Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : ІНФАРМАЦЫЯ, Прашу дапамогі !!! 2.4 jtdm няма egr, няма dpf

sighline
20-04-2013, 19:59
Прывітанне ўсім
У мяне alfa brera 2.4 (версія 210cv)і я хацеў прасіць вас, калі вы дасце мне некалькі саветаў аб тым, што абсталяванне выбраць ... Нейкі больш падыходны на мой эбу ? Якое праграмнае забеспячэнне выкарыстоўваць ?
Тады іншае пытанне : Празмерная fumosita' на нізкіх абарачэннях ( 1700 аб / мін * 500 нм), што гэта ? у гатэль загадзя ? І, магчыма, вы думаеце, паменшыць крутоўны момант на нізкіх прыводзячы яе паступова да высокіх абаротаў ?
Перш за ўсе, я бачу, набыць абсталяванне з праграмным забеспячэннем і чытаю карту, а затым я дам вам ведаць дадзеныя для чытання, так, можа быць, атрымалася цяжка гэта растлумачыць вышэй, лепш !

sighline
20-04-2013, 20:01
я думаю, што няправільны раздзел форуму .. ;/

mariodarkblue
20-04-2013, 20:19
Прывітанне ўсім
У мяне alfa brera 2.4 (версія 210cv)і я хацеў прасіць вас, калі вы дасце мне некалькі саветаў аб тым, што абсталяванне выбраць ... Нейкі больш падыходны на мой эбу ? Якое праграмнае забеспячэнне выкарыстоўваць ?
Тады іншае пытанне : Празмерная fumosita' на нізкіх абарачэннях ( 1700 аб / мін * 500 нм), што гэта ? у гатэль загадзя ? І, магчыма, вы думаеце, паменшыць крутоўны момант на нізкіх прыводзячы яе паступова да высокіх абаротаў ?
Перш за ўсе, я бачу, набыць абсталяванне з праграмным забеспячэннем і чытаю карту, а затым я дам вам ведаць дадзеныя для чытання, так, можа быць, атрымалася цяжка гэта растлумачыць вышэй, лепш !

Прывітанне..калі вы хочаце зрабіць свой аўтамабіль, купіць спакойна mpps V12...? надзейна на гэтай ECU...Забеспячэнне для рэдагавання, вам савет ECMtitanium...на каленях...
Для fumosit? на нізкіх абарачэннях...не кажыце, калі ваш аўтамабіль ? ужо сопоставлен...калі есць сістэмы рэцыркуляцыі ог актыўная і fap актыўны...<?
Пасля праверкі гэтыя рэчы, праходзіць ўпэўніцца ў дыягназе правільнай працы датчык выдатку паветра і што есць не ўтулкі разбітыя.
Калі сістэмы рэцыркуляцыі ог ? да гэтага часу працуе, было б мэтазгодна зняць впускные калектары, зачысціць, зачыніць egr праграмнае забеспячэнне і ліст, скарыстацца і выдаліць swirl (з часам ? поспех, што вы rompessero і venisser ingoiate ад рухавіка), defappare і выдаліць кат.

sighline
21-04-2013, 01:04
То машына мае 100 тысяч км (хто ведае, колькі ен на самай справе, там, выпадкова, праграмнае забеспячэнне x праверыць effittivo прабег ?), у egr выключаны з карты, і абмежаваны з пліты, dpf выдалены фізічна і выключаны з карту, colletore ўсмоктвання ў разабраным выглядзе , чыстай .. swirl не я крануты . Клей арыгінальнай карце будзе 210cv і 420 нм крутоўнага моманту.
Калі я ўзяў ездьте на таксі зрабіў шмат менш коней ( 174cv) , то клей, карту новую і 215 л.с. і 500 , коціць вельмі добра, ад нізкіх да 3k rpm дзе ен папярэджвае, свіст, які ідзе ад турбіны і/або муфты ( вы не ведаеце, што гэта такое , я закупляюцца сіліконавыя трубкі і павінны прыехаць яшчэ-так і абмяняць іх усе) - практычна гэта свісток ( дыханне), вы адчуеце толькі тады, калі ен перавышае 3 тысяч абарачэнняў , пачынае паліць надзвычай, здавалася б, апошняга
Затым паліць разгоне ад басоў, то перастае, пакуль 3 тысячы абарачэнняў, дзе зноў пачаў курыць пастаянна да 5 тысяч.
Сара, безумоўна, суадносіны паветра/дызель няправільны бачыў ўцечкі паветра
Потым другі, што рабіць ўлічыць : Першае, што я togliessi dpf+kat не рабіў гэта свісток.. пасля выдалення пачаў свістаць ! я думаю, што для разгрузкі яшчэ****** (ідэя мая)
--
Я чытаў, што, як правіла, абсталяванне для супастаўлення каштуе каля 4 тысяч еўра. і калі яны прымаюць тыя 200-300 еўра, так званыя 'клон' вы, верагодна, шмат сапсаваць ecu..

mattycar
21-04-2013, 09:22
З mpps чытаць і пісаць спакойна.варта легкі і размясціць зыходны файл, каб праверыць, калі ў выключэння dpf і egr не маюць закрануў таксама многае іншае.калі аўтамабіль мае завадскі 210 cv і дзіўна, што раптам гартуй cos? шмат магутнасці.

