Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Інфармацыя аб DPF

MOT
17-04-2013, 15:40
Усім прывітанне
хацеў бы даведацца, як deffapare ,Пачала гаварыць, што ў мяне есць MPPS v5 пазычыў адзін ,чытаючы на форумах, я зразумеў, што не ? легка ,накіроўвалыя не існуе,вы не можаце? даведацца яго адразу? цікава, як я магу даведацца, у спакоі?
Ах, тады я зразумеў, што многія ecu вы павінны адкрыць, каб прымусіць flash, чаму? гэтыя sf, якія дзейнічаюць праз паслядоўны порт не чытаюць усе ,што c'? спіс машыны, якія можна deffapare у паслядоўны?

Ад матфея

Дзякуй усім за дапамогу

Dragonfly
17-04-2013, 17:32
Усім прывітанне
хацеў бы даведацца, як deffapare ,Пачала гаварыць, што ў мяне есць MPPS v5 пазычыў адзін ,чытаючы на форумах, я зразумеў, што не ? легка ,накіроўвалыя не існуе,вы не можаце? даведацца яго адразу? цікава, як я магу даведацца, у спакоі?
Ах, тады я зразумеў, што многія ecu вы павінны адкрыць, каб прымусіць flash, чаму? гэтыя sf, якія дзейнічаюць праз паслядоўны порт не чытаюць усе ,што c'? спіс машыны, якія можна deffapare у паслядоўны?

Ад матфея

Дзякуй усім за дапамогу

Спачатку мы павінны сказаць, што эбу трэба зрабіць...... на які аўтамабіль і якога года, калі вы можаце чытаць лічбы на эбу.

SandroMarciano
17-04-2013, 17:44
Defappare файл ўсе роўна не ? тое, што вы даведаецеся ў 2 ночы... гэта патрабуе вельмі глыбокіх ведаў з логікі, з якой працуюць блокі кіравання, і не заўседы c'? метад вельмі дакладны, з якой паступаюць...
Тое, што я адчуваю сябе парэкамендаваць ? набыць іх defap.

MOT
17-04-2013, 18:50
Defappare файл ўсе роўна не ? тое, што вы даведаецеся ў 2 ночы... гэта патрабуе вельмі глыбокіх ведаў з логікі, з якой працуюць блокі кіравання, і не заўседы c'? метад вельмі дакладны, з якой паступаюць...
Тое, што я адчуваю сябе парэкамендаваць ? набыць іх defap.
Што такое DEFAP?

Я маю на ўвазе, напрыклад, я ведаю, што з гэтым HD я магу расшыфраваць EDC16(еўра-4, 1.9), але я цікава, калі акрамя гэтых машын есць? яны былі іншымі

дзякуй

Dragonfly
17-04-2013, 20:02
Што такое DEFAP?

Я маю на ўвазе, напрыклад, я ведаю, што з гэтым HD я магу расшыфраваць EDC16(еўра-4, 1.9), але я цікава, калі акрамя гэтых машын есць? яны былі іншымі

дзякуй

Defap азначае выдаліць FAP (сажевый фільтр), ад аўтамабіляў, вы можаце як фізічна, так і шляхам змены параметраў эбу і вырабіць розныя.

Alfa159 q4
17-04-2013, 20:47
Што такое DEFAP?

дзякуй

Так, з mpps v5, акрамя некаторых edc16 вы можаце таксама чытаць і пісаць іншыя ecu..вядома не ўсе!
У пачатку вы павінны прымусіць вас змяніць вашыя файлы ад тых, хто мае вопыт, калі вы не хочаце купіць сабе добрыя праграмы, якія апрацоўваюць файл, тып *******.
Але калі 4000 еўра інвестыцый, вы, здаецца, занадта шмат лепшае, што вы зробіце зрабіць файлы!

giarras
17-04-2013, 21:51
Так, з mpps v5, акрамя некаторых edc16 вы можаце таксама чытаць і пісаць іншыя ecu..вядома не ўсе!
У пачатку вы павінны прымусіць вас змяніць вашыя файлы ад тых, хто мае вопыт, калі вы не хочаце купіць сабе добрыя праграмы, якія апрацоўваюць файл, тып *******.
Але калі 4000 еўра інвестыцый, вы, здаецца, занадта шмат лепшае, што вы зробіце зрабіць файлы!

