КПК

Перегляд Повної Версії : 159 1.9jtdm Не перевищує 2000 оборотів Немає несправності

rebirthafterrevenge
19-04-2013, 16:16
привіт, хлопці! у мене 159 1.9jtdm 150cv з року в рік працює з fap off та шляхи 40000km ..на практиці іноді не розганяється більше 1700 оборотів на включеній передачі і 2000 обертів на холостому ходу... помилок немає..просто вимкнути і знову включити і все повертається нормально?? що я роблю?
дякую

sportknight
19-04-2013, 16:21
як ? було зроблено dpf off?

rebirthafterrevenge
19-04-2013, 16:26
не знаю..
але я спробував повернути іншій-159 з тієї ж progammazione.. і це добре! при відключенні якийсь датчик автомобіль знаменує собою відмову! я не думаю, що був використаний ecusafe

SandroMarciano
19-04-2013, 16:32
не знаю..
але я спробував повернути іншій-159 з тієї ж progammazione.. і це добре! при відключенні якийсь датчик автомобіль знаменує собою відмову! я не думаю, що був використаний ecusafe
проблема, що на множині sportknight стосується харчування занадто багато dtc роботи час або ecusafe. спробуйте повернути оригінальний файл і подивитися, якщо d? несправності і у випадку, якщо ви робите діагностику за допомогою файл орі!

rebirthafterrevenge
19-04-2013, 16:49
проблема, що на множині sportknight стосується харчування занадто багато dtc роботи час або ecusafe. спробуйте повернути оригінальний файл і подивитися, якщо d? несправності і у випадку, якщо ви робите діагностику за допомогою файл орі!

проблема ? що, якщо не від проблеми відразу автомобіль починає регенерувати

SandroMarciano
19-04-2013, 16:54
спробуйте навіть без включення, тільки рамки...

rebirthafterrevenge
19-04-2013, 17:04
ок.. fiat сказав мені, що ? маршрут екю! але я вважаю, що це не так!

giama
19-04-2013, 17:07
як знайти % засмічення dpf?

SandroMarciano
19-04-2013, 17:08
Практично неможливо, це залежить, по-моєму від того, що у вас є датчик ? пішов для фактів його, і машина виходить у recovery, але не з'являється збій через файлу defap.

rebirthafterrevenge
19-04-2013, 17:08
0.0% і каже мені, фільтра fap not clogged (або щось подібне)

rebirthafterrevenge
19-04-2013, 17:17
Практично неможливо, це залежить, по-моєму від того, що у вас є датчик ? пішов для фактів його, і машина виходить у recovery, але не з'являється збій через файлу defap.

яке програмне забезпечення , не від обмежень для defap цієї машини?..

SandroMarciano
19-04-2013, 17:19
не виходить нічого, не ? проблема fap, але деякі програми, з якої виконує defap сервісної зони-карту, що викличе помилки в діагностиці і загоряється індикатор mil. Програми хороші видаляють тільки dtc, що відносяться до dpf, але й інші, не тільки ті,...

rebirthafterrevenge
19-04-2013, 17:22
*******? діє добре?

SandroMarciano
19-04-2013, 17:28
я не маю честь використовувати його, але всі кажуть, що ви... доказ заднім числом обробити ваш орі з ecusafe і завантажити його, а потім, якщо не горить ще лампа спробуйте зробити з раз і подивитися, якщо загоряється контрольна лампа, але не знаю, якщо не пу? працювати...

rebirthafterrevenge
19-04-2013, 17:28
ок....thanks

я не маю честь використовувати його, але всі кажуть, що ви... доказ заднім числом обробити ваш орі з ecusafe і завантажити його, а потім, якщо не горить ще лампа спробуйте зробити з раз і подивитися, якщо загоряється контрольна лампа, але не знаю, якщо не пу? працювати...

звичайно, ти aggiorner?!

sportknight
19-04-2013, 17:39
раз і ecusafe роблять так само,gi? випробував..

SandroMarciano
19-04-2013, 17:43

rebirthafterrevenge
19-04-2013, 17:44
раз і ecusafe роблять так само,gi? випробував..