SandroMarciano
21-04-2013, 10:00
вы не рызыкуеце нічога, асабліва на гэтай ecu! купіць hw і пошты на карту ў форуме, я думаю, што павінна быць праверана вельмі старанна... калі вы адчуваеце подых 3000 аб / мін з падзеннем прадукцыйнасці пу? быць турбіна, якая выходзіць у помпавых, і гэта крушэнне ў доўгі час!

leandro89
21-04-2013, 10:35
свісток, што вы адчуваеце пу? быць пустым каталізатарам і dpf.

SandroMarciano
21-04-2013, 10:53
так, але ? дзіўна, што панятых, у прысутнасці рост fumosit? і зніжэнне прадукцыйнасці.

explode82
21-04-2013, 11:07
на самай справе,не ? што ў вас турбіна ko..........я б паглядзім

Backgroop
21-04-2013, 11:19
свісток, што вы адчуваеце ? прыйшлося выхлапных газаў, цалкам пусты, вы ачысцілі, як першасны каталізатар і DPF, турбіна, адпаведна, ен паводзіць сябе як свісток.. я, як правіла, першасны каталізатар я пакідаю заўседы, каб пазбегнуць пашкоджанняў кампрэсара turbo, гэтыя змены у мяне зроблена так шмат і, шчыра кажучы, на першай, што я і зрабіў, а не я зрабіў памылку, ачысціць ўсе следства паломкі турбіны і sbiellamento рухавік, які быў паскораны, каб алей атмасферны spondato ўсе.. справа ў тым, што, калі не хочаце праблем, вам варта rimontargli першасны каталізатар і ўставіць замест Dpf трубкі прамой, так званая вадасьцекавая труба, якая знаходзіцца арыгінальны альфа.. сов? у пазбяганне непрыемнасцяў казіні.. што тычыцца магутнасці вашага аўтамабіля або rullata ? пайшло не так ці машына не робіць, чаму? 200cv іх павінна быць з зачыненымі вачыма..

Dragonfly
21-04-2013, 11:25
То машына мае 100 тысяч км (хто ведае, колькі ен на самай справе, там, выпадкова, праграмнае забеспячэнне x праверыць effittivo прабег ?), у egr выключаны з карты, і абмежаваны з пліты, dpf выдалены фізічна і выключаны з карту, colletore ўсмоктвання ў разабраным выглядзе , чыстай .. swirl не я крануты . Клей арыгінальнай карце будзе 210cv і 420 нм крутоўнага моманту.
Калі я ўзяў ездьте на таксі зрабіў шмат менш коней ( 174cv) , то клей, карту новую і 215 л.с. і 500 , коціць вельмі добра, ад нізкіх да 3k rpm дзе ен папярэджвае, свіст, які ідзе ад турбіны і/або муфты ( вы не ведаеце, што гэта такое , я закупляюцца сіліконавыя трубкі і павінны прыехаць яшчэ-так і абмяняць іх усе) - практычна гэта свісток ( дыханне), вы адчуеце толькі тады, калі ен перавышае 3 тысяч абарачэнняў , пачынае паліць надзвычай, здавалася б, апошняга
Затым паліць разгоне ад басоў, то перастае, пакуль 3 тысячы абарачэнняў, дзе зноў пачаў курыць пастаянна да 5 тысяч.
Сара, безумоўна, суадносіны паветра/дызель няправільны бачыў ўцечкі паветра
Потым другі, што рабіць ўлічыць : Першае, што я togliessi dpf+kat не рабіў гэта свісток.. пасля выдалення пачаў свістаць ! я думаю, што для разгрузкі яшчэ****** (ідэя мая)
--
Я чытаў, што, як правіла, абсталяванне для супастаўлення каштуе каля 4 тысяч еўра. і калі яны прымаюць тыя 200-300 еўра, так званыя 'клон' вы, верагодна, шмат сапсаваць ecu..

