Прагляд Поўнай Версіі : Лепшы аўтамабіль для маладых людзей..
angelolsp
23-04-2013, 00:16
Хлопцы, я хацеў задаць вам гэты апытанне, якая па-вашаму ? аўтамабіль, каб пацешыць больш u хлопцам??
Alfa 147 mb
Bmw 120D
wolswagen Golf 1.9 або 2.0
Audi a 3
Seat Ibiza Fr або Cupra
Seat Leon
Fiat Stilo
Fiat punto 1.9 jtd
Alfa159 q4
23-04-2013, 01:13
У парытэт? прадукцыйнасці, bmw з заднім прывадам ? безумоўна, іп? весела...
sighline
23-04-2013, 04:58
Аўтамабілі, якія вы пералічылі звычайныя, якія здараюцца паміж кожная другая машына, якая праходзіць , seat. Вазьмі сабе на daihatsu charade GTti (993cc turbo) або toyota starlet, якія з'яўляюцца машыны і пацешныя ( тое, што вы шукаеце) :)
Але калі захоўваць вашыя крытэры, я думаю, што, мабыць, лепшае, як купра - /bmw
прывітанне
Tinturia
29-04-2013, 14:15
Golf VI 2.0 TDI 170cv і вы весела, бяспечна... маючы грошай, каб купіць яго!!! =)
sportknight
29-04-2013, 15:02
ммм,я б сказаў, 120d для прадукцыйнасці і што ? ззаду, але ? і аўтамабіль, які гэта весела шмат механікі.
між тым, што ты сказаў, трэба або 147, які размешчаны ледзь,эстэтычна вельмі сапраўдны, але ? вельмі надзейнае ўшчыльненне і рухавік ? надзейна, і вы можаце атрымаць вельмі spremendolo
ібіца мне не падабаецца эстэтычна...
стілус і кропка, мяне не прыцягваюць эстэтычна...
audi a3 ? даволі дорага..
гольф ? банальна...
seat leon першай серыі ў версіі спорт-cupra, а ? вельмі цікава, асабліва, калі інтэграл і мае тыя ж інтэр'ер audi a3 да серыі..
Cristiano75
29-04-2013, 15:45
Я вазьму адзін aventador underground racing... 1200hp і 0-60mph ў 2.2 сек.. я думаю, што мы маглі б весела..;)
Калі ў вас есць печань ва gi? таблетка паскаральнік вы ўбачыце перавышаць 400km/h.....
Думаеце, што выкід адрэналіну......:cool:
Калі вы хочаце весела правесці час з мала вазьму адзін cupra 163cv ібіца.. з некалькіх мэтавых мерапрыемстваў, вам плюс магутнасці ва ўсім, чым аналагічныя машыны паміж + па прадукцыйнасці такі ж аб'ем, які ў цяперашні час....
Senn? выберу-х 120d ? заўседы прыемна бачыць машыну, проста я калі нармальныя фары і колы аснове..... кола 17, аздабленне і ксенон машына нават праз некалькі гадоў, avr? яго зачараванне..... і што тады ? заўседы bmw....
X італьянскія выберу x 147 або 159 sportwagon.. гран-прыгожыя аўтамабілі.. нават джульета 1600 jtm 120cv мадэль + абсталяваная асноўныя даты з артыкула, што тут f? шкадаваць, 1 нямецкага якасці? больш на паперы....
r6raven2010
29-04-2013, 20:19
тыя, што вы пералічылі-гэта аўтамабілі, якія людзі набываюць ў цяперашні час для моды, я маю на ўвазе, bmw, audi... не кажучы ўжо пра джульета (асабіста я ненавіджу)... паглядзець на некаторых хлопцаў, якія маюць грошы, і тут ведаюць, нават тое, што год у руках... у любым выпадку, калі вы сапраўды хочаце, каб пацешыць атрымаць прыгожы аўтамабіль, турба-бензін... тыпу punto gt, ціха... а потым паглядзець dolve ўсе пакіне bmw і audi...
msport (exil77grande)
29-04-2013, 20:30
тыя, што вы пералічылі-гэта аўтамабілі, якія людзі набываюць ў цяперашні час для моды, я маю на ўвазе, bmw, audi... не кажучы ўжо пра джульета (асабіста я ненавіджу)... паглядзець на некаторых хлопцаў, якія маюць грошы, і тут ведаюць, нават тое, што год у руках... у любым выпадку, калі вы сапраўды хочаце, каб пацешыць атрымаць прыгожы аўтамабіль, турба-бензін... тыпу punto gt, ціха... а потым паглядзець dolve ўсе пакіне bmw і audi...
кропка gt?
маг, а гэта машына для моладзі ? ну, тады факты падпіска ад запраўшчыка,усе роўна заўседы вяртаюся да маей прамовы, калі вы бераце дызель, сур'езна, з якой-то мэтанакіраваныя дзеянні вы робіце на лічбы.
r6raven2010
29-04-2013, 21:46
кропка gt?
маг, а гэта машына для моладзі ? ну, тады факты падпіска ад запраўшчыка,усе роўна заўседы вяртаюся да маей прамовы, калі вы бераце дызель, сур'езна, з якой-то мэтанакіраваныя дзеянні вы робіце на лічбы.
казаў язды, каб весела правесці час, не эканамічны аўтамабіль... я на seat leon 2.0 tdi pd 140... ці проста "зліцце чыстай" выходжу lla gt...
У мяне есць А3, вельмі бяспечна і заўседы мая, я магу рабіць павароты ў залішняй паварочвальнасці ў бяспецы, нават, чаму?, кажу заўседы мая, esp спрацоўвае з хвіліну затрымкі. Як і рухавік, ну тыя 140cv чую шмат, а, як кажа Msport з некалькі налад, вы ідзяце гэтак жа, лепш, але калі ў вас есць кэш-c'? заўседы 170CV і, магчыма, з кабрыялет або з панарамны даху *_*
angelolsp
29-04-2013, 23:30
Таму што 120 робяць шчаслівымі механікі? я tt гэта недахопы іх я бачу...які турбо бензін толькі і выключна ў td :)
Cristiano75
30-04-2013, 01:22
дызель або бензін грошай дазваляе 2 выгляду адрозніваецца ад кіравання.