4000 еўра? можа быць, вы кажаце перадаплаты, дадаць яшчэ 2000 еўра і так шмат праблем, x куплю.

Dragonfly
17-04-2013, 22:00
Сиси чуў ад іншых, тут цяжка атрымаць ліцэнзію не ведаю чаму...

Alfa159 q4
17-04-2013, 22:00
базавы пакет, што робіць гэта толькі defap, будзе 4000.
праблема ? што патч яшчэ на розных аўто!

msport (exil77grande)
17-04-2013, 22:20
базавы пакет, што робіць гэта толькі defap, будзе 4000.
праблема ? што патч яшчэ на розных аўто!

мы кажам, што тыя самыя важныя таму,тады ж і есць дапамога ў выпадку праблемы яны спрабуюць вырашыць, і не забываем, выдаленне dtc у залежнасці ад кода памылкі.

MOT
17-04-2013, 23:00
Defap азначае выдаліць FAP (сажевый фільтр), ад аўтамабіляў, вы можаце як фізічна, так і шляхам змены параметраў эбу і вырабіць розныя.

Ды я ведаю працэдуру,я думаў, што вы мелі на ўвазе з праграмнага Забеспячэння, як ******* што ? добра, але па цане pi? нізкі тып, Калі ўсе, што, як я чытаў на форуме, працуе добра толькі на Еўра-4 edc16 для астатніх робіць сваю працу на паўдарогі? ўпэўненыя?

ртс
17-04-2013, 23:50
а я як MOT я пачатковец, але carsofware fap ? карысна?

ртс
17-04-2013, 23:52
Пасля змены файла, што параіце зрабіць фізічна fap, каб зрабіць працу найлепшым чынам?

angelolsp
18-04-2013, 00:30
падняць яго фізічна і ўсталяваць вельмі трубе...заставайцеся рады, нават гук :)

MOT
18-04-2013, 09:13
Пасля змены файла, што параіце зрабіць фізічна fap, каб зрабіць працу найлепшым чынам?

Многія распотрошить, так і асабіста я бачыў, што ў некаторых майстэрнях адкрываюць каталізатарам, усе стаяць, усе змесціва ўнутры і неўзабаве яго літаваць
але самае аптымальнае ? як кажа angelolsp ўстаноўка трубе

SandroMarciano
18-04-2013, 11:01
Пацвярджаю, нават я ? лепш шланг прамой, жывот ачышчана стварае змяненне хуткасці? і ціску выхлапных газаў, і, такім чынам, віхуры і супраць ціску. Усе, што есць? пу? таксама riperquotersi ў пікі анамальнага ціску наддува.

MOT
18-04-2013, 11:17
Пацвярджаю, нават я ? лепш шланг прамой, жывот ачышчана стварае змяненне хуткасці? і ціску выхлапных газаў, і, такім чынам, віхуры і супраць ціску. Усе, што есць? пу? таксама riperquotersi ў пікі анамальнага ціску наддува.
Шчыра кажучы, я сказаў метад, апісаны вышэй, чаму? есць электрыкі, дзе я іду таму, cos? і ен не робіць у тыдзень DPF, але 4-5 у дзень, і без машыны ? вярнулася назад

voglioimparare
18-04-2013, 13:10
робяць добра,на мой погляд, неабходна пакласці bubo прама і не пустыя fap,першы, таму што ў опорожните яго і разгарнуць яго не зусім добра для здароўя,другі, таму што, як казаў хто-то,стварае пікі наддува і далей кажу вяртаючыся да гаворкі defap,па мне damos яны вельмі дапамагаюць, але не проста ў любым выпадку.

MultiBravo
18-04-2013, 13:19
З майго досведу, калі прыбраць толькі dpf і хай коткі няма праблем.
а на еўра-5 з cat і dpf убудаваны, прыбраўшы ўсе, і замяніўшы трубку, вы знаходзіцеся ў нумары ад tir 80-х гадоў у каналізацыю..