Які колер дыму, белы, чорны, або ярка-сіні.
Калі атрымаць клоны праведных не сапсуе нічога...

mariodarkblue
21-04-2013, 11:37
Прывітанне...гэта...спачатку прапаную купіць інтэрфейс mpps v12 (нават тут, на сайце) і аднаўляць файлы, якая ў вас зараз есць у ECU...
Калі б я вас, я зрабіў бы намаганні, каб разабраць icolli ўсмоктвання і выдалення swirl (менавіта на 2.4 ? часта іх ясьце ад рухавіка).
Як riguada дым, праверце, ці няма ўтулкі разбітыя, і, што датчык выдатку паветра знаходзіцца ў добрым стане.
Перайсці спакойна, што не ламаецца нічога зняць katalizzatore і prekat і dpf... - гэта толькі легенды..., зняўшы kat, dpf і prekat, вы што-цэнтра ў мэтах палягчэння эвакуацыі выхлапных газаў, а затым аднавіць нават тое, з пункту гледжання прадукцыйнасці. Для прамовы, і вось-зламаны турбіны і іншае..не ламаецца нічога..але...пры зняцці prekat, пераходзяць на значна знізіць тэмпературу выхлапных газаў, і гэта толькі ДОБРА для турбіны.
Вы, як я мяркую, што вы, бераце swirl, кіравання муфты дакладнага кіравання, датчык выдатку паветра, чытаць карту і postala...на цябе я гляджу з задавальненнем;)
PS: ідзіце спакойна, што, з mpps клон v12 на сайце вы не будзеце мець ніякіх праблем...я збіўся з рахунку ўжо, колькі разоў я чытаў/пісаў мой стілуса і 147 майго брата;)

Dragonfly
21-04-2013, 11:54
А тое, што ен кажа марые, але калі там есьць swirl, як гэта здарылася са мной, вы адчуваеце, шум металалому, калі ты ў парадку, згасае,
Выснова: новы Рухавік!!!!

sighline
22-04-2013, 19:31
тады сістэма выхлапу на гэтую машыну, і' : precat напалі на турбіне, пасля варта dpf+каталізатар. У ркесь хай , яны былі знятыя dpf+коткі разам ( відаць, што яны заключаныя ўсіх, і два ў капсуле )
Але па якой прычыне вы можаце donneggiare турбіна, калі не ce' першасны каталізатар ? Я думаў, я быў лепш, калі сліў і******
Мне другі свісток і даў нейкі рукаў, палову зламалі .. або спасылку creppato паміж турбінай і першасны
Таму што; рухавік, як гэта не можа зрабіць ? Ці туды турбіну, або калі ў сціснутае паветра, які выходзіць дзе-то, перш чым патрапіць у цыліндр , або карту пацярпеў пасля выдалення dpf.
Шчыра кажучы, рухавік гарачы ( пасля 30-40 хвілін зацяжак, максімум у горы ) ен папярэджвае, ціканне ( tic-tic-tic ) з маторнага адсека, асабліва робячы круты ўздым, і пачынаючы з нізкіх абаротаў на 3-га,а прыбыцце ў 1800 (пара) rpm надае tichettare .. **** llo гуку і гэта вельмі прыкметна, вельмі ясна .. проста апусціўшы шкло дзвярэй. Не думаю, што яны інжэктары! праца на звышвысокіх частот і не будзе адчуваць сябе tic-tic..Што можа быць па-вашаму ? штурхачы ?
Я чакаю, што мне прибытий hw, які так месца, тут чытаць, дзякуй усім

sighline
22-04-2013, 19:39
вы не рызыкуеце нічога, асабліва на гэтай ecu! купіць hw і пошты на карту ў форуме, я думаю, што павінна быць праверана вельмі старанна... калі вы адчуваеце подых 3000 аб / мін з падзеннем прадукцыйнасці пу? быць турбіна, якая выходзіць у помпавых, і гэта крушэнне ў доўгі час!
Я хацеў бы пачуць некаторыя дэталі на гэта твае ўвагу .. Што segnifica " накачкі"? і як ен псуе рухавік? есць ужо некаторыя супярэчнасці тут. Адзін кажа выдаліць dpf, кэт, prekat, іншы кажа, што rimontargli ў выпадку іх бы забралі :P

sighline
22-04-2013, 19:40
свісток, што вы адчуваеце ? прыйшлося выхлапных газаў, цалкам пусты, вы ачысцілі, як першасны каталізатар і DPF, турбіна, адпаведна, ен паводзіць сябе як свісток.. я, як правіла, першасны каталізатар я пакідаю заўседы, каб пазбегнуць пашкоджанняў кампрэсара turbo, гэтыя змены у мяне зроблена так шмат і, шчыра кажучы, на першай, што я і зрабіў, а не я зрабіў памылку, ачысціць ўсе следства паломкі турбіны і sbiellamento рухавік, які быў паскораны, каб алей атмасферны spondato ўсе.. справа ў тым, што, калі не хочаце праблем, вам варта rimontargli першасны каталізатар і ўставіць замест Dpf трубкі прамой, так званая вадасьцекавая труба, якая знаходзіцца арыгінальны альфа.. сов? у пазбяганне непрыемнасцяў казіні.. што тычыцца магутнасці вашага аўтамабіля або rullata ? пайшло не так ці машына не робіць, чаму? 200cv іх павінна быць з зачыненымі вачыма..
Не ведаю, што думаць.. занадта шмат блытаніны :)