Вам падабаецца стральба на нізкіх, самастойнасць і плюс пара... выбраць дызель
Вам падабаецца працягну рухавіка.. пачуць яго павярнуць уверх, не мае значэння, аўтаноміі :confused:..... абярыце бензін... лепш, калі turbo....
Я асабіста ўзяў ад дызеля група vw, не, чаму? я лічу лепш... (мае недахопы, як і ўсе рухавікі ў звароце, у мяне гольф 130cv mk4), чаму? мой стыль кіравання замуж у поўнай меры з характарыстыкамі рухавіка....
angelolsp
30-04-2013, 01:31
вы на самай справе я люблю дызель x-момант на выхадзе адразу...
angelolsp
30-04-2013, 14:38
[QUOTE=sportknight;41195]ммм,я б сказаў, 120d для прадукцыйнасці і што ? ззаду, але ? і аўтамабіль, які гэта весела нескольк механічныя hahahQUOTE]
Я хацеў бы ведаць, чаму на 120d робяць diverrtire механікі...ен у вас быў 1} даў праблемы??
Tinturia
30-04-2013, 16:30
Я не матацыкл, але час таму я спрабаваў Mv Agusta Brutale і не хадзіў, нічога не баліць...нават гук быў добры! а ? праўда...Ducati sounds good!!!
цемна service
30-04-2013, 17:44
безумоўна 120d яшчэ лепш, калі 123d.
Я не матацыкл, але час таму я спрабаваў Mv Agusta Brutale і не хадзіў, нічога не баліць...нават гук быў добры! а ? праўда...Ducati sounds good!!!
выдатная джульета, як паглядзець?
выдатная джульета, як паглядзець?
Мой сябар мае 170cv але не ? шмат + моцная маей A3 140cv, сапраўды ...
angelolsp
30-04-2013, 22:03
джульета і шоу, але, здаецца, аўтамабіль больш seria.non для 18-20 гадоў... 123 стаіць вельмі 120, кажучы пра тое, 163 ke для мяне, і значна лепш d-эстэтычнай ke прадукцыйнасці стаяць на 6000-7000
Cristiano75
30-04-2013, 22:07
джульета і шоу, але, здаецца, аўтамабіль больш seria.non для 18-20 гадоў... 123 стаіць вельмі 120, кажучы пра тое, 163 ke для мяне, і значна лепш d-эстэтычнай ke прадукцыйнасці стаяць на 6000-7000
angelolsp
30-04-2013, 22:21
На самай справе з тым жа цану вы атрымаеце 2 120 xD ke, аднак, не менш
angelolsp
30-04-2013, 22:22
пару тыдняў таму мой сябар з 120 карце і каталізатар зняў на < і прыбыў амаль машына за 123 карту і defappato...ужо з 40 л.з. розніца..
Cristiano75
30-04-2013, 23:19
пару тыдняў таму мой сябар з 120 карце і каталізатар зняў на < і прыбыў амаль машына за 123 карту і defappato...ужо з 40 л.з. розніца..
Першы 204cv вы маглі б атрымаць долю 265cv..... цяжка справіцца з 120d, што першапачаткова ен мог бы 163cv.. залежыць ад таго, хто ставіць нас на рукі і да якой ступені іх выціскае sti рухавікоў....
Шкада, не вы адзін.. Я шчаслівы, мой трактар.. у гольф-130 мулаў...;)
angelolsp
30-04-2013, 23:24
ды ўжо...залежыць ад таго, хто ставіць рукі :D нават у "трактар" і відовішча, асабліва soundo, калі вы размясціце спартыўнай выхлапной...і ў адрозненне ад golf 5 летаюць...гольф 4 блок кіравання і глушыцель, вы ведаеце, як машыну аддаваў на гольф 5 карту і турбіны...зроблены з таго ж механічны
Замест таго, я лічу, вельмі добры hyundai coup?, як, між іншым, мая мара, быў бы ФОРД MUNSTANG, гэтага я бачыў 2 у продажы CT у 10Keuro, але гэта было б капрызе немагчыма manternere....
guidotacco
01-05-2013, 09:25
Замест таго, я лічу, вельмі добры hyundai coup?, як, між іншым, мая мара, быў бы ФОРД MUNSTANG, гэтага я бачыў 2 у продажы CT у 10Keuro, але гэта было б капрызе немагчыма manternere....
пакіньце яго ў спакоі sti кавалкі жалеза,я бы іх не назваў, нават не аўто,асабістае меркаванне!:)
пакіньце яго ў спакоі sti кавалкі жалеза,я бы іх не назваў, нават не аўто,асабістае меркаванне!:)
Чаму? Я майстар, і, калі шчыра, не было дрэнна.
msport (exil77grande)
01-05-2013, 19:59
гаворачы аб 120d concorde што 163cv можна напампаваць значна лепш, і лепш рэагуе на змены,для 120d прыбыў каля 123d кажа аб тым, 163cv правільна?
