КПК

Прагляд Поўнай Версіі : fia croma 1.9 120 л.з.

michele30
17-04-2013, 09:40
я змяніў гэтую карту добра на вуліцы, толькі што quan выпад ўсе, таму трохі дыму, а потым перастае, толькі калі апускаюся ўсе, што можа быць па-вашаму?

bart
17-04-2013, 12:45

Вы таксама закрытая EGR і defappato?

legendaryslave
17-04-2013, 13:04
вы apperte тая памылка, на час ад трохі паветра ў + сянно апусціць pelino час з'яўляюцца тыя, якія робяць паліць

michele30
17-04-2013, 14:01
гэта я выдаліў, так dpf, што egr.
дзякуй, я не бачыў, што я памыляюся, на першы час, дзякуй, але павялічыць трохі паветра, што вы маеце на ўвазе?

bart
17-04-2013, 14:09
Павялічвае паветра, уведзенага ў камеру згарання, павялічваючы ціск turbo... ;)

bart
17-04-2013, 14:12
гэта я выдаліў, так dpf, што egr...

Вы іх выдаліць ўручную, або вы выкарысталі якія-небудзь праграмы?

PS: прабачце, OT

michele30
17-04-2013, 14:28
ўручную выдалены egr і defap правільна prog.
дзякуй

michele30
10-06-2013, 19:31
рага мне ? вярнуўся на гэтай машыне з праблемай, як гэта, кожны так завісае ( cio? ідзяце ў recovery і не ідзе вышэй 2000 абаротаў сігнальная лямпа рухавіка не гарыць)
таму ен павінен rispegnere машыны, а затым ідзе добра, пакуль...... вы не ведаеце, чаму? не ? што пекла кожны глыток завісае, часам
што можа быць па-вашаму?
як ніколі не гарыць, калі рухавік пераходзіць у recovery?

mafani
10-06-2013, 19:59
добры дзень, трэба зрабіць дыягностыку, каб зразумець, ад чаго ? прычынай адмовы, і пасля паглядзець, калі можа быць праблема ў карце

motorsport
10-06-2013, 20:42
рага мне ? вярнуўся на гэтай машыне з праблемай, як гэта, кожны так завісае ( cio? ідзяце ў recovery і не ідзе вышэй 2000 абаротаў сігнальная лямпа рухавіка не гарыць)
таму ен павінен rispegnere машыны, а затым ідзе добра, пакуль...... вы не ведаеце, чаму? не ? што пекла кожны глыток завісае, часам
што можа быць па-вашаму?
як ніколі не гарыць, калі рухавік пераходзіць у recovery?

там можа быць мора прычын,перапісаць файл врі і доказы...вы павінны пачаць з падставы!!

дэвід
10-06-2013, 21:36
як правіла,.. што recoveri без аварый (пасля defap ў ecusafe ці раз), і датчык перападу ціску...
вядома.. і яшчэ падключаны!!

tronic
10-06-2013, 21:48
я згодны з дэвідам

michele30
10-06-2013, 22:19
Вы датчык ? падлучаны, пу? быць?
У дыягностыцы не c ? нічога, і не разумею, як ніколі.

дэвід
10-06-2013, 23:10
калі няма нічога ў дыягназе.. і ен ужо здарылася, мой сябар..

адлучыце шланг ад датчыка.. і доказы ... калі сыходзіць паліць. пакладзеце шруба ў трубе.. але датчык.. пакінь яго ******..

michele30
11-06-2013, 14:22
scollego толькі гумовы шланг , а не відэлец, правільна?

дэвід
11-06-2013, 14:28
дакладна.!!!

tronic
11-06-2013, 15:11
прабачце мае ўварванне, але, перш чым defappare вы абнуляецца ўсе параметры fap

марка
11-06-2013, 23:01
прачытаўшы вашу карту, па мне, трэба падправіць lim. максімальны крутоўны момант з % фіксаванай і я б unocchiata ціск рейл і абмежавальнік ціску рейл. для астатніх выдатную карту кампліменты.

michele30
12-06-2013, 13:36
зараз машына працуе, чаму? яму было трэба, але зірніце на карту, я ўбачыў, што c'? першае змяненне карты ўпырску няправільны, і я не acccorto, можа быць праблемы?
цяпер, аднак, я бачу, зрабіць некаторыя змены на карту, а выпраўляць гэтую ін'екцыі.