Alfa159 q4
23-04-2013, 00:04

Вы толькі даеце парады цалкам маеце рацыю.
Зняць precat прыводзіць да паломкі турбіны? Але, калі калі-небудзь???
Зняць precat прыкметна зніжае тэмпературу turbo, і, такім чынам, падаўжае тэрмін яго службы.
Акрамя таго, менавіта на 2.4, адбываецца значнае павелічэнне на нізкіх абарачэннях, так як turbo адказу-й? гатовы і ? pi? хутка падняцца ціск.
І вадасьцекавая труба не ? у трубе замяніць на фап, а ? менавіта semicurva паставіць на месца першасны каталізатар!
Затым Sighline, як вам раілі ўжо? яшчэ чытайце бягучай карты, якія ў вас есць, проста mpps v5, і postala, што мы бачым, калі есць памылкі.
Затым праверце з турбонаддувом, які, магчыма, мае праблемы, і, нарэшце, пакладзеце ціхенька downpipe пустым месцы precat, што дапамагае і проста!

Backgroop
23-04-2013, 00:09
Я табе кажу з вопыту, на самай справе ў мяне есць парк машын Alfa 159 2.4 jtdm 210cv у дапамогу будзе каля 120, і праблем з гэтыя машыны сыходзяць усе новыя і новыя.. адзін з многіх, і парушэнне клапанаў рухавіка з-за няспраўнасці фарсунак або празмернае упырскам паліва з выніку паломкі рухавіка.. я асабіста прапаную пакінуць першасны каталізатар, каб пазбегнуць таго, уцечка выхлапных газаў, якія, адпаведна, выклікаюць павышаную кручэння крыльчаткі турбакампрэсара з чытаць супрацьціск ог.. клапаны swirl, калі вы можаце eliminale ўсе..

Alfa159 q4
23-04-2013, 00:59
Зняўшы precat супрацьціск памяншаецца, і гэта дапамагае.
Турба працуе пры тэмпературы-й? нізкія і ? вельмі пі? гатовы.
Я выдаліў яго на розныя 159 як 1.9 2.4 у тым ліку мая, і заўседы з добрымі вынікамі.

sighline
23-04-2013, 03:26
Які колер дыму, белы, чорны, або ярка-сіні.
Калі атрымаць клоны праведных не сапсуе нічога...
Класічны чорны дым ( паліць, белы толькі на халодным рухавіку і, асабліва, калі там шмат вільгаці і пасля 5 мін каля перастае) , Я пайшоў, каб праверыць гэта прама цяпер клей раз'ем датчык выдатку паветра адлучаецца, і думае, што ідзе не так, як раней ( і гарыць адразу індыкатар рухавіка) .. прыклад : я Стаўлю трэцюю 1k rpm і 20-30 у гадзіну і цалкам апускаюся .. як абароты прыходзяць у 1500 пачынае выкідваць чорны дым рыўкамі, то паднімаючыся уверх да 1800 спружыны, адзін з тых, воблака дыму чорны, што я на цягнік 50-х гадоў, які ішоў пар не выходзіў усе гэта дзярмо.. ( менавіта столькі , не верыць), то ў 1900 абаротаў перастае паліць цалкам , падымаецца да 2900 пра атакуе свісток, і зноў паліць. ( той факт, што дым пасля 2900 пра гэта прама прапарцыйная свісток, адбываюцца разам) Да 5000 тыс. не мяняецца нічога, як fumosita' . Дзіўныя гукі рухавіка не робіць , толькі пасля цягі на шыю х каля 40 хвілін пачынае tichettare як я descrito ў маім папярэднім пасьце
Ps з датчык выдатку паветра атакавалі fumosita' і прадукцыйнасці не мяняюцца .
P.s.s што тычыцца mpps v15 і ecm titanium нас хоча некалькі дзен, перш чым я прыйшоў . Я ўжо звязаўся з адным з тут, каб купіць mpps але sofwware я павінен яшчэ шукаць, я думаю..
У fenire гаворка кладу падкрэсліць гэты факт : машына і 2008 года, 100 тысяч км мадэль 210cv ( клей турбіны gtb2056v і не ад KKK 200 л.с.)
Купіў аўтамабіль і зрабіў, скараціўшы ў цэлым клею ачыстка egr sn пайшоў rullarla . Вынікі : 174 л.з., 400 нм ( супраць 210 і 420 арыгінальныя, што павінна быць ) . У машыне паліў, але не празмерна, і НЕ свістаў нічога.
адразу ж пасля аперацыі ( dpf+cat выдаленыя , трубы мантаж ) прыехаць з mapper ўжо адчуваў сябе відавочна свісток.
Перад rullata клей карта 1 : 240 л.с., fumosita' перабольшаныя
Другі rullata карта 2 : 230 л.с., fumosita' заўседы
Апошні раз rullata і карта 3 : 215 л.с., fumosita трохі памяншаецца, але заўседы завышана ( як і зараз)
У mapper мяне consgiliato адабраць egr , ачысціць трубаправод ўсмоктвання і праверце, ці няма ўцечкі " паветра, і мяне пераканалі, што калі машыну паставіць вас на месца, пасля не паліць яшчэ!' карту, якую мне паклаў, і' 'гарантуе' .
Тады лагічна egr і defap sn былі ўладкованыя ў эбу
P.s.s.s X, адносна выдалення з swirl : і ўжо яна мне каштавала 300 eu сілы x зачыняйце egr і ачысціць канал, цяпер, калі я прыйду яшчэ з ж..
У любым выпадку, перш чым выкінуць грошы li' volgio вырашыць праблему з курэннем..
Гэта нармальна, што машына едзе аднолькава як з датчык выдатку паветра, што без?
Дзякуй усім!!!!!