безумоўна, вы і я скажу вам, а таксама таму, што,на практыцы многія bmw edc17 (не ўсе) і мы гаворым пра 143cv-177cv і 204cv есць праблема, і тое, што не толькі карты і перавышае пэўную парогавае значэнне, і мы гаворым аб некалькіх сертыфікаты тыпу на некаторых 10cv на іншыя, нават да 20cv машына ідзе ў абарону, а затым вы павінны шукаць абраны карэктны да таго, recovery, калі вы не ведаеце рашэнне, што ў цяперашні час за тое, што я ведаю, як у італіі, так і за мяжой, выкарыстоўваючы ўсе мае веды ніхто і можа вырашыць, што замест таго, персанал можа зрабіць, і таму, як я бачу 123d і вельмі мяккія у адрозненне ад 163cv, якая перапампоўваецца.
angelolsp
01-05-2013, 21:56
гэты хлопец мне казаў, яго 123, што толькі prerparatore і атрымалася прымусіць яго пайсці senzza павялічыць prssione turbo цы і арыгінальныя 2-х бар..але я не ведаю, калі і праўда з нагоды ціску... і ўсе роўна c, а другі 120d 177 л.с., што я чуў, што есць праблемы, і ўсе гэтыя новыя bmw на рухавік, але вы ведаеце, што гэта такое?
carlo abarth
01-05-2013, 22:04
ke зліваюцца!!! і есць ланцужкі, якія і шумна з-за няздольнасці змазкі!!!!
msport (exil77grande)
01-05-2013, 22:17
гэты хлопец мне казаў, яго 123, што толькі prerparatore і атрымалася прымусіць яго пайсці senzza павялічыць prssione turbo цы і арыгінальныя 2-х бар..але я не ведаю, калі і праўда з нагоды ціску... і ўсе роўна c, а другі 120d 177 л.с., што я чуў, што есць праблемы, і ўсе гэтыя новыя bmw на рухавік, але вы ведаеце, што гэта такое?
мы можам вырашыць праблемы, але толькі ў майстэрні.
angelolsp
01-05-2013, 22:21
Тым не менш, яны працуюць шмат, здаецца, ke li адкрываецца перш за ўсе, 163 л.з.
Тым не менш, яны працуюць шмат, здаецца, ke li адкрываецца перш за ўсе, 163 л.з.
Яшчэ рухавік "сучасны", што не было праблем не ведаю. Я думаю, што ў мяне есць А3 з рухавіком BKD.
Яшчэ рухавік "сучасны", што не было праблем не ведаю. Я думаю, што ў мяне есць А3 з рухавіком BKD.
Дадам, у апошні час я бачыў 320 новы і цудоўны цалкам згарэў... (кажуць, гэта было кароткае замыканне),
Ferrari, што вы incendiavano для самазагаранне.
У той час як marea 1.6 бензін 100cv майго бацькі амаль 200.000km мае ўсе праблемы, за выключэннем рухавіка.
angelolsp
01-05-2013, 22:50
guidotacco
01-05-2013, 22:56
[QUOTE=Fedex;41477]Perch?? Я майстар, і, калі шчыра, не было дрэнна.[/QUOTE
hyundai або ford?
[QUOTE=Fedex;41477]Perch?? Я майстар, і, калі шчыра, не было дрэнна.[/QUOTE
hyundai або ford?
hyundai... ford MUSTANG magariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii *_*
guidotacco
02-05-2013, 21:33
[QUOTE=guidotacco;41605]
hyundai... ford MUSTANG magariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii *_*
я я спрабаваў у канадзе,вы нічога не прапусціце,заўседы асабістае меркаванне!
angelolsp
02-05-2013, 23:15
мой сябар амерыканец мае 135 з выпуску, і палова карту доказ!!!xD
Калі і дзе??? XD
Dragonfly
03-05-2013, 13:14
Хлопцы, я хацеў задаць вам гэты апытанне, якая па-вашаму ? аўтамабіль, каб пацешыць больш u хлопцам??
Alfa 147 mb
Bmw 120D
Audi a 3
Seat Ibiza Fr або Cupra
Seat Leon
Fiat Stilo
Fiat punto 1.9 jtd
Цытата забаў і бяспекі ў 1000x1000 BMW 120d !!!
angelolsp
03-05-2013, 14:21
Калі і дзе??? XD
Ahhahhahah nn можна зразумець, 4? яшчэ яны адчуваюць, крычаць, шыны
Ahhahhahah nn можна зразумець, 4? яшчэ яны адчуваюць, крычаць, шыны
Паўтараю, калі і дзе???? я пакажу вам, мой стары render
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/317840_287957997887887_1427362198_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/297655_287957931221227_96513918_n.jpg
думаеце, што я зрабіў, а таксама анімацыі, і скажу вам, што там было так шмат дыму XD
guidotacco
03-05-2013, 20:19
гэта заканчваецца, што амерыканцы ведаюць, як зрабіць, а таксама рухавікоў для аўто, або аўто!але ад........
angelolsp
03-05-2013, 20:43
працуе ў якасці ваеннага sigonella і сыход за ўсей электронікі...не bla-биток
калі мы гаворым аб весялосьць і ўшчыльнення паміж гэтых аўто лепш ? у 147, мае шасі, фантастычны (3-дзвярной версіі), лепшы спіс, на мой погляд, варта "мала", а з зэканомленыя грошы ў куплю, вы купіце добры аздабленне koni з спружынамі ад кн (я есць і ў крывых ці ў карусель не рухаецца коскі)
адзіны недахоп ? рухавік менш прадукцыйным bmw або 2.0 галоўная старонка wv, але там пу? добра працаваць і вялікая надзейнасць
працуе ў якасці ваеннага sigonella і сыход за ўсей электронікі...не bla-биток
Цікава... Але працуе як фірму, або ? вайскоўцы ж амерыканская. Мне было б цікава даведацца.
Dragonfly
04-05-2013, 15:04
калі мы гаворым аб весялосьць і ўшчыльнення паміж гэтых аўто лепш ? у 147, мае шасі, фантастычны (3-дзвярной версіі), лепшы спіс, на мой погляд, варта "мала", а з зэканомленыя грошы ў куплю, вы купіце добры аздабленне koni з спружынамі ад кн (я есць і ў крывых ці ў карусель не рухаецца коскі)
адзіны недахоп ? рухавік менш прадукцыйным bmw або 2.0 галоўная старонка wv, але там пу? працаваць добра і з вялікай надзейнасці?
