым, чым ecm... але ўсе ..тое, што я змяніў гэта ?' было зроблена дрэнна ці нават я рэдагаваў карты, якія не належаць тыя педалі і абмежавальнікі крутоўнага моманту?

SandroMarciano
14-05-2013, 14:50
...мама мая..я страціў даволі шмат часу, перш чым адказаць, каб паспрабаваць зразумець тое, што vedevi ты ( Winols) я думаю, вы выкарыстоўваеце тое,акрамя праблем ўстаноўкі,англійская мова,адсутнасць damos.... ? вельмі складаным, менш зразумелым, чым ecm... але ўсе ..тое, што я змяніў гэта ?' было зроблена дрэнна ці нават я рэдагаваў карты, якія не належаць тыя педалі і абмежавальнікі крутоўнага моманту?

тое, што я не згадаў пакінь яго, як ты ўжо? зменена, астатняе паспрабуйце дакрануцца да яго, тады я гляджу...
Вы, у любым выпадку выкарыстоўваю winols, ? значна менш зразумелым, але і нашмат больш? правільны ecm, скажам, што распазнаванне карты, то вы павінны зрабіць самі, зыходзячы з уласных ведаў, але калі чытаць пачатак посту над вамі я зрабіў у гэтым!

гоку
14-05-2013, 16:20
4052

я змяніў дзве карты абмежавальнікі дызель..адрасы, якія ты мне даў-пачатак крывой, дакладна?цяпер я змяніць у 2d..але (я не вельмі практычна..дзякуй, велізарная дапамога..), як я разумею, значэнні, якія яны маюць?першы перарэзаў 3200, што можа быць пара\10..так што 320nm..другі даходзіла да 4000?ps у winols не сон ўдалося пашырыць карту..есць вялікая розніца паміж 1.5 і 2.24?

SandroMarciano
14-05-2013, 16:27
winols, 2.24 дазваляе-й? ра?ide змяненняў і d? менш праблем, але таксама добра працуе і на 1.5,карты, якія вы змянілі, верагодна, з'яўляюцца абмежавальнікі крутоўнага моманту, цяпер нагрузкі на карту і я вам скажу

гоку
14-05-2013, 16:29
winols, 2.24 дазваляе-й? ра?ide змяненняў і d? менш праблем, але таксама добра працуе і на 1.5,карты, якія вы змянілі, верагодна, з'яўляюцца абмежавальнікі крутоўнага моманту, цяпер нагрузкі на карту і я вам скажу

Вы прабачце, я няправільна пісаць... Абмежавальнікі крутоўнага моманту,тыя, дызельнае паліва цяпер не homtoccate..

SandroMarciano
14-05-2013, 16:34
я бачыў, зірніце, што вы ? бег мышшу, і выконвайце ўсе рэкамендацыі, якія я даў табе, у адваротным выпадку змены не портэр? перавагі.

гоку
14-05-2013, 16:37
У? cos? можа быць, "кошт"як дадаць...

я перарабіў гэтыя дзве карты,я спадзяюся, правільныя..пераходзячы да абмежавальнікамі дызель,16 крывых у пік?значэння пуй, скажыце мне, на што паказваюць?..я аддаю перавагу зрабіць адзін раз..

SandroMarciano
14-05-2013, 17:25
я кажу толькі змяніць слупок са значэннямі pi? максімумаў (пікаў), даходзіць да 6000.

гоку
14-05-2013, 22:44
Выбачайце, калі я трохі не ў тэму..але аб winols і яго damos.. damos ў edc 16c39 альфа 159... ? той жа, які будзе служыць для майго ECU?