SandroMarciano
18-04-2013, 13:58
Шчыра кажучы, я сказаў метад, апісаны вышэй, чаму? есць электрыкі, дзе я іду таму, cos? і ен не робіць у тыдзень DPF, але 4-5 у дзень, і без машыны ? вярнулася назад

я не кажу, што не працуе пазбавіць, нават механікі для работы завода ў большасці выпадкаў...
лепшае рашэнне для? было б у трубе, гэта для матывацыі, што я ўжо? у спісе".
Як кажа Multibravo змантаваць коткі металічны, мне здаецца, добрая ідэя, дзе будзе таксама выдалены кошкі разам з dpf!

angelolsp
18-04-2013, 14:20
у прынцыпе і звычайны дызель еўра 2-3

Dragonfly
18-04-2013, 19:13
Аднак я бачыў, што зараз гэта самае лепшае !!!

Dragonfly
18-04-2013, 19:15
а я як MOT я пачатковец, але carsofware fap ? карысна?

Магчыма страціць адзіны спосаб зрабіць гэта ўручную, prolem, што прадаваць трэба ўмець, я ці не магу, dovvresti ўзяць прыклад з файла і правераны, а затым пераканайцеся, адрозненняў ад арыгіналу !!

Dragonfly
18-04-2013, 19:18

Калі горы труб і значна лепш, то вам застаецца некранутым, DPF, dovendolo сабраць для любой прычыны есць ты.... правільна ??

MOT
18-04-2013, 19:23
Калі горы труб і значна лепш, то вам застаецца некранутым, DPF, dovendolo сабраць для любой прычыны есць ты.... правільна ??

Вы правільна, я чуў, кажуць сябры, што хутка, калі мы сустрэнемся? спыніліся каля кантрольна-прапускных пунктаў сапраўднай кантраляванай, калі c'? некаторыя анамаліі ў машыну і тыпу dpf пацверджаны?
Ах, то я чуў, што нават калі машына andr? зрабіць тэставанне будзе? - кантроль у межах dpf, калі есць анамаліі пацверджаны?

Ад матфея

Dragonfly
18-04-2013, 19:26
Вы правільна, я чуў, кажуць сябры, што хутка, калі мы сустрэнемся? спыніліся каля кантрольна-прапускных пунктаў сапраўднай кантраляванай, калі c'? некаторыя анамаліі ў машыну і тыпу dpf пацверджаны?
Ах, то я чуў, што нават калі машына andr? зрабіць тэставанне будзе? - кантроль у межах dpf, калі есць анамаліі пацверджаны?

Ад матфея

Я не ведаю, тут, у сардзініі я не думаю.... але я паведамляю.

MOT
18-04-2013, 20:00
Я не ведаю, тут, у сардзініі я не думаю.... але я паведамляю.

Я кажу, што ? гаворка ў цэлым, што ў будучыні яго прыйдзецца па ўсей італіі

ртс
18-04-2013, 20:07

MOT
18-04-2013, 20:12

Глядзіце, па мне, нават калі табе іх ставяць, вы не зможаце ўбачыць іх, проста таму, што? вы не сярэдні карыстальнік, як мяне? прапаную ricavarti файла 1.9 jtd euro 4(тып 159/Croma) і пераўтварыць яго з раз, як я чытаю на сайце ? адзінае, што добра працуе), так, каб заўважаць адрозненні я мог бы ostarti я такі файл, які я знайшоў у сеткі, але не ? дазволена рэгламентам, я думаю, чакаем з нецярпеннем мод, каб убачыць, як мы можам вырашыць

Ад матфея

MultiBravo
18-04-2013, 22:42
у прынцыпе і звычайны дызель еўра 2-3

Па досведзе, калі выдаліць блок cat+dpf (дадаткі 5 еўра), я пацвярджаю, моцная смурод выхлапных газаў, горш еўра 2 і 3..
Еўра 2, аднак, каталізатар акіслення і еўра-3 pre коткі і пост коткі..

angelolsp
18-04-2013, 23:32
мне шчыра падабаецца, бясплатна!!!калі б можна было я girerei яшчэ з дызель-механічныя помпы, што якасць гуку, як scania, калі sn вольныя xD

MultiBravo
19-04-2013, 12:55
Так, consumeremo нават менш, і, магчыма, магчыма, зрабілі б менш шкодна для здароўя, па параўнанні з нана-часціцамі з dpf.. ен цябе.. :)

MOT
19-04-2013, 13:01
Аб выступленні на здароўе я думаю, што вы памыляецеся (але не ўпэўнены) ? створаны DPF менавіта забруджванне cio? каб менш забруджваць паветра, якім мы дыхаем, і інш...