Паспрабуйце 120d і ne., уважлівы ўсей крычы, за выключэннем карту !!!
angelolsp
04-05-2013, 15:11
І амэрыканскі!!! аднак я не думаю, ke i jtd яны менш эфектыўныя!! lavorali усе 2 праляцеўшы jtd...
Albertolnd
23-05-2013, 14:15
дызель або бензін грошай дазваляе 2 выгляду адрозніваецца ад кіравання.
Вам падабаецца стральба на нізкіх, самастойнасць і плюс пара... выбраць дызель
Вам падабаецца працягну рухавіка.. пачуць яго павярнуць уверх, не мае значэння, аўтаноміі :confused:..... абярыце бензін... лепш, калі turbo....
Я асабіста ўзяў ад дызеля група vw, не, чаму? я лічу лепш... (мае недахопы, як і ўсе рухавікі ў звароце, у мяне гольф 130cv mk4), чаму? мой стыль кіравання замуж у поўнай меры з характарыстыкамі рухавіка....
Albertolnd
23-05-2013, 14:32
А між спіс аўтамабіляў пералічаных я аддаю перавагу гольф 1.9 TDI.. ці leon 1.9 TDI.. Я ведаю, машыны mastine.. спортам.. і магутны.. і яшчэ, калі ў якасці аздаблення аддаю перавагу 147.. але анке усе bmw 120D не дрэнна.. мой механік з h? занадта прыгожая.. і тут я кажу лікаў k f?!! :P
danny677
23-05-2013, 15:00
Alfa 147 mb
Bmw 120D
Audi a 3
Seat Ibiza Fr або Cupra
Seat Leon
Fiat Stilo
Fiat punto 1.9 jtd
для каго ? прывыклі на задні прывад на 120d ? топ, акрамя таго, з тысячы еўра паміж турбінай 330d, разгрузкі і карту цягне з-лавіна рэзюмэ, і пара. Хто хоча застацца на пярэдні прывад, безумоўна, Альфа JtdM
angelolsp
23-05-2013, 23:41
Я не думаю, ke, дзе хочуць тысячы еўра x весяліцца xD...кв.км лепшыя тады былі альфа і bmw, але prestazionalmente кі, а лепш 2?? я перакананы, ke рухавікі jtd volanoooo!!!
danny677
24-05-2013, 00:40
Няма, Анел, гаворка, прадукцыйнасць дабрацца va raffrontato у адпаведнасці з бюджэтам.. я-я-й? вопыт 120d і ў выпадках,
каля 550 еўра ў адну турбін 330d на baya я было, з 300 я зрабіў дасягнення фланец і downpipe і з'яўляюцца перадавымі нават еўра, каб зрабіць пару прамыя трубы для зліву.
Але gi? у зыходнай канфігурацыі, калі вы хочаце, каб defap/dekat і карту, так і 120d, што альфа вы робіце ў любым выпадку ісці ад звера.
120-і альфа 2 аўто антыподы, арыгінальны 120d ? + моцны, але калі вы ідзяце ў налады superiorit? паміж адной і другой ? усе ўбачыць і ўсе зменныя ў гульні, pressoch? 3 :
1) той, хто табе карту , 2) плавучасць, што ты fatto3, ) ручка пілота ;)
? сапраўды, прамовы, бясконцасць, дзе, на маю думку, неабходна вырашаць - як я лічу, што гэта - вельмі soggettivit? эмацыйны і колькасць? грошы ад, сказаць, каб зрабіць свой выбар у топ.
Albertolnd
24-05-2013, 01:38
Няма, Анел, гаворка, прадукцыйнасць дабрацца va raffrontato у адпаведнасці з бюджэтам.. я-я-й? вопыт 120d і ў выпадках,
каля 550 еўра ў адну турбін 330d на baya я было, з 300 я зрабіў дасягнення фланец і downpipe і з'яўляюцца перадавымі нават еўра, каб зрабіць пару прамыя трубы для зліву.
Але gi? у зыходнай канфігурацыі, калі вы хочаце, каб defap/dekat і карту, так і 120d, што альфа вы робіце ў любым выпадку ісці ад звера.
120-і альфа 2 аўто антыподы, арыгінальны 120d ? + моцны, але калі вы ідзяце ў налады superiorit? паміж адной і другой ? усе ўбачыць і ўсе зменныя ў гульні, pressoch? 3 :
1) той, хто табе карту , 2) плавучасць, што ты fatto3, ) ручка пілота ;)
? сапраўды, прамовы, бясконцасць, дзе, на маю думку, неабходна вырашаць - як я лічу, што гэта - вельмі soggettivit? эмацыйны і колькасць? грошы ад, сказаць, каб зрабіць свой выбар у топ.
Такім чынам, вы хочаце сказаць, k арыгінальны 120d маюць больш прадукцыйнасці альфа..?! І зменіце альфа становяцца вышэй??
Я не думаю, ke, дзе хочуць тысячы еўра x весяліцца xD...кв.км лепшыя тады былі альфа і bmw, але prestazionalmente кі, а лепш 2?? я перакананы, ke рухавікі jtd volanoooo!!!
Maa.... Я з А3 я не адчуваю сябе ніжэй, чым Альфа, нават мой сябар з джульета сцвярджае, што мая А3 ? pi? энергічны, чым яго джульета.
Albertolnd
24-05-2013, 13:55
Шурпаты! Xk ваш і igniettore помпа.. І глядзіце вы ведаеце, sn pi? агрэсіўных.. Але, змяніўшы добра jtdm вынікі, я думаю, не больш..
danny677
24-05-2013, 14:52
Maa.... Я з А3 я не адчуваю сябе ніжэй, чым Альфа, нават мой сябар з джульета сцвярджае, што мая А3 ? pi? энергічны, чым яго джульета.
