КПК

Прагляд Поўнай Версіі : як вы будзеце дзейнічаць на карту ў выпадку интеркулер плюс?

magi1984
16-04-2013, 23:03
я б curiosit? спытаць, на bmw 120d edc17 ўжо? супастаўляецца і sfappata і з egr зачынены, кліент хацеў бы змяніць наддувочного паветра і наяўнасці плюс.
я павінен умяшацца, на карце або няма ? трэба, будучы ўжо? было супастаўлена з павелічэннем ціску turbo каля 150-200 ачкоў???

legendaryslave
16-04-2013, 23:09
паглядзець тэндэнцыі ціскаў да і пасля з дыягназам, і вы ўсталюеце, адпаведна, паводле тэорыі, значыць падзення з-за большай паверхні масы зіхатлівы крыж, але павелічэнне кіслароду прыйшлося пры тэмпературах, больш нізкіх

SandroMarciano
16-04-2013, 23:44
як правіла, плюс інтэркулер астуджае тэмпература ўваходнага паветра больш, такім чынам, павялічваецца шчыльнасць? у парытэт? ціску. Калі не павялічваецца, дызельнае паліва, скажам, што замена интеркулера служы? мала.

magi1984
17-04-2013, 00:08

вось так шмат спосабаў, каб долі дызельнага паліва, час ўпырску, колькасць? инжекторный, чыгуначны і інш, там будзе? весела

вядома, калі ў вас есць парады son рады

SandroMarciano
17-04-2013, 08:15
Залежыць ад таго, як вы выканалі змены, то есць, калі вы проста павялічылі час без карэкціроўкі восі q.. тады вам прыйдзецца працягнуць павялічваць яшчэ час да дасягнення дым, то пры вяртанні назад (спробы), калі ў вас разблакаваны абмежавальнікі крутоўнага моманту і q.. тады вы бастер? ўсталяваць лямбда-вышэй, у 1100punti калі вы не хочаце паліць, і павялічыць крутоўны момант. Калі фільтры былі правільна адкарэктаваныя з дапамогай гэтай сістэмы ўсе вырашае экю, а затым проста спроба...

cicciogsr
17-04-2013, 09:42
Залежыць ад таго, як вы выканалі змены, то есць, калі вы проста павялічылі час без карэкціроўкі восі q.. тады вам прыйдзецца працягнуць павялічваць яшчэ час да дасягнення дым, то пры вяртанні назад (спробы), калі ў вас разблакаваны абмежавальнікі крутоўнага моманту і q.. тады вы бастер? ўсталяваць лямбда-вышэй, у 1100punti калі вы не хочаце паліць, і павялічыць крутоўны момант. Калі фільтры былі правільна адкарэктаваныя з дапамогай гэтай сістэмы ўсе вырашае экю, а затым проста спроба...

moddando час кусае лепш...і калі вы пакладзеце ic плюс я ўпэўнены, што тып хоча senire пад'едзе...

манро
17-04-2013, 11:28
на практыцы ск плюс добры рахунак-фактура можа raffredare больш сціснутага паветра, што праходзіць з той жа ціск, выкарыстанне турбіны для размовы эфектыўнасці...
і, як вы сказалі, гэта abbassamente тэмператур робіць больш "густы" паветра для рухавіка, так і з больш кіслароду...
як правіла, такім чынам, вы можаце даць больш дызель, таму што c'? больш паветра і больш ціск турбо, таму што c'? самыя утылізацыя цяпла ад таго ж, што не ўплывае істотна і нават не працоўная тэмпература рухавіка...
калі вы хочаце зрабіць працу з ad hoc па мне варта вам сказаць, эфектыўнасць новага ic і праз гэта calcolarti тэарэтычна колькасць паветра на выхадзе dell ic, з тым каб кампенсаваць так stechoimetrico з дызель....
у адваротным выпадку вы рызыкуеце пайсці спробаў, перш чым imbroccare правільны "mix" паветра і дызель....

