Прагляд Поўнай Версіі : Пашырэнне невядома
Не, файл быў яго арыгінальны памер.
Dragonfly
23-04-2013, 12:50
Паштовы файл і vediammo !!
Найтвинг
24-04-2013, 13:23
Дзякуй! :)
Вы ўпэўненыя, што гэта RDN?
Калі б гэта было RND б пашырэнне Autocad, але я думаю, гэта азначае, што карта была зробленая з дапамогай гэтай праграмы.
paolo159
13-05-2013, 01:20
можа быць ? толькі памылка друку ў пашырэнні, вы можаце адкрыць яе з ecm або winols?
калі ў вас есць ecm titanium і ці можаце вы яго правільна, працуе правільна, нават выяўленне драйвераў і кантрольнай пашырэнне, не ? праблема..
baraldino
13-05-2013, 06:37
RDN таксама выкарыстоўваецца, каб сказаць, што ен быў выдалены dpf
У гэтай карце, што было зроблена?
RDN таксама выкарыстоўваецца, каб сказаць, што ен быў выдалены dpf
У гэтай карце, што было зроблена?
Быў проста выдалены DPF! Вы ведаеце, выпадкова, якое праграмнае забеспячэнне прымяніць, гэта скарочанае імя пасля выдалення FAP? :)
baraldino
14-05-2013, 11:17
па мне ? пашырэння, што вы ўручную ўручную, каб распазнаць, якія змены вы зрабілі(напрыклад, калі вы пакладзеце .ori)
Я спадзяваўся, што вы можаце знайсці праграмнае забеспячэнне, якое робіць гэта аўтаматычна...
paolo159
15-05-2013, 10:44
да жаль ? цяжка прасачыць праграмнага забеспячэння, які стварыў гэты файл...файлы незалежна ад іх пашырэння, яны ўсе ж бінарную структуру... чаму? вы хацелі ведаць? вы шукаеце праграмнае забеспячэнне для таго, каб вырабіць выдаленне DPF?