sighline
23-04-2013, 03:31
Я табе кажу з вопыту, на самай справе ў мяне есць парк машын Alfa 159 2.4 jtdm 210cv у дапамогу будзе каля 120, і праблем з гэтыя машыны сыходзяць усе новыя і новыя.. адзін з многіх, і парушэнне клапанаў рухавіка з-за няспраўнасці фарсунак або празмернае упырскам паліва ..

Зняўшы precat супрацьціск памяншаецца, і гэта дапамагае.
Турба працуе пры тэмпературы-й? нізкія і ? вельмі пі? гатовы.
Я выдаліў яго на розныя 159 як 1.9 2.4 у тым ліку мая, і заўседы з добрымі вынікамі.
Я, вы ведаеце, дапамагчы ў дачыненні да праблемы з цікаюць ?

Alfa159 q4
23-04-2013, 09:56
Для дыму калі ласка, праверце, turbo, калі есць якая-небудзь праблема і не пасылае паветра, што павінен ? нармальна, што паліць.
Заўседы, што карта на месцы...
Каб ціканне не разумею, што вы маеце на ўвазе, але калі ? тое храбусценне, што робіць выдых пры spengi рухавік пасля тырады ? прыйшлося цяпло-і...нічога!

explode82
23-04-2013, 11:48
ўжо аб гэтым я сказаў, што на 99% і турба, улічваючы таксама свістка назад...............smontalo і нясі на праверку і вы ўбачыце, што магія пасля

Dragonfly
23-04-2013, 13:59
Тады, па-першае, вы пішаце, што " гэта нармальна, што машына едзе аднолькава як з датчык выдатку паветра, што без? "
Не, гэта значыць, што ен не працуе, клапаны swirl маршрутаў ставіцеся да казіно ў яе толькі ў руху,
Спачатку шукалі на датчык выдатку паветра і зрабіце тэсты запазычанасці, то, як кажа explode82 турбіна, трэці, што гэтая карта гарантуе хацелася б убачыць!!!!

SandroMarciano
23-04-2013, 14:50
Калі не змяніць вынік паміж датчык выдатку паветра падлучаны датчык выдатку паветра не падлучаны пу? усе залежыць ад турбіны. Я я хацеў бы зрабіць наступным чынам: па-першае, я карту і posterei на форуме для таго, каб яе выключыць, то б я зрабіў дыягностыку, каб убачыць, калі d? якая-то памылка.

sighline
23-04-2013, 19:13
Вяртаючыся да гаворкі 'цікаюць' я спрабую апісаць праблему лепш : Той 'tic tic " не з'яўляецца на халодным рухавіку і не робіць нават на гарачым рухавіку ( 90 градусаў ).
Прайшло 30-40 хвілін пасля таго, як вы вытягиваете 'максімум' тут, у гарах , там вы адчуеце tic-tic-tic рытм, выходны з маторнага адсека ( не лятаюць), а затым col'павелічэння абаротаў рухавіка ў частату прытрымлівання імпульсаў павялічваецца частата proporzionalemnte кручэння рухавіка . Не marmita, бо ў гэтым ен адчувае, як у рухавіку, але і на месцы з уключаным рухавіком.
Тут, аднак, на маю думку, з'яўляюцца інжэктары ( мала верагодна) ці група толкателей і каромыслаў ( клапанаў, чаркі, цэнтры) мне Хто-то пацвердзіць гэта ?
Калі рэестр фільма з аўдые шуму і яго месца на youtube ?? гэтак жа вы паліце, таму што я магу запісваць усе, і пакласці на youtube, так ці бачыце, усе.. ці гэта забаронена ?
дзякуй усім!!!

