Прагляд Поўнай Версіі : Інфармацыя аб DPF
Усім прывітанне
хацеў бы даведацца, як deffapare ,Пачала гаварыць, што ў мяне есць MPPS v5 пазычыў адзін ,чытаючы на форумах, я зразумеў, што не ? легка ,накіроўвалыя не існуе,вы не можаце? даведацца яго адразу? цікава, як я магу даведацца, у спакоі?
Ах, тады я зразумеў, што многія ecu вы павінны адкрыць, каб прымусіць flash, чаму? гэтыя sf, якія дзейнічаюць праз паслядоўны порт не чытаюць усе ,што c'? спіс машыны, якія можна deffapare у паслядоўны?
Ад матфея
Дзякуй усім за дапамогу
Dragonfly
17-04-2013, 17:32
Усім прывітанне
хацеў бы даведацца, як deffapare ,Пачала гаварыць, што ў мяне есць MPPS v5 пазычыў адзін ,чытаючы на форумах, я зразумеў, што не ? легка ,накіроўвалыя не існуе,вы не можаце? даведацца яго адразу? цікава, як я магу даведацца, у спакоі?
Ах, тады я зразумеў, што многія ecu вы павінны адкрыць, каб прымусіць flash, чаму? гэтыя sf, якія дзейнічаюць праз паслядоўны порт не чытаюць усе ,што c'? спіс машыны, якія можна deffapare у паслядоўны?
Ад матфея
Дзякуй усім за дапамогу
Спачатку мы павінны сказаць, што эбу трэба зрабіць...... на які аўтамабіль і якога года, калі вы можаце чытаць лічбы на эбу.
SandroMarciano
17-04-2013, 17:44
Defappare файл ўсе роўна не ? тое, што вы даведаецеся ў 2 ночы... гэта патрабуе вельмі глыбокіх ведаў з логікі, з якой працуюць блокі кіравання, і не заўседы c'? метад вельмі дакладны, з якой паступаюць...
Тое, што я адчуваю сябе парэкамендаваць ? набыць іх defap.
Defappare файл ўсе роўна не ? тое, што вы даведаецеся ў 2 ночы... гэта патрабуе вельмі глыбокіх ведаў з логікі, з якой працуюць блокі кіравання, і не заўседы c'? метад вельмі дакладны, з якой паступаюць...
Тое, што я адчуваю сябе парэкамендаваць ? набыць іх defap.
Што такое DEFAP?
Я маю на ўвазе, напрыклад, я ведаю, што з гэтым HD я магу расшыфраваць EDC16(еўра-4, 1.9), але я цікава, калі акрамя гэтых машын есць? яны былі іншымі
дзякуй
Dragonfly
17-04-2013, 20:02
Што такое DEFAP?
Я маю на ўвазе, напрыклад, я ведаю, што з гэтым HD я магу расшыфраваць EDC16(еўра-4, 1.9), але я цікава, калі акрамя гэтых машын есць? яны былі іншымі
дзякуй
Defap азначае выдаліць FAP (сажевый фільтр), ад аўтамабіляў, вы можаце як фізічна, так і шляхам змены параметраў эбу і вырабіць розныя.
Alfa159 q4
17-04-2013, 20:47
Што такое DEFAP?
дзякуй
Так, з mpps v5, акрамя некаторых edc16 вы можаце таксама чытаць і пісаць іншыя ecu..вядома не ўсе!
У пачатку вы павінны прымусіць вас змяніць вашыя файлы ад тых, хто мае вопыт, калі вы не хочаце купіць сабе добрыя праграмы, якія апрацоўваюць файл, тып *******.
Але калі 4000 еўра інвестыцый, вы, здаецца, занадта шмат лепшае, што вы зробіце зрабіць файлы!
Так, з mpps v5, акрамя некаторых edc16 вы можаце таксама чытаць і пісаць іншыя ecu..вядома не ўсе!
У пачатку вы павінны прымусіць вас змяніць вашыя файлы ад тых, хто мае вопыт, калі вы не хочаце купіць сабе добрыя праграмы, якія апрацоўваюць файл, тып *******.