Вялікая машына, у мяне таксама ў сям'і і супаставіць soft ? прыемна. Адзінае, калі вы хочаце выцягнуць нас шмат рэзюмэ і прымусіць яе канкураваць у надзейнасці? з 120d або jtm альфа супастаўленыя трэба мяняць турбіну, яе арыгінал ? усе sottodimensionata і ламаецца ў самыя кароткія тэрміны.. ( на маей яны ўжо есць? на трэцяй турбіны, і я павінен, такім чынам, calmarne працоўны ціск паветра )
У арыгінале пасля 3500 абарачэнняў, каб не зрабіць яе зламаць дом мае значэнне каля 0,8 бар.
Шурпаты! Xk ваш і igniettore помпа.. І глядзіце вы ведаеце, sn pi? агрэсіўных.. Але, змяніўшы добра jtdm вынікі, я думаю, не больш..
Шчыра кажучы, я ўвесь час узнімацца на машынах "арыгінальныя".
X Дэні
вы, я чуў, турбін, слабыя.
Але замест таго, скажы мне, ( OT), але ў маей турбіны не праходзіць алей у рухавіку? Вам цікава, што есць? чаму? мой сябар, з 320, здробненыя турбіна на 150К Км з прыгожы белы дым і яго тат? е? факт.
danny677
24-05-2013, 19:31
Усе турбокомпрессоры, смазываемых алеем, хапіла б яго на 10 секунд і прывітанне турбіны..
я пазбягаю сказаць, колькі можа быць прычын паломкі, чаму? gi? цяпер ot
msport (exil77grande)
24-05-2013, 20:19
не раўня вашай фарсункі помпа са старымі jtd, якія, аднак, павінны сказаць іх, калі зменены, каб добра, але ў вашым выпадку, пастаўце сябе на адным узроўні з mjet, а затым паглядзець якая найбольш энергічную бачыў, што tdi акрамя таго, spunot пачатковай затым страчваюць вельмі шмат.
msport (exil77grande)
24-05-2013, 20:22
Такім чынам, вы хочаце сказаць, k арыгінальны 120d маюць больш прадукцыйнасці альфа..?! І зменіце альфа становяцца вышэй??
не забудзьцеся, што 120d мае 163cv хоць я не ведаю, які альфа кажаце, але старыя jtd спыняецца ў 115cv стары mjet ў 140cv у той час як новыя mtjet маюць 120-150 і вельмі мала ducati corse 170cv таму, калі вы кладзеце ў параўнанні з машыны вачэй таксама да рэзюмэ для пачатку.
Albertolnd
24-05-2013, 22:06
Гэта без сумневу..!! Але паглядзець я хацеў сказаць.., што.. часта некаторыя аўтамабілі з коней менш за іншых.. Зменены добра.. Ідуць лепш, чым машыны з коньмі больш анке яны змененыя.. :)
danny677
24-05-2013, 22:45
не раўня вашай фарсункі помпа са старымі jtd, якія, аднак, павінны сказаць іх, калі зменены, каб добра, але ў вашым выпадку, пастаўце сябе на адным узроўні з mjet, а затым паглядзець якая найбольш энергічную бачыў, што tdi акрамя таго, spunot пачатковай затым страчваюць вельмі шмат.
Парадаксальна, але калі мы возьмем фарсункі, помпа 8valvole ( tdi tdi 130 і 150 ) з майстраваць правільныя акрамя ісці значна лепш, чым 2.0 16v значна + надзейныя. Я бачыў, 130 і 150 павярнуць звыш 2 бар з кавалерыі неапісальныя, ніколі не разарваць, калі не ў некалькі спарадычных выпадку дэфармацыі выпускных калектараў ( маючы уладальнікі трохі адрэдагаваў гэты пункт )
Аднак я думаю, мы згодныя, што калі вы не ўстанаўлівае бюджэтны аб'ектыў вы не маглі зрабіць высновы характарыстык ( выйграе той, хто там праводзіце з крытэрыем +срэбра )..
Калі параўнанне апынецца далека ад арыгінала, то 120d або tdi 170 групы vag або jtdM ducati corse - як вы кажаце - я ў алімп з-кандыдата на подыум..
Вядома, апытанне ? вузкі, але калі б мы маглі ўключаць любы 5-цыліндравы 2.0 volvo 163cv, gi? ад арыгінала не ? нічога дрэннага і займаўся добра, я думаю, можа зарэзерваваць шмат сюрпрызаў і перавярнуць многія клішэ..
angelolsp
25-05-2013, 02:21
Я кажу 120 163 л.з., таму што для мяне і лепш замест x i jtd, я маю на ўвазе 16v, 150 к.с.,... так што ў любым выпадку альфа і bmw верхніх фарсунак з помпай, з самага пачатку толькі з карты??
не раўня вашай фарсункі помпа са старымі jtd, якія, аднак, павінны сказаць іх, калі зменены, каб добра, але ў вашым выпадку, пастаўце сябе на адным узроўні з mjet, а затым паглядзець якая найбольш энергічную бачыў, што tdi акрамя таго, пачатковы момант, то страчваюць вельмі шмат.
angelolsp
25-05-2013, 14:02
у праведзенай затым не пагаворым альфа-значна лепш!!
але audi вы калі-небудзь майстры?
angelolsp
13-11-2013, 19:35
Audi a 4...156 я лічу, гэта нашмат лепш
І staj nguaiat не ў крыўду :-)
angelolsp
13-11-2013, 20:03
і менавіта сіла alfa герметычнасць... х мне і лепш
Alfa 147 mb
Bmw 120D
Audi a 3
Seat Ibiza Fr або Cupra
Seat Leon
Fiat Stilo
Fiat punto 1.9 jtd
Вы пералічылі ўсе магчымыя першага аўтамабіля строга ва ўжыванні...добры пост...
