Перегляд Повної Версії : Клапан Swirl
Привіт, у мене проблема з Golf 2.0 Tdi 16V 2005 року, 140 к.с., повинні встановити ебу EDC 16U1.
На практиці горить двигун, і я помилки, пов'язані з клапана EGR. Сьогодні вранці я зняв клапан і там був компонент стрибнув, але в клапан swirl. Тепер я хотів би знати, якщо хтось із вас коли-небудь видалив цей клапан від блоку управління двигуна.
Спасибі.
explode82
22-04-2013, 11:04
думаю, що ви можете спокійно зробити,ви повинні почати, принаймні, до повідомлення файл
Ммм, я хотів би знати раніше, якщо хтось це зробив і якщо працює тихо, не даючи збої.
msport (exil77grande)
22-04-2013, 11:13
Ммм, я хотів би знати раніше, якщо хтось це зробив і якщо працює тихо, не даючи збої.
всі swirl виключають типу egr так що ніякої несправності або проблеми.
Ок, ок... але хто-небудь коли-небудь зробив на цьому авто...? Для того щоб мати тип вручну, так? я можу це зробити...
explode82
22-04-2013, 11:53
і як egr виключається і просто
Процедури...? Хтось вже зробив? на цій машині...?
explode82
22-04-2013, 12:35
читайте файл змінили, і ця запис і дії
НУ.... я мав на увазі, процедура видалення від ебу, як і де змінити файл.
explode82
22-04-2013, 13:02
називається так вже краще ahahhahaha.............., що ви обидва можете XD
поштовий файл
В очікуванні, що дозвольте її проблеми, одне питання мене турбує: А cos'? цей клапан Swirl? Googlando я читав, що ? клапан розгерметизації потік і за те, що я зрозумів, веде до "вузьким місцем" при відкритті повітря на низьких обертах. Я правильно зрозумів? Але що плюси ви в цих умовах?
Explode82, клапан я одужав, в тому сенсі, що був пропущений компонент в, тип транзисторів mosfet, я заплатив і тепер помилка ? зняв і машина йде добре, тому я не читав жоден файл.... у всякому разі я бачив у розділі "файли ori" на форумі, що є декілька файлів в 140cv з блоком керування edc 16u1, якщо ви можете (якщо хочете) ви мені на один з цих файлів наприклад... що скажеш? Спасибі.