Перегляд Повної Версії : Проблема egr saab 9.3 не закривається в електронному вигляді
sportknight
16-04-2013, 12:09
Привіт, хлопці
я спробував видалити електронному egr saab 9.3 1.9 tid 150cv з edc16c39
у egr, а в діагностиці, здається, працює без проблем, як якщо б не було зроблено нічого
я докладаю файли
Alfa159 q4
16-04-2013, 14:33
Робив деякий час назад, і, щоб закрити його остаточно, мені довелося прочитати за bdm, чому? не вистачало 2 управління.
Досі не можу побачити файл сенна? ви говорите з упевненістю,..
sportknight
16-04-2013, 14:59
? простий edc16c39,чому? не слід читати її всю?
sportknight
16-04-2013, 15:08
Alfa159 q4
16-04-2013, 15:12
Це точно!
frantik3
16-04-2013, 15:25
edc16c9 не вистачає двох районах sw, якщо не читати в bdm
sportknight
16-04-2013, 15:30
ці дві зони sw, що вони містять?
frantik3
16-04-2013, 15:32
майже одні і ті ж управління, що читати в послідовний, на яких також інші елементи управління egr
тому завжди слід читати в bdm?принаймні, ці.
Alfa159 q4
16-04-2013, 16:14
тому завжди слід читати в bdm?принаймні, ці.
Якщо ви просто підключіть його йде добре, навіть з obd
legendaryslave
16-04-2013, 19:21
повторюються також карти управління двигуном, я думаю, все має бути зроблено, навіть їх мапу
frantik3
16-04-2013, 19:35
якщо у вас півень повторно введіть серійний, що пише повний, навіть у послідовний
sportknight
16-04-2013, 20:17
хто прочитав це прочитала його з галло(клон) :confused:
frantik3
16-04-2013, 20:22
Так, але у писанні пише повний
sportknight
16-04-2013, 21:02
і але ви завжди повинні відкрити його, щоб прочитати повний або знайти її в обіг :D
bho.... мені, nn, виявляється, що це edc16c9, справа в тому, що я зробив edc16c9 defap і egr off з mpps, перевірив і ? закривається повністю без кашель травень нічого...
bho.... мені, nn, виявляється, що це edc16c9, справа в тому, що я зробив edc16c9 defap і egr off з mpps, перевірив і ? закривається повністю без кашель травень нічого...
Здравствуйте, я підтверджую і прошу допомоги, на saab 93 з даними 0281011970 1037372717 , отримані з MPPS v12, але " вибираючи saab 95 EDC16C39 , тільки, що читання і нормально, але створений файл-це маячня, ЄСМ не визнає, змушуючи драйвери відкриває його, але і все, лопнув, потім я розібрав ебу і шукаю в інтернеті, підтверджений Бош EDC16C9 і не C39, тому, я зміг отримати файли від 1MB в комплекті, ви можете написати з galletto в послідовний, також, тому що я марно намагався відкрити блок nonriuscendoci, щоб перейти до bdm,
у ці дні постараюся' це послідовний, після видалення EGR DPF, хто має протипоказання для цієї операції?
Або хороший безпечний метод, щоб відкрити цей блок важко, що він не співпрацює.....
Додаю файл орі, що я хотів би написати в послідовний допомогу би дуже вдячний
файл видалений ori
cinqueturbo
20-01-2014, 22:45
Писати то напишіть як з Mpps або Півень без проблем, Mpps і набагато більше? швидко..
щоб відкрити ECU потрібно зігріти її, щоб добре з fohn від карроцьере "правильно, так сказати"
але зверніть увагу на інструменти, які ви використовуєте, щоб використовувати, вони ніколи не повинні потрапити.. і де подивитися долина, "пі? низький", нагріває їх в борг, чому? і вставлена повністю..
sportknight
20-01-2014, 23:32
з галло всі edc16c9 закони, повні,з mpps немає
Коли я вибираю автомобіль, і модель ебу каже мені тільки писати і читати
Я щось роблю не так?
cinqueturbo
20-01-2014, 23:41
Я щось роблю не так?
з якою інструмент?
Я щось роблю не так?
Galletto 2
cinqueturbo
21-01-2014, 00:00
Я щось роблю не так?
Galletto 2
Ні, не помиляєтеся, нічого не читає серійний..
читає з BDM, а потім ви пишете послідовний бажаючи..
Писати то напишіть як з Mpps або Півень без проблем, Mpps і набагато більше? швидко..
щоб відкрити ECU потрібно зігріти її, щоб добре з fohn від карроцьере "правильно, так сказати"
але зверніть увагу на інструменти, які ви використовуєте, щоб використовувати, вони ніколи не повинні потрапити.. і де подивитися долина, "пі? низький", нагріває їх в борг, чому? і вставлена повністю..