Для мяне два пі? смешныя :
Bmw 120D
прывітанне
enzopezzano
15-11-2013, 09:21
калі вы неа уласны прыгожы микроавтомобилей.
sportknight
15-11-2013, 10:05
Vw up! Uahauhauah
У parye жарты для neopatentato я думаю, але сегмент " b " тып пункту пола і г.д....
angelolsp
15-11-2013, 19:17
1.9 ўверх xD
tecnoecu
15-11-2013, 20:12
ну калі я б магчымасць узяць audi a1 я ўпэўнены, элегантнасць, стыль, і ўяўленне для nn казаць пра qualita.ciao
sportknight
15-11-2013, 20:22
Bruttaaaaaaa
LL205gti
16-11-2013, 12:53
RENAULT CLIO III RS: 1998 куб.см, 16v, 194 л. с., 0-100 км/ч за 6.9 сек.
калі вы неа уласны прыгожы микроавтомобилей.
новыя пакаленні наперад да шчасця ...microcar пераводзяць у 10 гадоў :-)
RENAULT CLIO III RS: 1998 куб.см, 16v, 194 л. с., 0-100 км/ч за 6.9 сек.
гэта я добра бачу, нават для старых patentati :-)
LL205gti
20-11-2013, 20:47
новыя пакаленні наперад да шчасця ...microcar пераводзяць у 10 гадоў :-)
гэта я добра бачу, нават для старых patentati :-)
вядома, для ўсіх сапраўдных аматараў магутнасці на пярэдні прывад!
MarcoG3092
24-11-2013, 18:34
fuorigiri12000
24-11-2013, 18:45
Без сумневу, A3.
Roberto_Bmw
10-01-2014, 22:38
МНЕ часта вымушаныя выкарыстоўваць аўтамабілі ў пракат і, вядома, я заўседы пазбягаў катэгорыя-пі? нізкі (panda/ка/Y і гэтак далей) і, такім чынам, я заўседы знаходзіў з аўтамабіляў тут gi? у двукоссях. Як асабістае меркаванне андрэй на серыю 3 coup? або 4 новыя серыі, два літра спажывае нічога, і ўнутры аўтамабіля ? унікальны свет, у параўнанні з канкурэнтамі (mb і audi). Калі ж ваш бюджэт ? абмежаваны, то я б зрабіла стаўку на "брава" я ? здавалася, лепшым сярод міф/тэмпература/дэльта/astra
cicciogsr
12-01-2014, 12:44
gi? ад p? часу на пошук аўтамабіля, каб замяніць мой стары jtd? чытаю тут і l? я разумею, што выбар прадыктаваны ? вельмі цяжка, fiat group мне падабаюцца рухавікі? грашаць падвескі і інтэр'еру.. бмв мне заўседы падабаліся ва ўсім, але калі я oriento на мадэлі 2008 c'? рызыка нарвацца на праблемы з рухавіком n47 ланцуг турба і счаплення... магчыма, лепшы кампраміс ? група vag, выбраўшы ўраджай з меншымі праблемамі...mercedes сябрам, што яны адчуваюць праблемы ў сістэме ўпырску з сістэмай delphi... калі зніжкі? хады sar? вымушаны ўзяць першае, што я лічу, улічваючы, што я не магу вырашыць, n? знайсці што-то вельмі прыгожа, у маім раене..
Можа быць, у 147 ? р? датаваны па параўнанні з іншымі, таму я расклассифицировал б Джульета. ? таксама новы Гольф або новы Леон па маю думку, заслугоўваюць. Таксама залежыць ад бюджэту, але, магчыма, як і раней, аўтамабілі ідуць на ps pi? дарагіх.
carlo abarth
22-01-2014, 00:00
не існуюць аўтамабілі ідэальна падыходзяць для серыі!!!!
gi? ад p? часу на пошук аўтамабіля, каб замяніць мой стары jtd? чытаю тут і l? я разумею, што выбар прадыктаваны ? вельмі цяжка, fiat group мне падабаюцца рухавікі? грашаць падвескі і інтэр'еру.. бмв мне заўседы падабаліся ва ўсім, але калі я oriento на мадэлі 2008 c'? рызыка нарвацца на праблемы з рухавіком n47 ланцуг турба і счаплення... магчыма, лепшы кампраміс ? група vag, выбраўшы ўраджай з меншымі праблемамі...mercedes сябрам, што яны адчуваюць праблемы ў сістэме ўпырску з сістэмай delphi... калі зніжкі? хады sar? вымушаны ўзяць першае, што я лічу, улічваючы, што я не магу вырашыць, n? знайсці што-то вельмі прыгожа, у маім раене..
cicciogsr
22-01-2014, 21:02
не існуюць аўтамабілі ідэальна падыходзяць для серыі!!!!
я згодны з вамі...
Mr.Flash
13-02-2014, 12:24
выбачайце, калі я tagliagambe але для мяне гэтае апытанне не мае лушчака сэнсе ....... не існуе "аўто дасканалыя" у абсалютным , ні для маладых, ні для маладых ........... заўседы залежыць ад таго, што адзін спрабуе.....
выбачайце, калі я tagliagambe але для мяне гэтае апытанне не мае лушчака сэнсе ....... не існуе "аўто дасканалыя" у абсалютным , ні для маладых, ні для маладых ........... заўседы залежыць ад таго, што адзін спрабуе.....
я стараюся Fiat Barchetta чырвоны раўніва ахоўваць.....oppsss міха я малады я :-)
Mr.Flash
13-02-2014, 13:49
тая я думаю, што вы легка ....
Самыя прыгожыя fiat...і чэргі хутка...шкада толькі, рухавік паддаецца ледзь цюнінг
LL205gti
13-02-2014, 14:45
я не згодны з вамі; кожная машына мае свой уласны стыль, які можа быць больш ці менш аднесці да узроставай ўзрост. мне хочацца прывесці прыклад citroen DS3 racing: на мой погляд ? эмблема аўтамабіля для маладых, так і для стылю (гл. эстэтыка паглядзець колеру), так і для прадукцыйнасці, якія прапануюць весела досвед кіравання.
