КПК

Прагляд Поўнай Версіі : 159 1.9jtdm Не перавышае 2000 абаротаў Няма няспраўнасці

rebirthafterrevenge
19-04-2013, 16:16
прывітанне, хлопцы! у мяне 159 1.9jtdm 150cv з года ў год працуе з fap off і шляхі 40000km ..на практыцы часам не разганяецца больш за 1700 абаротаў на уключанай перадачы і 2000 зваротаў на халастым ходу... памылак няма..проста выключыць і зноў ўключыць і ўсе вяртаецца нармальна?? што я раблю?
дзякуй

sportknight
19-04-2013, 16:21
як ? было зроблена dpf off?

rebirthafterrevenge
19-04-2013, 16:26
не ведаю..
але я паспрабаваў павярнуць іншы-159 з той жа progammazione.. і гэта добра! пры адключэнні які-то датчык аўтамабіль азначае сабой адмову! я не думаю, што быў выкарыстаны ecusafe

SandroMarciano
19-04-2013, 16:32
не ведаю..
але я паспрабаваў павярнуць іншы-159 з той жа progammazione.. і гэта добра! пры адключэнні які-то датчык аўтамабіль азначае сабой адмову! я не думаю, што быў выкарыстаны ecusafe
праблема, што на мностве sportknight тычыцца харчавання занадта шмат dtc працы час або ecusafe. паспрабуйце вярнуць арыгінальны файл і паглядзець, калі d? няспраўнасці і ў выпадку, калі вы робіце дыягностыку з дапамогай файл крычы!

rebirthafterrevenge
19-04-2013, 16:49
праблема, што на мностве sportknight тычыцца харчавання занадта шмат dtc працы час або ecusafe. паспрабуйце вярнуць арыгінальны файл і паглядзець, калі d? няспраўнасці і ў выпадку, калі вы робіце дыягностыку з дапамогай файл крычы!

праблема ? што, калі не ад праблемы адразу аўтамабіль пачынае рэгенераваць

SandroMarciano
19-04-2013, 16:54
паспрабуйце нават без ўключэння, толькі рамкі...

rebirthafterrevenge
19-04-2013, 17:04
ок.. fiat сказаў мне, што ? маршрут экю! але я лічу, што гэта не так!

giama
19-04-2013, 17:07
як знайсці % засмечвання dpf?

SandroMarciano
19-04-2013, 17:08
Практычна немагчыма, гэта залежыць, па-мойму, ад таго, што ў вас есць датчык ? пайшоў для фактаў яго, і машына выходзіць у recovery, але не з'яўляецца збой з-за файл defap.

rebirthafterrevenge
19-04-2013, 17:08
0.0% і кажа мне, фільтра fap not clogged (ці нешта падобнае)

rebirthafterrevenge
19-04-2013, 17:17
Практычна немагчыма, гэта залежыць, па-мойму, ад таго, што ў вас есць датчык ? пайшоў для фактаў яго, і машына выходзіць у recovery, але не з'яўляецца збой з-за файл defap.

якое праграмнае забеспячэнне , а не ад абмежаванняў для defap гэтай машыны?..

SandroMarciano
19-04-2013, 17:19
не выходзіць нічога, не ? праблема fap, але некаторыя праграмы, з якой выконвае defap сэрвіснай зоны-карту, што выкліча памылкі ў дыягностыцы і загараецца індыкатар mil. Праграмы добрыя выдаляюць толькі dtc, якія адносяцца да dpf, але і іншыя, не толькі тыя,...

rebirthafterrevenge
19-04-2013, 17:22
*******? дзейнічае добра?

