Перегляд Повної Версії : Проблеми контрольної суми
Привіт,
сьогодні я намагався прочитати файл з автомобіля одного просто, щоб почати? я навіть не став читати її і gi? у ваші труднощі? чому? я відкрив MPPS я вибрав модель автомобіля, на питання, і там було два типа ебу я пробував читання ID ECU з двох, і він змушував мене читати тільки те, що, де ? написав, якщо я не помиляюся, то Контрольна сума керівництво в іншій був автомат так, щоб страх не знаючи, якби я збиток, читання або здався (хоча я читав на форумі, що ви не повинні зашкодити, читати)Завтра, коли я бачу, я хотів би повторити? я хочу бути-й? підготовлений, тому мені потрібно трохи допомогти-й? що ще уточнення:
1)Я правильно розумію механізм, щоб зрозуміти, що ECU збирає автомобіль?
2)ви Не робите пошкодження читання ECU?
3)Чому? має Cheksum керівництво, що це означає?
4)так само? Контрольна сума?(Хоча добре це чи погано, я зрозумів, що потрібно, щоб дати значення бітів ECU cio? якщо тип ? неправильно машина не заводиться, поправте мене, якщо я помиляюся)
Спасибі всім за наявності? і допомогти мені
Від матвія
Alfa159 q4
17-04-2013, 23:12
Як ви самі сказали, пошкоджень не зробити, але для допомоги вам слід принаймні вказати модель автомобіля, і блок управління, який монтується.
Завтра вранці замість двох обслуговування dell ECU я забив на аркуші паперу, що тепер не я,не я згадав, автомобілі і так далі, чому? я думав, що було загальним, щось,але це lancia lybra 1.9 JTD EDC 15
MPPS на edc 15. виправлення контрольної суми автоматично, ось чому? повідомляє вас, з червоним написом...Вибір EDC15, в моделі авто, і зробіть ecu ID, після перезавантаження читання...контрольна вам потрібно в письмовій формі...
angelolsp
18-04-2013, 00:32
наскільки я знаю, я тільки в EDC15 не частина машини, якщо ви заплуталися в інші блоки (всі блоки..
Теоретично-так, практично, мені залишається сумнів...xD
angelolsp
18-04-2013, 00:54
Бо шлях, щоб зрозуміти, загальний роботи і почати заробляти гідні карти і lunghissimaaaa xD
МММ, а я не зрозумів ще funzionamente контрольної cio? як розрахунок, чи існують зовнішні програми для її розрахунку, проте, два довідкових номери :
Bosch Hardware Number 0281010002
Bosch Software Number 1037352211
Спасибі всім
Від матвія
sportknight
18-04-2013, 09:25
ECM для її розрахунку, якщо у вас драйвера,в іншому випадку з mpps натисніть кнопку, контрольна сума,він змушує порівняти оригінал і змінений, і змушує зберегти новий модифікований з gi? розраховується контрольна сума
ECM для її розрахунку, якщо у вас драйвера,в іншому випадку з mpps натисніть кнопку, контрольна сума,він змушує порівняти оригінал і змінений, і змушує зберегти новий модифікований з gi? розраховується контрольна сума
ви для? проблема, що на MPPS на EDC 16 говорить мені, контрольну суму автоматично, а на EDC 15, я не можу її обчислити автоматично
Він обчислює те ж саме?
Де я можу знайти драйвера для цієї машини ECM?
Дякую
sportknight
18-04-2013, 10:41
на ecm тема, як правило, є,решту можна,розраховує, але ви повинні зробити це ви, як ви я вже? написав,про інших же його назад.
Ок, просто я читаю файл, потім читаєте, чи можу я піти впевнений, мені не шкода, я відкриваю його з ECM, і він я від драйвер автоматично в разі, якщо не існує, як я можу знайти його в мережі легко ?
Дякую за допомогу :)
Тоді я прочитав файл, але я не розумію 3 речі:
1)І файл з 512kb я читаю на форумі, що, як правило, від 2 мб
2)знадобилося лише 2 хвилини, а нормальний
У будь-якому випадку, я додаю файл, щоб переконатися, що не помилилися
3)Якщо я хочу змінити якийсь параметр, просто щоб подивитися, що реакції машини або вставити інший файл? змінено для цього veiocolo, що я знайшов у мережі, що розширення краще використовувати ?Я бачу, що ви використовуєте кожен .mod але коли я istallo на ecu залишити так? або змінені інший?
p.s:Ви праві, ECM знайшов автоматично драйвера
Спасибі всім людям, які виступлять з доповідями
Від матвія
angelolsp
18-04-2013, 14:13
ні!! на EDC15 сприяє його розрахувати...так, як ви повинні робити?
