Прагляд Поўнай Версіі : Праблемы кантрольнай сумы
Прывітанне,
сення я спрабаваў прачытаць файл з аўтамабіля аднаго проста, каб пачаць? я нават не стаў чытаць яе і gi? у вашыя цяжкасці? чаму? я адкрыў MPPS я абраў мадэль аўтамабіля, на пытанне, і там было два тыпу эбу я спрабаваў чытанне ECU ID з двух, і ен прымушаў мяне чытаць толькі тое, што, дзе ? напісаў, калі я не памыляюся, то Кантрольная сума кіраўніцтва ў іншы быў аўтамат так, каб страх не ведаючы, калі б я шкоду, чытанне або здаўся (хоць я чытаў на форуме, што вы не павінны пашкодзіць, чытаць)Заўтра, калі я бачу, я хацеў бы паўтарыць? я хачу знаходзіцца-й? падрыхтаваны, таму мне трэба крыху дапамагчы-й? што яшчэ ўдакладнення:
1)Я правільна разумею механізм, каб зразумець, што ECU збірае аўтамабіль?
2)вы Не робіце пашкоджанні чытанне ECU?
3)Чаму? мае Cheksum кіраўніцтва, што гэта значыць?
4)так жа? Кантрольная сума?(Хоць добра гэта ці дрэнна, я зразумеў, што трэба, каб даць значэнне бітаў ECU cio? калі тып ? няправільна машына не заводзіцца, папраўце мяне, калі я памыляюся)
Дзякуй усім за наяўнасці? і дапамагчы мне
Ад матфея
Alfa159 q4
17-04-2013, 23:12
Як вы самі сказалі, пашкоджанняў не зрабіць, але для дапамогі вам варта па крайняй меры паказаць мадэль аўтамабіля, і блок кіравання, які мантуецца.
Заўтра раніцай замест двух абслугоўванне dell ECU я забіў на лісце паперы, што цяпер не я,не я згадаў, аўтамабілі і гэтак далей, чаму? я думаў, што было агульным, што-тое,але гэта lancia lybra 1.9 JTD EDC 15
MPPS на edc 15. выпраўленне кантрольнай сумы аўтаматычна, вось чаму? апавяшчае вас, з чырвонай надпісам...Выбар EDC15, у мадэлі аўто, і зрабіць ecu ID, пасля перазагрузкі чытанне...кантрольная вам трэба ў пісьмовай форме...
angelolsp
18-04-2013, 00:32
наколькі я ведаю, я толькі ў EDC15 не частка машыны, калі вы заблыталіся ў іншыя блокі (блокі..
Тэарэтычна так, практычна, мне застаецца сумнеў...xD
angelolsp
18-04-2013, 00:54
Бо шлях, каб зразумець, усеагульны працы і пачаць зарабляць годныя карты і lunghissimaaaa xD
МММ, а я не зразумеў яшчэ funzionamente кантрольнай cio? як разлік, ці існуюць знешнія праграмы для яе разліку, аднак, два даведачных нумары :
Bosch Hardware Number 0281010002
Bosch Software Number 1037352211
Дзякуй усім
Ад матфея
sportknight
18-04-2013, 09:25
ECM для яе разліку, калі ў вас драйвера,у адваротным выпадку з mpps націсніце кнопку, кантрольная сума,ен прымушае параўнаць арыгінал і зменены, і прымушае захаваць новы мадыфікаваны з gi? разлічваецца кантрольная сума
ECM для яе разліку, калі ў вас драйвера,у адваротным выпадку з mpps націсніце кнопку, кантрольная сума,ен прымушае параўнаць арыгінал і зменены, і прымушае захаваць новы мадыфікаваны з gi? разлічваецца кантрольная сума
вы для? праблема, што на MPPS на EDC 16 кажа мне, кантрольную суму аўтаматычна, а на EDC 15, я кажа не магу яе вылічыць аўтаматычна
Ен вылічае тое ж самае?
Дзе я магу знайсці драйвера для гэтай машыны ECM?
