КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Выдаленне Fap ford focus 136 л.с. sid 803a

pietro7529
19-04-2013, 22:42
прывітанне ўсім, я новы на форуме, але ўжо? падпісаўся на некаторыя форумы cip_tuning я хацеў праілюстраваць, як учора мне ўдалося адключыць Fap ford focus 136 л. с. sid 803a, што, безумоўна ? цікава:
Я адключыць ФАП, з sw раз, і ў funzuonato я тлумачу дзеянні: чытаць карту з magpro клон, з папраўкамі, адзін Раз, пасля чаго я выдаліў FAP я адкрыў і выпіў пр і зварцы зварачны апарат, працягнуць провад, я пераўсталюй ўсе, я таксама падключыць датчыкі, я запампаваў карту, я уключыў машыну, няспраўнасць знікла, раблю дыягностыку на Ford, вынік FAP адключана, хаця я павінен дадаць, што sw Раз працуе, як і ўсе sw клонаў 80%
прыкладаю файлы, якія могуць служыць у якасці навучання для ўсіх.

magi1984
20-04-2013, 08:22
файл не будзе працаваць, вы не будзеце мець кантрольныя лямпы гараць, але машына будзе працягваць? рэгенерацыі і ****llo засмечвання fap працягваць? падняцца.
Нават ******* працуе на гэтыя аўтамабілі.
Адзінае правільнае рашэнне ? яе кіраўніцтва, я вывучаў файлы citroen без fap і з fap, каб зразумець, як гэта зрабіць! Там я страціў шмат часу, але ў рэшце рэшт я даведаўся. C'? адзін біт, які ўключае і выключае fap!і калі біт ? закрануў правільна засмечвання fap ? заўседы на 0%

motorsport
20-04-2013, 11:15
Ну і дарма час не добра ачысціць ўсе зоны dtc трэба праверыць на дыягностыцы ****llo засмечвання!!

explode82
21-04-2013, 11:21
што раз не працуе нармальна ? правільна,але *******h функцыя вельмі добра на гэты тып ecu,ne avr? зробленыя па меншай меры 15-без праблем

magi1984
21-04-2013, 11:34
вы памыляецеся, не працуе, ******* на гэтыя аўтамабілі назад, як раз, ліквідуе няспраўнасці, але не тычыцца яго switc

explode82
21-04-2013, 11:51
я выкарыстоўваю яго *******h,і ў мяне ніколі не было праблем на гэтыя машыны і на гэтай мадэлі ecu

explode82
21-04-2013, 11:52
sar? пашанцавала, што ва ўсе часы,але справа ў тым, што яны ніколі не вярнуцца назад і ніколі не мелі ні праблемы ****llo алею, ні белага дыму рэгенерацыі

magi1984
21-04-2013, 12:25
каб убачыць, калі гэта сапраўды працуе, калі ласка, праверце засмечаных дыягназ, паўтараю, калі ? правільна, вам гэта заўседы нуль працэнтаў

pietro7529
21-04-2013, 14:30
Хлопцы я перарабіў дыягностыкі Ford, афіцыйны, на гэты раз я таксама заплаціў...ці, і я ад засмечвання 0,0 % і надпіс FAP not present.... ? я пацвярджаю, дзве памылкі dtc, і я пункту я не даю, тое, што я кажу, вы так шмат кажа пра яе кіраўніцтве, біт ўсе прыгожыя словы, але ніхто не ставіць есць файл studio, то словы ідуць на вецер. Я ўсе мае перажыванні, у маей маленькай месца. Вядома, я не магу адправіць файлы, мод, аўтамабілі, якія я раблю, чаму? не мне, здавалася б, правільна, але, будучы ўпэўнены, што, перш чым пакласці рукі на карту я выдаткаваў pi). і пераглядаем і пераглядаем кожны файл і з якой-то курс, сее-што я даведаўся, я не хаваю, што для? я не раўную, што я пазнаю, нават у форумах, не мне памерці са мной, нават калі хто-то просіць у мяне парады ў лічку, я з задавальненнем яму файл у студыі, дзе вучыцца. У выпадку, калі мы не навукоўцы і не мы тут, каб пагаварыць. Тады ўсе і кажуць, што ўсе яны абапіраюцца на каго-то, я, напрыклад, сення раніцай я зрабіў Audi a6 2011 з акпп 170 л. с. і не адмаўляю, што я зрабіў вы робіце карту выдалена, заўседы плацяць, вядома, мне студыі, і ў наступны мы бачым,....а на месцы іх врі ў адпаведным раздзеле.

Мае дыягназ l,я зрабіў учора раніцай, я не хацеў бы, што хто-то вы думаеце, дзе дзярмо. Зрабіла ў нядзелю ansi добрае нядзелю ўсе...

magi1984
21-04-2013, 15:24
вы кажаце, што хочаце файл вывучэнне nofap і потым вы ж, напрыклад, не прыкладзеце карту audi, аб якім вы кажаце, як файл studio для форуму...вам не здаецца нелагічным???вы хочаце файл studio, але не ад вашага файла даследаванні

як я бачу, у вас есць файл у studio, не значыць атрымаць у падарунак файл ужо? зменены і пратэставаны, каб скапіяваць змены, то, не ? studio, то ? капіяваць і ўмеюць усе.
давайце быць сумленнымі...nofap ? у businnes, прыносіць прыбытак, чаму? я павінен марнаваць гадзіны і гадзіны свайго часу, каб знайсці рашэнне, а затым regalartela?
вы хочаце рашэнне, закупіць файл ужо? выраблены і выпрабаваны іншы цюнэр, што робіць, ведае, як зрабіць і вы гэта глядзіце. як вы рабілі карту гэтай audi, аб якім вы кажаце...? тая ж канцэпцыя

цяпер табе аддаю я матэрыял, на якім вучыцца, гэтыя два файла, якія я вывучаў, каб знайсці рашэнне nofap на sid803A
абодва файла з'яўляюцца арыгінальнымі, але адзін ? з FAP, іншы-не.

гэта з FAP: https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=3773&d=1366550197

добрае даследаванне, прывітанне

msport (exil77grande)
21-04-2013, 16:39
дыскусія закрытая, а карыстальнік забанен,як звычайна, адзін з многіх, хто хоча толькі красці тады, калі яму не даюць тое, што хоча, піша тое, што робіць rappresentanto, то есць " вялікага хама.