КПК

Прагляд Поўнай Версіі : дэфекты, выяўленыя на alfa GT

cicciogsr
21-04-2013, 21:16
Прывітанне, хлопцы, я хацеў бы ведаць, для тых, хто мае pi? вопыт у мяне ў праблемах, якія ўзнікаюць на alfa GT з рухавіком mjet 16v 150 л. з.. я слухаю з задавальненнем... дзякуй

rebirthafterrevenge
21-04-2013, 23:04
думаю, што у яго тыя ж праблемы, у 147 - 156..

motorsport
21-04-2013, 23:34
прывітанне ciccio,у гэтай спасылцы Знаходзіцеся Думкі, водгукі і каментары...валюты!!

http://auto.ciao.it/Opinionisulprodotto/Alfa_Romeo_GT_1_9_JtdM_150_CV_Distinctive__574122

legendaryslave
21-04-2013, 23:44
блок кіравання, ламаючы дзверы,счаплення, далікатнай і вельмі цяжкі махавік trabballante, карту зрабілі, як вы павінны ўзяць менш, чым яе сестры,і мы ведаем гэта, таму што мы зрабілі тэст insieme.trapezi на падвескі rumorisi, помпа, счапленне, што рана ці позна пачынае губляць, вы skiodano выпускных калектараў, турбіны мае тэндэнцыю быць шумным, з класічным свісток або нават ламаецца, чыстая, выпадкаў помпа h20 grippata і ўсе distribbuzione і клапаны ветру, egr, што scassano шары, муфты кампрэсара якія стаяць трэскам і заўседы зламаныя усе важкія прычыны, каб не ўпадаць у alfa romeo.
і ? таксама непрыемны на выгляд (джэрэмі кларксон)

motorsport
21-04-2013, 23:59
легенда, што-дэ таму'??...... вы павінны адмовіцца каштуе машына?? ;)

прагрэс
22-04-2013, 00:15
блок кіравання, ламаючы дзверы,счаплення, далікатнай і вельмі цяжкі махавік trabballante, карту зрабілі, як вы павінны ўзяць менш, чым яе сестры,і мы ведаем гэта, таму што мы зрабілі тэст insieme.trapezi на падвескі rumorisi, помпа, счапленне, што рана ці позна пачынае губляць, вы skiodano выпускных калектараў, турбіны мае тэндэнцыю быць шумным, з класічным свісток або нават ламаецца, чыстая, выпадкаў помпа h20 grippata і ўсе distribbuzione і клапаны ветру, egr, што scassano шары, муфты кампрэсара якія стаяць трэскам і заўседы зламаныя усе важкія прычыны, каб не ўпадаць у alfa romeo.

у некаторых рэчах я не падзяляю вашы думкі, але таксама мае некаторыя вартасці гэтага аўто

sportknight
22-04-2013, 00:52
ну,скажам, тыя ж недахопы, што яны трохі ўсе аўтамабілі :D

а ў мяне есць альфа 159, шчыра кажучы,у нас 2 у сям'і 150cv маей і 120cv майго бацькі, і мы абодва soddisfattissimi ад 3-х гадоў, чаму? мы зрабілі толькі купоны!!! вазьміце яго і не пашкадуеце, нават, чаму? ездзіць ? відовішча,асабліва, калі q2...

cicciogsr
22-04-2013, 09:13

я ведала, што tene! cos?... s? усе яны недасканалыя ...? рана ці позна стары "брава" я павінен змяніць .. я не магу ісці на працу з гусенічны..

SandroMarciano
22-04-2013, 11:18
я gt мяне б з зачыненымі вачыма, сядзенняў ўражлівыя! аздабленне ? альфа і рухавік ідзе без расшчаплення ланцуга заўчасна (гл bmw), разбіць выпрабаванні (гл vw), мяняць інжэктары piezo (гл mercedes) і cos? далей. па-мойму праблем больш? маргінальныя пераважная большасць аўто ў продажы!

alfajtd
22-04-2013, 11:50
я gt мяне б з зачыненымі вачыма, сядзенняў ўражлівыя! аздабленне ? альфа і рухавік ідзе без расшчаплення ланцуга заўчасна (гл bmw), разбіць выпрабаванні (гл vw), мяняць інжэктары piezo (гл mercedes) і cos? далей. па-мойму праблем больш? маргінальныя пераважная большасць аўто ў продажы!