SandroMarciano
15-05-2013, 07:42
не, не ? тое ж самае, і тое ў выпадку, калі ў damos, што ў вас есць ? адзін croma 150cv.
Пікі па-ранейшаму абмяжоўваюць дызель, я думаю, вымяраецца ў мг/icon каэфіцыент пераўтварэння 0,01

carmageddon
15-05-2013, 10:12
есць damos адной сям'і ecu варта іншы, гэтак фактары пераўтварэнні ідэнтычныя, адзінае ? што вы павінны запоўніць карты, тузы, якія ўплываюць на

гоку
15-05-2013, 10:38
Таму, калі я правільна зразумеў..all адрас 18ee7c я лічу, абмежавальнік дызель,пандусы непасрэдна перад есць break point ( якую я яшчэ не зразумеў, як іх інтэрпрэтаваць..),то есць шаснаццаць пандусы, адпаведныя( аб? Нагрузкі?), дзевятага і, што больш? высокае значэнне 5460, якія ператвораныя б 54mg/ (icon будзе для ін'екцый?),я быў на дыягностыцы 60 м3.. Для ін'екцыі..што не вернецца? Мг/м3? Выбачайце, калі я assill? але я хачу паспрабаваць зразумець нас? што я раблю,мяне не хвалюе, што карта зробленая ў DOC не зразумеў нічога .. яшчэ раз Дзякуй..цяпер, я і месца..так што толькі на дзевяты пік?

гоку
15-05-2013, 10:41
..дзякуй carmageddon,мы паспрабуе? як толькі я магу,і што ўсе на англійскай, ўскладняе яшчэ больш? рэчы..

alfajtd
15-05-2013, 10:53
..дзякуй carmageddon,мы паспрабуе? як толькі я магу,і што ўсе на англійскай, ўскладняе яшчэ больш? рэчы..

s? вам пу? консульскі таксама кіраўніцтва BOSCH ? англійская... ehhehehe

як кіраўніцтва marelli новай 9DF euro6, які выйшаў? ? напісана цалкам на англійскай мове, нават калі гэта робіцца ў п'емонце.. :-)

цяпер ? мова ў цэлым... я аддаю перавагу ўсе ж з ангельскай на нямецкую...

гоку
15-05-2013, 11:50
вось, у адпаведнасці з зменамі sandromarciano..

SandroMarciano
15-05-2013, 13:54
вы прыкладаю экран, табе на практыцы трэба змяніць апошні слупок, то вылучаецца, так што ва ўмовах нармальнай эксплуатацыі (базавы слупок значэнне 1) расход на дызельнае паліва, максімальная.
http://img22.imageshack.us/img22/197/limitatoregasolio.png

SandroMarciano
15-05-2013, 13:57
есць damos адной сям'і ecu варта іншы, гэтак фактары пераўтварэнні ідэнтычныя, адзінае ? што вы павінны запоўніць карты, тузы, якія ўплываюць на
гэта, запэўніваю вас, што ? вельмі па-рознаму па параўнанні з класічнай edc16c39, то damos ? заўседы карысна, але есць жа рэчы...

гоку
15-05-2013, 14:56
4075
затым, так, як я зрабіў, я б павелічэнне толькі да 2350 абаротаў..не так, а?..

гоку
15-05-2013, 14:58
4075
затым, так, як я зрабіў, я б павелічэнне толькі да 2350 абаротаў..не так, а?..
я і выразалі выявы

SandroMarciano
15-05-2013, 15:01
сапраўды, ен толькі змяняе altima калонкі.

гоку
15-05-2013, 15:18
так павінна быць правільна,я змяніў ад 1500 абаротаў 3700..., што цярпенне, якое вы!!!!!!

SandroMarciano
15-05-2013, 15:51
правільна, цяпер выконвайце за іншыя рэчы, якія вы мне паказвалі, і фатаграфіі, я раю вам, каб загрузіць іх на вонкавы сайт, cos? у visioniamo-й? хутка!

гоку
15-05-2013, 16:01
правільна, цяпер выконвайце за іншыя рэчы, якія вы мне паказвалі, і фатаграфіі, я раю вам, каб загрузіць іх на вонкавы сайт, cos? у visioniamo-й? хутка!

Сення вам не scoccio-ы?.. У бліжэйшы час..

гоку
16-05-2013, 16:53
4113

вось.., пасля вашых важных напрамкі(дзякуй вялікае за sandromarciano)..павінна быць поўнай,хто хоча даць нам адзін кругагляд і судзіць...