Що ви порадите мені робити?

sportknight
19-04-2013, 20:44
Всі окремі біти дорівнюють перевірив це, порівнюючи карту, спробуйте розмістити карту і подивимося

rebirthafterrevenge
19-04-2013, 21:05
тільки мод! орі не я..

rego88
19-04-2013, 21:58
я підтверджую,.... проблема реального ecu бачить.... але не тому включити індикатор і знаходитеся 0 помилок із-за defap.... прости орі зона помилки.... автомобіль не rigener? але, поставивши? l помилка fap.... а потім, як виникає ця проблема, ви, також вказує на інші помилки.... як *******... раз і ecusafe очистити зону помилки.... до краю... навколо switch off x fap....

legendaryslave
19-04-2013, 22:49
ви насправді рада використовувати розрядні комутатори і вискакує помилка

rebirthafterrevenge
20-04-2013, 08:09
Хто-то буде так ласкаві, sirmi адреса switch off! і як його змінити? від того, що я знала, навколо комутатор, ви s? з winols . правильно?

legendaryslave
20-04-2013, 13:14
Хто-то буде так ласкаві, sirmi адреса switch off! і як його змінити? від того, що я знала, навколо комутатор, ви s? з winols . правильно?
ви повинні наречений damos є варіант dpf on off dpf

rebirthafterrevenge
20-04-2013, 13:31
я не я :(

jolidj
20-04-2013, 14:47
ви додаю файл орі. покладіть tt орі на вашому і passalo на ecusafe . повинно працювати. у вас dpf + egr-off.

rebirthafterrevenge
20-04-2013, 15:16
ви додаю файл орі. покладіть tt орі на вашому і passalo на ecusafe . повинно працювати. у вас dpf + egr-off.

вибачте! але майже всі вони сказали, що ecusafe не діє! за відключення dtc! чому? я повинен зробити так? не вирішує нічого з того, що говорять всі!
дякую

Dragonfly
20-04-2013, 15:37

Вибачте, але що версії winols у вас????

rebirthafterrevenge
20-04-2013, 17:24
Вибачте, але що версії winols у вас????

я 2.24, але не більше damos

rebirthafterrevenge
20-04-2013, 17:59
Автомобілі покласти оригінал! ніяких недоліків немає dtc і не виявляє засмічення fap ! маг .... 30km percorsi. нічого!

Dragonfly
20-04-2013, 21:22
Автомобілі покласти оригінал! ніяких недоліків немає dtc і не виявляє засмічення fap ! маг .... 30km percorsi. нічого!

Ти в минулому, з ecusafe ??

blackwolf76
20-04-2013, 23:19
Я ж problerma з авто одно в ці дні.
Не має нічого спільного dpf, а також dtc, і блок вже тим більше, як ви сказали в представництві.

Проблема ? на обмежувач, turbo, яка включається і посилає в recovery ебу не повідомляючи про помилку, то як ? захист не несправність. Сказав, що є? проблема майже впевнені ? причиною swirl, що вони зруйновані, і я закінчилися в геометрії turbo, який не в змозі відкрити всі пішли надлишкового тиску для двигуна.

Спробуйте перевірити на діагностиці різниця між тиском об'єктивних і номінальний тиск турбо і ви зняти сумніви...

mafani
20-04-2013, 23:30
Не має нічого спільного dpf, а також dtc, і блок вже тим більше, як ви сказали в представництві.

Проблема ? на обмежувач, turbo, яка включається і посилає в recovery ебу не повідомляючи про помилку, то як ? захист не несправність. Сказав, що є? проблема майже впевнені ? причиною swirl, що вони зруйновані, і я закінчилися в геометрії turbo, який не в змозі відкрити всі пішли надлишкового тиску для двигуна.

Спробуйте перевірити на діагностиці різниця між тиском об'єктивних і номінальний тиск турбо і ви зняти сумніви...

вибачте, але ваша відповідь я не зрозумів ,що стосується палітри, swirl, що перегороджують геометрії turbo,може бути, ви хотіли б сказати, що розбивається, починаючи пломбування прохід повітря, але " здається дивним, що при виключенні і повторному включенні він знімає несправності

blackwolf76
21-04-2013, 00:18
В: ProfessionalChipTuning Показати деталі

Ви розумієте, що, лопатки ламаються і йдуть закупорюють геометрії. Те, що потім, вимкнувши та riaccendebdo нього піти ? майже очевидно, як і в більшості подібних ситуаціях fi аномалія random. Якщо ви робите справу, ви помітите, що автомобіль йде в recovery, коли робиш довгий ковток або коли ви робите підіймання під навантаженням...

sportknight
21-04-2013, 00:30
А тварина те, що я пам'ятаю, надлишковий тиск в / із системи рециркуляції ог заблокований або колектор зламалася, так що може бути навіть

rebirthafterrevenge
21-04-2013, 09:14

привіт, я ці кляті совки не бачу, на colletttore!пу? бути, що не всі двигуни всі мають?? якщо було, як ти сказав, враховуючи, що я намагався його зіставлення навіть в ці дні , повинно було дати + часто відмова... враховуючи, що турбо працює +! але замість цього робить те ж саме, як завжди, коли він зависає автомобіля! ваш автомобіль не буде відповідати, якщо буде тяга до максимуму або в гору, але тільки тоді, коли вона вирішує!..один раз туди все recoveriy ви розумієте, мало від значення в діагностиці! ? в розриві**** ! проклятої машини.