MultiBravo
19-04-2013, 13:05
я ведаю,?, па крайняй меры, па нас? што кажуць эксперты, гэтыя нана-часціцы, якія будуць выведзеныя з dpf у працэсе рэгенерацыі, што яны вельмі шкодныя для нашага здароўя..
паспрабуйце даць у вока ў нейкай відэа ў інтэрнэце на nanoparticles..

Dragonfly
19-04-2013, 13:07
Аб выступленні на здароўе я думаю, што вы памыляецеся (але не ўпэўнены) ? створаны DPF менавіта забруджванне cio? каб менш забруджваць паветра, якім мы дыхаем, і інш...

Гэта тое, што вас паверыць, penza, што DPF ўтрымлівае часціцы часціцы называюцца, калі таму рэгенерацыі дзеліць на 4, а затым больш дробныя і, такім чынам, breathable, калі без DPF часціцы цвердых часціц не дыхаў ніхто, будучы занадта вялікія!!!! ( Растлумачыў у двух словах )

SandroMarciano
19-04-2013, 13:24
Я фламастэры? што гэта, ці добра, ці-пі? складаным і не даступным для простых людзей, але канкрэтных спецыялістаў галіны з лабараторыямі ў перадавых.

ртс
19-04-2013, 13:53
у любым выпадку, эфектыўна ці не мы ў бізнэсе, мы pippiamo ўсе чаму? калі ? поўны мы павінны ачысціць яго і прыбраць рэчывы, якія выходзяць, застаюцца ў offina

MOT
19-04-2013, 13:54
Вы прабачце за невуцтва, але што тады ? шкода !У які? мэта то ? быў вынайдзены ?

angelolsp
19-04-2013, 14:29
для той жа мэты ўсіх рэчаў сення!!! У камерцыйных мэтах...памяняйце гэта адзін fap паглядзіце колькі каштуе:confused:

ртс
19-04-2013, 15:36
Для славы эколагаў, якія справядліва патрабуюць свеце pi? чысты, але які ў рэшце рэшт€ або ? або іншай валютай, што стварае эканамічны інтарэс, кіруе ўсім, забываючы агульнае дабро....ці толькі пэўных

ртс
19-04-2013, 16:51
Але хто-небудзь спрабаваў эмулятары fap?

MOT
19-04-2013, 17:07
Ммм, напэўна, я называю гэта па-іншаму, што вы хочаце, каб эмулятар FAP

ртс
19-04-2013, 20:18
модулі дастасавальныя пост-эбу, што рабіць, што ніколі не турбавала вырабіць...ад quantomi сказаў прадстаўнік

msport (exil77grande)
19-04-2013, 21:03
модулі дастасавальныя пост-эбу, што рабіць, што ніколі не турбавала вырабіць...ад quantomi сказаў прадстаўнік

мы кажам, што падманвае centrlina не робячы вырабіць, але, аднак, без сумневу, тыя, у км,мы кажам, што там, дзе трэба, і рашэнне.

MOT
19-04-2013, 21:31
Затым вы кладзеце гэты файл на эбу ?ці падключаецца да рухавіка? Працуе для ўсіх блокаў кіравання?Але таму мы і кажам, што прадухіляе праблемы рэгенерацыі аўтаматычныя ?Але вы не павінны чапаць каталізатар, дакладна?
Выбачайце, калі я можа некалькі арфаграфічных памылак, але я з тэлефона
Я ніколі не чуў нічога падобнага ,хто-то пу? растлумачыць лепш

Дзякуй

Ад матфея

MultiBravo
19-04-2013, 23:25
я думаю, што фільтр ідзе адабраў фізічна, чаму? у адваротным выпадку регенерирующий толькі да < фіксаваныя (павінна быць 1000) ці не регенерирующий
фільтр ідзе ў засориться, і тады вы павінны кінуць..
што смеццевы бак я dpf, хлопцы: збірае пыл, а затым вольны frantumandola ў частцы нашмат больш? мэтаў; нічога не відаць няўзброеным вокам, але калі ен сабраў 100гр
пылу "грос", заўседы 100гр вам трэба? затым esplellere..

