КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема egr saab 9.3 не зачыняецца ў электронным выглядзе

sportknight
16-04-2013, 12:09
Прывітанне, хлопцы
я паспрабаваў выдаліць электронным egr saab 9.3 1.9 tid 150cv з edc16c39
у egr, а ў дыягностыцы, здаецца, працуе без праблем, як калі б не было зроблена нічога

я прыкладаю файлы

rego88
16-04-2013, 14:06
паспрабуйце так....

Alfa159 q4
16-04-2013, 14:33
Рабіў адно час таму, і, каб закрыць яго канчаткова, мне давялося прачытаць па bdm, чаму? не хапала 2 кіравання.
Да гэтага часу не магу праверыць, ці файл сенна? вы кажаце з упэўненасцю,..

sportknight
16-04-2013, 14:59
? просты edc16c39,чаму? не варта чытаць яе ўсю?

sportknight
16-04-2013, 15:08

Alfa159 q4
16-04-2013, 15:12

Гэта дакладна!

frantik3
16-04-2013, 15:25
edc16c9 не хапае двух раенах sw, калі не чытаць у bdm

sportknight
16-04-2013, 15:30
гэтыя дзве зоны sw, што яны ўтрымліваюць?

frantik3
16-04-2013, 15:32
амаль адны і тыя ж упраўлення, што чытаць у паслядоўны, на якіх таксама іншыя элементы кіравання egr

giama
16-04-2013, 16:04
таму варта заўседы чытаць у bdm?па крайняй меры, гэтыя.

Alfa159 q4
16-04-2013, 16:14
таму варта заўседы чытаць у bdm?па крайняй меры, гэтыя.

Калі вы проста падключыце яго ідзе добра, нават з obd

legendaryslave
16-04-2013, 19:21
паўтараюцца таксама карты кіравання рухавіком, я думаю, усе павінна быць зроблена, нават іх карту

frantik3
16-04-2013, 19:35
калі ў вас певень паўторна ўвядзіце яго серыйны, што піша поўны, нават у паслядоўны

sportknight
16-04-2013, 20:17
хто прачытаў гэта прачытала яго з гала(клон) :confused:

frantik3
16-04-2013, 20:22
Так, але ў пісаньні піша поўны

sportknight
16-04-2013, 21:02
і але вы заўседы павінны адкрыць яго, каб прачытаць поўны або знайсці яе ў абарот :D

rego88
17-04-2013, 15:01
bho.... мне, nn, аказваецца, што гэта edc16c9, справа ў тым, што я зрабіў edc16c9 defap і сістэмы рэцыркуляцыі ог off з mpps, праверыў і ? зачыняецца цалкам без кашаль май нічога...

sansec
20-01-2014, 22:30
bho.... мне, nn, аказваецца, што гэта edc16c9, справа ў тым, што я зрабіў edc16c9 defap і сістэмы рэцыркуляцыі ог off з mpps, праверыў і ? зачыняецца цалкам без кашаль май нічога...

Добры дзень, я пацвярджаю і прашу дапамогі, на saab 93 з дадзеных 0281011970 1037372717 , атрыманыя з MPPS v12, але, выбраўшы saab 95 EDC16C39 , толькі, што чытанне і паспяхова, але створаны файл-гэта трызненне, ECM не прызнае, прымушаючы драйверы адкрывае яго, але і ўсе, лопнуў, таму я разабраў блок кіравання і шукаю ў інтэрнэце, пацверджаны Бош EDC16C9 і не C39, таму, я здолеў атрымаць файлы ад 1MB поўны што вы можаце пісаць пеўнік у паслядоўны, і таму, што " я беспаспяхова спрабуючы адкрыць блок nonriuscendoci, каб перайсці ў bdm,

у гэтыя дні я паспрабую' гэта ў паслядоўны, пасля выдалення EGR і DPF, хто-то супрацьпаказанні для гэтай аперацыі?

Ці добры, бяспечны метад, каб адкрыць гэты блок цяжка, што ен не супрацоўнічае.....

Прыкладаю файл крычы, што я хацеў бы напісаць у паслядоўны дапамогу бы вельмі ўдзячны

файл ori выдалены

cinqueturbo
20-01-2014, 22:45
Пісаць то напішыце, як з Mpps або Певень без праблем, Mpps і нашмат больш? хутка..
каб адкрыць ECU трэба сагрэць яе, каб добра з fohn ад карроцьере "правільна, так бы мовіць"
але звярніце ўвагу на прылады, якія вы выкарыстоўваеце, каб выкарыстоўваць, яны ніколі не павінны патрапіць.. і дзе паглядзець даліна, "пі? нізкі", награвае іх у доўг, чаму? і ўстаўленая цалкам..

sportknight
20-01-2014, 23:32
з гала ў edc16c9 законы, поўныя,з mpps няма

sansec
20-01-2014, 23:37
Калі я выбіраю аўтамабіль, і мадэль эбу кажа мне толькі пісаць і не чытаць
Я што-то раблю не так?

cinqueturbo
20-01-2014, 23:41
Я што-то раблю не так?

з якой інструмент?

sansec
20-01-2014, 23:43
Я што-то раблю не так?