рухавік GT не ланцуг.. і нават інжэктары piezo ўстаноўлены на ecu CP

мы кажам, што дэфекты кузава GT, што пагаршае раней часу... - ы? шыны нізкіх і колы вялікія есць і горш...

счаплення, які доўжыцца ледзь... вырашаецца спакойна з узмоцненай...

вядома EGR закрыцці праблемы вырашаны таксама для SWIRL

яшчэ problemoni не мае, калі добра....
? заўседы fiat, для якога розныя сухарыкі і інш... нармалевыя...

фарсункі і помпа доўжацца.... калі не ўзяць вады, без вашага ведама...

не ? у параўнанні, напрыклад, 120d.... катэгорыя зборкі, чым, як кошт, таксама выкарыстоўваецца...

alfajtd
22-04-2013, 12:09
дадам, муфты turbo ў верхняй і ніжняй вы squarciano...
вырашаецца з наканечнікамі сіліконавыя venair...

турба не праблемы, калі выкарыстоўваецца маторнае масла, добра і змяніў макс кожныя 15 000 км

SandroMarciano
22-04-2013, 12:12

відавочна, але, па мне, адзіная рэальная праблема матэрыяльнага тыя сухарыкі, якія, аднак, мне не даюць больш? так шмат непрыемнасцяў. І, дарэчы, 120-pre 2012 мае праблемы размеркавання..., то, калі ламаецца што-то ў BMW ой ой... (праблема ў swirl ен нават BMW)

sportknight
22-04-2013, 12:24
глядзіце,я працую ў кузаве,езджу кожны дзень аўтамабілі ўсіх тыпаў,любы, хто кажа, што audi,bmw,vw,mercedes і г.д. не рыпаюць кажа ен няпраўду,можа быць, крыху менш шуму, але ўсе аўтамабілі, нейкі шум яго вылучаюць

на мінулым тыдні мы разабралі інтэр'еры класа c-coup? 2012 года ад 60000euro, каб сухарыкі з даху..

cicciogsr
22-04-2013, 12:31

мы кажам, што дэфекты кузава GT, што пагаршае раней часу... - ы? шыны нізкіх і колы вялікія есць і горш...

счаплення, які доўжыцца ледзь... вырашаецца спакойна з узмоцненай...

вядома EGR закрыцці праблемы вырашаны таксама для SWIRL

яшчэ problemoni не мае, калі добра....
? заўседы fiat, для якога розныя сухарыкі і інш... нармалевыя...

фарсункі і помпа доўжацца.... калі не ўзяць вады, без вашага ведама...

не ? у параўнанні, напрыклад, 120d.... катэгорыя зборкі, чым, як кошт, таксама выкарыстоўваецца...

пярэдніх колаў, што пагаршае што гэта значыць? муфты служаць мала на ўсе аўтамабілі, калі пампаваць таксама, шчыра кажучы, я заўседы быў fiat і, звяртаючыся майстэрняў бачу так шмат рухавікоў bmw перарабляць...

sportknight
22-04-2013, 12:33
я не я купіў толькі таму, што? provenivo ад fiat coup? і я хацеў бы трохі больш? месца, але, шчыра кажучы, я ўсе яшчэ люблю беспарадак!!!

SandroMarciano
22-04-2013, 12:46
пярэдніх колаў, што пагаршае што гэта значыць? муфты служаць мала на ўсе аўтамабілі, калі пампаваць таксама, шчыра кажучы, я заўседы быў fiat і, звяртаючыся майстэрняў бачу так шмат рухавікоў bmw перарабляць...
ен падвескі чатырохкутнік, з silentblock гумы, якія становяцца мяккія занадта рана, а затым вы можаце? вырашыць з камплект powerflex, pi? трывалы і паляпшае счапленне з дарогай.

alfajtd
22-04-2013, 13:14

чатырохвугольніка ўверх, каб, як ? факт і матэрыялаў, якія выкарыстоўваюцца руйнуюцца усе часткі, якія памяншаюць, паглядзець silentiblock.. нават стабілізатар папярочнай устойлівасці пагаршае рана...
счапленне доўжыцца вельмі мала, нават у арыгінале.... без карты...