Я, у ****лло у noramtiva і дызайн, працуюць, каб рухавік па сваей сутнасці-й? чысты, не мантаваць шапкі..

cinqueturbo
19-04-2013, 23:46
Усім прывітанне
Ад матфея
Дзякуй усім за дапамогу

Прывітанне Mot..
калі вы знаходзіцеся файл падобны на ваш без fap або dpf вы можаце зразумець, дзе працаваць,
але і жорсткая для карыстання пачаткоўцам, як мы!:p

Dragonfly
20-04-2013, 00:51
Прывітанне Mot..
калі вы знаходзіцеся файл падобны на ваш без fap або dpf вы можаце зразумець, дзе працаваць,
але і жорсткая для карыстання пачаткоўцам, як мы!:p

Аб прычыне я спрабую зразумець што-то з файлам 500 mjet, але і казіно !!! што галава, што я....hhahahahahahaha

MOT
20-04-2013, 02:04
У самай справе ? тое, што я кажу, калі гэта каталізатар назапашваецца смецце, рана ці позна, калі машыны ажываюць асабліва на прымусовай рэгенерацыі не inquinerebbe пі? яшчэ трохі?

cinqueturbo
20-04-2013, 23:14
У самай справе ? тое, што я кажу, калі гэта каталізатар назапашваецца смецце, рана ці позна, калі машыны ажываюць асабліва на прымусовай рэгенерацыі не inquinerebbe пі? яшчэ трохі?

І не толькі!!!
я выпадкова пару, што узвысіўся ў ****llo алею рухавіка такім чынам, каб самазагаранне рухавіка!!!

MultiBravo
21-04-2013, 00:03
Сапраўды, у даведцы ў інтэрнэце? c'? хто не робіць-й? у 5000km паміж замены алею, а іншы-за забруджвання ў працэсе шматразовай рэгенерацыі фільтра..

ртс
21-04-2013, 11:30
для эмулятараў ці як вы хочаце іх назваць хлопца, які іх прадае, ен казаў мне, што трэба адкрыць фап і то пуста...выдаткі, але гэта carucci:(

Dragonfly
21-04-2013, 11:45
для эмулятараў ці як вы хочаце іх назваць хлопца, які іх прадае, ен казаў мне, што трэба адкрыць фап і то пуста...выдаткі, але гэта carucci:(

Але , што цана, якую вы зрабілі

msport (exil77grande)
21-04-2013, 12:41
Затым вы кладзеце гэты файл на эбу ?ці падключаецца да рухавіка? Працуе для ўсіх блокаў кіравання?Але таму мы і кажам, што прадухіляе праблемы рэгенерацыі аўтаматычныя ?Але вы не павінны чапаць каталізатар, дакладна?
Выбачайце, калі я можа некалькі арфаграфічных памылак, але я з тэлефона
Я ніколі не чуў нічога падобнага ,хто-то пу? растлумачыць лепш

Дзякуй

Ад матфея

няма ў практыцы і кофр для падлучэння розных зондаў і тады вы ў любым выпадку павінен ачысціць dpf.

MultiBravo
21-04-2013, 14:04
ды вы, як я ўяўляў, аднак вы павінны ачысціць фільтр.

ртс
21-04-2013, 18:00
я казаў пра 380,00 neurini +пдв толькі aggegio потым астатняе было ў manodop для ачысткі fap

explode82
22-04-2013, 11:00
bh? скажам, na прыгожае рабаванне, увогуле,улічваючы, што col файл у ecu вырашыць усе магчымыя праблемы і не белыя аблокі, нават пасля 1000km

giuseppe1374
22-04-2013, 11:19
azz рабаванне па-сапраўднаму, значна лепш дзейнічаць у ecu вынік ? бяспечна і нашмат лепш, скажам, што dell 'эмулятар ? сітуацыя accomodo але не апраўдваю цана

SandroMarciano
22-04-2013, 11:21
эмулятар вы выкарыстоўваеце, асабліва ў машыне, у якой defap ад эбу, не ? па-ранейшаму можна.