Galletto 2

cinqueturbo
21-01-2014, 00:00
Я што-то раблю не так?

Galletto 2

Не, не памыляецеся, нічога не чытае серыйны..
чытае з BDM, а затым вы пішаце паслядоўны жадаючы..

sansec
21-01-2014, 00:01
Пісаць то напішыце, як з Mpps або Певень без праблем, Mpps і нашмат больш? хутка..
каб адкрыць ECU трэба сагрэць яе, каб добра з fohn ад карроцьере "правільна, так бы мовіць"
але звярніце ўвагу на прылады, якія вы выкарыстоўваеце, каб выкарыстоўваць, яны ніколі не павінны патрапіць.. і дзе паглядзець даліна, "пі? нізкі", награвае іх у доўг, чаму? і ўстаўленая цалкам..

Вось , таму я магу выкарыстоўваць пісталет гарачага паветра, ну і, вядома, звяртаючы ўвагу на перыферыйнай зоне, я магу паспрабаваць яшчэ раз.
Я хацеў бы ведаць, калі файл, які я uplodato магу напісаць гэта без праблем з galletto 2,

Не, не памыляецеся, нічога не чытае серыйны..
чытае з BDM, а затым вы пішаце паслядоўны жадаючы..

Ты бачыў файл, які я паслаў, то і врі сеткі, ecm, кажа, што гэта нармальна, я магу выкарыстоўваць гэта, і запішыце яго з певень у паслядоўны, і я іду, ну, можа быць, перш чым я пішу крычы, і я бачу, калі ўсе ок, то я не сістэмы рэцыркуляцыі ог і няма dpf і 2? запісы з модами, ці магу я ехаць так?

Мне пацвердзіце, што edc16C9 я не магу напісаць яго з MPPS, ці вы, мяне ў версіі v12 не ўсе, што я бачу пад saab.

cinqueturbo
21-01-2014, 00:19
Вось , таму я магу выкарыстоўваць пісталет гарачага паветра, ну і, вядома, звяртаючы ўвагу на перыферыйнай зоне, я магу паспрабаваць яшчэ раз.
Я хацеў бы ведаць, калі файл, які я uplodato магу напісаць гэта без праблем з galletto 2,

Ты бачыў файл, які я паслаў, то і врі сеткі, ecm, кажа, што гэта нармальна, я магу выкарыстоўваць гэта, і запішыце яго з певень у паслядоўны, і я іду, ну, можа быць, перш чым я пішу крычы, і я бачу, калі ўсе ок, то я не сістэмы рэцыркуляцыі ог і няма dpf і 2? запісы з модами, ці магу я ехаць так?

Мне пацвердзіце, што edc16C9 я не магу напісаць яго з MPPS, ці вы, мяне ў версіі v12 не ўсе, што я бачу пад saab.

Пісталет, што вы маеце на ўвазе вы, я не ведаю-але досыць таго, што грэе ў доўг..
Файл і, што апублікавана і " ок", то вы можаце скарыстацца.
і бескарысна рабіць шмат доказаў запісу, s? сумненняў на файл ад t? modato артыкул чытаць, што хто-небудзь сказаць? s? і "ок".
вы можаце смела пісаць з MPPS.
вы ці заўважыў, што Mpps не ў Saab з EDC16c9 sar? памылка, вы можаце напісаць яе з Opel Astra..

sansec
21-01-2014, 00:36
Пісталет, што вы маеце на ўвазе вы, я не ведаю-але досыць таго, што грэе ў доўг..
Файл і, што апублікавана і " ок", то вы можаце скарыстацца.
і бескарысна рабіць шмат доказаў запісу, s? сумненняў на файл ад t? modato артыкул чытаць, што хто-небудзь сказаць? s? і "ок".
вы можаце смела пісаць з MPPS.
вы ці заўважыў, што Mpps не ў Saab з EDC16c9 sar? памылка, вы можаце напісаць яе з Opel Astra..

Дзякуй, тысячу,
Вы пісталет гарачага паветра, што я маю на ўвазе, я, я, якая выкарыстоўваецца для sverniciare вокны з дрэва, як тэлефон , набыты ў GBC, мае розныя адаптары для адводу паветра на выхадзе,
Акрамя таго, добрая навіна, цяпер кантроль над opel astra, то з'яўляецца EDC16C9, якія я магу выкарыстоўваць для запісу файла, ch у мяне есць,
у дадатку файл, перш зменены, ці можаце вы сказаць мне, калі зроблена добра?

cinqueturbo
21-01-2014, 11:41
Брэх зрабіў з SW? Раз ці Ecusafe?

sansec
21-01-2014, 14:28
Брэх зрабіў з SW? Раз ці Ecusafe?

