КПК

Перегляд Повної Версії : Volkswagen golf 2.0 140cv

Albertolnd
21-04-2013, 03:05
Всім привіт, хлопці.. Мені сказали, до гольф 5 серії.. і 2,0-140 к. с.. Приносять проблеми ****лло в igniettori і головки.. так Як я хочу придбати гольфу, що ви мені порадите? ..

guidotacco
21-04-2013, 07:36
візьми після 2006 року,qelle, вчинені з двигуном, підписаного BKD вони в першу чергу проблеми блоку циліндрів....але не тільки....

polini
21-04-2013, 08:57
візьми після 2006 року,qelle, вчинені з двигуном, підписаного BKD вони в першу чергу проблеми блоку циліндрів....але не тільки....

я в повному

Fedex
21-04-2013, 12:38
Щоб відчувати себе в безпеці, ви можете перевірити головку блоку ти сам. Зніми пластик двигуна, і пошук абревіатура блоку циліндрів і перевірити останню букву. Якщо ? A або B, ви в небезпеці поломки, якщо ? C ви повинні бути дуже + безпечно.
Для інжекторів, замість того, я не думаю, що вони, ці проблеми, насправді...
Але, скільки кілометрів відзначити цей Гольф?

msport (exil77grande)
21-04-2013, 14:23
насправді, все bkd davono проблеми перезавантаження гарячої легко вирішується відображення,часті поломки клапана egr також це легко можна виправити відображення,раннього розриву турбіни навіть з відображення оригінальної бачив стовп з виріз, що робить його слабким і робить це легко вирішується розірвати з турбіни, плюс взявши двох зайців одним пострілом, і, нарешті, близько 100 000 км, багато з них скаржилася на розрив голівки,якщо ви зацікавлені в добру справу, дай мені знати, що тобі я можу побачити феноменальний перший власник шини і колеса, як нові від 2000€ плюс турбіна,ксенон,тв і багато іншого.

Fedex
21-04-2013, 14:34
насправді, все bkd davono проблеми перезавантаження гарячої легко вирішується відображення,часті поломки клапана egr також це легко можна виправити відображення,раннього розриву турбіни навіть з відображення оригінальної бачив стовп з виріз, що робить його слабким і робить це легко вирішується розірвати з турбіни, плюс взявши двох зайців одним пострілом, і, нарешті, близько 100 000 км, багато з них скаржилася на розрив голівки,якщо ви зацікавлені в добру справу, дай мені знати, що тобі я можу побачити феноменальний перший власник шини і колеса, як нові від 2000€ плюс турбіна,ксенон,тв і багато іншого.
Ну і даремно, навіть якщо не ? сказав, що випробування ви cricchino. Там був один недолік, на маховики, але, говорять, Audi, отримали виклик і замінили всі маховики. Я думаю, це був рівний для Volkswagen.

msport (exil77grande)
21-04-2013, 14:48
Ну і даремно, навіть якщо не ? сказав, що випробування ви cricchino. Там був один недолік, на маховики, але, говорять, Audi, отримали виклик і замінили всі маховики. Я думаю, це був рівний для Volkswagen.

точно всі відкликані і замінені.

MisterKappa
21-04-2013, 20:09
Я автомобіль питання.. 2004 року (грудень)
я її взяв у 2008 році з 55mila км в пр VW.. так? зламали голову, оскільки попередній власник скористався можливістю, і він змінився
потім, як ви говорили, на жаль, проблеми в голові, на ранніх моделях ? дуже часто..
Для інших я зараз в 100000 і у мене ніколи не було ні найменшої проблеми

Fedex
21-04-2013, 20:38
Я автомобіль питання.. 2004 року (грудень)
я її взяв у 2008 році з 55mila км в пр VW.. так? зламали голову
Bhoooo... на мій погляд, дуже передчасно ви ? звичайно, якщо км-його...
Але зараз, що голова у вас є? A,B або C ?

Albertolnd
21-04-2013, 22:15
Звичайно, k мене цікавить.. :)

Albertolnd
21-04-2013, 22:18

MisterKappa
21-04-2013, 23:55
Bhoooo... на мій погляд, дуже передчасно ви ? звичайно, якщо км-його...
Але зараз, що голова у вас є? A,B або C ?

Не знаю, але контролер?
У будь-якому випадку вони замінені в 2008 році, тому я думаю (і сподіваюся), як C
Для решти машина ? завжди була tagliandata в дилерський VW офіційний і я список всіх купонів..
Я думаю, що є його км

msport (exil77grande)
22-04-2013, 11:02

я відправила тобі в лічку.