асноўныя недахопы гэтых...

BMW не маюць гэтых недахопаў...
рухавікі bmw перарабляць, ne, я бачыў вельмі мала... за выключэннем, што праблема ў ланцугу, якая пакутуе ад BMW 118d 120d і...
але з купонамі факты табе замяняе яго цалкам...

але ў любым выпадку ен быў толькі матч... таксама як і турбіны...

SandroMarciano
22-04-2013, 13:25
Не настойваць, але bmw паглядзець 530 мае праблемы з выпускным калектарам, іншы дзень у майстэрні спатрэбілася 7 швоў, каб пакласці яго назад разам... і не ? першае, што здараецца,...

ртс
22-04-2013, 13:33
і класічных " шарыкаў цыферблат, якія робяць жарты святара не кажаце? вы спальваеце тыя, якія асвятляюць рэгулятары паветра і не працуе больш? ацяпленне....вар'ят

Тады трэба ? трымалася добра, і ен знаходзіцца ў некалькіх кіламетрах, і вы, як каралева ОК, але, калі ен жыў у цяжкі шлях, то будзьце гатовыя з партфоліо акардэон

cicciogsr
22-04-2013, 13:43
вы думаеце, аўтамабіль можна было купіць без svenarsi што

sportknight
22-04-2013, 13:48
Я з bmw я далека :D

alfajtd
22-04-2013, 13:50
вы думаеце, аўтамабіль можна было купіць без svenarsi ў чым??

і цяжка не ведаючы вашы магчымасці? і пасярэдзіне вы хочаце і ў якім стане знаходзіцеся...

кожная машына мае свае недахопы..

можа быць, toyota yaris з'яўляюцца тыя, якія сапраўды механікі бачаць вельмі мала, акрамя купонаў,...

rego88
22-04-2013, 14:00

вы забыліся, што калі ў вас есць версіі еўра-4 з лапаткі зменных на разнастайнасці d' ўсмоктвання.... ты кончаны чалавек, так? трэба smadonnare 2 дня, каб цягнуць яго ўніз, змяніць яго і змясціць яго назад на....
я ўладальнік 147 1.9 mjet 150cv.... я павінен сказаць, што вы ? праўда, усе, што вы сказалі,.... у мяне былі праблемы з палітры, я паставіў камплект счаплення ўзмоцнены, чаму? толькі карту slittava счапленне, я памяняў 2 верхнія рукавы і ніжняя рука (аўтамабілі з 112.000 км) я павернутым у электронным выглядзе l' egr, і я ўбачыў, што не ? ori, але перапрацаваны fiat.... але' c' ? сказаць 2 рэчы..... возьмем для параўнання нямецкіх канкурэнтаў, мы не гаворым аб цане.... gt з 6000 еўра вы атрымліваеце добры, стаўлю добра, 2007, 2008, і да 130/140.000 км ззаду.... audi a3 2003/04/05 знайсці ў 6500 еўра.... за 250000 км.... хоць карціна ў 99.999999% выпадкаў мае пашыраныя < .... затым???? мы хочам пачаць размову аб механіцы??? 2.0 tdi 140cv bkd разбівае галаву.... турбіны ламаюцца ўсе на ўсе.... махавікі і счаплення не кажаце пра гэта.... у 1.9 ? стрыманы.... але махавік і счапленне распадаецца.... затым??? 5-ступеністая скрынка перадач.... сення дзе пераход з 5 марс??? 2.0 tdi-143cv common rail разбівае ўсе помпы высокага ціску.... 2.0 tdi-170cv siemens.... ламаецца пьезо электрычныя..... што мы прымаем????? я аддаю перавагу egr, што ламаецца (я выключаю) змяненне впускных калектараў, пракласці выпускных калектараў.... ці падобныя рэчы.....

rego88
22-04-2013, 14:10
увогуле, я рады, што мая nasona.... я настойліва рэкамендую gt... есць праблемы, якія вырашаюцца легка і з poki еўра....

alfajtd
22-04-2013, 14:20
увогуле, я рады, што мая nasona.... я настойліва рэкамендую gt... есць праблемы, якія вырашаюцца легка і з poki еўра....

