КПК

Перегляд Повної Версії : fia croma 1.9 120 к.с.

michele30
17-04-2013, 09:40
я змінив цю карту добре на вулиці, тільки що quan випад все, тому трохи диму, а потім перестає, тільки коли занурююся все, що може бути по-вашому?

bart
17-04-2013, 12:45

Ви також закрито EGR defappato?

legendaryslave
17-04-2013, 13:04
ви apperte та помилка, на час від трохи повітря в + сенно опустити pelino час є ті, які роблять курити

michele30
17-04-2013, 14:01
це я видалив, так dpf, що egr.
спасибі, я не бачив, що я помиляюся, на перший час, дякую, але трохи збільшити повітря, що ви маєте на увазі?

bart
17-04-2013, 14:09
Збільшує повітря, введеного в камеру згоряння, збільшуючи тиск turbo... ;)

bart
17-04-2013, 14:12
це я видалив, так dpf, що egr...

Ви їх видалити вручну, або ви використали якісь програми?

PS: вибачте, OT

michele30
17-04-2013, 14:28
вручну видалений egr defap правильно prog.
дякую

michele30
10-06-2013, 19:31
рага мені ? повернувся на цій машині з проблемою, як це, кожен так зависає ( cio? йдете в recovery і не йде вище 2000 оборотів сигнальна лампа двигуна не горить)
тому він повинен rispegnere машини, а потім йде добре, поки...... ви не знаєте, чому? не ? що пекла кожен ковток зависає, іноді
що може бути по-вашому?
як ніколи не горить, коли двигун переходить в recovery?

mafani
10-06-2013, 19:59
доброго дня, потрібно зробити діагностику, щоб зрозуміти, від чого ? причиною відмови, і після подивитися, якщо може бути проблема в карті

motorsport
10-06-2013, 20:42
рага мені ? повернувся на цій машині з проблемою, як це, кожен так зависає ( cio? йдете в recovery і не йде вище 2000 оборотів сигнальна лампа двигуна не горить)
тому він повинен rispegnere машини, а потім йде добре, поки...... ви не знаєте, чому? не ? що пекла кожен ковток зависає, іноді
що може бути по-вашому?
як ніколи не горить, коли двигун переходить в recovery?

там може бути море причин,переписати файл орі і докази...ви повинні почати з підстави!!

девід
10-06-2013, 21:36
як правило.. що recoveri без пошкоджень (після defap в ecusafe або після) і диференціального датчика тиску...
безумовно.. і ще підключений!!

tronic
10-06-2013, 21:48
я згоден з девідом

michele30
10-06-2013, 22:19
Ви датчик ? підключений, пу? бути?
В діагностиці не c ? нічого, і не розумію, як ніколи.

девід
10-06-2013, 23:10
якщо немає нічого в діагноз.. і він... уже сталося, мій друг..

від'єднайте шланг від датчика.. і докази ... якщо йде курити. покладіть гвинт в трубі.. але датчик.. залиш його ******..

michele30
11-06-2013, 14:22
scollego тільки гумовий шланг , а не вилку, так?

девід
11-06-2013, 14:28
точно.!!!

tronic
11-06-2013, 15:11
пробачте моє вторгнення, але перш ніж defappare ви обнуляється всі параметри fap

марко
11-06-2013, 23:01
подивилися вашу карту, на мене, потрібно підправити лім. максимальний крутний момент з % фіксованих і я б unocchiata тиск в рейл і обмежувачем тиску, рейл. для решти відмінну карту вітаю.

michele30
12-06-2013, 13:36
зараз машина працює, чому? йому було потрібно, але погляньте на карту, я побачив, що c'? перша зміна карти уприскування неправильний, і я не acccorto, може бути проблеми?
зараз, однак, я бачу, зробити деякі зміни на карту, а виправляти цю ін'єкції.

я і не думала, що змінили в районі dtc на карту, inveceavendo з recovery, індикатор не горить, я думаю, її торкнувся.
не ? його можна буде включити? або шляхом видалення dpf, треба сили, щоб так зробити?

SandroMarciano
12-06-2013, 14:18
зараз машина працює, чому? йому було потрібно, але погляньте на карту, я побачив, що c'? перша зміна карти уприскування неправильний, і я не acccorto, може бути проблеми?
зараз, однак, я бачу, зробити деякі зміни на карту, а виправляти цю ін'єкції.

я і не думала, що змінили в районі dtc на карту, inveceavendo з recovery, індикатор не горить, я думаю, її торкнувся.
не ? його можна буде включити? або шляхом видалення dpf, треба сили, щоб так зробити?
я включення dtc, тепер з'являться багато помилок, деякі з яких викликані defap, але серед усіх ви знайдете те, що вам видає recovery 4454

michele30
12-06-2013, 19:48
ок, спасибі, сандро , як тільки він потрапляє в машину, я намагаюся встановити цю, то для veedere що я із-за цієї проблеми.
питання, але тоді ви не можете тільки disattivcare тільки dtc на defap і просто? треба, щоб змусити їх відключити взагалі?
будуть також індикатор двигуна ці defap або я залишаюся тільки в якості помилки?

девід
12-06-2013, 21:16
михайло.. а ви зробили тест від'єднайте шланг датчика абсолютного тиску? однаково recovery?

michele30
12-06-2013, 21:50
вибачте, девід , машина не ? у майстерні, клієнт її використовує, чому? йому потрібно, і це дефект ? спорадичні, а потім може статися з тобою завтра, як в тому місяці
я, збираючи самі info можливих, так як тільки потрапляє в машину, я роблю мод.

девід
12-06-2013, 22:16
ок..повірте, що recoveri.. без індикаторів після defap... і то...!! максимальний час вприскування... але мапу pultroppo я не можу її побачити... буду чекати"

SandroMarciano
13-06-2013, 11:00
ок, спасибі, сандро , як тільки він потрапляє в машину, я намагаюся встановити цю, то для veedere що я із-за цієї проблеми.
питання, але тоді ви не можете тільки disattivcare тільки dtc на defap і просто? треба, щоб змусити їх відключити взагалі?
будуть також індикатор двигуна ці defap або я залишаюся тільки в якості помилки?

у теорії було б ідеально відключити тільки dtc на defap, але бачив, що люди повинні знати точно, біти і метод, яким distruibuiti програми, відключають весь район... я не роблю в основному defap, тому я не буду їсти ніколи не присвячений, але я знаю, що ? можете знайти їх навіть без спроб!

p.s. карта не містить помилок, таких, щоб створити несправностей... не ? всю цю велику мапу, але проблеми не з-за нього...

іонів
14-06-2013, 18:24
Якщо у вас відключено все управління "помилки" слід, очевидно, включити його, як сказали колеги, в іншому випадку дуже складно мати діагностику.
ВИ ще додам припущення (візьми з пружинами....) : ви впевнені в ефективності фільтра дизельного палива і, що користувач, не використовуйте паливо низької якості? ?
Мій друг, якого я зробив mappetta кожного стільки, що він з блоків, без реального відновлення. Машина зависала, катався максимум до 2000 оборотів в хвилину і подібне.
Він винен у FAP і правити замість вас ? доведено, що був фільтр повністю "заблокований" лайно, використовував дистриб'юторів low-cost з дизель-супер. Замінити тільки цей шматок, поміняв автомат, і машина ? pi? рік, який працює без будь-яких проблем...