Перегляд Повної Версії : fiat qubo метану 1.4 8v
michele30
18-04-2013, 13:30
ви коли-небудь доклав руку, щоб дати трохи більше пусковий струм в qubo?
він новіше, нічого не робити і споживати багато?
я думаю, що на атмосферний двигун, там не так багато, щоб доторкнутися, але може бути, дати йому трохи більше пусковий струм, не завадило б.
SandroMarciano
18-04-2013, 14:06
на бензинових роботі шляхом збільшення авансів, а товстію навуглерожування, якщо ви utilizzassi переважно метану може збільшитися дуже заздалегідь, для того, щоб зробити набагато краще, чим вище октанове число метану. Таким чином, aumenteresti (хоча і не дуже) влади, і ви можете навіть зменшити витрату палива. Негативні сторони було б полягає в тому, що бензиновий двигун працював дуже погано, тому ви повинні, принаймні поповнювати рахунок з бензину з октановим числом 100.
michele30
18-04-2013, 14:12
я зрозумів, але клієнтові я не можу дати вам той засіб, який йде трохи краще, ніж метан , але погіршується abenzina.
я подумав, якщо c'? можливо, змінивши, не знаю, параметри педалі і заздалегідь , поліпшити щось, я не обізнана нічого в карти на бензин і, отже , питала поради.
SandroMarciano
18-04-2013, 14:28
я говорю від новачка, навіть я, так як я тільки зробив машину моєї матері. Те, що я відчуваю, сказати ? залишити, втратити, так як час, які вам можуть знадобитися різні тести, не ? обгрунтовано посилення і задоволення. Якщо б він був для вашого примхи штат була б інша розмова.
michele30
18-04-2013, 20:51
я розумію, сандро спасибі, тоді залишаю стояти, спасибі