MultiBravo
22-04-2013, 13:10
Вы, астатнія, бачачы вынікі і але, лепш кіраваць ecu..

ртс
22-04-2013, 13:25
Вядома, лепш, чым файл, на мінулым тыдні Honda crv 2.2 на шашы, узяў кручэння, і кліент не мог спыніць яе....заблакаваў цыркуляцыі сказаў, што за ей было, экскурсійнае туман дыму....алей спалілі

cicciocar
07-10-2013, 11:47
я ўзяў 4000 .. вы можаце мне сказаць, што не f? яшчэ ??

ртс
08-10-2013, 00:23
Што вы маеце на ўвазе, прабачце, я не зразумеў ваш пост

cicciocar
08-10-2013, 09:09
Што вы маеце на ўвазе, прабачце, я не зразумеў ваш пост

машыны f? бяспечныя ??? хто-то ўжо? спрабаваў ?? класічная c'? хто кажа, што multijet іх не f? добра.. mazda 6...

ртс
08-10-2013, 13:45
машыны f? бяспечныя ??? хто-то ўжо? спрабаваў ?? класічная c'? хто кажа, што multijet іх не f? добра.. mazda 6...

Выбачайце, але што вы ўзялі 4000,00? праграма?

cicciocar
09-10-2013, 09:01
Выбачайце, але што вы ўзялі 4000,00? праграма?

вядома.. калі вы хочаце зрабіць усе правільна, трэба марнаваць грошы .. у адваротным выпадку, колькасць рэчаў, клонированные..

faberecu
13-10-2013, 11:24
што тычыцца sw для defap , у маючых адбыцца новы Італьянская прадукт сапраўды добры і поўны , defap і egr off на Ubuntu , прадаецца разам з ПК па Вельмі канкурэнтаздольнай цане з ліцэнзіі , я бачыў Beta vers
сапраўды, выкарыстоўваецца , каб цяпер OKKKKKKK

В.В.
13-10-2013, 11:31
Вельмі цікава, gi? той факт, што абароты па АС Gnu/GPL прымушае мяне думаць аб добрым прадукце; адзінае, што я не разумею і не разумею ? мае патрэбу? у адпаведнасці з Sw на ПК!

faberecu
13-10-2013, 11:53
Абарона!!! не на hdd, а на ssd!
skin mac, прыгожы
калі не трапляе, ва ўсіх раенах, папярэджвае вас, калі апрацоўвае без памылак, працуе 100% , дапамогу на працягу некалькіх гадзін
наступная купля
для станцыі мабільнай , менш 1/3 часткі SWif... з пк, то нават egr , у пастаянным развіцці ... Няма Расколіны sw з ліцэнзіі дазваляюць мне месца Фатаграфіі або сыходзіць адразу ,мне падабаецца

В.В.
13-10-2013, 12:05
Калі ў вас есць фатаграфіі і тэхнічныя характарыстыкі, спіс аўтамабіляў і аўтатранспартных сродкаў і г.д.etc., папярэдняе зацвярджэнне Адмін. я быў бы вельмі цікава іх убачыць :) !!!

ртс
13-10-2013, 12:14
вядома.. калі вы хочаце зрабіць усе правільна, трэба марнаваць грошы .. у адваротным выпадку, колькасць рэчаў, клонированные..

Вы маеце рацыю, але, як st? выходзіць, вы хочаце, каб у крызіс або чаму? а таксама розныя сведчанні, нават тут, на форуме праграм кланаваныя або cinesati, якія працуюць добра, есць...тады крычы ? заўседы арыгінальнае.

faberecu
13-10-2013, 12:30
Як я сказаў ? Sw, руская , Defap і Выдалення /закрыцця egr на Ubuntu , не варта выкарыстоўваць для супастаўлення, але, як толькі, так бы мовіць ,выдатна працуе нават на машыне цяжка, даступны кошт , для ўсіх , для малых гарадоў, узяць sw важныя ? праблема, не дазволена сказаць, што ? бэта-версіі ў наступны выхадны не будзе правільна
я думаю, у гандлі кажучы , я бачыў і выкарыстаў у выдаленым 2 разы 2 тэст 100% ок, sid 803A Volvo і на Denso
Вельмі рады, той факт, што розум Італьянскай