КПК

Перегляд Повної Версії : Низьким мінімальним Alfa 147 1.6 бензин

ecutano
25-04-2013, 16:21
Здрастуйте, Ви знаєте, як дізнатися мінімальний двигуна на Alfa 147 1.6 бензин 2004 року ??

від холоду мінімум ? регулювати не тільки двигун виходить при температурі, машина не тримає більше? мінімальний і вимикається !

я вже? пробував міняти дросельну заслінку на впускному колекторі, але нічого раніше не тримати як мінімум, я подумав, що, можливо, потрібно зробити, дізнавшись, ебу двигуна, положення дросельної заслінки , я навіть пробував міняти блок управління двигуном взяв її на знесення та scodificandola частково, але нічого.

Дякую З Повагою

legendaryslave
25-04-2013, 19:16
не існує функції в пристосуваннях для навчання, або я щось говорив, corbelleria

ecutano
25-04-2013, 19:50
не існує функції в пристосуваннях для навчання, або я щось говорив, corbelleria
Ні, не з'? з examiner ви можете просто видалити ці пристосування, що блок управління виконує ,але щодо метелик не з'? нічого !!

chicco
26-04-2013, 09:06
Ви перевірили, що датчик температури води добре працює, якщо добре працює на холодну, а потім гарячу не тримає-й? мінімум може бути один.

giama
26-04-2013, 09:21
якщо монтує m 1.5.5 зробіть так .демонтаж тіло метелика lavalo. portail mot.в темпі .80 c.повертає ключ у положення stop,і scollegarela акумулятора на 15 хвилин.після цього періоду підключення акумуляторної батареї,а потім увімкніть запалювання на 1 хвилину на on, потім вимкнути на 1 хвилину,потім знову ключ на on 15 секунд, а потім запустити двигун, залишивши його працювати на холостому ходу протягом 5 хвилин, не торкаючись pedalie всі користувачі відключаються