SandroMarciano
16-05-2013, 17:22
Па-мойму есць яшчэ іншыя рэчы выправіць, і я паўтараю, што 20 нм і больш? цяжка адчуваць сябе такім чынам я добра, па меншай меры, 50 нм, астатняе ідзе спрабаваў, калі адбыліся змены.

гоку
16-05-2013, 17:30
Па-мойму есць яшчэ іншыя рэчы выправіць, і я паўтараю, што 20 нм і больш? цяжка адчуваць сябе такім чынам я добра, па меншай меры, 50 нм, астатняе ідзе спрабаваў, калі адбыліся змены.

Для іншых рэчаў, каб выправіць вы хочаце змяніць мяне, і зроблены дрэнна ці яшчэ врі? Я не хачу перабольшваць,гэтыя сродкі носяць на спіне 40 цэнтнераў... Калі я не памыляюся, то пара, я павінен яе расходу ў тэорыі 320. У 350...

SandroMarciano
16-05-2013, 17:35
Для іншых рэчаў, каб выправіць вы хочаце змяніць мяне, і зроблены дрэнна ці яшчэ врі? Я не хачу перабольшваць,гэтыя сродкі носяць на спіне 40 цэнтнераў... Калі я не памыляюся, то пара, я павінен яе расходу ў тэорыі 320. У 350...

350 нм максімальнага крутоўнага яны, аднак, некалькіх, то гэта было б, па крайняй меры, каб зразумець, ці з'яўляецца змяненне выйшла, тады вы маглі б таксама зніжацца... у любым выпадку глядзіце самі, любыя іншыя выпраўлення, пералічвае заўседы пост, у якім табе снежня, я паказваў розныя адрасы, у прыватнасці тыя карты, што мне здаецца, звязаныя з egr

гоку
16-05-2013, 17:42
350 нм максімальнага крутоўнага яны, аднак, некалькіх, то гэта было б, па крайняй меры, каб зразумець, ці з'яўляецца змяненне выйшла, тады вы маглі б таксама зніжацца... у любым выпадку глядзіце самі, любыя іншыя выпраўлення, пералічвае заўседы пост, у якім табе снежня, я паказваў розныя адрасы, у прыватнасці тыя карты, што мне здаецца, звязаныя з egr

..усе тое, што вы мне паведамілі, я зменены,за выключэннем выпадкаў, менавіта дзве карты, якія вы лічыце egr таксама чаму? " сістэмы рэцыркуляцыі ог павінен быць зачынены(ці я памыляюся), ?у любым выпадку, як мага хутчэй нагрузка,прав сродкі, таксама з дыягназам ніжэй, і вы ведаеце, .. як вы Думаеце, есць праблемы пісаць што эбу з курыцай 2 ўсходні?

SandroMarciano
16-05-2013, 17:50
абсалютна няма, я выкарыстоўваю яго штодня, як асноўны інструмент, на мяжы, калі вы не ўпэўненыя, спачатку зрабіце рэзервовую копію bdm...

гоку
16-05-2013, 18:05
..мммм.. Не ніколі не рабіў.. Цяпер чытаю працэдура, патрэбныя спецыяльныя інструменты, як шаблоны і г. д.?

SandroMarciano
16-05-2013, 18:19
ня важныя, можна нават зварыць pinstrip, што вы далі ў пакаванні.

гоку
16-05-2013, 18:34
ня важныя, можна нават зварыць pinstrip, што вы далі ў пакаванні.

Ps.. Але,egr у вас есць сумненні зачынены?

SandroMarciano
17-05-2013, 09:40
шчыра, але паспрабуйце гэтую карту і дыягназ правяраць. Відавочна, ен таксама правярае, калі ваш дызель ? адмыкнутая, па меншай меры, трохі!

гоку
17-05-2013, 09:56
Сення я спрабую ў бд, скрыжаванне ledita , атака, блок харчавання і стараюся..ps як доўга я павінен чакаць мы будзем пісаць? Я чую розныя меркаванні, на Edc 15 займае 2 мін., іншых не маю, паспрабуйце..