калі ў пярэдніх колаў пайшоў, тормазы, счапленне, усе амартызатары.. шыны...
я не думаю, што не некалькі еўра вырашае.....
але калі ne f? мінімум 2000 еўра...

sportknight
22-04-2013, 14:54
не ? сказаў, што яна мае ўсе тыя праблемы,...
у 147 мой швагер, напрыклад, з 120000km па-ранейшаму мае рычагі арыгінальныя... есць passat, які ў 100000 іх ужо маюць? мяняюцца 2 разы...

cicciogsr
22-04-2013, 15:02
хлопцы, тое, што я ? 2007 года і 65000 км..

sportknight
22-04-2013, 15:21
вельмі добра!!! усе-ткі вы думаеце? прыемна глядзець і ездзіць

cicciogsr
22-04-2013, 15:44
я думаў вы.. мы не хочам, каб падумаць, каб недалека і зразумець, што паста ? зрабіў уладальнік зараз я вам стаўлю "farfallette" у галаве...на 16v

SandroMarciano
22-04-2013, 16:02
калі впускной калектар заўседы застаецца чыстым (EGR зачынены) клапаны завіхрэнні не парушаюць, то адзін пу? заўседы заблакаваць адкрытыя і пакінуць іх па-ранейшаму устаноўлены, цыкл lavorio такім чынам, памяншаецца да крайнасці!

cicciogsr
22-04-2013, 16:09
вы ўпэўненыя, што пакінуўшы яго мантаваць, рана ці позна не будуць ламаць ?..

alfajtd
22-04-2013, 16:19
не ламаецца нічога...

калі EGR не брудная нават іх пэцкаюцца...

у любым выпадку ен блакуе ўсе і прывітанне...

cicciogsr
22-04-2013, 16:24
так, але disabilitandole вы можаце пакінуць устаноўлены?

SandroMarciano
22-04-2013, 16:31
вы, па-ранейшаму 159 мая 60000km і робіць 25000 у год, давайце паглядзім, калі ламаюцца, і, калі, я пакідаю актыўныя і працуюць з egr зачынены?...

alfajtd
22-04-2013, 16:31
так, але disabilitandole вы можаце пакінуць устаноўлены?

пакіньце ўсе дзе ?....

cicciogsr
22-04-2013, 17:26
ок, дзякуй за інфармацыю, атрыманую

guidotacco
22-04-2013, 17:56
калі впускной калектар заўседы застаецца чыстым (EGR зачынены) клапаны завіхрэнні не парушаюць, то адзін пу? заўседы заблакаваць адкрытыя і пакінуць іх па-ранейшаму устаноўлены, цыкл lavorio такім чынам, памяншаецца да крайнасці!
я згодны цалкам!

legendaryslave
22-04-2013, 21:14
і класічных " шарыкаў цыферблат, якія робяць жарты святара не кажаце? вы спальваеце тыя, якія асвятляюць рэгулятары паветра і не працуе больш? ацяпленне....вар'ят
гэта ? але ў першы раз я ? выпадкова я выйшаў з розуму я разабраў палову машыны

