Прагляд Поўнай Версіі : Bmw 320d
Bmw 320d 110 квт 2002 года пасля шматлікіх выпрабаванняў, я сцвярджаю, што рэгулятар DRV месца на чыгуначных застаецца адкрытым, робячы спампаваць ціск і аўтамабіль не v? матацыкл,ад блока выходзіць 12 вольт радкі, але ў дыягназ, калі вы v? у стартара застаецца пасадзілі на 5% не дазваляе загрузіць больш за 60 бар...падлучыўшы мой трэнажор завод шчасна прыбыў у 800 бар..па мне ? праблема ў эбу..у вас есць іншыя прамыя..дзякуй
explode82
25-04-2013, 00:18
калі imianto добра працуе,ці мяняць рэгулятар і паглядзець, калі яна ідзе ў рух,або ў дадзены момант шукае ecu рухавіка напішыце рэзервовага капіявання ecu арыгінал і паглядзець, калі аўтамабіль ідзе ці не
я шукаю ecu.., то я дам вам ведаць, дзякуй
каманда drw, і ў шим праверылі з дапамогай асцылографа . паспрабуйце іншы, перш чым пакласці рукі на centrtale
tidus1985
06-11-2013, 23:09
rianimo гэта абмеркаванне, bmw 118, файл zip рэгулятар drv, механічны дэмантаж ўсіх фарсунак, думаючы, што яны тыя, перад, па меншай меры машына там крыху на матацыкле, затым усе фарсункі машына не перавернецца загараецца на секунду і адразу ж выключаецца, спрабаваў заткнуць зліўны drv, але клапан ? літаральна выбухнуў, паставіўшы новы клапан, памылка сыходзіць, але працягвае губляць шмат дызельнага паліва ад выхаду клапана drv, напружанне кіравання клапана 8v харчавання на 5v, відавочна, напружанне equivalebnte улічваючы, што і кіруецца шім. р?remetto, што да гэтай машыне ? замянілі бартавы кампутар бо яны напалі booster на сподні бок і спалілі iunn-то матэрыял, але блок кіравання рухавіком, здаецца, мець зносіны perfettaente
Backgroop
06-11-2013, 23:16
rianimo гэта абмеркаванне, bmw 118, файл zip рэгулятар drv, механічны дэмантаж ўсіх фарсунак, думаючы, што яны тыя, перад, па меншай меры машына там крыху на матацыкле, затым усе фарсункі машына не перавернецца загараецца на секунду і адразу ж выключаецца, спрабаваў заткнуць зліўны drv, але клапан ? літаральна выбухнуў, паставіўшы новы клапан, памылка сыходзіць, але працягвае губляць шмат дызельнага паліва ад выхаду клапана drv, напружанне кіравання клапана 8v харчавання на 5v, відавочна, напружанне equivalebnte улічваючы, што і кіруецца шім. р?remetto, што да гэтай машыне ? замянілі бартавы кампутар бо яны напалі booster на сподні бок і спалілі iunn-то матэрыял, але блок кіравання рухавіком, здаецца, мець зносіны perfettaente
Я partirei з бака, вы вымералі ціск паліва на выхадзе з помпы нізкага ціску? калі ціск ці расход паліва не дастаткова, блок кіравання рэалізуе стратэгіі DRV зачыняючы яе і памяншаючы прыток дызельнага паліва на вяртанне, у адваротным выпадку, калі ціск занадта высокае або больш? высокі нармальны або вяртанне забіты або празмерным адмову фарсунак і інш.. эбу шторы, каб адкрыць DRV, каб зліць дызельнае паліва ў лішку..
tidus1985
07-11-2013, 07:28
З дапамогай інструмента "Bosch" я ад білета ціску на рэйку ? 6 бар
з 6 бар у чыгуначныя магістралі табе не ідзе, вядома, на матацыкле, кіруе адмову фарсунак, дарэчы, што гэта было зроблена на инжекторах.