SandroMarciano
17-05-2013, 10:01
не стаўце блокі харчавання, richi, што яны прынясуць табе скокаў напругі, пераканайцеся, што батарэя дае вам 12v і проста, каб напісаць, як правіла, на edc16c39 займае каля 2 хвілін, на edc 15 менш 30с. у любым выпадку не бойся, 16c39 не стварае праблем!

гоку
17-05-2013, 10:15
Табе цікава, чаму? калі я зрабіў для чытання, я зрабіў выгляд, што прыйдзецца напісаць і мне ? выхад надпіс, што гэта можа заняць больш? 30 хвілін.. Дзякуй

гоку
17-05-2013, 16:48
вось і мы..сення дзень выпрабаванняў.,я загрузіў карту з усімі зменамі,я перасек пальцы і пасля 1minuto і 30 секунд усе было скончана..(гэта і добра),я паспрабаваў р., з дыягназам уключаны,я пацвярджаю правільнасць закрыцця egr як ад кіравання, так і рэальныя ў працэнтах,але, як крокам я павінен сказаць, што я не знайшоў якіх-небудзь паляпшэнняў,я праверыў, ці справа? ўводзяць і мы праходзілі да 61м3 у 65m3..на практыцы не зразумееце,я спыніўся,я rimodificato карты педаль(і толькі тыя), даючы крокам значна(на 12%),але раз напісана, і я спрабаваў па-ранейшаму спыняюся ў 65m3..а ўсе ад таго, што абмежавальнік у мяне мод толькі да 350, або мы яшчэ што спыняе нас?ps сродкам, не паліць, такім чынам, на самай справе не ўпырсквае больш..

Dragonfly
17-05-2013, 18:42
4133

вось і мы..сення дзень выпрабаванняў.,я загрузіў карту з усімі зменамі,я перасек пальцы і пасля 1minuto і 30 секунд усе было скончана..(гэта і добра),я паспрабаваў р., з дыягназам уключаны,я пацвярджаю правільнасць закрыцця egr як ад кіравання, так і рэальныя ў працэнтах,але, як крокам я павінен сказаць, што я не знайшоў якіх-небудзь паляпшэнняў,я праверыў, ці справа? ўводзяць і мы праходзілі да 61м3 у 65m3..на практыцы не зразумееце,я спыніўся,я rimodificato карты педаль(і толькі тыя), даючы крокам значна(на 12%),але раз напісана, і я спрабаваў па-ранейшаму спыняюся ў 65m3..а ўсе ад таго, што абмежавальнік у мяне мод толькі да 350, або мы яшчэ што спыняе нас?ps сродкам, не паліць, такім чынам, на самай справе не ўпырсквае больш..

Выбачайце, але карту крычы вы можаце прагледзець, postala і vediammo !!

гоку
17-05-2013, 18:44
Выбачайце, але карту крычы вы можаце прагледзець, postala і vediammo !!

? пост № 22 гэтай дыскусіі..

гоку
18-05-2013, 11:23
тое..я перагледзеў ў поўным аб'еме карту,на самой справе, як кажа сандра я яшчэ два абмежавальніка крутоўнага моманту на мель у 345nm, што рахункі-320 залатых магчыма было, на самой справе ледзь-ледзь для таго, каб sentie што-то на палову гэтай велічыні,я іх перастаўленыя прыводзячы іх да 370nm(то мяжа іх abbassero пасля)..riallego mod файлаў і файлаў крычы..калі ў вас есць іншыя ідэі..дзякуй

SandroMarciano
19-05-2013, 09:17
чорт, мы заблукалі, блок абмежавальнікаў зрабіць, жах, у дзень я спрабую падняць іх, я, cos? паглядзім, ці зможам мы зрабіць гэта пайсці...

гоку
19-05-2013, 09:40
чорт, мы заблукалі, блок абмежавальнікаў зрабіць, жах, у дзень я спрабую падняць іх, я, cos? паглядзім, ці зможам мы зрабіць гэта пайсці...

дзякуй сандра,але я страціў цябе, я тыя, што ты паказаў мне ці есць яшчэ іншыя?

