КПК

Прагляд Поўнай Версіі : audi a2 elettroguida не працуе

domy_pikkio
23-04-2013, 23:43
добры дзень калегі..цяпер я апісваю ўсе гэта ,мне прыходзіць у маю майстэрню на машыны, пералічаныя вышэй, з іншых майстэрняў, а мы ідзем у, такім чынам, гэты аўтамабіль не працуе гідраўзмацняльнік рулявога кіравання ch я заяўляю, ch ? электрычнасць у апошнія дні замянілі два помпы eletriche без riolvere праблема, я атрымліваю, я кліент, мне nn c'? я пі? мы замянілі два помпы(патрыманыя аўтамабілі), але рулявое кіраванне-гэта заўседы цяжка, і пасля таго, як былі замененыя кажа мне, мы спрабавалі наладзіць іх, але замест таго, каб вырашыць усе ? выйшла іншая праблема гарыць індыкатар abs і індыкатар стаяначнага тормазу ? сігнал трывогі гучыць, калі вы ідзяце.я пачынаю рабіць дыягназ, але ў электрычнага рулявога кіравання, а мне f? трапіць праверыў харчавання помпы ok, а затым я выявіў наступныя памылкі, калі я зрабіў дыягностыку ўсіх сістэм ve li спісу:каманды шыны дадзеных, адсутнасць сувязі з эбу абс 8057,сігнал cresch ад эбу не праўдападобна,блок кіравання ўзмацняльніка руля-j500 1309,датчык ўзмацняльніка рулявога прывада-g250 0816,працы у дапамогу рулявога кіравання 0566, адкрыцце сігналу impatto1366..гэтыя dtc, выяўленыя я заяўляю, ch аўтамабіль быў даўным-даўно' аварыі, але не адчуваць ніякіх паталогій ...цяпер я знаходжуся тут, у ведаць, nn ch зрабіць, рулявога кіравання, тармазоў цяжка, і гарыць індыкатар abs, адкуль пачатак????..любы савет прымаецца, дзякую і сардэчна вітаю domy : Andry :

legendaryslave
24-04-2013, 00:19
у тым, што ecu памылкі вы знайшлі? усе ў abs?

domy_pikkio
24-04-2013, 00:24
у тым, што ecu памылкі вы знайшлі? усе ў abs?

у розных ecu abs электроусилитель руля і падушка бяспекі я заяўляю, ch у дыягностыцы x кожны ecu nn пераходзіць у кіраванне

motorsport
24-04-2013, 19:47
прывітанне,першае, што вы ўпэўненыя ў тым, што помпы старыя працуюць?? я хацеў праверыць свой помпа, калі выйшаў з ладу,ці паспрабаваць у тым ліку і блок кіравання я заўседы кажу пра перапрацаваны, па крайняй меры, у мяне есць сябар, які дазваляе мне зрабіць гэтыя тэсты,controllerei таксама датчык, які знаходзіцца недалека ад рулявога механізму,тып audi A3 і skoda, я вырашыў шмат разоў, так што,калі сістэма l праверылі масы і пазітыўныя ОК, я зрабіў бы так!!

Fedex
24-04-2013, 20:55
Добры дзень, я вам кажу сваім: я здарылася, што гуляючы з CdB, я быў запалены сьвяцільнік "esp" рулявога кіравання і... Не было ў бок-і атрымліваем.... Я адключыў на 10 хвілін акумулятар, я зноў і пасля 100 метраў дарогі зніклі памылкі. Тэст

Ужо
24-04-2013, 21:00
Выраўноўванне сеткі вы спрабавалі гэта зрабіць?

domy_pikkio
24-04-2013, 22:47
прывітанне,першае, што вы ўпэўненыя ў тым, што помпы старыя працуюць?? я хацеў праверыць свой помпа, калі выйшаў з ладу,ці паспрабаваць у тым ліку і блок кіравання я заўседы кажу пра перапрацаваны, па крайняй меры, у мяне есць сябар, які дазваляе мне зрабіць гэтыя тэсты,controllerei таксама датчык, які знаходзіцца недалека ад рулявога механізму,тып audi A3 і skoda, я вырашыў шмат разоў, так што,калі сістэма l праверылі масы і пазітыўныя ОК, я зрабіў бы так!!
прывітанне, не ўпэўнены, калі яны ў працоўным стане? я магу паверыць, ch у сярэдзіне тры nn ne працуе???затым гэты датчык nn c'? ен у рулявога..лі ? датчык см яшчэ не раз выходзіць на дыягностыку?

domy_pikkio
24-04-2013, 22:47
Выраўноўванне сеткі вы спрабавалі гэта зрабіць?
прывітанне выраўноўванне у якой ecu магу зрабіць?і як? у texa робіць

domy_pikkio
25-04-2013, 12:20
добры дзень, як я магу бачыць, калі ен працуе ў аўтаномным рэжыме можа я заяўляю, ch у мяне асцылограф..

Fedex
25-04-2013, 13:55
добры дзень, як я магу бачыць, калі ен працуе ў аўтаномным рэжыме можа я заяўляю, ch у мяне асцылограф..
Я заяўляю, што з осциллографом вы ўбачыце, толькі, і толькі пратакол Апаратнага забеспячэння, у той час як існуюць аналізатары лагічных станаў, якія робяць там?. Але, па мне, не марнуючы грошай, я думаю, што калі vag-com не працуе, вы не маеце сувязі з can. Але вы спрабавалі рабіць тое, што я параіў раней?
Потым, шчыра кажучы, не бачу лагічнай сувязі аб тым, што замена помпы не працуе + сувязь з блокам кіравання ABS, так як я МЯРКУЮ, у тым, што помпы былі прывады, у той час як эбу, што пілот ? тое ж, што мае зносіны з can.

domy_pikkio
25-04-2013, 13:59
Я заяўляю, што з осциллографом вы ўбачыце, толькі, і толькі пратакол Апаратнага забеспячэння, у той час як існуюць аналізатары лагічных станаў, якія робяць там?. Але, па мне, не марнуючы грошай, я думаю, што калі vag-com не працуе, вы не маеце сувязі з can. Але вы спрабавалі рабіць тое, што я параіў раней?
Потым, шчыра кажучы, не бачу лагічнай сувязі аб тым, што замена помпы не працуе + сувязь з блокам кіравання ABS, так як я МЯРКУЮ, у тым, што помпы былі прывады, у той час як эбу, што пілот ? тое ж, што мае зносіны з can.
так, я спрабаваў, а блок кіравання пп варта ў помпе, прабачце..і потым абс і кіравання рухавіком выходзіць, такім чынам, што? праблема?

Fedex
26-04-2013, 09:25
Buond?,
Прабачце, я не хацеў сказаць, гідраўзмацняльнік рулявога кіравання ABS, але што павінна быць кіруючай або аналагічнай. Прабачце яшчэ раз, я яшчэ імгненне ў замяшанні :(

giama
26-04-2013, 18:45
але помпы " замяніць роўныя параўнання?

domy_pikkio
26-04-2013, 22:37
але я гэты помпа, я магу паспрабаваць да школы?

Fedex
28-04-2013, 11:57

domy_pikkio
28-04-2013, 12:05

шчыра я таксама чакаю, qualch асвятлення з вамі, а вы замест гэтага?

giama
29-04-2013, 10:37
як было сказана раней кантраляванай тэлефонны даведнік помпы

alex68
02-05-2013, 14:58
вы спрабавалі зрабіць для дыягностыкі VCDS, калі не ўваходзіце, то ў вас праблемы харчавання,