Перегляд Повної Версії : audi a2 elettroguida не працює
domy_pikkio
23-04-2013, 23:43
добрий день колеги..зараз я описую все це ,мені приходить в мою майстерню на машини, перераховані вище, з інших майстерень, а ми йдемо, отже, цей автомобіль не працює гідропідсилювач рульового управління ch я заявляю, ch ? електрика в останні дні замінили два насоса eletriche без riolvere проблема, я отримую, я клієнт, мені nn c'? я пі? ми замінили два насоса(старі автомобілі), але рульове управління-це завжди важко, і після того, як були замінені каже мені, ми намагалися їх налаштувати, але замість того, щоб вирішити всі ? вийшла інша проблема горить індикатор abs і індикатор стоянкового гальма ? сигнал тривоги звучить, коли ви йдете.я починаю робити діагноз, але електричного рульового управління, а мені f? потрапити перевірив живлення насоса ok, а потім я виявив наступні помилки, коли я зробив діагностику всіх систем ve li списку:команди шини даних, відсутність зв'язку з ебу абс 8057,сигнал cresch від ебу не правдоподібно,блок управління підсилювача керма-j500 1309,датчик підсилювача рульового приводу-g250 0816,роботи в допомогу рульового управління 0566, відкриття сигналу impatto1366..ці dtc, виявлені я заявляю, ch автомобіль був давним-давно' аварії, але не відчувати жодних патологій ...зараз я перебуваю тут, знати, nn ch зробити, рульового управління, гальм важко, і індикатор abs горить, звідки початок????..будь рада приймається, дякую і вітаю domy : Andry :
legendaryslave
24-04-2013, 00:19
у тому, що ecu помилки ви знайшли? все abs?
domy_pikkio
24-04-2013, 00:24
у тому, що ecu помилки ви знайшли? все abs?
у різних ecu abs електропідсилювач керма і подушка безпеки я заявляю, ch в діагностиці x кожен ecu nn переходить в управління
motorsport
24-04-2013, 19:47
привіт,перше, що ви впевнені в тому, що старі насоси працюють?? я хотів перевірити свій насос, якщо вийшов з ладу,або спробувати в тому числі і блок управління я завжди кажу про перероблений, принаймні, у мене є друг, який дозволяє мені зробити ці тести,controllerei також датчик, який знаходиться недалеко від рульового механізму,тип audi A3 і skoda, я вирішив багато разів, так що,якщо система l перевірили маси і позитивні ОК, я зробив би так!!
Здравствуйте, я вам кажу: я трапилося, що граючи з CdB, я був запалений світильник "esp" рульового управління і... Не було в сторону-і отримуємо.... Я відключив на 10 хвилин акумулятор, я знову і після 100 метрів дороги зникли помилки. Тест
Вирівнювання мережі ви пробували це зробити?
domy_pikkio
24-04-2013, 22:47
привіт,перше, що ви впевнені в тому, що старі насоси працюють?? я хотів перевірити свій насос, якщо вийшов з ладу,або спробувати в тому числі і блок управління я завжди кажу про перероблений, принаймні, у мене є друг, який дозволяє мені зробити ці тести,controllerei також датчик, який знаходиться недалеко від рульового механізму,тип audi A3 і skoda, я вирішив багато разів, так що,якщо система l перевірили маси і позитивні ОК, я зробив би так!!
привіт, не впевнений, якщо вони в робочому стані? я можу повірити, ch в середині три nn ne працює???потім цей датчик nn c'? він рульового..? датчик см ще не раз виходить на діагностику?
domy_pikkio
24-04-2013, 22:47
Вирівнювання мережі ви пробували це зробити?
привіт вирівнювання в якій ecu можу зробити?і як? у texa робить
domy_pikkio
25-04-2013, 12:20
добрий день як я можу бачити, якщо він працює в автономному режимі може я заявляю, ch у мене осцилограф..
добрий день як я можу бачити, якщо він працює в автономному режимі може я заявляю, ch у мене осцилограф..
Я заявляю, що з осцилографом ви побачите, тільки, і тільки протокол Апаратного забезпечення, в той час як існують аналізатори логічних станів, які роблять там?. Але, як на мене, не витрачаючи грошей, я думаю, що якщо vag-com не працює, ви не маєте зв'язку з can. Але ви пробували робити те, що я порадив раніше?
Потім, чесно кажучи, не бачу логічного зв'язку про те, що заміна насосів не працює + зв'язок з блоком управління ABS, так як я ВВАЖАЮ, в тому, що насоси були приводи, в той час як ебу, що пілот ? те ж, що спілкується з can.
domy_pikkio
25-04-2013, 13:59
Я заявляю, що з осцилографом ви побачите, тільки, і тільки протокол Апаратного забезпечення, в той час як існують аналізатори логічних станів, які роблять там?. Але, як на мене, не витрачаючи грошей, я думаю, що якщо vag-com не працює, ви не маєте зв'язку з can. Але ви пробували робити те, що я порадив раніше?
Потім, чесно кажучи, не бачу логічного зв'язку про те, що заміна насосів не працює + зв'язок з блоком управління ABS, так як я ВВАЖАЮ, в тому, що насоси були приводи, в той час як ебу, що пілот ? те ж, що спілкується з can.
так, я намагався, а блок управління пп стоїть в насосі, вибачте..і потім абс і управління двигуном виходить, отже, що? проблема?
Buond?,
Вибачте, я не хотів сказати, гідропідсилювач рульового управління ABS, але що повинно бути керівною або аналогічної. Вибачте ще раз, я ще мить в замішанні :(
але насоси replace. рівні порівняння?
domy_pikkio
26-04-2013, 22:37
але я на цей насос і я можу спробувати до школи?
domy_pikkio
28-04-2013, 12:05
щиро я також очікую, qualch освітлення від вас і ви його, а?
як сказав раніше, ніж управлятися n. таких насосів
ви пробували зробити для діагностики VCDS, якщо не входите, то у вас проблеми з електроживленням,