tidus1985
07-11-2013, 09:25
Відавочна, мяне, іх, і на месцы, калі я спрабую ўключыць гэта да 6 бар на некалькі секунд, потым пачынае падымацца да 150 бар, гэта прыводзіць у рух і soenge адразу. Да j чытачоў, не ? было зроблена нічога, дэмантаваць і мантаваць, таму што думалі, што ў іх былі праблемы, калі вы іх у разабраным выглядзе машына ад гэтага дэфекту, перш чым ен закурыў, перавысіў 2500 абаротаў у хвіліну і памер
Backgroop
07-11-2013, 09:44
Відавочна, мяне, іх, і на месцы, калі я спрабую ўключыць гэта да 6 бар на некалькі секунд, потым пачынае падымацца да 150 бар, гэта прыводзіць у рух і soenge адразу. Да j чытачоў, не ? было зроблена нічога, дэмантаваць і мантаваць, таму што думалі, што ў іх былі праблемы, калі вы іх у разабраным выглядзе машына ад гэтага дэфекту, перш чым ен закурыў, перавысіў 2500 абаротаў у хвіліну і памер
Памылка, якая ўзнікае, робяць дыягностыку?? можа быць праблема празмернага ціску
tidus1985
07-11-2013, 10:48
Памылка 4b90 drv gi? змяняецца клапан
Backgroop
07-11-2013, 12:52
Памылка 4b90 drv gi? змяняецца клапан
гэты аўтамабіль ўсталеўваецца два рэгулятары ціску, 1-нізкі менавіта на тандэм помпа мацуецца да помпы высокага ціску і 1 на rail.. ты, які ў вас змянілася?
tidus1985
07-11-2013, 13:02
Такім чынам, спачатку гэтая памылка, замяніў рэгулятар prex на помпу і памылка выдаляецца, але пасля таго, як у запальванне, зноў, як зразумець, якой рэгулятар oressione ад праблем?
faberecu
10-11-2013, 15:05
я не памятаю ... але магчыма, мае двух помпаў дызель есць перадачы і пад сядзеннем вадзіцеля пад картэр
tidus1985
10-11-2013, 15:29
я думаю, што ў яго 2, так што ў адчуваеце, калі вы кладзеце рамкі 1
dvdtuning
05-03-2014, 21:41
rianimo абмеркаванне, так як у мяне 320d e91 163cv з ж памылку 4b90 , аўтамабіль спрабуе, пачынаючы але не пойдзе ў ход. Я заяўляю:
- тое, што аўтамабіль не заводзіўся (з-за фальсіфікацыі ews) і праверылі помпа-фарсунак, што ўсе ў парадку
- фальсіфікацыя ews вырашана
- я заўважыў, што калі я стаўлю рамкі не адчуваю, помпа нізкага ціску, а калі я даю яму каманду ў дыягностыцы адчувае
- у пуску ціск дасягае каля 150bar
- памылка ? актыўны, cio? не знішчыць, і ад " key on
была зроблена працэдура вывучэнне для drv ў ecu?
што v? вырабляецца пры змене рэгулятара drv?
dvdtuning
06-03-2014, 19:55
не ? быў зменены рэгулятар...але drv б клапан на помпе ўпырску?
dvdtuning
07-03-2014, 20:23
Я спрабаваў усе роўна рабіць у любым выпадку гэтую працэдуру, але нават з дапамогай dis прымушае мяне рабіць
магіі heroes
10-03-2014, 00:09
Помпа папярэдняй падачы павінен забяспечыць каля 4 бар, як на стадыі запуску, у руху. калі не працуе помпа нізкага ціску і высокай аказваецца пад пагрозай. я partirei перш з гэтым кантроль... памылка ? актыўна нават проста павярніце ключ запальвання без спробы запуску..?
yannsaba
10-03-2014, 00:25
Зрабіце дыягностыку асобна на эбу эпк (той, які кіруе помпай нізкага) ? ці бачыце, калі выскачыць што-то.
dvdtuning
10-03-2014, 10:54
Памылка ? актыўны, не спрабуйце паставіць у матацыкл. Я зрабіў тэст з dis на помпа і на ekp і аказваецца ўсе працуе...толькі што ? фурнітуры не адчуваю, помпа нізкага ціску, калі вакол рамкі? ? нармальна?
У мяне была падобная праблема 330d, праверыць у рэальнай працы помпы нізкага ціску, паспрабуйце зняць шланг на выхадзе з помпы і паглядзець, калі салярка сыходзіць у ціск
franco1971
25-04-2014, 23:10
прабачце, але калі ціску ў рампы, як ен сябе паводзіць,таму што гэта вельмі дзіўна, што калі ў рух адразу ж выключаецца