SandroMarciano
19-04-2013, 17:28
я не маю гонар выкарыстоўваць яго, але ўсе кажуць, што вы... доказ заднім лікам апрацаваць ваш врі з ecusafe і загрузіць яго, а затым, калі не яшчэ гарыць лямпа паспрабуйце зрабіць з раз і паглядзець, калі загараецца кантрольная лямпа, але не ведаю, калі не пу? працаваць...

rebirthafterrevenge
19-04-2013, 17:28
ок....дзякуй

я не маю гонар выкарыстоўваць яго, але ўсе кажуць, што вы... доказ заднім лікам апрацаваць ваш врі з ecusafe і загрузіць яго, а затым, калі не яшчэ гарыць лямпа паспрабуйце зрабіць з раз і паглядзець, калі загараецца кантрольная лямпа, але не ведаю, калі не пу? працаваць...

вядома, ты aggiorner?!

sportknight
19-04-2013, 17:39
раз і ecusafe робяць гэтак жа,gi? выпрабаваў..

SandroMarciano
19-04-2013, 17:43

rebirthafterrevenge
19-04-2013, 17:44
раз і ecusafe робяць гэтак жа,gi? выпрабаваў..

Што вы параіце мне рабіць?

sportknight
19-04-2013, 20:44
Усе асобныя біты роўныя адбылося, параўноўваючы карту, паспрабуйце адправіць карту і паглядзім

rebirthafterrevenge
19-04-2013, 21:05
толькі мод! крычы не я..

rego88
19-04-2013, 21:58
пацвярджаю.... праблема рэальнага ecu бачыць.... але гэта не робіць уключыце індыкатар і знаходзіцеся 0 памылак для defap.... даруй врі зона памылкі.... аўтамабіль не rigener? але, паставіўшы? l памылка fap.... а потым, як часта вы сутыкаецеся з праблемай, вы, таксама паказвае на іншыя памылкі.... як *******... раз і ecusafe ачысціць зону памылкі.... да мяжы... вакол switch off x fap....

legendaryslave
19-04-2013, 22:49
вы на самай справе савет выкарыстоўваць разрадныя камутатары і выскоквае памылка

rebirthafterrevenge
20-04-2013, 08:09
Хто-то будзе так ласкавы, sirmi адрас switch off! і як яго змяніць? ад таго, што я ведала, вакол камутатар, вы свабодны? з winols . правільна?

legendaryslave
20-04-2013, 13:14
Хто-то будзе так ласкавы, sirmi адрас switch off! і як яго змяніць? ад таго, што я ведала, вакол камутатар, вы свабодны? з winols . правільна?
вы павінны жаніх damos есць варыянт dpf on off dpf

rebirthafterrevenge
20-04-2013, 13:31
я не я :(

jolidj
20-04-2013, 14:47
вы прыкладаю файл крычы. пакладзеце tt крычы на вашым і passalo на ecusafe . павінна працаваць. у вас dpf + egr-off.

rebirthafterrevenge
20-04-2013, 15:16
вы прыкладаю файл крычы. пакладзеце tt крычы на вашым і passalo на ecusafe . павінна працаваць. у вас dpf + egr-off.

выбачайце! але амаль усе яны сказалі, што ecusafe не дзейнічае! за адключэнне dtc! чаму? я павінен зрабіць так? не вырашае нічога з таго, што кажуць усе!
дзякуй

Dragonfly
20-04-2013, 15:37

Прабачце, але што версіі winols у вас????

rebirthafterrevenge
20-04-2013, 17:24
Прабачце, але што версіі winols у вас????

я 2.24, але не больш damos

rebirthafterrevenge
20-04-2013, 17:59
Аўтамабілі пакласці арыгінал! ніякіх недахопаў няма dtc і не выяўляе засмечаных fap ! маг .... 30km percorsi. нічога!

Dragonfly
20-04-2013, 21:22
Аўтамабілі пакласці арыгінал! ніякіх недахопаў няма dtc і не выяўляе засмечаных fap ! маг .... 30km percorsi. нічога!