SandroMarciano
19-05-2013, 10:29
дзякуй сандра,але я страціў цябе, я тыя, што ты паказаў мне ці есць яшчэ іншыя?
Я вырас на 50 нм крутоўнага моманту і 15 мм^3/i (або мг/яшчэ я не зразумеў) дызельнае паліва, выпрабаванне, cos? калі ? павялічылася. Калі ен працаваў пасля рэгулюем лепш, апускаючы або падымаючы тое, што вы хочаце.

гоку
19-05-2013, 11:55
Я вырас на 50 нм крутоўнага моманту і 15 мм^3/i (або мг/яшчэ я не зразумеў) дызельнае паліва, выпрабаванне, cos? калі ? павялічылася. Калі ен працаваў пасля рэгулюем лепш, апускаючы або падымаючы тое, што вы хочаце.

прывітанне,я глядзеў на карту.практычна вы разьбілі ўсе, што я зрабіў,паток новых адрасоў, якія я не разумею(калі 1DEFAA)з каманднага прама ўстаноўлена, 6500 кошт 5000 золата...усе лім дызель?я таксама бачыў, што вы змянілі крывыя ўжо зроблены і грашовых перакладаў золата і змянілася толькі ў апошні крывой адрас(ID1870)..адзінае, што я не разумею(сярод многіх іншых)вы вяртаецеся ori пара a3200 па адрасе 1CA93C..чаму?калі я перабольшваю свае пытанні, скажы мне, што я ridimensiono..

Ужо
19-05-2013, 12:38
прыгожая карта! вы ніколі не спыняйце вучыцца

гоку
19-05-2013, 16:57
загружаны зноўку карту апошні mod...судзіце самі..яшчэ 67m3..

SandroMarciano
19-05-2013, 18:24
прывітанне,я глядзеў на карту.практычна вы разьбілі ўсе, што я зрабіў,паток новых адрасоў, якія я не разумею(калі 1DEFAA)з каманднага прама ўстаноўлена, 6500 кошт 5000 золата...усе лім дызель?я таксама бачыў, што вы змянілі крывыя ўжо зроблены і грашовых перакладаў золата і змянілася толькі ў апошні крывой адрас(ID1870)..адзінае, што я не разумею(сярод многіх іншых)вы вяртаецеся ori пара a3200 па адрасе 1CA93C..чаму?калі я перабольшваю свае пытанні, скажы мне, што я ridimensiono..

Абмежавальнікі ў выглядзе прамой лініі, павінны быць абмежавальнік на дызельнае паліва ў залежнасці ад абаротаў? (шмат). Абмежавальнік крутоўнага моманту, цытую па памяці, я думаю, што гэта праверка сістэмы рэцыркуляцыі ог на рэгенерацыі або што-то падобнае, на самай справе вобласць ? тое. Можа быць, есць занадта шмат рэчаў, але вас слухаць і паведамляе, калі ен працаваў, то мы бачым, rifinirla і казаць падрабязна кожную карту, што я і крануў.

гоку
19-05-2013, 18:28
Абмежавальнікі ў выглядзе прамой лініі, павінны быць абмежавальнік на дызельнае паліва ў залежнасці ад абаротаў? (шмат). Абмежавальнік крутоўнага моманту, цытую па памяці, я думаю, што гэта праверка сістэмы рэцыркуляцыі ог на рэгенерацыі або што-то падобнае, на самай справе вобласць ? тое. Можа быць, есць занадта шмат рэчаў, але вас слухаць і паведамляе, калі ен працаваў, то мы бачым, rifinirla і казаць падрабязна кожную карту, што я і крануў.

..я адчуў,ідзе ледзь-ледзь лепш, але мала рэчаў,я адправіў PDF Dell.ін'екцыі..у большасці 67m3

Ужо
19-05-2013, 22:45
выбачайце! ад золата як мм3 iniettava?

гоку
19-05-2013, 22:57
выбачайце! ад золата як мм3 iniettava?
Каля 60m3.. Але з крокам, што яны былі дадзеныя, павінен быў ісці далека за 67...

Ужо
20-05-2013, 12:29
Каля 60m3.. Але з крокам, што яны былі дадзеныя, павінен быў ісці далека за 67...