legendaryslave
22-04-2013, 21:17
вы забыліся, што калі ў вас есць версіі еўра-4 з лапаткі зменных на разнастайнасці d' ўсмоктвання.... ты кончаны чалавек, так? трэба smadonnare 2 дня, каб цягнуць яго ўніз, змяніць яго і змясціць яго назад на....
я ўладальнік 147 1.9 mjet 150cv.... я павінен сказаць, што вы ? праўда, усе, што вы сказалі,.... у мяне былі праблемы з палітры, я паставіў камплект счаплення ўзмоцнены, чаму? толькі карту slittava счапленне, я памяняў 2 верхнія рукавы і ніжняя рука (аўтамабілі з 112.000 км) я павернутым у электронным выглядзе l' egr, і я ўбачыў, што не ? ori, але перапрацаваны fiat.... але' c' ? сказаць 2 рэчы..... возьмем для параўнання нямецкіх канкурэнтаў, мы не гаворым аб цане.... gt з 6000 еўра вы атрымліваеце добры, стаўлю добра, 2007, 2008, і да 130/140.000 км ззаду.... audi a3 2003/04/05 знайсці ў 6500 еўра.... за 250000 км.... хоць карціна ў 99.999999% выпадкаў мае пашыраныя < .... затым???? мы хочам пачаць размову аб механіцы??? 2.0 tdi 140cv bkd разбівае галаву.... турбіны ламаюцца ўсе на ўсе.... махавікі і счаплення не кажаце пра гэта.... у 1.9 ? стрыманы.... але махавік і счапленне распадаецца.... затым??? 5-ступеністая скрынка перадач.... сення дзе пераход з 5 марс??? 2.0 tdi-143cv common rail разбівае ўсе помпы высокага ціску.... 2.0 tdi-170cv siemens.... ламаецца пьезо электрычныя..... што мы прымаем????? я аддаю перавагу egr, што ламаецца (я выключаю) змяненне впускных калектараў, пракласці выпускных калектараў.... ці падобныя рэчы.....

вы гэта і праўда рухавік fiat ? значна больш магутныя канкурэнтаў і выдаткі на рамонт заўседы ўтрыманне па параўнанні з audi, bmw і mercedes

ртс
23-04-2013, 13:41
Прапаную
1 - валюты на добрым аўто
2-цябе не вельмі ўплываюць (я ў тым ліку) і Тэрарыстаў, аўто:cool:
3 - не думаю, што купіць ужываны аўтамабіль, які не прымусіць цябе марнаваць....ламаюцца нават новыя
4 - купіць скрынку АУЛИН і заспакаяльныя кроплі...у выпадку паломкі:mad:

Cristiano75
26-04-2013, 17:47

SandroMarciano
26-04-2013, 19:15

Cristiano75
26-04-2013, 19:21
Каля 2.5 бар... з afr каля 16:1

cicciogsr
26-04-2013, 20:01
Прапаную
1 - валюты на добрым аўто
2-цябе не вельмі ўплываюць (я ў тым ліку) і Тэрарыстаў, аўто:cool:
3 - не думаю, што купіць ужываны аўтамабіль, які не прымусіць цябе марнаваць....ламаюцца нават новыя
4 - купіць скрынку АУЛИН і заспакаяльныя кроплі...у выпадку паломкі:mad:

праблема ? што-ы? чытайце і менш купіце, чаму? вас бярэ зло, быць у курсе праблем, якія вы маглі б мець...

Cristiano75
26-04-2013, 20:05
250cv з gt2056v, 270cv з gt2256v.
300cv з gt2260v

cicciogsr
26-04-2013, 20:37
прабачце за ot, але 270cv трохі tantini для gt2056... што ціск?

я не шукаю аўтамабіль для sconvolgerla столькі каштуе, то забраць turbo benza і проста...

Cristiano75
26-04-2013, 21:05
Я згодны з вамі, cicciogsr.
Запал добра (часам), x усе астатняе c'? mastercard. ...

cicciogsr
26-04-2013, 21:31
маючы грошы, андрэй на адным непасрэдна, але, на жаль, грэйс ў стан, у якім мы жывем пасля многіх гадоў пазбаўленняў і даследаванняў, я магу прыехаць і купіць аўто, ціха і, магчыма, нават не купляю, калі ў мяне не самая нізкая надзейнасць працы... у італіі retribuiscono не на аснове вашых даследаванняў і емістасць? але ў аснове, як будзе лепш, не плаціць падаткі і што дзяржава дазваляе сфармуляваць выпускнікоў аддзела розных..