Але калі 4000 еўра інвестыцый, вы, здаецца, занадта шмат лепшае, што вы зробіце зрабіць файлы!
4000 еўра? можа быць, вы кажаце перадаплаты, дадаць яшчэ 2000 еўра і так шмат праблем, x куплю.
Dragonfly
17-04-2013, 22:00
Сиси чуў ад іншых, тут цяжка атрымаць ліцэнзію не ведаю чаму...
Alfa159 q4
17-04-2013, 22:00
базавы пакет, што робіць гэта толькі defap, будзе 4000.
праблема ? што патч яшчэ на розных аўто!
msport (exil77grande)
17-04-2013, 22:20
базавы пакет, што робіць гэта толькі defap, будзе 4000.
праблема ? што патч яшчэ на розных аўто!
мы кажам, што тыя самыя важныя таму,тады ж і есць дапамога ў выпадку праблемы яны спрабуюць вырашыць, і не забываем, выдаленне dtc у залежнасці ад кода памылкі.
Defap азначае выдаліць FAP (сажевый фільтр), ад аўтамабіляў, вы можаце як фізічна, так і шляхам змены параметраў эбу і вырабіць розныя.
Ды я ведаю працэдуру,я думаў, што вы мелі на ўвазе з праграмнага Забеспячэння, як ******* што ? добра, але па цане pi? нізкі тып, Калі ўсе, што, як я чытаў на форуме, працуе добра толькі на Еўра-4 edc16 для астатніх робіць сваю працу на паўдарогі? ўпэўненыя?
а я як MOT я пачатковец, але carsofware fap ? карысна?
Пасля змены файла, што параіце зрабіць фізічна fap, каб зрабіць працу найлепшым чынам?
angelolsp
18-04-2013, 00:30
падняць яго фізічна і ўсталяваць вельмі трубе...заставайцеся рады, нават гук :)
Пасля змены файла, што параіце зрабіць фізічна fap, каб зрабіць працу найлепшым чынам?
Многія распотрошить, так і асабіста я бачыў, што ў некаторых майстэрнях адкрываюць каталізатарам, усе стаяць, усе змесціва ўнутры і неўзабаве яго літаваць
але самае аптымальнае ? як кажа angelolsp ўстаноўка трубе
SandroMarciano
18-04-2013, 11:01
Пацвярджаю, нават я ? лепш шланг прамой, жывот ачышчана стварае змяненне хуткасці? і ціску выхлапных газаў, і, такім чынам, віхуры і супраць ціску. Усе, што есць? пу? таксама riperquotersi ў пікі анамальнага ціску наддува.
Пацвярджаю, нават я ? лепш шланг прамой, жывот ачышчана стварае змяненне хуткасці? і ціску выхлапных газаў, і, такім чынам, віхуры і супраць ціску. Усе, што есць? пу? таксама riperquotersi ў пікі анамальнага ціску наддува.
Шчыра кажучы, я сказаў метад, апісаны вышэй, чаму? есць электрыкі, дзе я іду таму, cos? і ен не робіць у тыдзень DPF, але 4-5 у дзень, і без машыны ? вярнулася назад
voglioimparare
18-04-2013, 13:10
робяць добра,на мой погляд, неабходна пакласці bubo прама і не пустыя fap,першы, таму што ў опорожните яго і разгарнуць яго не зусім добра для здароўя,другі, таму што, як казаў хто-то,стварае пікі наддува і далей кажу вяртаючыся да гаворкі defap,па мне damos яны вельмі дапамагаюць, але не проста ў любым выпадку.
MultiBravo
18-04-2013, 13:19
З майго досведу, калі прыбраць толькі dpf і хай коткі няма праблем.
а на еўра-5 з cat і dpf убудаваны, прыбраўшы ўсе, і замяніўшы трубку, вы знаходзіцеся ў нумары ад tir 80-х гадоў у каналізацыю..