magi1984
17-04-2013, 11:35
ахаладжальнік наддувочного паветра ? тое, што камплект BMW performance
так што тэарэтычна мне было б дастаткова знайсці карту камплект BMW performance і studiarmela

giuseppe1374
17-04-2013, 12:47
у момант я, калі хочаце, каб пакласці l интеркулер разумееце, што замена сопла

bart
17-04-2013, 12:52
Па-мойму, зніжэнне тэмпературы паветра, уведзенага ў камеру згарання, вы можаце ацаніць ўмяшацца таксама і на авансавыя плацяжы, ліцця пад ціскам і/або ліцця пілот... ;)

magi1984
17-04-2013, 13:31
авансавыя плацяжы сон ужо? былі змененыя, калі кліент загружае карту, кажу вам, калі ? задаволены, або, калі есць сон праблемы! Дзякуй усім, цяпер

msport (exil77grande)
17-04-2013, 14:26
карту, якую даюць у bmw як раз 20cv, такім чынам, бескарысна вывучаць.
колькі л.с. машына?
акрамя egr off,defap,карту і интеркулер есць і іншыя змены?
вы адпраўляеце ўпершыню поўны файл быў зменены?
вы можаце нарвацца на непрыемны сюрпрыз.

magi1984
17-04-2013, 16:00
машына мае 177cv, гісторыі ? гэта была карта dpf soft і актыўны.
няма чаго сказаць, на карце, сапраўды добра зроблена, вы бачыце, што ? карта зроблена з winols і не з ecm, дзе ? была ricalibrata запыт дызельнага паліва належным чынам.
уладальнік ? сышоў ад таго ж укладальніка першай карты, каб выключыць fap і nofap ? было зроблена з раз.
на раз выдаляе ўсе агульныя коды няспраўнасцяў і, калі ўладальнік, калі ен ? зразумеў, патрабуецца кухар зыходны файл у выпадку неабходнасці.
гэта не ен хацеў, каб ім гэта даць, і страціла кліента.

прыйшоў да мяне, я чытаў карту з nofap на раз, выпраўлена належным чынам у nofap і павялічыў коней, і затым я аднавіў арыгінальны файл, пачынаючы з адлюстроўваецца на ложак.
машына ? ідэальны і шчаслівы кліент.

цяпер ўладальнік устанавіў IC bmw плюс, і я зрабіў трэці крок, як толькі я навіны аб тым, як ідзе аўтамабіль вам абнавіць

марка
17-04-2013, 19:17
па майму вопыту, калі не ставіце турбіну, плюс не трэба farzi праблемы aflusso паветра і даць больш дызель я зрабіў некалькі дзен таму, і я паставіў интеркулер плюс, але турбіна і ori.fai звычайная карта, і вы ўбачыце, што пойдзе добра. у любым выпадку msport кажа, быць асцярожным, каб змяніць гэтыя карты, магчыма, хлусня праблем.

magi1984
17-04-2013, 20:53
карту ? было зроблена і даказана, аўтамабіль ? бомба, ідзе вельмі моцны і не паліць нічога. Кліент ? pi? што задавальняе і цяпер я портэр? таксама e46 320d рабіць, у агульным, ? усе пайшло ? добра.

Сон на віражах, так і на час ін'екцыі, але не паасобку, а крайніх, як вы можаце? думаю,што на абмежавальнік крутоўнага моманту,да? я адэкватны, нават на педаль і колькасць? ўводзяць

cicciogsr
17-04-2013, 21:25
вочы на ланцугу... некаторыя маюць рэбры, якія devaste ланцуг...

марка
17-04-2013, 21:44
выбачайце вешчуноў 1984 годзе, але тады интеркулер брэх паставіў з дапамогай гэтай карты?

magi1984
17-04-2013, 21:55
прабачце беларуская? :D я не разумею, калі вы пытаецеся ў мяне, які інтэркулер я паставіў, або калі я змяніў карту пасля ўстаноўкі ic

марка
17-04-2013, 22:41
ха-ха, прабачце, што б ты падумаў, калі ты паклаў интеркулер, больш каржакаваты.

msport (exil77grande)
17-04-2013, 23:01
ха-ха, прабачце, што б ты падумаў, калі ты паклаў интеркулер, больш каржакаваты.

абмеркаванне і была адкрыта менавіта таму, што ен усталяваны интеркулер плюс і ен хацеў зразумець, як умяшацца ў адлюстраванне пасля такога змены механікі.

angelolsp
18-04-2013, 01:01
карту ўпырску пілот?? збіраецеся ў больш вульгарнай карту педалі?

SandroMarciano
18-04-2013, 10:56
Не, не выходзіць нічога...

angelolsp
18-04-2013, 14:20
і што будзе тады? вы можаце spiegarmela, я ніколі не чуў

SandroMarciano
18-04-2013, 14:25
паглядзі трохі тэорыі працы mjet. То не простыя змены, каб зрабіць...

angelolsp
18-04-2013, 15:08
ен, як я зразумеў, ін'екцыі пілот паднімае тэмпературу і ціск усярэдзіне цыліндру, каб спрыяць згарання