legendaryslave
27-04-2013, 00:27
перайсці ciccio атрымаць альфа так проста разбурае, я магу сказаць табе, як я сказаў,
hihiihihihihhiih

cicciogsr
27-04-2013, 02:01
І калі не разбурае порт вамі і devastiamo разам

msport (exil77grande)
27-04-2013, 17:24
шчыра кажучы, гэты пост я лічу амаль бескарысным, гэта значыць, карысна даведацца некаторыя пытанні і адказы на гэтай машыне ці на такі рухавік, але цалкам бескарысна, калі не падабаецца выгляд аўто і хоча купіць, таму што так прыходзьце толькі ў роспач,я магу даць вам толькі адзін савет,вам падабаецца alfa gt ? калі вы comprala ўмове, вы праверце, ці добра ад autoriparatore ўпэўненасці, што вы той stabene,не існуе машыны, якая не мае дэфектаў ад матчынай ці не будзе ацэненая няспраўны, хто робіць гэта рамяство або, што ен належыць,у мяне была alfa 147 1.9 jtd 115cv купіў новы з 2004 па 2011 год і, шчыра кажучы, акрамя замены помпы, счаплення, што на ранніх мадэлях быў з пластыка і даў праблемы расколін у мяне ніколі не было праблемаў, усе гэта не жывела,адзіны балючае пытанне на жаль, падвескі, якія cigolano,такім чынам, факты, доказы, на шляху і перайсці на павольны крок на шляху адключаны, і паглядзець, калі лічыце гэтыя rumorini,для астатніх, зачыніўшы тут ў тэме, хто кажа вам, каб узяць турбо бензін кажу, што дызель сур'езныя, не, што вы ніколі не вядомыя.

cicciogsr
27-04-2013, 17:34
шчыра кажучы, гэты пост я лічу амаль бескарысным, гэта значыць, карысна даведацца некаторыя пытанні і адказы на гэтай машыне ці на такі рухавік, але цалкам бескарысна, калі не падабаецца выгляд аўто і хоча купіць, таму што так прыходзьце толькі ў роспач,я магу даць вам толькі адзін савет,вам падабаецца alfa gt ? калі вы comprala ўмове, вы праверце, ці добра ад autoriparatore ўпэўненасці, што вы той stabene,не існуе машыны, якая не мае дэфектаў ад матчынай ці не будзе ацэненая няспраўны, хто робіць гэта рамяство або, што ен належыць,у мяне была alfa 147 1.9 jtd 115cv купіў новы з 2004 па 2011 год і, шчыра кажучы, акрамя замены помпы, счаплення, што на ранніх мадэлях быў з пластыка і даў праблемы расколін у мяне ніколі не было праблемаў, усе гэта не жывела,адзіны балючае пытанне на жаль, падвескі, якія cigolano,такім чынам, факты, доказы, на шляху і перайсці на павольны крок на шляху адключаны, і паглядзець, калі лічыце гэтыя rumorini,для астатніх, зачыніўшы тут ў тэме, хто кажа вам, каб узяць турбо бензін кажу, што дызель сур'езныя, не, што вы ніколі не вядомыя.

я згодны з вамі, я прымаю вашы парады, для мяне мы можам закрыць... бескарысна гаварыць на сэкс анелаў або аўто..

hyrosat
18-05-2013, 00:23
ну,скажам, тыя ж недахопы, што яны трохі ўсе аўтамабілі :D

а ў мяне есць альфа 159, шчыра кажучы,у нас 2 у сям'і 150cv маей і 120cv майго бацькі, і мы абодва soddisfattissimi ад 3-х гадоў, чаму? мы зрабілі толькі купоны!!! вазьміце яго і не пашкадуеце, нават, чаму? ездзіць ? відовішча,асабліва, калі q2...

Прывітанне sportknight, у мяне праблемы трохі часу з маей 159 1900 150CV seghettamento я ўжо зрабіў некалькі замен дэталяў б вы параіць мне вам прыводжу спасылку, у якой я напісаў
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1270-guida-per-disabilitazione-farfalle-SWIRL-motori-Alfa-MJT&p=44178#post44178

Прывітанне і Дзякуй

sportknight
18-05-2013, 10:48
Адвядзі ўсе, і ў вас не будзе больш ніякіх праблем, dpf, egr swirl г.д....