SandroMarciano
18-04-2013, 13:58
Шчыра кажучы, я сказаў метад, апісаны вышэй, чаму? есць электрыкі, дзе я іду таму, cos? і ен не робіць у тыдзень DPF, але 4-5 у дзень, і без машыны ? вярнулася назад
я не кажу, што не працуе пазбавіць, нават механікі для работы завода ў большасці выпадкаў...
лепшае рашэнне для? было б у трубе, гэта для матывацыі, што я ўжо? у спісе".
Як кажа Multibravo змантаваць коткі металічны, мне здаецца, добрая ідэя, дзе будзе таксама выдалены кошкі разам з dpf!
angelolsp
18-04-2013, 14:20
у прынцыпе і звычайны дызель еўра 2-3
Dragonfly
18-04-2013, 19:13
Аднак я бачыў, што зараз гэта самае лепшае !!!
Dragonfly
18-04-2013, 19:15
а я як MOT я пачатковец, але carsofware fap ? карысна?
Магчыма страціць адзіны спосаб зрабіць гэта ўручную, prolem, што прадаваць трэба ўмець, я ці не магу, dovvresti ўзяць прыклад з файла і правераны, а затым пераканайцеся, адрозненняў ад арыгіналу !!
Dragonfly
18-04-2013, 19:18
Калі горы труб і значна лепш, то вам застаецца некранутым, DPF, dovendolo сабраць для любой прычыны есць ты.... правільна ??
Калі горы труб і значна лепш, то вам застаецца некранутым, DPF, dovendolo сабраць для любой прычыны есць ты.... правільна ??
Вы правільна, я чуў, кажуць сябры, што хутка, калі мы сустрэнемся? спыніліся каля кантрольна-прапускных пунктаў сапраўднай кантраляванай, калі c'? некаторыя анамаліі ў машыну і тыпу dpf пацверджаны?
Ах, то я чуў, што нават калі машына andr? зрабіць тэставанне будзе? - кантроль у межах dpf, калі есць анамаліі пацверджаны?
Ад матфея
Dragonfly
18-04-2013, 19:26
Вы правільна, я чуў, кажуць сябры, што хутка, калі мы сустрэнемся? спыніліся каля кантрольна-прапускных пунктаў сапраўднай кантраляванай, калі c'? некаторыя анамаліі ў машыну і тыпу dpf пацверджаны?
Ах, то я чуў, што нават калі машына andr? зрабіць тэставанне будзе? - кантроль у межах dpf, калі есць анамаліі пацверджаны?
Ад матфея
Я не ведаю, тут, у сардзініі я не думаю.... але я паведамляю.
Я не ведаю, тут, у сардзініі я не думаю.... але я паведамляю.
Я кажу, што ? гаворка ў цэлым, што ў будучыні яго прыйдзецца па ўсей італіі
Глядзіце, па мне, нават калі табе іх ставяць, вы не зможаце ўбачыць іх, проста таму, што? вы не сярэдні карыстальнік, як мяне? прапаную ricavarti файла 1.9 jtd euro 4(тып 159/Croma) і пераўтварыць яго з раз, як я чытаю на сайце ? адзінае, што добра працуе), так, каб заўважаць адрозненні я мог бы ostarti я такі файл, які я знайшоў у сеткі, але не ? дазволена рэгламентам, я думаю, чакаем з нецярпеннем мод, каб убачыць, як мы можам вырашыць
Ад матфея
MultiBravo
18-04-2013, 22:42
у прынцыпе і звычайны дызель еўра 2-3
Па досведзе, калі выдаліць блок cat+dpf (дадаткі 5 еўра), я пацвярджаю, моцная смурод выхлапных газаў, горш еўра 2 і 3..
Еўра 2, аднак, каталізатар акіслення і еўра-3 pre коткі і пост коткі..
angelolsp
18-04-2013, 23:32
мне шчыра падабаецца, бясплатна!!!калі б можна было я girerei яшчэ з дызель-механічныя помпы, што якасць гуку, як scania, калі sn вольныя xD
MultiBravo
19-04-2013, 12:55
Так, consumeremo нават менш, і, магчыма, магчыма, зрабілі б менш шкодна для здароўя, па параўнанні з нана-часціцамі з dpf.. ен цябе.. :)
Аб выступленні на здароўе я думаю, што вы памыляецеся (але не ўпэўнены) ? створаны DPF менавіта забруджванне cio? каб менш забруджваць паветра, якім мы дыхаем, і інш...