Ось тому я можу використовувати пістолет гарячого повітря, ну і, звичайно, звертаючи увагу на периферійній зоні, я можу спробувати ще раз.
Я хотів би знати, якщо файл, який я uplodato можу написати це без проблем з galletto 2,
Ні, не помиляєтеся, нічого не читає серійний..
читає з BDM, а потім ви пишете послідовний бажаючи..
Ти бачив файл, який я послав, то і орі мережі, ecm, каже, що це нормально, я можу використовувати це, і запишіть його з півень в послідовний, і я йду, ну, може бути, перш ніж я пишу орі, і я бачу, якщо все ок, то я ні egr немає dpf і 2? записи з модами, чи можу я їхати так?
Мені підтвердіть, що edc16C9 я не можу написати його з MPPS, або ви, мене версія v12 не все, що я бачу під saab.
cinqueturbo
21-01-2014, 00:19
Ось тому я можу використовувати пістолет гарячого повітря, ну і, звичайно, звертаючи увагу на периферійній зоні, я можу спробувати ще раз.
Я хотів би знати, якщо файл, який я uplodato можу написати це без проблем з galletto 2,
Ти бачив файл, який я послав, то і орі мережі, ecm, каже, що це нормально, я можу використовувати це, і запишіть його з півень в послідовний, і я йду, ну, може бути, перш ніж я пишу орі, і я бачу, якщо все ок, то я ні egr немає dpf і 2? записи з модами, чи можу я їхати так?
Мені підтвердіть, що edc16C9 я не можу написати його з MPPS, або ви, мене версія v12 не все, що я бачу під saab.
Пістолет, що ви маєте на увазі ви, я не знаю-але досить того, що гріє в борг..
Файл, що опубліковано і " ок", то ви можете скористатися.
і марно робити багато доказів записи, s? сумнівів на файл від t? modato статтю читати, що хтось сказати? s? і "ок".
ви можете сміливо писати з MPPS.
ви або зауважив, що Mpps не в Saab з EDC16c9 sar? помилка, ви можете написати її з Opel Astra..
Пістолет, що ви маєте на увазі ви, я не знаю-але досить того, що гріє в борг..
Файл, що опубліковано і " ок", то ви можете скористатися.
і марно робити багато доказів записи, s? сумнівів на файл від t? modato статтю читати, що хтось сказати? s? і "ок".
ви можете сміливо писати з MPPS.
ви або зауважив, що Mpps не в Saab з EDC16c9 sar? помилка, ви можете написати її з Opel Astra..
Дякую, тисячу,
Ви пістолет гарячого повітря, що я маю на увазі, я, я, використовуваної для sverniciare вікна з дерева, як телефон , куплений в GBC, має різні адаптери для відводу повітря на виході,
Крім того, хороша новина, тепер контроль над opel astra, то з'являється EDC16C9, які я можу використовувати для запису файлу, ch у мене є,
у додатку файл, перш змінений, чи можете ви сказати мені, якщо зроблено добре?
cinqueturbo
21-01-2014, 11:41
Гавкіт зробив з SW? Раз або Ecusafe?
Гавкіт зробив з SW? Раз або Ecusafe?
Це я підтверджую, Раз, написав сьогодні, як ви вказали, з MPPS і opel Astra edc16c9
правильне написання виконано, авто запускається і, здається, все ок, сьогодні виглядає рішення турбіни , проблема в змінною геометрією, тільки я можу вирішити з діагнозом перевірити положення EGR, якщо залишається на 4% ( закрита ) тепер визнає, автомобіль без сажового фільтра, так як це не " більше " є запис регенерації в активних послуг.
Дякую, тепер, ви були дуже ласкаві підкажіть, а ви коли в машині і на вулиці, тепер має дефект, як і раніше, що до 3000 оборотів турбіна не котить, то стріляє, старий турбін геометрії блокований, у цьому використовується звалища, здається, той же дефект. бачив таку ж поведінку, конференц-0,3 Бар до 2500 оборотів в хвилину, а потім, коли наближається до 3000 конференц-0,9 і штовхає.
frantik3
21-01-2014, 19:04
тиск оригінальних і 1.33-35 на цій машині я вивчена дуже добре, так як в моєму розпорядженні від 5 років
тиск оригінальних і 1.33-35 на цій машині я вивчена дуже добре, так як в моєму розпорядженні від 5 років
Уявіть собі, приходить так висока, але проблема, описана поняття не маєте?
Автомобіль ви до 800 обертів до мінімуму, випади, весь газ, рахунків, а також 7 секунд і саленто, повільно, з якоюсь borbottamento приходить близько 300 обертів, і тоді стріляти, wrammmmm, а ось тиск в колекторі, в підйомі обертів труби всмоктування його розчавити легко без нього, терпіть, потім через 3000 те набухає....
frantik3
21-01-2014, 20:11
навіть з оригінальною карті?
