Прагляд Поўнай Версіі : Праблема спідометра Alfa 147 1,6 Ts 105
ecucilacunta
23-04-2013, 22:04
Усім прывітанне
сення мне прынеслі 147 1,6 ts 105 2001 года. Кліент можа прадаць аўтамабіль, але ен меў праблемы, чаму? одометр не паказвае км. На самай справе замест < прарастання ў 6 працяжнік.
Я зрабіў для дыягностыкі texa axone 2000 і ўзнікаюць памылкі can ў body. Я спрабаваў зрабіць адаптацыю одометра і замена прыборнай панэлі, але праглядаць км не хоча даведацца.
Прыборы ? цалкам працоўны і нават < частковыя працуюць. Праз дыягназ я чытаю < 1048557, і я мяркую, што 7, што яны метрах(я ніколі не бачыў рухавіка alfa бензін зарабіць мільен кіламетраў). Пу? магчыма, есць праблемы ў сувязі з body? Ці можа быць праблема з спідометрам.
Я хацеў бы таксама патлумачыць, што кліент набыў cos? з одометром не працуе.
ecucilacunta
27-04-2013, 13:34
Ніхто не ведае што-небудзь аб гэтай праблеме?
legendaryslave
27-04-2013, 15:18
вы ? пераблыталіся ў мікра або e2p залежыць ад колькасці асновы неабходна вырабіць перазапіс з іншы файл узяты з quandro з тым жа нумарам і адаптаваць бескантактавымі і км
ecucilacunta
27-04-2013, 15:35
Вы можаце растлумачыць мне, лепш тое, што я павінен зрабіць і як. Я пачатковец. Мне трэба інструментара прыватнасці?
legendaryslave
27-04-2013, 16:19
postami колькасць рамак у любым выпадку трэба абсталяванне прызначанае менавіта да мяжы, вы можаце ўзяць карціну падрыўнік і выраўнаваць бесконтактными
ecucilacunta
02-05-2013, 19:58
У рэшце рэшт у мяне не было больш? каб працягнуць працу на машыне, на пытанне чаму? кліент прадаў cos? як гэта было. Шкада, мне б хацелася, каб здолець вырашыць гэтую праблему. Дзякуй за падтрымку .
прывітанне,
адкрываю гэтую тэму, так як мяне адбываецца такая ж праблема. Ж аўтамабіль, карціну, а ВЫ-не. 11000 896 8001 - FIAT 735 290 188.
Як вы павінны паступіць? У УПА і іншы праграміст чып, але не ведаю, які кампанент для чытання і рэдагавання файлаў ад перазапісу.
gimarras калі вы не вырашылі праблему, звяжыцеся са мной і я з радасцю дапамагу вам вырашыць,ці трэба отпаять eeprom 93c86 і чытаць вершы з рэдагавання файла, каб перапісаць я табе дапамагу
Дзякуй Фабіус. Цяпер я ў адпачынку калі я вярнуся, звяжуся з табой.
Gimarras я праверыў, лепш з дапамогай кодаў, ВЫ І FIAT і eeprom, усталяваны на вашым прыборная панэль Nec uPD78,я нават файл eeprom даступная,проста скажыце прабег і я цябе адпраўлю файл, гатовы для запісу.
Добры. Цяпер я ў адпачынку, гэта машына маёй сястры, толькі водступ бачу паспрабаваць. Я спадзяюся, што змагу прачытаць чып, выкарыстоўваць плэер кітайскі TL866 і УПА. Потым я дам табе ведаць. Км, якія я чытаў у дыягназе было каля 97 тысяч, так што 104 тыс можа ісці добра. Проста перапісаць ці вы думаеце, што ў выпадку змены фізічнага кампанента (Nec) ?
Між тым, Дзякуй, тады я дам вам ведаць.
проста перапісаць,калі ў вас прабег дакладны я напішу, гэта дакладна.
ОК, фабіус, толькі водступ бачу, каб прачытаць чып, а потым мы пагаворым. Між тым, дзякуючы
прывітанне gimarras яшчэ што-небудзь?дайце мне ведаць,
прывітанне, на жаль я не магу нават атрымаць на рукі, як толькі змагу, калі ты ўсё яшчэ даступны, я звяжыцеся з вамі.
Добры дзень, фабіа, у рэшце рэшт, мне ўдалося адкрыць на одометре, але, праверыўшы кампаненты не лічу, 93c86. адзінае, eprom, падпісаны 2903 САНКТ-9209. І гэта ? Магу отпаять і прачытаць і перапісаць файлы, якія ты прайшла?
Дзякуй
Чып 2903 знаходзіцца на высокай боку пад тахометр.
OOOPPss. я перачытаў лепш пост. мая карціна б працэсар NEC. Я чытаў абрэвіятура 780826GC-060. і гэта? Я ЎВЕРХ, але не думаю, што гэта лёгка чытаць і прылітаваць. Я станцыі отпаять паяльнікам, але чып з усімі гэтымі лапамі я ніколі гэтага не рабіў. Што вы кажаце, я паспрабую?
Прывітанне Gimarras,калі ў вас ёсць паяльной станцыя демонтажный гэта імгненне.У любым выпадку з упа, вы зможаце прачытаць яго,я выкарыстоўваю TL866A, і я зрабіў некалькі.Я не ведаю дакладна сказаць, калі гэта тое, падпісалі 780826GC-060.Калі вы можаце размясціць фота тут, я табе скажу, як гэта.Калі перачытайце папярэдні пост я адправіў табе файл ўжо зменены.КАЛІ ў вас узніклі праблемы, дайце мне ведаць.
Дзякуй Фабіус. Вы я бачыў файл, які ты мне паслаў. Прыкладаю фота одометре . Чып NEC з'яўляецца тое, цэнтральны скарачэнняў, якія я паказаў ? Таксама я выкарыстоўваю TL866A але мне здаецца, што ёсць адаптар для чып. Ты які выкарыстоўваеш? Дзякуй
Прывітанне Gimarras,даруй мяне за затрымку,то я зрабіў трохі заблытаным,чып Nec-гэта тое, з песнямі, якія ты паказаў,толькі тое, што варта чытаць з Упа, а не з TL866A.
Ты зможаш паказаць мне, які адаптар выкарыстоўваць з УПА? Я не думаю, што ў тыя НАБОРЫ, якія мне даслалі жоўтыя. Калі вы дашле мне карцінку я магу паглядзець, купіць. дзякуй