MultiBravo
19-04-2013, 13:05
я ведаю,?, па крайняй меры, па нас? што кажуць эксперты, гэтыя нана-часціцы, якія будуць выведзеныя з dpf у працэсе рэгенерацыі, што яны вельмі шкодныя для нашага здароўя..
паспрабуйце даць у вока ў нейкай відэа ў інтэрнэце на nanoparticles..
Dragonfly
19-04-2013, 13:07
Аб выступленні на здароўе я думаю, што вы памыляецеся (але не ўпэўнены) ? створаны DPF менавіта забруджванне cio? каб менш забруджваць паветра, якім мы дыхаем, і інш...
Гэта тое, што вас паверыць, penza, што DPF ўтрымлівае часціцы часціцы называюцца, калі таму рэгенерацыі дзеліць на 4, а затым больш дробныя і, такім чынам, breathable, калі без DPF часціцы цвердых часціц не дыхаў ніхто, будучы занадта вялікія!!!! ( Растлумачыў у двух словах )
SandroMarciano
19-04-2013, 13:24
Я фламастэры? што гэта, ці добра, ці-пі? складаным і не даступным для простых людзей, але канкрэтных спецыялістаў галіны з лабараторыямі ў перадавых.
у любым выпадку, эфектыўна ці не мы ў бізнэсе, мы pippiamo ўсе чаму? калі ? поўны мы павінны ачысціць яго і прыбраць рэчывы, якія выходзяць, застаюцца ў offina
Вы прабачце за невуцтва, але што тады ? шкода !У які? мэта то ? быў вынайдзены ?
angelolsp
19-04-2013, 14:29
для той жа мэты ўсіх рэчаў сення!!! У камерцыйных мэтах...памяняйце гэта адзін fap паглядзіце колькі каштуе:confused:
Для славы эколагаў, якія справядліва патрабуюць свеце pi? чысты, але які ў рэшце рэшт€ або ? або іншай валютай, што стварае эканамічны інтарэс, кіруе ўсім, забываючы агульнае дабро....ці толькі пэўных
Але хто-небудзь спрабаваў эмулятары fap?
Ммм, напэўна, я называю гэта па-іншаму, што вы хочаце, каб эмулятар FAP
модулі дастасавальныя пост-эбу, што рабіць, што ніколі не турбавала вырабіць...ад quantomi сказаў прадстаўнік
msport (exil77grande)
19-04-2013, 21:03
модулі дастасавальныя пост-эбу, што рабіць, што ніколі не турбавала вырабіць...ад quantomi сказаў прадстаўнік
мы кажам, што падманвае centrlina не робячы вырабіць, але, аднак, без сумневу, тыя, у км,мы кажам, што там, дзе трэба, і рашэнне.
Затым вы кладзеце гэты файл на эбу ?ці падключаецца да рухавіка? Працуе для ўсіх блокаў кіравання?Але таму мы і кажам, што прадухіляе праблемы рэгенерацыі аўтаматычныя ?Але вы не павінны чапаць каталізатар, дакладна?
Выбачайце, калі я можа некалькі арфаграфічных памылак, але я з тэлефона
Я ніколі не чуў нічога падобнага ,хто-то пу? растлумачыць лепш
Дзякуй
Ад матфея
MultiBravo
19-04-2013, 23:25
я думаю, што фільтр ідзе адабраў фізічна, чаму? у адваротным выпадку регенерирующий толькі да < фіксаваныя (павінна быць 1000) ці не регенерирующий
фільтр ідзе ў засориться, і тады вы павінны кінуць..