навіть з оригінальною карті?
Так, все це починалося з dpf intasatissimo автомобіль буде відключена, відновити не віддавав мотоцикл, dpf, і він був відключений, вилучений і автомобіль', а розподіляється, а потім dpf, і вона була відкрита і повністю очищена, автомобіль так і було в рух і проїхав близько 2 км, щоб спробувати, і все було ідеально, на всіх обертах, а потім почав дефект, втрата тиску турбо на низьких обертах, тому і думав спочатку на блок управління, який має виявлений дивний dpf , але немає recovery , тільки в діагноз помилка: недостатній тиск в колекторі, від їх " відкриття турбіни з геометрією заблокована, і т.д.........
турбіна використовується дилера, але нічого ж проблеми, ми намагаємося скинути з файлами ori змінено без dpf, але нічого ж проблема, постійно, перевіряє, датчик абсолютного тиску, датчик витрати повітря, охолоджувач наддувочного повітря на вході і виході, контроль термінал глушник засмічення ( нічого ) , потім каталізатор кріпиться до турбіни ( ****** ), ergo турбіна нова використаний і несправний сам він, завтра, можливо, замінюють іншою або повертають гроші, тоді ви побачите, але якщо ви мені підтвердіть виключаю, незалежно від провини в ECU, тут чи є якісь втрати' навколо, або якийсь датчик, який робить' злий.
Допомога......і добре любив.....
frantik3
21-01-2014, 20:51
Так, все це починалося з dpf intasatissimo автомобіль буде відключена, відновити не віддавав мотоцикл, dpf, і він був відключений, вилучений і автомобіль', а розподіляється, а потім dpf, і вона була відкрита і повністю очищена, автомобіль так і було в рух і проїхав близько 2 км, щоб спробувати, і все було ідеально, на всіх обертах, а потім почав дефект, втрата тиску турбо на низьких обертах, тому і думав спочатку на блок управління, який має виявлений дивний dpf , але немає recovery , тільки в діагноз помилка: недостатній тиск в колекторі, від їх " відкриття турбіни з геометрією заблокована, і т.д.........
турбіна використовується дилера, але нічого ж проблеми, ми намагаємося скинути з файлами ori змінено без dpf, але нічого ж проблема, постійно, перевіряє, датчик абсолютного тиску, датчик витрати повітря, охолоджувач наддувочного повітря на вході і виході, контроль термінал глушник засмічення ( нічого ) , потім каталізатор кріпиться до турбіни ( ****** ), ergo турбіна нова використаний і несправний сам він, завтра, можливо, замінюють іншою або повертають гроші, тоді ви побачите, але якщо ви мені підтвердіть виключаю, незалежно від провини в ECU, тут чи є якісь втрати' навколо, або якийсь датчик, який робить' злий.
Допомога......і добре любив.....
Swirl valve ви перевірити?
Swirl valve ви перевірити?
Я spiazzi, що таке ? може бути, я знаю його з іншим ім'ям
frantik3
21-01-2014, 21:31
клапани parzializzatrici впускного колектора
frantik3
21-01-2014, 21:32
або перевірити всі труби, контроль геометрії, і його датчик, або завжди, геометрії в задній частині двигуна у вас є номер розширення пластику під egr подивитися, якщо не ? маршрут
або перевірити всі труби, контроль геометрії, і його датчик, або завжди, геометрії в задній частині двигуна у вас є номер розширення пластику під egr подивитися, якщо не ? маршрут
Вирішена,,,, ура, додавання плата штейн закрити з упевненістю recircolo вихлопних газів, безпосередньо на випускному колекторі біля турбіни, а не поруч з EGR, і ось автомобіль ожив.
Капусту ми ледь не зійшов з розуму, виявлені тріщини в трубі з покриттям полотно відновлення газу, а також, що EGR як закрита, залишався відкритим, Діагностика зупиняється на 4%, але тим не менш робив перейти протягів.
Тепер ракета, 150cv я recuscitati, приділяючи думати, що вони торгуються з ослів.
Тому я повторюю , якщо автомобіль втрачає ударів рости обертів, і ми говоримо про тиск, а не тільки дивитися і сходити з розуму, далі на датчики, але закрити EGR, а потім спробувати ще......
Велике спасибі всім, pe цінну допомогу, що призвело до мене знайти рішення і створити файл ( і писати і багато інші страхи знімаються ) з EGR DPF off, що не пішли на відновлення автомобіля, і працює добре, в будь-якому випадку 10gg випробування і riaggiorno цю тему, щоб підтвердити сказане досі.....
rdponline
26-01-2014, 10:18
я згоден, тільки bdm... kess не закон, ktag все ок... ви можете сказати, що я в 90% c39 c9 завжди...