але абмежавальнікі ўсталеўваюцца ў 65mm3

SandroMarciano
20-05-2013, 13:23
вы, на самай справе ? вельмі дзіўная, трэба зразумець, якія карты працуюць, а якія няма, дзверы цалкам ori met? карту і met? пакіньце mod, і гл., калі яно пагаршаецца з першых met? mod або з другой або з абодвух, у адваротным выпадку мы не ведаем добра, нават там, дзе "рыбная лоўля".

SandroMarciano
20-05-2013, 13:25
адна рэч, дыягностыкі, таксама час ўпырску больш, што на стар rail і расходу дызельнага паліва.

гоку
20-05-2013, 14:17
вы, на самай справе ? вельмі дзіўная, трэба зразумець, якія карты працуюць, а якія няма, дзверы цалкам ori met? карту і met? пакіньце mod, і гл., калі яно пагаршаецца з першых met? mod або з другой або з абодвух, у адваротным выпадку мы не ведаем добра, нават там, дзе "рыбная лоўля".

..дапамажыце!.*****і будзе палова " карту? дзе, дзе я?..дзіўна, у самай справе, што, калі да гэтага былі inpostati у 50m3 і iniettava каля 60m3..цяпер 65-я чакаў больш 75m3...а некаторы час таму я пайшоў у спробу,у рэчаіснасці, сон паляпшэння,але семра толькі пасля 2000 абаротаў,(але не выдатнай), і пасля паловы праводцы акселератара,dw, я ведаю, нам прыйдзецца панізіць да..што скажаце?

SandroMarciano
20-05-2013, 18:10
..дапамажыце!.*****і будзе палова " карту? дзе, дзе я?..дзіўна, у самай справе, што, калі да гэтага былі inpostati у 50m3 і iniettava каля 60m3..цяпер 65-я чакаў больш 75m3...а некаторы час таму я пайшоў у спробу,у рэчаіснасці, сон паляпшэння,але семра толькі пасля 2000 абаротаў,(але не выдатнай), і пасля паловы праводцы акселератара,dw, я ведаю, нам прыйдзецца панізіць да..што скажаце?
Педаль regolatelo на ваш густ, я звычайна стараюся пакінуць яго ў арыгінале (за выключэннем таго, што на працягу апошніх значэнняў) чаму? калі вы scombia вы рызыкуеце страціць емістасць? каб захаваць хуткасць? пастаянна. Аднак пасля месца, на іншую карту і "map pack".

гоку
20-05-2013, 21:15
Педаль regolatelo на ваш густ, я звычайна стараюся пакінуць яго ў арыгінале (за выключэннем таго, што на працягу апошніх значэнняў) чаму? калі вы scombia вы рызыкуеце страціць емістасць? каб захаваць хуткасць? пастаянна. Аднак пасля месца, на іншую карту і "map pack".
Дзякуй, Сандра,праблема ў хуткасці? я не задаю, як сродкі, есць круіз кантроль.. ,справа ў met? карту, як я павінен дзейнічаць?

SandroMarciano
20-05-2013, 21:31
першы тэст з врі, ад пачатку і да 1bf614, то другой паловы, калі вы заўважылі, многія карты паўтараюцца? яны не ідэнтычныя, але падобныя, мы павінны зразумець, якая на самай справе выкарыстоўвае ecu...

Ужо
20-05-2013, 21:32

mimmus
20-05-2013, 21:34
націсніце на абмежавальнікі крутоўнага моманту ў вас адразу ж крутоўны момант і трохі паменшыць выдатак

SandroMarciano
20-05-2013, 21:37
націсніце на абмежавальнікі крутоўнага моманту ў вас адразу ж крутоўны момант і трохі паменшыць выдатак

вы, attualmenente я думаю я таксама, што ў дачыненні да ўсе абмежавальнікі крутоўнага моманту, але час ўпырску і ўсе карты, звязаныя з дызель-то дзіўныя, здаецца, што яны маюць каэфіцыент пераўтварэння 0,02, такім чынам, да кошту 5000 паведамляецца на дызельнае паліва, якія адпавядаюць 100mm3, што вельмі праўдападобна, калі вы паглядзіце на час ўпырску, што такім чынам будуць нацягнутыя да 150 мм^3/i.