sportknight
18-04-2013, 14:26
Але я жартую? я написав кілька постів-й? за
angelolsp
18-04-2013, 14:35
okok зрозумів, може бути, не робить мене бачити команди, контрольні суми, якщо немає c і l автомобілі l підключений mpps
sportknight
18-04-2013, 14:55
якщо не помиляюся, якщо ви виберете автомобіль з edc15 повинні вже? вийти з команди,під те, що для написання
angelolsp
18-04-2013, 15:05
Ні, я вибрав 147, природно, EDC15, але нічого так і ec id, що писати, що читати не можуть або це не c і команди контрольна сума
okok зрозумів, може бути, не робить мене бачити команди, контрольні суми, якщо немає c і l автомобілі l підключений mpps
Але я жартую? я написав кілька постів-й? за
Ні, не хочу вас дратувати
чому? з авто пов'язаний, проте, йде написана контрольна исчислимый тільки вручну, я б хотів розмістити фото, але не знаю, чи можу я поставити посилання на imageshack, чому? будучи в bmp, я можу тільки вставити через управління вкладеннями, але після того, як користувачі, як 35angelolsp або інші нові члени не можуть бачити
дякую
Вибачте, якщо я грубий, хтось пу? допомогти мені або дати мені ключ, чому? чесно кажучи, я вибрав цей ебу одного, будучи EDC15 я думав, що було більше? легко і pi? навряд чи ви могли заблокувати,і я знайшов файл, на якому займатися, але це контрольна сума, я заблокував всі!
Спасибі всім людям, які виступлять з доповідями
Від матвія
sportknight
19-04-2013, 16:20
якщо у вас драйвер в ecm проблеми у вас...
Спасибі, спорт за допомогу, вдалося встановити драйвер ? все, але скажи мені, що в разі, якщо я збираюся встановити і зависає, або не годиться для цього авто після я можу накласти новий вихідний файл? У мене є тільки MPPS v5
Ах, то, як я писав, вдалося роздобути файл з однієї машини, але я не розумію, чому? як ECM і так Tronic в обидва файли читаються тільки SW
,, читання, а не від машини в ECU ID читає мені все, як SW і HW тому я боюся, що файл lybra, що я знайшов не підходить код HW сподіваюся? що мені вдалося висловити свої думки добре
Ще раз спасибі
Від матвія
sportknight
19-04-2013, 17:36
чому? не змінити те, ліжко з автомобіля?
ні, чому? я спробував інший файл, знайти в інтернеті і прочитати два даних, а цього тільки один або.Або
Я ще не знаю, куди подіти руки...навіть Не знаю, редагувати їх ще мало
Дякую
angelolsp
20-04-2013, 17:33
Я бачив на форумі, що c і програма, яка розраховує checsum х, edc15... але все одно я не можу бачити його через повідомлення..але працює ?
Ні, повинно бути, ragionandoci праві sportknight я просто скопіювати зміни в два файлу ,і, чесно кажучи, ще не в змозі зробити це, побоюючись, що vadi торкнутися іншого.Потім я запитав, у разі, якщо помиляєтеся написати що-то ,якби я міг rimettergli вихідний файл завжди через послідовний порт, але мене ніхто і не дізнався його сказати, і це блокує мені мало тебе ? gi? трапилося ?
Від матвія
sportknight
22-04-2013, 14:57
якщо помилки контрольної суми в кілька разів, не змушує вставити файли оригінальні,а також ви
йде удачі....
якщо не йде на максимум відкрити блок управління,залишки дроту, завантаження, зображення, які знаходяться навколо,повторити boot з прошивки точна і не турбуватися про нічого ;)
а якщо він блокує dissaldi і напишіть туристичне...
рішення c'? завжди
так, але на жаль у мене тільки mpps v5, тому навряд чи я можу писати в послідовний..
sportknight
22-04-2013, 15:20
з mpps ви також завантаження,потрібно лише підключити його до стійки і приєднайте boot маси з опором
Спорт, c'? керівництво для завантаження з EDC15?
sportknight
22-04-2013, 16:14
скажи мені, що ебу ? що сьогодні з дому, я бачу, вас все
Тому, якщо я правильно зрозумів, навіть якщо у мене є Mpps V5 я можу підключити його до школи в разі надзвичайної ситуації ?
Варто зі всіма блоками управління?
Мені це EDC 15 з:
Дякую
Від матвія
sportknight
22-04-2013, 16:58
всі edc15, як правило, вдається відновити через boot
Як я роблю, а потім знову підключити її в разі надзвичайної ситуації?
Спасибі, Спорт
Спорт був для EDC15VM+ мій батько, який в будь-якому випадку ? була відновлена потім Msport...
sportknight
23-04-2013, 01:11
Вибачте, я забув вас, завтра я все роблю :)
:D я Чекаю (та думаю, Чекаємо) з нетерпінням :D
Ви спасибі Спорту, які ви ставите себе завжди в розпорядженні інших,не питаючи нічого
sportknight
26-04-2013, 00:57
ось для edc15vm
sportknight
26-04-2013, 00:59
Тому, якщо я правильно зрозумів, навіть якщо у мене є Mpps V5 я можу підключити його до школи в разі надзвичайної ситуації ?
Варто зі всіма блоками управління?
Мені це EDC 15 з:
Дякую
Від матвія
яка машина?
яка машина?
У тому сенсі, що машина?
Lancya фунтів, 1.9 JTD 105л.з ,чому? я написав на початку обговорення, тому? не знав, що мав на увазі автомобіль
у будь-якому випадку спасибі :)