што смеццевы бак я dpf, хлопцы: збірае пыл, а затым вольны frantumandola ў частцы нашмат больш? мэтаў; нічога не відаць няўзброеным вокам, але калі ен сабраў 100гр
пылу "грос", заўседы 100гр вам трэба? затым esplellere..
Я, у ****лло у noramtiva і дызайн, працуюць, каб рухавік па сваей сутнасці-й? чысты, не мантаваць шапкі..
cinqueturbo
19-04-2013, 23:46
Усім прывітанне
Ад матфея
Дзякуй усім за дапамогу
Прывітанне Mot..
калі вы знаходзіцеся файл падобны на ваш без fap або dpf вы можаце зразумець, дзе працаваць,
але і жорсткая для карыстання пачаткоўцам, як мы!:p
Dragonfly
20-04-2013, 00:51
Прывітанне Mot..
калі вы знаходзіцеся файл падобны на ваш без fap або dpf вы можаце зразумець, дзе працаваць,
але і жорсткая для карыстання пачаткоўцам, як мы!:p
Аб прычыне я спрабую зразумець што-то з файлам 500 mjet, але і казіно !!! што галава, што я....hhahahahahahaha
У самай справе ? тое, што я кажу, калі гэта каталізатар назапашваецца смецце, рана ці позна, калі машыны ажываюць асабліва на прымусовай рэгенерацыі не inquinerebbe пі? яшчэ трохі?
cinqueturbo
20-04-2013, 23:14
У самай справе ? тое, што я кажу, калі гэта каталізатар назапашваецца смецце, рана ці позна, калі машыны ажываюць асабліва на прымусовай рэгенерацыі не inquinerebbe пі? яшчэ трохі?
І не толькі!!!
я выпадкова пару, што узвысіўся ў ****llo алею рухавіка такім чынам, каб самазагаранне рухавіка!!!
MultiBravo
21-04-2013, 00:03
Сапраўды, у даведцы ў інтэрнэце? c'? хто не робіць-й? у 5000km паміж замены алею, а іншы-за забруджвання ў працэсе шматразовай рэгенерацыі фільтра..
для эмулятараў ці як вы хочаце іх назваць хлопца, які іх прадае, ен казаў мне, што трэба адкрыць фап і то пуста...выдаткі, але гэта carucci:(
Dragonfly
21-04-2013, 11:45
для эмулятараў ці як вы хочаце іх назваць хлопца, які іх прадае, ен казаў мне, што трэба адкрыць фап і то пуста...выдаткі, але гэта carucci:(
Але , што цана, якую вы зрабілі
msport (exil77grande)
21-04-2013, 12:41
Затым вы кладзеце гэты файл на эбу ?ці падключаецца да рухавіка? Працуе для ўсіх блокаў кіравання?Але таму мы і кажам, што прадухіляе праблемы рэгенерацыі аўтаматычныя ?Але вы не павінны чапаць каталізатар, дакладна?
Выбачайце, калі я можа некалькі арфаграфічных памылак, але я з тэлефона
Я ніколі не чуў нічога падобнага ,хто-то пу? растлумачыць лепш
Дзякуй
Ад матфея
няма ў практыцы і кофр для падлучэння розных зондаў і тады вы ў любым выпадку павінен ачысціць dpf.
MultiBravo
21-04-2013, 14:04
ды вы, як я ўяўляў, аднак вы павінны ачысціць фільтр.
я казаў пра 380,00 neurini +пдв толькі aggegio потым астатняе было ў manodop для ачысткі fap
explode82
22-04-2013, 11:00
bh? скажам, na прыгожае рабаванне, увогуле,улічваючы, што col файл у ecu вырашыць усе магчымыя праблемы і не белыя аблокі, нават пасля 1000km
giuseppe1374
22-04-2013, 11:19
azz рабаванне па-сапраўднаму, значна лепш дзейнічаць у ecu вынік ? бяспечна і нашмат лепш, скажам, што dell 'эмулятар ? сітуацыя accomodo але не апраўдваю цана
SandroMarciano
22-04-2013, 11:21
эмулятар вы выкарыстоўваеце, асабліва ў машыне, у якой defap ад эбу, не ? па-ранейшаму можна.