Ты ў мінулым, з ecusafe ??

blackwolf76
20-04-2013, 23:19
Я ж problerma з аўто роўна ў гэтыя дні.
Не мае нічога агульнага dpf, а таксама dtc, і блок ўжо тым больш, як вы сказалі ў прадстаўніцтве.

Праблема ? на абмежавальнік, turbo, якая ўключаецца і пасылае ў recovery эбу не паведамляючы пра памылку, так як ? абарона ня няспраўнасць. Сказаў, што есць? праблема амаль упэўнены ? прычынай swirl, што яны разбураныя, і я скончыліся ў геаметрыі turbo, які не ў стане адкрыць усе пайшлі залішняга ціску для рухавіка.

Паспрабуйце праверыць на дыягностыцы розніца паміж ціскам аб'ектыўных і намінальнае ціск турбо і вы зьняць сумневы...

mafani
20-04-2013, 23:30
Не мае нічога агульнага dpf, а таксама dtc, і блок ўжо тым больш, як вы сказалі ў прадстаўніцтве.

Праблема ? на абмежавальнік, turbo, якая ўключаецца і пасылае ў recovery эбу не паведамляючы пра памылку, так як ? абарона ня няспраўнасць. Сказаў, што есць? праблема амаль упэўнены ? прычынай swirl, што яны разбураныя, і я скончыліся ў геаметрыі turbo, які не ў стане адкрыць усе пайшлі залішняга ціску для рухавіка.

Паспрабуйце праверыць на дыягностыцы розніца паміж ціскам аб'ектыўных і намінальнае ціск турбо і вы зьняць сумневы...

прабачце, але ваш адказ я не зразумеў ,што тычыцца палітры, swirl, преграждающих геаметрыі turbo,можа быць, вы хацелі б сказаць, што разбіваецца, пачынаючы пламбавання праход паветра, але " здаецца дзіўным, што пры выключэнні і паўторным уключэнні ен здымае няспраўнасці

blackwolf76
21-04-2013, 00:18
У: ProfessionalChipTuning Паказаць дэталі

Вы разумееце, што, лапаткі ламаюцца і ідуць закаркоўваюць геаметрыі. Тое, што затым, выключыўшы і riaccendebdo яго пайсці ? амаль відавочна, як і ў большасці падобных сітуацыях fi анамалія random. Калі вы робіце справу, вы заўважыце, што аўтамабіль ідзе ў recovery, калі робіш доўгі глыток або калі вы робіце ўздым пад нагрузкай...

sportknight
21-04-2013, 00:30
А жывела тое, што я памятаю, залішні ціск у / з сістэмы рэцыркуляцыі ог заблакаваны ці калектар зламалася, так што можа быць нават

rebirthafterrevenge
21-04-2013, 09:14

прывітанне, я гэтыя праклятыя саўкі не бачу, на colletttore!пу? быць, што не ўсе рухавікі ўсе маюць?? калі было, як ты сказаў, улічваючы, што я спрабаваў яго супастаўленне нават у гэтыя дні , павінна было даць + часта адмова... улічваючы, што турба працуе +! але замест гэтага робіць тое ж самае, як заўседы, калі ен завісае аўтамабіля! ваш аўтамабіль не будзе адказваць, калі будзе цяга да максімуму або ў гару, але толькі тады, калі яна вырашае!..адзін раз туды ўсе recoveriy вы разумееце, мала ад значэння ў дыягностыцы! ? у парыве **** ! праклятай машыны.

Dragonfly
21-04-2013, 11:15
прывітанне, хлопцы! у мяне 159 1.9jtdm 150cv з года ў год працуе з fap off і шляхі 40000km ..на практыцы часам не разганяецца больш за 1700 абаротаў на уключанай перадачы і 2000 зваротаў на халастым ходу... памылак няма..проста выключыць і зноў ўключыць і ўсе вяртаецца нармальна?? што я раблю?
дзякуй

Тады, скажы мне, што год і машыны ???

eismann
21-04-2013, 11:20
разгарніце дыферэнцыяльнага ціску датчык!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dragonfly
21-04-2013, 11:21
Уважлівы dpf ты зняў або бялізну ??

rebirthafterrevenge
21-04-2013, 11:26
Тады, скажы мне, што год і машыны ???

