КПК

Перегляд Повної Версії : Bmw 320 d

tezzero
23-04-2013, 21:43
Bmw 320d 110 квт 2002 року після багатьох випробувань, я стверджую, що регулятор DRV місце на залізничних залишається відкритим, роблячи скачати тиск і автомобіль не v? мотоцикл,від блоку виходить 12 вольт рядки, але діагноз, коли ви v? в стартера залишається посадили на 5% не дозволяє завантажити більше 60 бар...підключивши мій тренажер завод благополучно прибув до 800 бар..по мені ? проблема в ебу..у вас є інші прямі..спасибі

explode82
25-04-2013, 00:18
якщо imianto добре працює,або міняти регулятор і подивитися, якщо вона йде в рух,або в даний момент шукає ecu двигуна напишіть резервного копіювання ecu оригінал і подивитися, якщо автомобіль йде чи ні

tezzero
29-04-2013, 10:51
я шукаю ecu.., то я дам вам знати, спасибі

giama
29-04-2013, 11:10
команда drw, і в шім перевірили за допомогою осцилографа . спробуйте іншого, перш ніж покласти руки на centrtale

tidus1985
06-11-2013, 23:09
rianimo це обговорення, bmw 118, файл zip регулятор drv, механічний демонтаж всіх форсунок, думаючи, що вони ті, перед принаймні машина там трохи на мотоциклі, потім всі форсунки машина не перевернеться спалахує на мить і відразу ж вимикається, пробував закрити зливний drv, але клапан ? буквально вибухнув, поставивши новий клапан, помилка йде, але продовжує втрачати багато дизельного палива від виходу клапана drv, напруга управління клапана 8v живлення 5v, очевидно, напруга equivalebnte враховуючи, що і управляється шім. р?remetto, що до цієї машини ? замінили бортовий комп'ютер бо вони напали booster на виворітну сторону і спалили iunn-то матеріал, але блок управління двигуном, здається, спілкуватися perfettaente

Backgroop
06-11-2013, 23:16
rianimo це обговорення, bmw 118, файл zip регулятор drv, механічний демонтаж всіх форсунок, думаючи, що вони ті, перед принаймні машина там трохи на мотоциклі, потім всі форсунки машина не перевернеться спалахує на мить і відразу ж вимикається, пробував закрити зливний drv, але клапан ? буквально вибухнув, поставивши новий клапан, помилка йде, але продовжує втрачати багато дизельного палива від виходу клапана drv, напруга управління клапана 8v живлення 5v, очевидно, напруга equivalebnte враховуючи, що і управляється шім. р?remetto, що до цієї машини ? замінили бортовий комп'ютер бо вони напали booster на виворітну сторону і спалили iunn-то матеріал, але блок управління двигуном, здається, спілкуватися perfettaente

Я partirei з бака, ви виміряли тиск палива на виході з насоса низького тиску? якщо тиск або витрата палива не достатньо, блок управління реалізує стратегії DRV закриваючи її і зменшуючи приплив дизельного палива на повернення, в іншому випадку, якщо тиск занадто висока або більше? високий нормальний або повернення забитий або надмірним відмова форсунок та ін.. ебу штори, щоб відкрити DRV, щоб злити дизельне паливо в надлишку..

tidus1985
07-11-2013, 07:28
За допомогою інструменту "Bosch" я від квитка тиску на рейку ? 6 бар

ugoboss
07-11-2013, 07:40
з 6 бар в магістралі rail тобі не йде, звичайно, на мотоциклі, управляє відмова форсунок, до речі, що це було зроблено на инжекторах.

tidus1985
07-11-2013, 09:25
Очевидно, мене, їх, і на місці, якщо я намагаюся включити це до 6 бар на кілька секунд, потім починає підніматися до 150 бар, це приводить в рух і soenge відразу. До j читачів, не ? було зроблено нічого, демонтувати і монтувати, бо думали, що у них були проблеми, коли ви їх у розібраному вигляді машина від цього дефекту, перш ніж він закурив, перевищив 2500 оборотів в хвилину і помер

Backgroop
07-11-2013, 09:44
Очевидно, мене, їх, і на місці, якщо я намагаюся включити це до 6 бар на кілька секунд, потім починає підніматися до 150 бар, це приводить в рух і soenge відразу. До j читачів, не ? було зроблено нічого, демонтувати і монтувати, бо думали, що у них були проблеми, коли ви їх у розібраному вигляді машина від цього дефекту, перш ніж він закурив, перевищив 2500 оборотів в хвилину і помер
Помилка, яка виникає, роблять діагностику?? може бути проблема надмірного тиску

tidus1985
07-11-2013, 10:48
Помилка 4b90 drv gi? змінюється клапан

Backgroop
07-11-2013, 12:52
Помилка 4b90 drv gi? змінюється клапан
цей автомобіль встановлюється два регулятори тиску, 1-низький саме на тандем насос кріпиться до насоса високого тиску і 1 на rail.. ти, який у вас змінилося?

tidus1985
07-11-2013, 13:02
Отже, спочатку ця помилка, замінив регулятор prex на насос і помилка видаляється, але після того, як у запалювання, знову, як зрозуміти, який регулятор oressione від проблем?

faberecu
10-11-2013, 15:05
я не пам'ятаю ... але можливо, має двох насосів дизель є передачі і під сидінням водія під картер

tidus1985
10-11-2013, 15:29
я думаю, що у нього 2, так що відчуваєте, коли ви кладете рамки 1

dvdtuning
05-03-2014, 21:41
rianimo обговорення, так як у мене 320d e91 163cv з ж помилку 4b90 , автомобіль намагається, починаючи але не піде в хід. Я заявляю:
- те, що автомобіль не заводився (через фальсифікації ews) і перевірили насос-форсунок, що все в порядку
- фальсифікація ews вирішено
- я помітив, що коли я ставлю рамки не відчуваю, насос низького тиску, а якщо я даю йому команду в діагностиці відчуває
- у пуску тиск досягає близько 150bar
- помилка ? активний, cio? не знищити, і від " key on

манро
06-03-2014, 14:47
була зроблена процедура вивчення для drv в ecu?
що v? проводиться при зміні регулятора drv?

dvdtuning
06-03-2014, 19:55
не ? був змінений регулятор...але drv б клапан на насосі вприскування?

dvdtuning
07-03-2014, 20:23
Я пробував все одно робити в будь-якому разі цю процедуру, але навіть з допомогою dis змушує мене робити

magic heroes
10-03-2014, 00:09
Насос попередньої подачі повинен забезпечити близько 4 бар, як на стадії запуску, в русі. якщо не працює насос низького тиску і високої виявляється під загрозою. я partirei перш з цим контроль... помилка ? активно навіть просто поверніть ключ запалювання без спроби запуску..?

yannsaba
10-03-2014, 00:25
Зробіть діагностику окремо на ебу epk (той, який керує насосом низького) ? бачте, якщо вискочить.

dvdtuning
10-03-2014, 10:54
Помилка ? активний, не намагайтеся поставити в мотоцикл. Я зробив тест з dis на насос і на ekp і виявляється все працює...тільки що ? фурнітури не відчуваю, насос низького тиску, коли навколо рамки? ? нормально?

manu90
13-03-2014, 13:25
У мене була схожа проблема 330d, перевірити в реальній роботі насоса низького тиску, спробуйте зняти шланг на виході з насоса і подивитися, якщо солярка йде в тиск

franco1971
25-04-2014, 23:10
вибачте, але коли тиску в рампі, як він себе веде,тому що це дуже дивно, що коли в рух відразу ж вимикається