КПК

Перегляд Повної Версії : проблема подушка безпеки bmw 523i

сиско
22-04-2013, 23:13

legendaryslave
22-04-2013, 23:51
дуже provabilmente також датчик ваги замінити

motorsport
23-04-2013, 13:02
А,або ви можете видалити його, навіть з емулятором ,з опором я думаю, що не можна і не рівні подушка безпеки!!

ангел
23-04-2013, 13:45
А,або ви можете видалити його, навіть з емулятором ,з опором я думаю, що не можна і не рівні подушка безпеки!!

egs
23-04-2013, 16:03
Дуже ймовірно ? cos? як кажуть інші...

сиско
23-04-2013, 22:38
ок, хлопці, дякую за всі відповіді, я зрозумів, що він не просто обдурити ебу , може бути, замінити датчик ваги пристойно можна? поставити емулятор, але я хотіла б знати, як це працює, хтось s?? ще раз спасибі всім

сиско
24-04-2013, 13:23
ангел motorsport ви можете дати мені деяке уявлення pi? на цей емулятор? вартість, де знайти його, спасибі

ангел
24-04-2013, 13:33
Я взяв провів Ecuvonix acci покататися і подивитися відразу

motorsport
24-04-2013, 18:49
як вам на вказаний одного, ангел,ecuv...

сиско
24-04-2013, 22:28
спасибі, хлопці з info, я зробив ще один раунд і я думаю, я знайшов те, що мені потрібно прямо зараз я відчуваю, друже, що це зробити, чому? він просто хоче зробити тестування і виявили, що, знявши запобіжник, лампа не горить нічого, і якщо проходить огляд саме після не цікавить, ще раз дякую за співпрацю

Вже
24-04-2013, 22:32
спасибі, хлопці з info, я зробив ще один раунд і я думаю, я знайшов те, що мені потрібно прямо зараз я відчуваю, друже, що це зробити, чому? він просто хоче зробити тестування і виявили, що, знявши запобіжник, лампа не горить нічого, і якщо проходить огляд саме після не цікавить, ще раз дякую за співпрацю

всі кажуть, cos?, потім, коли капітан нещастя, вони кажуть: chiss? якщо він працював..............................

Хлопці! не плачте гроші, витрачені на безпеку

сиско
25-04-2013, 22:14
я думаю, що зараз що-шпигуна ? горить, звичайно, не дуже добре працює, і я думаю, я зрозумів, що з емулятором я можу вирішити, якщо, щоб бути завжди на сидіння переднього пасажира включена чи ні, якщо я вирішу, щоб завжди зайняті, і система працює у випадку аварії разом з пасажиром справа має бути все в порядку, додаю схему підключення в моєму розпорядженні, і емулятор, який я думаю купити ви можете мені сказати, якщо пу? йти добре? і де підключити, так? якщо я підключити його замість А50, я l? на моїй машині я бачу, що c'? підключений натягувачі ременів, що на схемі, а не підключений на блок управління air bag якщо у вас є схеми більш безпечно для цього автомобіля, і ви хочете снд? спасибі, bmw 5.23 i 1998 рік