Dragonfly
23-04-2013, 19:32
Вяртаючыся да гаворкі 'цікаюць' я спрабую апісаць праблему лепш : Той 'tic tic " не з'яўляецца на халодным рухавіку і не робіць нават на гарачым рухавіку ( 90 градусаў ).
Прайшло 30-40 хвілін пасля таго, як вы вытягиваете 'максімум' тут, у гарах , там вы адчуеце tic-tic-tic рытм, выходны з маторнага адсека ( не лятаюць), а затым col'павелічэння абаротаў рухавіка ў частату прытрымлівання імпульсаў павялічваецца частата proporzionalemnte кручэння рухавіка . Не marmita, бо ў гэтым ен адчувае, як у рухавіку, але і на месцы з уключаным рухавіком.
Тут, аднак, на маю думку, з'яўляюцца інжэктары ( мала верагодна) ці група толкателей і каромыслаў ( клапанаў, чаркі, цэнтры) мне Хто-то пацвердзіць гэта ?
Калі рэестр фільма з аўдые шуму і яго месца на youtube ?? гэтак жа вы паліце, таму што я магу запісваць усе, і пакласці на youtube, так ці бачыце, усе.. ці гэта забаронена ?
дзякуй усім!!!

У tichettio можа быць, што тэмпература алею вельмі высокая, таму алей вельмі вадкае, і вы чуеце ціканне клапанаў, гідраўлічныя, не ведаю, s? разумееце мяне, viscosit? алей амаль да нуля і змяняе таўшчыню паміж алеем і componeti металаў !!! дайце мне ведаць s? - ты правільна зразумеў.

Dragonfly
23-04-2013, 19:33
Увесь час тут, прабачце.... паспрабуйце пакласці алей больш глейкае, безумоўна, есць працякае на клапаны алею!!!!!!!!

SandroMarciano
23-04-2013, 19:40
у любым выпадку мы ідзем наперад, каб здагадкі... больш падрабязна карту, або напішыце нам на яго месца карту на врі з defap і доказы, калі такім чынам, d? праблемы курэння і розныя шумы.

mattycar
23-04-2013, 20:14
у любым выпадку мы ідзем наперад, каб здагадкі... больш падрабязна карту, або напішыце нам на яго месца карту на врі з defap і доказы, калі такім чынам, d? праблемы курэння і розныя шумы.
Я таксама думаю, як і вы

Dragonfly
23-04-2013, 20:43

Гэта і зразумела, машына лушчак там хо'тут, у доме

sighline
23-04-2013, 21:25

Я таксама думаю, як і вы

Першае, што б я карту рабіў трохі дыму і цікаюць
Мы абнаўляем, калі я карту 'у руку'.

Dragonfly
23-04-2013, 23:19
Першае, што б я карту рабіў трохі дыму і цікаюць
Мы абнаўляем, калі я карту 'у руку'.

Імпульсаў з'яўляюцца гідраўлічныя клапаны, якія trassudano, алей ідзі ў камеру згарання і праз дым....... я не ведаю, што сказаць табе, прывітанне,,,,

sighline
24-04-2013, 02:18
Імпульсаў з'яўляюцца гідраўлічныя клапаны, якія trassudano, алей ідзі ў камеру згарання і праз дым....... я не ведаю, што сказаць табе, прывітанне,,,,

Так што проста пакласці алей больш шчыльнае ?
Не сказаў, што паліць, таму што ідзе ў камеру згарання алею, дыму і наступстваў няправільнай прапорцыі паветра/дызель..

Так што проста пакласці алей больш шчыльнае ?
Не сказаў, што паліць, таму што ідзе ў камеру згарання алею, дыму і наступстваў няправільнай прапорцыі паветра/дызель..

і таму, што алей рухавік не спажывае ..

Dragonfly
24-04-2013, 08:19
і таму, што алей рухавік не спажывае ..

