Прагляд Поўнай Версіі : Marelli iaw59f м3
Прывітанне, хлопцы, хто мне дапаможа???
у мяне punto II серыя 1.2 8v снд часта выключаецца і не перазапускаецца-й? даючы мне шпіена код уключаны.
Потым праз некалькі хвілін пачынаецца вялікі індыкатар няспраўнасці рухавіка.
Я чуў, што яны проста няспраўныя гэтыя marelli і павінны быць зробленыя змены...
якія крокі мне зрабіць, каб вырашыць гэтую праблему???
Прыкладаю выявы дадзеных ecu.
Дзякуй усім
дкн знаходзіцеся? у дыягностыцы
Я думаю, што завод газ ? пасля ўстаноўкі правільна правяраць свечкі, калі яны маюць правільны тып дакладна з рэзістарам прывітанне
motorsport
18-04-2013, 18:50
па-мойму вы павінны адправіць да tdc, што знаходзіцеся ў памяці,з'яўляюцца дэфектнымі, і так, але без кода памылкі, як вы вызначыце дэфект??
Dragonfly
18-04-2013, 19:30
па-мойму вы павінны адправіць да tdc, што знаходзіцеся ў памяці,з'яўляюцца дэфектнымі, і так, але без кода памылкі, як вы вызначыце дэфект??
Я ў поўным!!!!
michele30
18-04-2013, 20:59
перайсці свечкі новыя, я не ведаю, што дасць табе дыягназ, але праблема, здаецца, вырашаная з дапамогай новыя свечкі ngk..
ок, прабачце...вось паслядоўнасць памылак, якія захоўваюцца:
Current Fault U1601 - Сеткі
Current Fault P0351 - ignition coil У primary/secondary circuit
Current Fault P0352 - ignition coil B primary/secondary circuit
Current Fault P1325 -
Current Fault U1600 - Сеткі
Pending Fault P0170 - Fuel Trim (1 bank)
я не думаю, што свечкі робяць пайсці ў code ecu...
giuseppe1374
19-04-2013, 12:14
па-мойму трэба замяніць ecu, змене, аб якім вы кажаце ? калі яна мае патрэбу ў шпульцы і ідзе на 2
Паспрабуйце таксама праверце драты свечак запальвання, чаму? мне ? адбывалася, што-то накшталт, уцечкі на масу, і ен пасылаў у нахіл, блок кіравання і аўтамабіль не заводзіўся з памылкамі code. д. таксама пасля scodifica агульная праблема-то якая прадстаўляе. я замяніў свечкі і правады праблема ? знік.
Dragonfly
20-04-2013, 16:22
Я мяняў шпулькі ўсе знаходзіцеся ў адной бойні ў некалькі еўра, паспрабуйце !!!
а калі факсіміле гэтага ? былі змененыя ecu і вырашана праблема? спачатку зрабіце, як вам параілі змяніць шпулькі і кабелі ад зносу, калі праблема не ўхіленая, я прамяняў ecu....
P.S. калі ласка, праверце провад масы на рухавік....
legendaryslave
26-04-2013, 00:26
я ведаю, што паміж чэргамі ? канчатковыя шпулькі ў вас падвойная праблема для мяне выбраць новы ecu і агульнай
sportknight
26-04-2013, 01:05
я гэтую праблему на адзін...
быў эбу, які ідзе на размеркавальніка,
цяпер не памятаю, як ? зрабіў крок, калі ен яго размеркавальніка, etc, але, будучы рухавік fire роўна, добра ці дрэнна, я думаю, там дэфект як-то звязаны
http://img254.imageshack.us/img254/7548/24042012965.jpg
я гэтую праблему на адзін...
быў эбу, які ідзе на размеркавальніка,
цяпер не памятаю, як ? зрабіў крок, калі ен яго размеркавальніка, etc, але, будучы рухавік fire роўна, добра ці дрэнна, я думаю, там дэфект як-то звязаны
http://img254.imageshack.us/img254/7548/24042012965.jpg
мы з вобласці, кажа зусім іншае.....
змяніць свечкі і правады, я рэкамендую свечкі ngk я вырашыў, cos? з гэтай праблемай
Dragonfly
04-05-2013, 18:40
Прывітанне, хлопцы, хто мне дапаможа???
у мяне punto II серыя 1.2 8v снд часта выключаецца і не перазапускаецца-й? даючы мне шпіена код уключаны.
Потым праз некалькі хвілін пачынаецца вялікі індыкатар няспраўнасці рухавіка.
Я чуў, што яны проста няспраўныя гэтыя marelli і павінны быць зробленыя змены...
якія крокі мне зрабіць, каб вырашыць гэтую праблему???
Прыкладаю выявы дадзеных ecu.
Дзякуй усім
Ну не будзе вырашаная праблема??? Дайце нам ведаць!!!
блок кіравання адрамантаваны ? відавочна, calndele + кабелі
зараз я памяняў свечкі, потым andr? выправіць усе газавай сістэмы з заменай фільтра і фарсунак....
Ну не будзе вырашаная праблема??? Дайце нам ведаць!!!
вырашана, хлопцы... замяніў фільтр gpl і фарсунак lpg... усе ок