Дзякуй
sportknight
18-04-2013, 10:41
на ecm тэма, як правіла, есць,астатняе можна,разлічвае, але вы павінны зрабіць гэта вы, як вы я ўжо? напісаў,пра іншых жа яго назад толькі..
Ок, проста я чытаю файл, які затым чытаеце, я магу пайсці, упэўнены, мне не шкода, я адкрываю яго з ECM і ен мне драйвер аўтаматычна ў выпадку, калі не існуе, як я магу знайсці яго ў сетцы легка ?
Дзякуй за дапамогу :)
Тады я прачытаў файл, але я не разумею 3 рэчы:
1)І файл з 512kb я чытаю на форуме, што, як правіла, ад 2 мб
2)спатрэбілася ўсяго 2 хвіліны і нармальна
У любым выпадку, я прыкладаю файл, каб пераканацца, што не памыліліся
3)Калі я хачу змяніць якой-небудзь параметр, проста каб паглядзець, што рэакцыі машыны або уставіць другі файл ужо? зменена для гэтага veiocolo, што я знайшоў у сетцы, што пашырэнне лепш выкарыстоўваць ?Я бачу, што вы карыстаецеся кожны .mod але калі я istallo на ecu пакінуць так? ці змененыя іншы?
p.s:Вы маеце рацыю, ECM знайшоў драйвер аўтаматычна
Дзякуй усім людзям, якія выступяць з дакладамі
Ад матфея
angelolsp
18-04-2013, 14:13
няма!! на EDC15 nn для яе разліку...так што, як вы павінны рабіць?
sportknight
18-04-2013, 14:26
Але я жартую? я напісаў некалькі пастоў-й? за
angelolsp
18-04-2013, 14:35
okok зразумеў, можа быць, не прымушае мяне бачыць каманды сум, калі няма, c і l машыне, падключанай l mpps
sportknight
18-04-2013, 14:55
калі не памыляюся, калі вы вылучыце аўтамабіль з edc15 павінны ўжо? выйсці з каманды,пад тое, што для напісання
angelolsp
18-04-2013, 15:05
Не, я выбраў 147, натуральна, EDC15, але нічога ec id што пісаць, чытаць не могуць ці гэта не з каманды кантрольная сума
okok зразумеў, можа быць, не прымушае мяне бачыць каманды сум, калі няма, c і l машыне, падключанай l mpps
Але я жартую? я напісаў некалькі пастоў-й? за
Не, не хачу вас дражніць
чаму? з аўто звязаны, аднак, сыходзіць напісана кантрольная исчислимый толькі ўручную, я б хацеў размясціць фота, але не ведаю, ці магу я паставіць спасылку на imageshack, чаму? будучы ў bmp, я магу толькі ўставіць праз кіраванне ўкладаннямі, але пасля таго, як карыстальнікі, як 35angelolsp або іншыя новыя члены не могуць бачыць
дзякуй
Выбачайце, калі я грубы, хто-то пу? мне дапамагчы ці даць мне ключ, чаму? шчыра кажучы, я абраў гэты эбу аднаго, будучы EDC15 я думаў, што было больш? легка і pi? наўрад ці вы маглі заблакаваць,і я знайшоў файл, на якім займацца, але гэта кантрольная сума, я заблакаваў ўсе!
Дзякуй усім людзям, якія выступяць з дакладамі
Ад матфея
sportknight
19-04-2013, 16:20
калі ў вас драйвер ў ecm праблемы ў вас...
Дзякуй, спорт за дапамогу, драйвер атрымалася ўсталяваць ? усе, але скажы мне, што ў выпадку, калі я збіраюся ўсталяваць і завісае, ці не падыходзіць для гэтага аўто пасля я магу накласці новы зыходны файл? У мяне есць толькі MPPS v5
Ах, то, як я пісаў, удалося займець файл з адной машыны, але я не разумею, чаму? як ECM і так Tronic ў абодва файла чытаюцца толькі SW
,, чытанне, а не ад машыны ў ECU ID чытае мне ўсе, як SW і HW таму я баюся, што файл lybra, што я знайшоў не падыходзіць код HW спадзяюся? што мне ўдалося выказаць свае думкі добра
Яшчэ раз дзякуй
Ад матфея
sportknight
19-04-2013, 17:36
чаму? не змяніць тое, ложак з аўтамабіля?