Ты ўпэўнены ? што колер дыму???

sighline
24-04-2013, 12:18
я ўжо адказаў на гэтае dragonfly, проста глядзіце на старонку '3' , есць усе :)

blackwolf76
25-04-2013, 12:04
Выказаць здагадку, як яны fancendo цяпер ужо ўсе, я б сказаў, што ў вас есць карта, якая мае мала "гарантавана", і swirl палова маршрутаў..., а таксама турбіны на шляху распаду.

explode82
25-04-2013, 12:34
калі я магу сказаць, мая,тут я бачу толькі словы ўздых line,але нічога, факты,праблема, і што без базы вы не можаце? дапамагчы, і вы не робіце нічога, каб табе дапамагчы,і ў першую чаргу на пошце на врі і мадыфікацыі аўтамабіля,загружаць файл врі і паглядзець, калі вы паліце, пасля таго, як вы ідзяце наперад з дапамогай іншых доказаў да рашэння, чаму? так як вы абмяркоўвалі гэта ? немагчыма

Dragonfly
25-04-2013, 12:47
калі я магу сказаць, мая,тут я бачу толькі словы ўздых line,але нічога, факты,праблема, і што без базы вы не можаце? дапамагчы, і вы не робіце нічога, каб табе дапамагчы,і ў першую чаргу на пошце на врі і мадыфікацыі аўтамабіля,загружаць файл врі і паглядзець, калі вы паліце, пасля таго, як вы ідзяце наперад з дапамогай іншых доказаў да рашэння, чаму? так як вы абмяркоўвалі гэта ? немагчыма

Я ў поўным!!!!

дэвід
28-04-2013, 22:24
калі вы паліце чорны... і свісток...
легка ў вас трубы ic.. ці ахаладжальнік наддувочного паветра бялізны.. тут... страта магутнасці...

sighline
03-05-2013, 23:55
вось файлы

msport (exil77grande)
04-05-2013, 21:20
я размясціў па гэтай спасылцы арыгінальны файл гэтай машыны,https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?133-alfa-brera&p=42015#post42015 пост n5

я таксама прачытаўшы ваш файл mod, і я павінен сказаць, што я не ў раздзеле " файлы " жартаў толькі таму, што есць абмеркаванне, якое доўжыцца 5 старонак, у адваротным выпадку ен быў ужо ў іх,калі зарэгістраваны ен выкарыстаў тую ж логіку ў step папярэдніх, але з больш за павелічэнне веру, што паліў і працягвае паліць, як паравоз бачыў, што перад запускам рухавіка вы ўжо дызель ўводзілі,у любым выпадку савет толькі адзін,пакладзеце файл з картай крычы,egr выдалены, але так сур'езны і dpf і адключана не з ecusafe або раз і спрабуеш аўтамабіль,калі вы пераканаецеся, што ўсе налады і механічна усе прымацаваныя, вы зробіце зрабіць карту, сур'езных, хто ведае, як зрабіць, а не імправізаваць вы або зрабіць яе сваімі рукамі рабіць з першага разу, што бывае,добры працяг.

sighline
05-05-2013, 15:53
я размясціў па гэтай спасылцы арыгінальны файл гэтай машыны,https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?133-alfa-brera&p=42015#post42015 пост n5

я таксама прачытаўшы ваш файл mod, і я павінен сказаць, што я не ў раздзеле " файлы " жартаў толькі таму, што есць абмеркаванне, якое доўжыцца 5 старонак, у адваротным выпадку ен быў ужо ў іх,калі зарэгістраваны ен выкарыстаў тую ж логіку ў step папярэдніх, але з больш за павелічэнне веру, што паліў і працягвае паліць, як паравоз бачыў, што перад запускам рухавіка вы ўжо дызель ўводзілі,у любым выпадку савет толькі адзін,пакладзеце файл з картай крычы,egr выдалены, але так сур'езны і dpf і адключана не з ecusafe або раз і спрабуеш аўтамабіль,калі вы пераканаецеся, што ўсе налады і механічна усе прымацаваныя, вы зробіце зрабіць карту, сур'езных, хто ведае, як зрабіць, а не імправізаваць вы або зрабіць яе сваімі рукамі рабіць з першага разу, што бывае,добры працяг.

дзякуй за адказ.. І што я не магу спампаваць файл.. і нават калі б я мог гэта зрабіць, я мелі патрэбу змены egr+dpf.. што б я мог павярнуць з арыгінальнай карце.. маглі б вы прадаць мне карту арыгінал гэтага аўтамабілі з egr і dpf забралі ??
З гаворкі, што вы зрабілі, мне здаецца, што egr не была выключаная правільна.. ці я памыляюся ?

Dragonfly
05-05-2013, 16:22
дзякуй за адказ.. І што я не магу спампаваць файл.. і нават калі б я мог гэта зрабіць, я мелі патрэбу змены egr+dpf.. што б я мог павярнуць з арыгінальнай карце.. маглі б вы прадаць мне карту арыгінал гэтага аўтамабілі з egr і dpf забралі ??
З гаворкі, што вы зрабілі, мне здаецца, што egr не была выключаная правільна.. ці я памыляюся ?