2008-2009 . код рухавіка не ведаю!

rebirthafterrevenge
21-04-2013, 11:27
Уважлівы dpf ты зняў або бялізну ??

знялі! але прыкладна 1anno з паловай f? ен шлях 50000km без фільтра.

разгарніце дыферэнцыяльнага ціску датчык!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stapparlo чаму?аўтамабіль зрабіў шмат кіламетраў з датчыкам .
ніколі не было праблем! ужо 4 месяцы, а частка таму капрызаў! без dtc эбу!

Dragonfly
21-04-2013, 11:34
знялі! але прыкладна 1anno з паловай f? ен шлях 50000km без фільтра.

Ок, ідэальна падыходзіць, дайце мне ведаць колер дыму, што робіць"

rebirthafterrevenge
21-04-2013, 11:45
Ок, ідэальна падыходзіць, дайце мне ведаць колер дыму, што робіць"

няма дыму! ен сцеку ******. з першасны каталізатар не выдалены

eismann
21-04-2013, 11:48
stapparlo чаму?аўтамабіль зрабіў шмат кіламетраў з датчыкам .
ніколі не было праблем! ужо 4 месяцы, а частка таму капрызаў! без dtc эбу!

rebirthafterrevenge
21-04-2013, 11:52

заказ 4-5 бар, як мінімум! але пры паскарэнні павялічваецца значэнне.

eismann
21-04-2013, 12:05

michele30
21-04-2013, 12:08
не ? разумею так, але defap не ? ок, чаго-то не хапае ў параўнанні з іншымі
вам даецца ?

jolidj
21-04-2013, 12:41
з ecusafe я зрабіў альфа, croma,bravo і г. д. той жа ecu з памылак . я думаю, што тут праблема ў фап на ваш, але датчыка.
тое, што fap nn і закрылі ўсе, і іншы размова . нагадаю, што да знаемства з біт амаль усе мы ecusafe і на гэтыя аўтамабілі, дзіўна, што есць праблемы.

rebirthafterrevenge
21-04-2013, 13:07

staccher? датчык і будзеце бачыць? калі вымярэння, 0бар.! затым я дам вам ведаць ! дзякуй

stilo115cv
staccher? датчык і будзеце бачыць? калі вымярэння, 0бар.! затым я дам вам ведаць ! дзякуй

Прывітанне, я хацеў бы ведаць, як, і вы вырашылі на гэтым альфа-пракляты.

У мяне есць ідэнтычная, і я ўжо ўсе змянілася ( блок уключаны ) без якога-небудзь выніку прыкметна

Слухайце карыстальнікаў, якія вам раяць зрабіць dpf off толькі на пашкоджаныя месцы з дапамогай праграм пасля, што пастаўце дыягназ у аўто і пракаціцца доказы, праверыўшы фактычныя значэння es: прэс-turbo, прэс-дызель, маса паветра і г. д. па крайняй меры, можаце пачаць разумець, што прырода і, магчыма, калі дастае нейкі dtc.
Калі дазволіш, у некаторых выпадках падобныя; яны былі з-за дрэннага харчавання, з-за недастатковасці электрычнага помпы або нізкага расходу помпы, вы можаце праверыць гэта працэнт ад працы рэгулюе клапана і ад ціску рэальнага дыягназу, затым выключыце вярніце ў рух аўтамабіль rivà да наступнага аднаўлення. Скід карту для чытання dtc спачатку мае вырашальнае значэнне. Прывітанне.

manu90
гэта здарылася са мной некалькі разоў, загрузіце файл врі і паспрабаваць яго, вы ўбачыце, што dtc выскоквае