я і не думала, што змянілі вобласці dtc на карту, inveceavendo з recovery, індыкатар не гарыць, я думаю, яе закрануў.
не ? яго можна будзе ўключыць? або шляхам выдалення dpf, трэба сілы, каб так зрабіць?

SandroMarciano
12-06-2013, 14:18
зараз машына працуе, чаму? яму было трэба, але зірніце на карту, я ўбачыў, што c'? першае змяненне карты ўпырску няправільны, і я не acccorto, можа быць праблемы?
цяпер, аднак, я бачу, зрабіць некаторыя змены на карту, а выпраўляць гэтую ін'екцыі.

я і не думала, што змянілі вобласці dtc на карту, inveceavendo з recovery, індыкатар не гарыць, я думаю, яе закрануў.
не ? яго можна будзе ўключыць? або шляхам выдалення dpf, трэба сілы, каб так зрабіць?
я ўключэння dtc, цяпер з'явяцца шмат памылак, некаторыя з якіх выкліканыя defap, але сярод усіх вы знойдзеце тое, што вам выдае recovery 4454

michele30
12-06-2013, 19:48
ок, дзякуй, сандра , я проста трапляе ў машыну, я спрабую ўсталяваць гэта тое, veedere што я з-за гэтай праблемы.
пытанне, але тады вы не можаце толькі disattivcare толькі dtc на defap і проста? трэба, каб прымусіць іх выключыць наогул?
будуць таксама індыкатар рухавіка гэтыя defap або " я застаюся толькі ў якасці памылкі?

дэвід
12-06-2013, 21:16
міхаіл.. але вы зрабілі тэст адлучыце шланг датчыка абсалютнага ціску? аднолькава ў recovery?

michele30
12-06-2013, 21:50
прабачце, дэвід , машына не ? у майстэрні, кліент яе выкарыстоўвае, чаму? яму трэба, і гэта дэфект ? спарадычныя, а затым можа здарыцца з табой заўтра, як у тым месяцы
я, збіраючы самых info магчымых, так як толькі трапляе ў машыну, я раблю мод.

дэвід
12-06-2013, 22:16
ок..паверце, што recoveri.. без індыкатараў пасля defap... і то...!! максімальны час ўпырску... але карту pultroppo я не магу бачыць яе... буду чакаць"

SandroMarciano
13-06-2013, 11:00
ок, дзякуй, сандра , я проста трапляе ў машыну, я спрабую ўсталяваць гэта тое, veedere што я з-за гэтай праблемы.
пытанне, але тады вы не можаце толькі disattivcare толькі dtc на defap і проста? трэба, каб прымусіць іх выключыць наогул?
будуць таксама індыкатар рухавіка гэтыя defap або " я застаюся толькі ў якасці памылкі?

у тэорыі было б ідэальна адключыць толькі dtc на defap, але бачыў, што людзі павінны дакладна ведаць, біты і метад, якім distruibuiti праграмы, адключаюць ўвесь раен... я не раблю ў асноўным defap, таму я не буду есць ніколі не прысвечаны, але я ведаю, што ? можаце знайсці іх нават без спробаў!

p.s. карта не змяшчае памылак, такіх, каб стварыць няспраўнасцяў... не ? усю гэтую вялікую карту, але праблемы не з-за яго...

іонаў
14-06-2013, 18:24
Калі вы адключылі ўсе кіраванне "памылкі", вы лепш, вядома, ўключыць яго, як сказалі калегі, у адваротным выпадку вельмі складана мець дыягностыкі.
ВЫ яшчэ дадам здагадка (вазьмі з спружынамі....) : вы ўпэўнены ў эфектыўнасці фільтра дызельнага паліва і, што карыстальнік, не выкарыстоўвайце паліва нізкай якасці? ?
Мой сябар, якому я зрабіў mappetta кожны столькі, што ен з блокаў, без рэальнага аднаўлення. Машына завісала, хадзіў, максімум да 2000 аб / мін і падобнае.
Ен вінаваты ў FAP і правіць замест вас ? даказана, што быў фільтр цалкам "заблякаваны" дзярмо, выкарыстаў дыстрыб'ютараў low-cost з дызель-супер. Замяніць толькі гэты кавалак, памяняў аўтамат, і машына ? pi? год, які працуе без якіх-небудзь праблем...