Dragonfly
21-04-2013, 11:15
привіт, хлопці! у мене 159 1.9jtdm 150cv з року в рік працює з fap off та шляхи 40000km ..на практиці іноді не розганяється більше 1700 оборотів на включеній передачі і 2000 обертів на холостому ходу... помилок немає..просто вимкнути і знову включити і все повертається нормально?? що я роблю?
дякую

Тоді, скажи мені, що рік і машини ???

eismann
21-04-2013, 11:20
розгорніть датчик диференціального тиску!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dragonfly
21-04-2013, 11:21
Уважний dpf ти зняв або білизна ??

rebirthafterrevenge
21-04-2013, 11:26
Тоді, скажи мені, що рік і машини ???

2008-2009 . код двигуна не знаю!

rebirthafterrevenge
21-04-2013, 11:27
Уважний dpf ти зняв або білизна ??

зняли! але приблизно 1anno з половиною f? він шлях 50000km без фільтра.

розгорніть датчик диференціального тиску!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stapparlo чому?автомобіль зробив багато кілометрів з датчиком .
ніколи не було проблем! вже 4 місяці, а частина назад примх! без dtc ебу!

Dragonfly
21-04-2013, 11:34
зняли! але приблизно 1anno з половиною f? він шлях 50000km без фільтра.

Ок, ідеально підходить, дайте мені знати колір диму, що робить"

rebirthafterrevenge
21-04-2013, 11:45
Ок, ідеально підходить, дайте мені знати колір диму, що робить"

немає диму! він стоку ******. з первинний каталізатор не видалений

eismann
21-04-2013, 11:48
stapparlo чому?автомобіль зробив багато кілометрів з датчиком .
ніколи не було проблем! вже 4 місяці, а частина назад примх! без dtc ебу!

rebirthafterrevenge
21-04-2013, 11:52

замовлення 4-5 бар, як мінімум! але при прискоренні збільшується значення.

eismann
21-04-2013, 12:05

michele30
21-04-2013, 12:08
не ? розумію так, але defap не ? ок, чого не вистачає в порівнянні з іншими
вам дається ?

jolidj
21-04-2013, 12:41
з ecusafe я зробив альфа, croma,bravo і т. д. той же ecu з помилок . я думаю, що тут проблема в фап на ваш, але датчика.
те, що fap nn і закрили всі, і інша розмова . нагадаю, що до знайомства з біт майже всі ми ecusafe і на ці автомобілі, дивно, що є проблеми.

rebirthafterrevenge
21-04-2013, 13:07

staccher? датчик і будете бачити? якщо вимірювання, 0бар.! потім дам вам знати ! дякую

stilo115cv
staccher? датчик і будете бачити? якщо вимірювання, 0бар.! потім дам вам знати ! дякую

Привіт, я хотів би знати, як і ви вирішили на цьому альфа-проклятий.

У мене є ідентична, і я вже все змінилося ( блок включений ) без якого-небудь результату помітно

Tricore80
Слухайте користувачів, які вам радять зробити dpf off тільки на пошкоджені місця з допомогою програм потім поставте діагноз в авто і прокотитеся докази, перевіривши фактичні значення es: прес-turbo, прес-дизель, маса повітря і т. д. принаймні, можете почати розуміти, що природа і, можливо, якщо дістає якийсь dtc.
Якщо дозволиш, в деяких випадках подібні; вони були з-за поганого харчування, з-за недостатності електричного насоса або низької витрати насоса, ви можете перевірити це відсоток від роботи регулюючого клапана і від тиску реального діагнозу, потім вимкніть поверніть в рух автомобіль rivà до наступного відновлення. Скидання карту для читання dtc спочатку має вирішальне значення. Привіт.

manu90
це трапилося зі мною кілька разів, завантажте файл орі і спробуйте, ви побачите, що dtc спливе