па-мойму, "не-малады" (дазвольце мне прайсці тэрмін) будзе мець розныя перавагі ў дачыненні да аўтамабіляў, з якімі весела правесці час.
Mr.Flash
13-02-2014, 15:00
але я не сказаў гэта..... я сказаў, што не існуе ідэальны аўтамабіль для маладых людзей .
як не існуе ідэальны аўтамабіль для маладых людзей.
прыгожая elise...
;)
Скрыначка твор мастацтва. Elise пі? ;-) цана, выкарыстаў prezzo_barchetta : prezzo_elise= 1 : 10
Рыкарда#28
27-02-2014, 14:04
Mr.Flash
27-02-2014, 15:00
магчыма, ТРОХІ .... хахаха
Скрыначка твор мастацтва. Elise пі? ;-) цана, выкарыстаў prezzo_barchetta : prezzo_elise= 1 : 10
магчыма, ТРОХІ .... хахаха
на самай справе гэта было не параўнанне, яны адна ў іншую, як для цэны 1:10 :-)
Danyit84
02-06-2014, 22:27
Прабачце мяне, так ? абмеркаванне старой, я хацеў бы бачыць "p"? вас, як вы думаеце...
Кажу вам, мае, я, як аўтамабілі весела адходаў апрыеры ўсе новыя аўтамабілі...
Мне здаецца, што ў новых аўтамабілях вы шукаеце, збіваюць іх колькасць гэтак жа высокі попытам сярод маладых... РЭЗЮМЭ...
C'? спяшаецеся вырабляць аўтамабіль з-ы? вялікая колькасць коней...
Але тады аздабленне/шасі/вага/тормазы/прадукцыйнасць на трасе, мне здаецца, regrediti...
Cristiano75
02-06-2014, 22:57
Пік магутнасці і павелічэнне крутоўнага моманту (хоць і ў меншым выпадку) ? х патрэба ў маркетынгу, а ў тым, што машыны, чым 10гадоў таму, важаць +, так як яны павінны вытрымаць краш-тэст, sa што яны, масы не пагашаны самае х, як колы...
напрыклад, магчыма, абсурдна:
1990 загартоўкі 2000 benza каля 1200кг шыны 185/60 14 (115cv)
2005 Kia Rio 1500 крд 110cv (дызель) 185/65 14 (машына больш нізкай катэгорыі з колы + вялікая, нават калі прыкладанне, здаецца, што ровар)
2014 Fiat Grande punto 1.3d (86cv) 185/65 15 (машына памеры катэгорыі, што і вышэй, але з коламі + яшчэ вялікія).
X гэтай сілы растуць, але часта мы бачым, што vel max няма, так і для разраднікаў у ecu (рэдка ў некаторых выпадках), так і x ўтрымліваюць паліва, мы, як правіла, адзін курс досыць доўга, з апошняга дакладу, і паскарэнняў, часта на працягу многіх гадоў, не ? бачыў, да павелічэння столькі, якое ўключае ў сябе машыны, скажам, у астатнім усе прыйшлося да павелічэння агульнай масы машыны... за выключэннем экстрэмальных рэчы з paperoni....
Danyit84
02-06-2014, 23:24
Але я магу вярнуць мой вопыт седан 1994 седан 2008...
Я на машыне, якая толькі назваць мяне высмейвалі і softtuto... я зрабіў усе, ніколі ніякіх праблем, нават на трасе, я пайшоў і мне спадабалася... тормазы заўседы ідэальна, з аздабленнем, арыгінальнай і колы firestone (165/70/13) было смешна, але з хадавой часткай адышоў ад дызеля і pi? свежы і з іншымі невялікімі modificeh заўседы ў аддзеле хадавой часткі і шыны замененыя з іншымі, чым вышэй марка, аўтамабіль ? ператвораны... па-сапраўднаму прыгожых здзяйсненняў, і, вядома, у дачыненні да аўто...
На форуме я смяялася, кажучы, што аўто была агідна, быў эканамічны і было зроблена, імкнучыся да эканоміі, і колькі пі? дрэнныя рэчы, вы маглі сказаць, ці былі сказаны. Мы ўзялі для сям'і новы аўтамабіль у далекім 2008 годзе, я абраў для здзелкі? электронныя базы і чаму? ен 5 зорак,...
Зараз я чакаў, што бомба ў машыне... у Мяне есць Opel, капуста, іншыя, што аўтамабіль, які я, перш чым... вентыляваныя дыскі, abs tcndsj dafdshjgs-усе...
Каля 20000 км, і я вырашаю, што ? час кідаць іх у p? вушы... cos? я люблю р?... На наступны дзень я разумею, што я авальны дыскі... :-O
Як толькі гняздо скарджуся на дылера мінімум вельмі нерэгулярна і вібрацыі, ненармальных. Шкоды не будзе вырашана, і ў мяне разрываецца праз 50€. Праблема будзе вырашана, калі год таму сапсуе міфічная пракладка баку размеркавання. Мы выяўляем, што ен быў загадзя ў электронным выглядзе. Фазе, як і павінна, ідзе ў рух прыгажосці і мае, як мінімум, ооочень й? рэгулярныя і вібрацыі зніклі.
? засталася праблема прапусціце запальвання, улічваючы, што ў нас заўседы былі сумневы, на працу шпулек, проста ў мяне пад рукой у прав... аўтамабіль ідзе прыгажосць... так anceh шпулькі няспраўныя...
Гэта ? толькі частка пытанняў... так што я здзіўляюся, мой аўтамабіль 1994 1300 бензін, што рабіў 12 за літр ніколі не даў мне праблемы. Гэта новы аўтамабіль маркі напісаны, 1.2 ecotec з 100000 сістэм, анты-забруджванне, тэхналогія 20 гадоў больш? новы таму тыя ж 12 за літр (падключыць рухавік ecotec, удакладнім). Але не толькі, калі мой аўтамабіль 1994 года была пабудавана, каб каштаваць танна, гэта як, і што ? пабудаваны...??? Мая мама працуе, каб трымаць аўтамабіль іншай р?...
