Перегляд Повної Версії : як ви будете діяти на картку у випадку інтеркулер плюс?
magi1984
16-04-2013, 23:03
я б curiosit? запитати, на bmw 120d edc17 вже? зіставляється і sfappata і з egr закритий, клієнт хотів би змінити наддувочного повітря і наявності плюс.
я повинен втрутитися, на карті чи ні ? потрібно, будучи вже? було зіставлено з збільшенням тиску turbo близько 150-200 очок???
legendaryslave
16-04-2013, 23:09
подивитися тенденції тисків до і після з діагнозом, і ви встановите, відповідно, відповідно до теорії, є падіння з-за більшої поверхні маси сяючий хрест, але збільшення кисню довелося при температурах, нижчих
SandroMarciano
16-04-2013, 23:44
як правило, плюс інтеркулер охолоджує температура вхідного повітря більше, отже, збільшується щільність? в паритет? тиску. Якщо не збільшується, дизельне паливо, скажімо, що заміна інтеркулера служи? мало.
magi1984
17-04-2013, 00:08
ось так багато способів, щоб частки дизельного палива, час вприскування, кількість? інжекторний, залізничний та ін, там буде? весело
звичайно, якщо у вас є поради son ради
SandroMarciano
17-04-2013, 08:15
Залежить від того, як ви виконали зміни, тобто, якщо ви просто збільшили час без коригування осі q.. тоді вам доведеться продовжити збільшувати ще час до досягнення дим, то при поверненні назад (спроби), якщо у вас розблоковано обмежувачі крутного моменту і q.. тоді ви бастер? встановити лямбда-вище, в 1100punti якщо ви не хочете курити, і збільшити крутний момент. Якщо фільтри були правильно скориговані за допомогою цієї системи все вирішує екю, а потім просто спроба...
cicciogsr
17-04-2013, 09:42
Залежить від того, як ви виконали зміни, тобто, якщо ви просто збільшили час без коригування осі q.. тоді вам доведеться продовжити збільшувати ще час до досягнення дим, то при поверненні назад (спроби), якщо у вас розблоковано обмежувачі крутного моменту і q.. тоді ви бастер? встановити лямбда-вище, в 1100punti якщо ви не хочете курити, і збільшити крутний момент. Якщо фільтри були правильно скориговані за допомогою цієї системи все вирішує екю, а потім просто спроба...
moddando час кусає краще...і якщо ви покладете ic плюс я впевнений, що тип хоче senire під'їде...
на практиці ск плюс хороший рахунок-фактура може raffredare більше стисненого повітря, що проходить із тієї ж тиск, використання турбіни для розмови ефективності...
і, як ви сказали, це abbassamente температур робить "густий" повітря для двигуна, так і з більш кисню...
як правило, таким чином, ви можете дати більш дизель, тому що c'? більше повітря і більше тиск турбо, тому що c'? самі утилізація тепла від того ж, що не впливає істотно і навіть не робоча температура двигуна...
якщо ви хочете зробити роботу з ad hoc по мені треба вам сказати, ефективність нового ic і через це calcolarti теоретично кількість повітря на виході dell ic, з тим щоб компенсувати так stechoimetrico з дизель....
в іншому випадку ви ризикуєте піти спроб, перш ніж imbroccare правильний "mix" повітря і дизель....
magi1984
17-04-2013, 11:35
охолоджувач наддувочного повітря ? те, що комплект BMW performance
так що теоретично мені було б достатньо знайти карту комплект BMW performance і studiarmela
giuseppe1374
17-04-2013, 12:47
у момент я, якщо хочете, щоб покласти l інтеркулер розумієте, що заміна форсунок
По-моєму, зниження температури повітря, введеного в камеру згоряння, ви можете оцінити втрутитися також і на авансові платежі, лиття під тиском та/або лиття пілот... ;)
magi1984
17-04-2013, 13:31
авансові платежі сон вже? були змінені, коли клієнт завантажує карту, кажу вам, якщо ? задоволений, або, якщо є сон проблеми! Спасибі всім, тепер
msport (exil77grande)
17-04-2013, 14:26
карту, яку дають у bmw якраз 20cv, отже, марно вивчати.
скільки л. с. машина?
крім egr off,defap,карту і інтеркулер є й інші зміни?
ви відправляєте вперше повний файл або вже був змінений?
ви можете нарватися на неприємний сюрприз.
magi1984
17-04-2013, 16:00
машина має 177cv, історії ? це була карта soft і dpf активний.
нічого сказати, на карті, дійсно добре зроблено, ви бачите, що ? карта зроблена з winols і не з ecm, де ? була ricalibrata запит дизельного палива належним чином.
власник ? пішов від того ж укладача першої карти, щоб відключити fap і nofap ? було зроблено з раз.
на раз видаляє всі загальні коди несправностей і, коли власник, якщо він ? зрозумів, потрібен кухар вихідний файл у разі необхідності.
це не він хотів, щоб їм дати, і втратила клієнта.
прийшов до мене, я читав карту з nofap на раз, виправлено належним чином nofap і збільшив коней, і потім я відновив оригінальний файл, починаючи з зіставлений ліжко.
машина ? ідеальний і щасливий клієнт.
тепер власник встановив IC bmw плюс, і я зробив третій крок, як тільки я новини про те, як йде автомобіль вам оновити
з мого досвіду, якщо не ставите турбіну, плюс не потрібно farzi проблеми aflusso повітря і дати більш дизель я зробив кілька днів тому, і я поставив інтеркулер плюс, але турбіна та грі.зробіть звичайну карту і ви побачите, що піде добре. однак msport каже, будьте обережні, мод. ці карти ви можете брехня проблем.
magi1984
17-04-2013, 20:53
карту ? було зроблено і доведено, автомобіль ? бомба, йде дуже сильний і не курить нічого. Клієнт ? pi? що влаштовує і тепер я портер? також 320d e46 робити, загалом ? все пішло ? добре.
Сон на віражах, так і на час ін'єкції, але не окремо, а крайніх, як ви можете? думаю,що на обмежувач крутного моменту,до? я адекватний, навіть на педаль і кількість? вводять
cicciogsr
17-04-2013, 21:25
очі на ланцюгу... деякі мають ребра, які devaste ланцюг...
вибачте волхвів 1984 році, але тоді інтеркулер гавкіт поставив за допомогою цієї карти?
magi1984
17-04-2013, 21:55
вибачте російська? :D я не розумію, якщо ви питаєте мене, який інтеркулер я поставив, або якщо я змінив карту після установки ic
ха-ха, вибачте, що б ти подумав, якщо ти поклав інтеркулер, більш кремезний.
msport (exil77grande)
17-04-2013, 23:01
ха-ха, вибачте, що б ти подумав, якщо ти поклав інтеркулер, більш кремезний.
обговорення і була відкрита саме тому, що він встановлений інтеркулер плюс і він хотів зрозуміти, як втрутитися в відображення після такої зміни механіки.
angelolsp
18-04-2013, 01:01
карту уприскування пілот?? збираєтеся в більш вульгарною карту педалі?
SandroMarciano
18-04-2013, 10:56
Ні, не виходить нічого...
angelolsp
18-04-2013, 14:20
і що буде тоді? ви можете spiegarmela, я ніколи не чув
SandroMarciano
18-04-2013, 14:25
подивися трохи теорії роботи mjet. То не прості зміни, щоб зробити...
angelolsp
18-04-2013, 15:08
він, як я зрозумів, ін'єкції пілот піднімає температуру і тиск усередині циліндра, щоб сприяти згоряння