Берагчы, для мяне зроблена дрэнна-дрэнна, ускладзеных на каго-тое, што ен ведае, што робіць', папытаеце msport або прама на форуме, на гэтыя аўтамабілі, калі памыляецеся вы проста бязмежжа, што вам варта пачак грошай, і гэтыя часы не прыемна. Калі вы не давяраеце чытаць пасты людзей, якія год прапанавана карты на форум і паглядзець,

sighline
05-05-2013, 16:32
Берагчы, для мяне зроблена дрэнна-дрэнна, ускладзеных на каго-тое, што ен ведае, што робіць', папытаеце msport або прама на форуме, на гэтыя аўтамабілі, калі памыляецеся вы проста бязмежжа, што вам варта пачак грошай, і гэтыя часы не прыемна. Калі вы не давяраеце чытаць пасты людзей, якія год прапанавана карты на форум і паглядзець,

Магчыма, x-касметычнымі сцвярджаць ваш адказ " зрабіў дрэнна-дрэнна"? што-то не так, што не вельмі добра для вас.. ? ( проста, каб зразумець.. што я не маю на ўвазе)

Dragonfly
09-05-2013, 19:30
Асноўны эфект і дызельнае паліва ўпырскваецца, паглядзець адказ msport, калі впрысните занадта дызельнае паліва гарыць дрэнна, і перайсці на курэнне, карты, адсек зробленыя ў прагрэсіі, visuallizza іншыя карты, магчыма, зробленыя крыху лепш, і ад іх пачатку, каб зразумець што-то, нават я, я вучуся, мой савет і вам зрабіць карту з форуму і паглядзець адрозненні карта, ок, на карту, што ты.

oakley1
23-05-2013, 13:00
Увесь час тут, прабачце.... паспрабуйце пакласці алей больш глейкае, безумоўна, есць працякае на клапаны алею!!!!!!!!

Што значыць працякае на клапаны d алей?

explode82
23-05-2013, 13:52
, што c'? праход алею ад клапанаў,з прычыны іх зносу

Dragonfly
23-05-2013, 13:53
Што значыць працякае на клапаны d алей?

Гэта азначае, што з гидрокомпенсаторами крыху алею збіраецеся прайсці ў камеру згарання

oakley1
23-05-2013, 13:55
Вось ен.....нават калі гэта і так? было fumerebbe белы.

Dragonfly
23-05-2013, 17:53
Вось ен.....нават калі гэта і так? было fumerebbe белы.

Leggiti посту няма? 20, скажыце, што там напісана !!

oakley1
23-05-2013, 18:26
Я чытаў тое? Калі лухту алею з штурхачоў fumerebbe белы.... Чорны дым ? прыйшлося на іншы

Dragonfly
23-05-2013, 18:54
Калі вы лухту алей паліць белы, асабліва ў холад !!

oakley1
23-05-2013, 19:07
? таму ваша ўсклік, што ен значыць?? Калі вы паліце чорны або ў нас лішак паліва або c'? некаторыя трубкі ад кампрэсара, all інтэркулер або pi? у даліне бялізны ..., Але не так? на адлегласці вы не можаце? сказаць.. у мяне ж машына, сопоставленных без dpf ne каталізатар і запэўніваю вас, што не паліць..

Dragonfly
23-05-2013, 19:19
На пасаду N? 20 там напісана, што машыны паліць на працягу першых 4-5 хвілін у холад, затым на іншых пасадах напісана, што чуе ціканне клапанаў і розныя праблемы,
што то паліць, чорны і г.д. і да т.п. калі ў дачыненні да пасце я напісаў, што ўсяго толькі здагадкі няма, маючы аўтамабіль пад рукой, я ніколі не сказаў, што праблема і на выдаленне DPF або каталізатарам, я не разумею, што там ўводзіце ваш аўтамабіль, калі вам добра, гэта значыць, што не мае праблем, апісаных як sighline ...

Dragonfly
23-05-2013, 19:21
Я забыўся напісаць, што паліць, белы ў першыя хвіліны....

oakley1
23-05-2013, 19:35
Я ведаю, што вы, што вы не чыталі.......

Dragonfly
23-05-2013, 19:51
Ок, слыннай так .

sighline
24-05-2013, 09:35
ну' паліць белы толькі тады, калі існуе так шмат вільгаці, што нармальна для гд.. не ў тым, што гэта менавіта дым, выразны, белы , няма, здаецца, лазня, замест! гэта значыць выпарэнне вады у каналізацыю ( у выпадку снегу, дажджу і г.д.)
X адносна tic tic ( перагрэў алею), як я ўжо сказаў з'яўляецца, пасля многіх зацяжак да 5 тысяч абарачэнняў каля гадзіны xD , алей аўтамабіль не расходуе ( кантроль пастаянна ****лло)
затым свіст і' геаметрыя . шумавіння на лапаткі, і г.д...
Я яшчэ не меў магчымасці паправіць мой аўтамабіль так як я ніколі не час !

oakley1
24-05-2013, 09:52
Але потым паліць чорны ход, калі