КПК

Прагляд Поўнай Версіі : праблема падушка бяспекі bmw 523i

сиско
22-04-2013, 23:13

legendaryslave
22-04-2013, 23:51
вельмі provabilmente таксама датчык вагі замяніць

motorsport
23-04-2013, 13:02
А,ці вы можаце выдаліць яго, нават з эмулятарам ,з супрацівам я думаю, што не выканальна і не роўныя падушка бяспекі!!

анел
23-04-2013, 13:45
А,ці вы можаце выдаліць яго, нават з эмулятарам ,з супрацівам я думаю, што не выканальна і не роўныя падушка бяспекі!!

egs
23-04-2013, 16:03
Вельмі верагодна ? cos? як кажуць іншыя...

сиско
23-04-2013, 22:38
ок, хлопцы, дзякуй за ўсе адказы, я зразумеў, што ен не проста падмануць эбу , можа быць, замяніць датчык вагі прыстойна можна? паставіць эмулятар, але я хацела б ведаць, як гэта працуе, хто-то s?? яшчэ раз дзякуй усім

сиско
24-04-2013, 13:23
анел motorsport вы можаце даць мне некаторы прадстаўленне ў pi? на гэты эмулятар? , кошт, дзе знайсці яго, дзякуй

анел
24-04-2013, 13:33
Я ўзяў правеў Ecuvonix acci пракаціцца і паглядзець адразу

motorsport
24-04-2013, 18:49
як вам на паказаны аднаго, анел,cyzv...

сиско
24-04-2013, 22:28
дзякуй, хлопцы з info, я зрабіў яшчэ адзін раўнд і я думаю, я знайшоў тое, што мне трэба прама цяпер я адчуваю, сябар, што гэта зрабіць, чаму? ен проста хоча зрабіць тэставанне і выявілі, што, зняўшы засцерагальнік, лямпа не гарыць нічога, і калі праходзіць агляд менавіта пасля не цікавіць, яшчэ раз дзякуй за супрацоўніцтва

Ужо
24-04-2013, 22:32
дзякуй, хлопцы з info, я зрабіў яшчэ адзін раўнд і я думаю, я знайшоў тое, што мне трэба прама цяпер я адчуваю, сябар, што гэта зрабіць, чаму? ен проста хоча зрабіць тэставанне і выявілі, што, зняўшы засцерагальнік, лямпа не гарыць нічога, і калі праходзіць агляд менавіта пасля не цікавіць, яшчэ раз дзякуй за супрацоўніцтва

усе кажуць, cos?, затым, калі капітан няшчасце, яны кажуць: чисс? калі ен працаваў..............................

Хлопцы! не плачце грошы, выдаткаваныя на бяспеку

сиско
25-04-2013, 22:14
я думаю, што цяпер што-шпіена ? гарыць, вядома, не вельмі добра працуе, і я думаю, я зразумеў, што з эмулятарам я магу вырашыць, калі, каб быць заўседы на сядзенне пярэдняга пасажыра занята або няма, калі я вырашу, каб заўседы занятыя, і сістэма працуе ў выпадку аварыі разам з пасажырам справа павінна быць усе ў парадку, прыкладаю схему падлучэння ў маім распараджэнні, і эмулятар, які я думаю купіць, вы можаце мне сказаць, калі пу? ісці добра? і дзе падключыць, так? калі я падлучыць яго замест А50, я l? на маей машыне я бачу, што c'? падлучаны натяжители рамянеў, што на схеме, а не і падлучаны на блок кіравання air bag калі ў вас есць схемы больш бяспечна для гэтага аўтамабіля, і вы хочаце снд? дзякуй, bmw 5.23 i 1998 год