КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Нізкім мінімальным Alfa 147 1.6 бензін

ecutano
25-04-2013, 16:21
Добры дзень, Вы ведаеце, як даведацца мінімальны рухавіка на Alfa 147 1.6 бензін 2004 года ??

ад холаду мінімум ? рэгуляваць не толькі рухавік выходзіць пры тэмпературы, машына не трымае больш? мінімальны і выключаецца !

я ўжо? спрабаваў мяняць дросельную засланку на впускном калектары, але нічога па-ранейшаму не трымаць як мінімум, я падумаў, што, магчыма, трэба зрабіць, даведаўшыся, эбу рухавіка, становішча дросельнай засланкі , я нават спрабаваў мяняць блок кіравання рухавіком ўзяў яе на знос і scodificandola часткова, але нічога.

Дзякуй З Павагай

legendaryslave
25-04-2013, 19:16
не існуе функцыі ў прыстасаваннях для навучання, ці я што-то казаў, corbelleria

ecutano
25-04-2013, 19:50
не існуе функцыі ў прыстасаваннях для навучання, ці я што-то казаў, corbelleria
Не, не c'? з examiner вы можаце проста выдаліць гэтыя прыстасаванні, што блок кіравання выконвае ,але адносна матылек не c'? нічога !!

chicco
26-04-2013, 09:06
Вы праверылі, што датчык тэмпературы вады добра працуе, калі добра працуе на халодную, а потым гарачую не трымае-й? мінімум можа быць адзін.

giama
26-04-2013, 09:21
калі мантажуе m 1.5.5 зрабіце так .дэмантаж цела матылькі lavalo. portail mot.у тэмпе .80 c.паварочвае ключ у становішча stop,і scollegarela акумулятара на 15 хвілін.пасля гэтага перыяду падлучэння акумулятарнай батарэі,а затым уключыце запальванне на 1 хвіліну на on, затым выключыць на 1 хвіліну,затым зноў ключ на on 15 секунд, а затым запусціць рухавік, пакінуўшы яго працаваць на халастым ходу на працягу 5 хвілін, не дакранаючыся pedalie усе карыстальнікі адключаюцца