Клянуся вам, я не магу godermela для р? працуе, што што-то ламаецца... нават глупства, але капуста мяне турбуе...
dariuccio
16-06-2014, 10:47
я шчыра пагаджуся міні-jhon cooper workscon шкіў кампрэсара менш і aquamist,
карта сур'езнае застаўся б у раі
sardoecu
08-07-2014, 12:52
Так, але спажываюць звяроў D:
angelolsp
09-07-2014, 00:11
Дзе і выхад punto 1.9 150?
matteo23
20-08-2014, 10:30
Па мне прыгожы гольф 5, З турбінай, IC і карта сур'езна... мала выдаткаў, і такі выхад..
Лавіна крутоўнага моманту, і ўпэўнены, 240 Л.с..
Polabarth
20-08-2014, 20:33
Міні або Abarth
cronoprima
07-10-2014, 14:37
вы на самай справе я люблю дызель x-момант на выхадзе адразу...
angelolsp
07-10-2014, 15:18
ну, вядома, не параўноўваю з турбонаддувом дызель з турбонаддувом дызель...я казаў толькі дызель, таму што ў цяперашні час бензін сур'езна, не ўсе могуць трымаць яго...
калі мне было 18 гадоў, у мяне lancia delta integrale evo1 няма кэт глядзець марціні. ce я да гэтага часу, але я не думаю, што мой сын маяк " расці з такой машынай
cronoprima
31-10-2014, 22:39
Але я магу вярнуць мой вопыт седан 1994 седан 2008...
Я на машыне, якая толькі назваць мяне высмейвалі і softtuto... я зрабіў усе, ніколі ніякіх праблем, нават на трасе, я пайшоў і мне спадабалася... тормазы заўседы ідэальна, з аздабленнем, арыгінальнай і колы firestone (165/70/13) было смешна, але з хадавой часткай адышоў ад дызеля і pi? свежы і з іншымі невялікімі modificeh заўседы ў аддзеле хадавой часткі і шыны замененыя з іншымі, чым вышэй марка, аўтамабіль ? ператвораны... па-сапраўднаму прыгожых здзяйсненняў, і, вядома, у дачыненні да аўто...
На форуме я смяялася, кажучы, што аўто была агідна, быў эканамічны і было зроблена, імкнучыся да эканоміі, і колькі пі? дрэнныя рэчы, вы маглі сказаць, ці былі сказаны. Мы ўзялі для сям'і новы аўтамабіль у далекім 2008 годзе, я абраў для здзелкі? электронныя базы і чаму? ен 5 зорак,...
Зараз я чакаў, што бомба ў машыне... у Мяне есць Opel, капуста, іншыя, што аўтамабіль, які я, перш чым... вентыляваныя дыскі, abs tcndsj dafdshjgs-усе...
Каля 20000 км, і я вырашаю, што ? час кідаць іх у p? вушы... cos? я люблю р?... На наступны дзень я разумею, што я авальны дыскі... :-O
Як толькі гняздо скарджуся на дылера мінімум вельмі нерэгулярна і вібрацыі, ненармальных. Шкоды не будзе вырашана, і ў мяне разрываецца праз 50€. Праблема будзе вырашана, калі год таму сапсуе міфічная пракладка баку размеркавання. Мы выяўляем, што ен быў загадзя ў электронным выглядзе. Фазе, як і павінна, ідзе ў рух прыгажосці і мае, як мінімум, ооочень й? рэгулярныя і вібрацыі зніклі.
? засталася праблема прапусціце запальвання, улічваючы, што ў нас заўседы былі сумневы, на працу шпулек, проста ў мяне пад рукой у прав... аўтамабіль ідзе прыгажосць... так anceh шпулькі няспраўныя...
Гэта ? толькі частка пытанняў... так што я здзіўляюся, мой аўтамабіль 1994 1300 бензін, што рабіў 12 за літр ніколі не даў мне праблемы. Гэта новы аўтамабіль маркі напісаны, 1.2 ecotec з 100000 сістэм, анты-забруджванне, тэхналогія 20 гадоў больш? новы таму тыя ж 12 за літр (падключыць рухавік ecotec, удакладнім). Але не толькі, калі мой аўтамабіль 1994 года была пабудавана, каб каштаваць танна, гэта як, і што ? пабудаваны...??? Мая мама працуе, каб трымаць аўтамабіль іншай р?...
Клянуся вам, я не магу godermela для р? працуе, што што-то ламаецца... нават глупства, але капуста мяне турбуе...
цяпер мне цікава даведацца, што ў машыне вы былі ў 1994 годзе. нават турба адзін раз не каштавалі трубкі. вала купіць зараз... :-/
калі мне было 18 гадоў, у мяне lancia delta integrale evo1 няма кэт глядзець марціні. ce я да гэтага часу, але я не думаю, што мой сын маяк " расці з такой машынай
чаму? я б плаціла каму-то, каб вярнуцца да маей impreza STI і заўтра аддаць майго сына. вядома, есць аўтамабілі небяспечна, калі не галовы. я належнае прадаць адчайна. плаціць за 1100€ штэмпель ? вар'яцтва, і я засталіся ззаду, плаціць яшчэ два. быў м...да!!!
мой гэта аўтамабіль гістарычнай ад 4 гадоў.
У гэтыя дні лепш добры multijet ад нізкіх расход паліва :)
Polabarth
03-01-2015, 23:41
Калі вы робіце некалькі км дызель не робіць і фільтрам цвердых часціц забіваюцца
Sirius83
03-04-2015, 12:16
Skoda roomster 1.6 very interesting car for young guys.