няма, чаму? я паспрабаваў іншы файл, знайсці ў інтэрнэце і прачытаць два дадзеных, а на гэтай толькі адзін ці.Ці
Я яшчэ не ведаю, куды падзець рукі...нават Не ведаю, рэдагаваць іх яшчэ мала
Дзякуй
angelolsp
20-04-2013, 17:33
Я бачыў на форуме, што c і праграма, якая разлічвае checsum х, edc15... але ўсе роўна я не магу бачыць яго з-за паведамлення..але працуе ?
Няма, павінна быць, ragionandoci маеце рацыю sportknight я проста скапіяваць змены ў два файла ,і, шчыра кажучы, яшчэ не ў стане зрабіць гэта, баючыся, што vadi закрануць іншы.Затым я спытаў, у выпадку, калі памыляецеся напісаць што-то ,калі б я мог rimettergli зыходны файл заўседы праз паслядоўны порт, але мяне ніхто і не пазнаў яго сказаць, і гэта блакуе мне мала цябе ? gi? здарылася ?
Ад матфея
sportknight
22-04-2013, 14:57
калі памылкі кантрольнай сумы ў некалькі разоў, не прымушае ўстаўце файлы арыгінальныя,а таксама вы
ідзе шчасце....
калі не ідзе на максімум адкрыць блок кіравання,рэшткі дроту, загрузкі, выявы, якія знаходзяцца вакол,паўтарыць у boot з прашыўкі дакладная і не турбавацца аб нічога ;)
а калі ен блакуе dissaldi і напішыце экскурсійнае...
рашэнне c'? заўседы
так, але на жаль у мяне толькі mpps v5, таму наўрад ці я магу пісаць у паслядоўны..
sportknight
22-04-2013, 15:20
з mpps вы таксама загрузкі,трэба толькі падлучыць яго да стойкі і далучыце boot ў масы з супрацівам
Спорт, c'? кіраўніцтва для загрузкі з EDC15?
sportknight
22-04-2013, 16:14
скажы мне, што эбу ? што сення з хаты, я бачу, вас усе
Таму, калі я правільна зразумеў, нават калі ў мяне есць Mpps V5 я магу падключыць яго да школе ў выпадку надзвычайнай сітуацыі ?
Варта з усімі блокамі кіравання?
Мне гэта EDC 15 з:
Дзякуй
Ад матфея
sportknight
22-04-2013, 16:58
усе edc15, як правіла, удаецца аднавіць праз boot
Як я раблю, а затым зноў падключыць яе ў выпадку надзвычайнай сітуацыі?
Дзякуй, Спорт
Спорт быў для EDC15VM+ мой бацька, які ў любым выпадку ? была адноўлена затым Msport...
sportknight
23-04-2013, 01:11
Выбачайце, я забыўся вас, заўтра я ўсе раблю :)
:D я Чакаю (і думаю, Чакаем з нецярпеннем :D
Вы дзякуй Спорту, якія вы ставіце сябе заўседы ў распараджэнні іншых,не пытаючыся нічога
sportknight
26-04-2013, 00:57
вось для edc15vm
sportknight
26-04-2013, 00:59
Таму, калі я правільна зразумеў, нават калі ў мяне есць Mpps V5 я магу падключыць яго да школе ў выпадку надзвычайнай сітуацыі ?
Варта з усімі блокамі кіравання?
Мне гэта EDC 15 з:
Дзякуй
Ад матфея
якая машына?
якая машына?
У тым сэнсе, што машына?
Lancya фунтаў, 1.9 JTD 105л.з ,чаму? я напісаў у пачатку абмеркавання, таму? не ведаў, што меў на ўвазе аўтамабіль
у любым выпадку дзякуй :)