MultiBravo
22-04-2013, 13:10
Вы, астатнія, бачачы вынікі і але, лепш кіраваць ecu..
Вядома, лепш, чым файл, на мінулым тыдні Honda crv 2.2 на шашы, узяў кручэння, і кліент не мог спыніць яе....заблакаваў цыркуляцыі сказаў, што за ей было, экскурсійнае туман дыму....алей спалілі
cicciocar
07-10-2013, 11:47
я ўзяў 4000 .. вы можаце мне сказаць, што не f? яшчэ ??
Што вы маеце на ўвазе, прабачце, я не зразумеў ваш пост
cicciocar
08-10-2013, 09:09
Што вы маеце на ўвазе, прабачце, я не зразумеў ваш пост
машыны f? бяспечныя ??? хто-то ўжо? спрабаваў ?? класічная c'? хто кажа, што multijet іх не f? добра.. mazda 6...
машыны f? бяспечныя ??? хто-то ўжо? спрабаваў ?? класічная c'? хто кажа, што multijet іх не f? добра.. mazda 6...
Выбачайце, але што вы ўзялі 4000,00? праграма?
cicciocar
09-10-2013, 09:01
Выбачайце, але што вы ўзялі 4000,00? праграма?
вядома.. калі вы хочаце зрабіць усе правільна, трэба марнаваць грошы .. у адваротным выпадку, колькасць рэчаў, клонированные..
faberecu
13-10-2013, 11:24
што тычыцца sw для defap , у маючых адбыцца новы Італьянская прадукт сапраўды добры і поўны , defap і egr off на Ubuntu , прадаецца разам з ПК па Вельмі канкурэнтаздольнай цане з ліцэнзіі , я бачыў Beta vers
сапраўды, выкарыстоўваецца , каб цяпер OKKKKKKK
Вельмі цікава, gi? той факт, што абароты па АС Gnu/GPL прымушае мяне думаць аб добрым прадукце; адзінае, што я не разумею і не разумею ? мае патрэбу? у адпаведнасці з Sw на ПК!
faberecu
13-10-2013, 11:53
Абарона!!! не на hdd, а на ssd!
skin mac, прыгожы
калі не трапляе, ва ўсіх раенах, папярэджвае вас, калі апрацоўвае без памылак, працуе 100% , дапамогу на працягу некалькіх гадзін
наступная купля
для станцыі мабільнай , менш 1/3 часткі SWif... з пк, то нават egr , у пастаянным развіцці ... Няма Расколіны sw з ліцэнзіі дазваляюць мне месца Фатаграфіі або сыходзіць адразу ,мне падабаецца
Калі ў вас есць фатаграфіі і тэхнічныя характарыстыкі, спіс аўтамабіляў і аўтатранспартных сродкаў і г.д.etc., папярэдняе зацвярджэнне Адмін. я быў бы вельмі цікава іх убачыць :) !!!
вядома.. калі вы хочаце зрабіць усе правільна, трэба марнаваць грошы .. у адваротным выпадку, колькасць рэчаў, клонированные..
Вы маеце рацыю, але, як st? выходзіць, вы хочаце, каб у крызіс або чаму? а таксама розныя сведчанні, нават тут, на форуме праграм кланаваныя або cinesati, якія працуюць добра, есць...тады крычы ? заўседы арыгінальнае.
faberecu
13-10-2013, 12:30
Як я сказаў ? Sw, руская , Defap і Выдалення /закрыцця egr на Ubuntu , не варта выкарыстоўваць для супастаўлення, але, як толькі, так бы мовіць ,выдатна працуе нават на машыне цяжка, даступны кошт , для ўсіх , для малых гарадоў, узяць sw важныя ? праблема, не дазволена сказаць, што ? бэта-версіі ў наступны выхадны не будзе правільна
я думаю, у гандлі кажучы , я бачыў і выкарыстаў у выдаленым 2 разы 2 тэст 100% ок, sid 803A Volvo і на Denso
Вельмі рады, той факт, што розум Італьянскай