Ужо
20-05-2013, 21:43
Знайсці карту пераўтварэнні IQ\Nm можа дапамагчы,па-мойму

гоку
20-05-2013, 22:20
вы, attualmenente я думаю я таксама, што ў дачыненні да ўсе абмежавальнікі крутоўнага моманту, але час ўпырску і ўсе карты, звязаныя з дызель-то дзіўныя, здаецца, што яны маюць каэфіцыент пераўтварэння 0,02, такім чынам, да кошту 5000 паведамляецца на дызельнае паліва, якія адпавядаюць 100mm3, што вельмі праўдападобна, калі вы паглядзіце на час ўпырску, што такім чынам будуць нацягнутыя да 150 мм^3/i.

..я што-небудзь прапусціў.. Калі 5000 ( зыходнае значэнне), павінна адпавядаць 100m3/i..мы замест таго, каб ori максімум 60m3/i....перамешчаныя ў 6500, мы павінны мець 130m3/i...і замест гэтага мы 67m3/i...., дзе-л. ўлоў?(ps зараз я палова карту і заўтра спрабую)

SandroMarciano
20-05-2013, 22:25
..я што-небудзь прапусціў.. Калі 5000 ( зыходнае значэнне), павінна адпавядаць 100m3/i..мы замест таго, каб ori максімум 60m3/i....перамешчаныя ў 6500, мы павінны мець 130m3/i...і замест гэтага мы 67m3/i...., дзе-л. ўлоў?(ps зараз я палова карту і заўтра спрабую)
тыя абмежавальнікі, але проста толькі адзін абмежавальнік-й? нізкі абмежаваць дызель...
Аднак табліцы пераўтварэнні пара/IQ-я... паглядзім, калі мне ўдасца завяршыць адрасы... потым іх месца

SandroMarciano
20-05-2013, 22:32
гэты файл для тых, хто не ведае загрузцы ў winols пасля загрузкі адпаведных файлаў, для якіх ? была створана з мужчыны? project -> Экс - > Майстры -> Майстры map pack. паказвае драйвера, ecm, створаныя мной, я спадзяюся, з фактарамі пераўтварэнні правільныя.

4177

гоку
20-05-2013, 23:09
гэты файл для тых, хто не ведае загрузцы ў winols пасля загрузкі адпаведных файлаў, для якіх ? была створана з мужчыны? project -> Экс - > Майстры -> Майстры map pack. паказвае драйвера, ecm, створаныя мной, я спадзяюся, з фактарамі пераўтварэнні правільныя.

4177
Практычна, калі я правільна зразумеў табліцу пераўтварэння, напрыклад, калі я захачу 350 нм максімальнага крутоўнага моманту a200o абаротаў павінен надаць 54m3? ...цяпер я sbizzarrisco адзін з winols

SandroMarciano
20-05-2013, 23:13
калі каэфіцыенты пераўтварэння, якія я выкарыстаў, былі правільныя...

гоку
21-05-2013, 22:01
Сення дажджлівы дзень ... Нічога не тэст.. Спадзяюся на заўтра .ночы ўсім..

гоку
23-05-2013, 22:22
Абнаўленне... Я перазагрузкі зноў карту з некаторым павелічэннем ў pi? на dw ,я даў крокам дадатковая gi? ад 1500 г і 30% нагрузкі да 3500giri.. Цяпер сродкам, і праявіў сябе як прагрэсія,не перавышае, аднак, 67 м3 ўпырску, ps я спрабаваў, як я спытаў Сандра mod толькі палова карты,ну так і з першай паловай, што з другой св не ідзе больш?..( ці лепш вярнуцца ori).. час ўпырску autocom ne delphi у мяне см, ціск турбо, прыходзіць да Max = 1370..(2370)..

SandroMarciano
23-05-2013, 22:55
ок, на аснове гэтых дадзеных мы бачым, кінуць ўжо? з меркаванняў.

гоку
24-05-2013, 07:59
ок, на аснове гэтых дадзеных мы бачым, кінуць ўжо? з меркаванняў.

..ну першае, што мне прыходзіць у галаву, што я натыкнуўся на ECU bloccatissima, ці нас цікавіць што-то прапусцілі..

гоку
24-05-2013, 10:37
Яшчэ адна рэч, я хацеў спытаць,гэта тып адлюстравання рызыкі некаторыя правісання механік.? На мой погляд няма, не маючы закрануў нават авансавыя плацяжы (я думаю), і ў фонд, атрымаўшы крокам 10% мала..attend? меркаванне экспертаў..

Ужо
24-05-2013, 13:53
я таксама так лічу, што вы далі занадта мала крокам для таго, каб шкоду.

SandroMarciano
24-05-2013, 20:22
калкі не страціць нічога, у любым выпадку я бы я цябе я б да павелічэння моцна абмежавальнікі крутоўнага моманту.

гоку
24-05-2013, 20:36
калкі не страціць нічога, у любым выпадку я бы я цябе я б да павелічэння моцна абмежавальнікі крутоўнага моманту.

Дзякуй, Sandro., зараз спрабую некалькі сотняў км, каб зразумець трохі добра, нават ****llo расход паліва, што змяняе.. Тады, магчыма, modificher? яшчэ.. Калі вы асвятліць мне на ўсе гэта? што ? было зроблена, і не ў тым ліку ўсе вушы і вочы, каб чытаць...

SandroMarciano
24-05-2013, 20:41
вы, паспрабуйце, ну так знайсці, калі ен мае дзіўныя паводзіны, часам, або калі ідзе ўсе гладка. Як эканоміі паліва не дачакаешся, чисс? ch?... лічыць, што ацаніць гэта скарачэнне прыйдзецца паспрабаваць застацца ў перадачах-й? доўгія спіны-й? нізкія і паспрабаваць рэалізаваць пі? крутоўны момант больш.
У любым выпадку, калі я гадзіну або каля таго, я бачу, растлумачыць мае бягучыя высновы

гоку
24-05-2013, 23:22
вы, паспрабуйце, ну так знайсці, калі ен мае дзіўныя паводзіны, часам, або калі ідзе ўсе гладка. Як эканоміі паліва не дачакаешся, чисс? ch?... лічыць, што ацаніць гэта скарачэнне прыйдзецца паспрабаваць застацца ў перадачах-й? доўгія спіны-й? нізкія і паспрабаваць рэалізаваць пі? крутоўны момант больш.
У любым выпадку, калі я гадзіну або каля таго, я бачу, растлумачыць мае бягучыя высновы
Adir ісціна? будзе ўжо? добры фінішу, захаваўшы бягучыя спажывання, гэта павелічэнне крутоўнага моманту... за Ўсе.італія нам з гэтым справіцца? падарунак сонца( Турын, Лигурия) паспрабуе? сродкі, і вы падкажыце, на ўсе ..

гоку
29-05-2013, 23:12
Сандра, калі вы жадаеце, і вы адчуваеце, як заўседы, вельмі цікавыя вашыя высновы..добры вечар..

гоку
25-06-2013, 14:21
Важнае абнаўленне!!!!!!!!!
Торн? сення, нарэшце, ад увк з рв.. Маршрут турын-сен-сцежцы, andatae назад каля 750 км..
Сродак адказвае непрыкметна да 3000 абаротаў прыкладна,потым нічога больш? ,але рэч, якая мяне ўразіла, і на самай справе тое, да чаго невялікіх сегментаў я, маючы праблемы расход паліва..ну з гэтай устаноўкі, маючы адноўленыя сее-што ў сілу часткі вялікую нагрузку(2000/3000),расход паліва знізіліся прыкладна на 1 літр, я прайшла ад 7,5 да амаль 9!!!! , ногі заўседы мая, і, вядома, палова va ехаў вельмі мякка, але шлях для тых, хто не ведае ? з пі? падыходзяць на нізкі расход паліва!!! Што сказаць,вынік амаль нечаканым,так што дзякуй вялікі ўсім і, у прыватнасці, у sandromarciano!!!!