Гэта я пацвярджаю, Раз, напісаў сення, як вы паказалі, з MPPS і opel Astra edc16c9
правільнае напісанне выканана, аўто запускаецца і, здаецца, усе ок, сення выглядае рашэнне турбіны , праблема ў зменнай геаметрыяй, толькі я магу вырашыць з дыягназам праверыць становішча EGR, калі застаецца на 4% ( зачынена ) цяпер прызнае, аўтамабіль без сажевый фільтра, так як гэта не " больш " маецца запіс рэгенерацыі ў актыўных паслуг.
Дзякуй, цяпер, вы былі вельмі добрыя падкажыце, а вы калі ў машыне і на вуліцы, цяпер мае дэфект, як і перш, што да 3000 абаротаў турбіна не коціць, то страляе, стары турбін геаметрыі блакаваны, у гэтым выкарыстоўваецца звалкі, здаецца, той самы дэфект. бачыў такое ж паводзіны, канферэнц-0,3 Бар да 2500 абаротаў у хвіліну, а затым, калі набліжаецца да 3000 канферэнц-0,9 і штурхае.

frantik3
21-01-2014, 19:04
ціск арыгінальных і 1.33-35 на гэтай машыне я вывучана вельмі добра, так як у маім распараджэнні ад 5 гадоў

sansec
21-01-2014, 20:03
ціск арыгінальных і 1.33-35 на гэтай машыне я вывучана вельмі добра, так як у маім распараджэнні ад 5 гадоў
Уявіце сабе, прыходзіць так высокая, але праблема, апісаная паняцця не маеце?
Аўтамабіль вы да 800 абаротаў да мінімуму, выпады, увесь газ, рахункаў, а таксама 7 секунд і саленто, павольна, з нейкай borbottamento прыходзіць каля 300 абаротаў, і тады страляць, wrammmmm, а вось ціск у калектары, у ўздыме абаротаў трубы ўсмоктвання яго раздушыць легка без яго, церпіце, потым праз 3000 нешта брыняе....

frantik3
21-01-2014, 20:11
нават з арыгінальнай карце?

sansec
21-01-2014, 20:50
нават з арыгінальнай карце?
Так, усе гэта пачыналася з dpf intasatissimo аўтамабіль будзе адключана, аднавіць не аддаваў матацыкл, dpf, і ен быў адключаны, выдалены і аўтамабіль', а размяркоўваецца, а затым dpf, і яна была адкрыта і ачышчана цалкам, аўтамабіль так і было ў рух і праехаў каля 2 км, каб паспрабаваць, і ўсе было ідэальна, на ўсіх абаротах, а затым пачаў дэфект, страта ціску турбо на нізкіх абарачэннях, таму і думаў спачатку на блок кіравання, які мае знойдзены дзіўны dpf , але няма recovery , толькі ў дыягназе памылка: недастатковае ціск у калектары, ад іх " адкрыцце турбіны з геаметрыяй заблакаваная, і г.д.........
турбіна выкарыстоўваецца дылера, але нічога ж праблемы, то мы спрабуем скінуць з файламі ori зменены без dpf, але нічога ж праблема, пастаянна, правярае, датчык абсалютнага ціску, датчык выдатку паветра, ахаладжальнік наддувочного паветра, на ўваходзе і выхадзе, кантроль тэрмінал глушыцель засмечвання ( нічога ) , потым каталізатар мацуецца да турбіне ( ****** ), ergo турбіна новая выкарыстаны і няспраўны сам ен, заўтра, магчыма, замяняюць іншы або вяртаюць грошы, тады вы ўбачыце, але калі вы мне адкажаце выключаю, незалежна ад віны ў ECU, тут ці есць якія-то страты' вакол, або які-то датчык, які робіць' злосны.

Дапамогу......і добра любіў.....

frantik3
21-01-2014, 20:51
Так, усе гэта пачыналася з dpf intasatissimo аўтамабіль будзе адключана, аднавіць не аддаваў матацыкл, dpf, і ен быў адключаны, выдалены і аўтамабіль', а размяркоўваецца, а затым dpf, і яна была адкрыта і ачышчана цалкам, аўтамабіль так і было ў рух і праехаў каля 2 км, каб паспрабаваць, і ўсе было ідэальна, на ўсіх абаротах, а затым пачаў дэфект, страта ціску турбо на нізкіх абарачэннях, таму і думаў спачатку на блок кіравання, які мае знойдзены дзіўны dpf , але няма recovery , толькі ў дыягназе памылка: недастатковае ціск у калектары, ад іх " адкрыцце турбіны з геаметрыяй заблакаваная, і г.д.........
турбіна выкарыстоўваецца дылера, але нічога ж праблемы, то мы спрабуем скінуць з файламі ori зменены без dpf, але нічога ж праблема, пастаянна, правярае, датчык абсалютнага ціску, датчык выдатку паветра, ахаладжальнік наддувочного паветра, на ўваходзе і выхадзе, кантроль тэрмінал глушыцель засмечвання ( нічога ) , потым каталізатар мацуецца да турбіне ( ****** ), ergo турбіна новая выкарыстаны і няспраўны сам ен, заўтра, магчыма, замяняюць іншы або вяртаюць грошы, тады вы ўбачыце, але калі вы мне адкажаце выключаю, незалежна ад віны ў ECU, тут ці есць якія-то страты' вакол, або які-то датчык, які робіць' злосны.

Дапамогу......і добра любіў.....

Swirl valve вы праверыць?

sansec
21-01-2014, 21:17
Swirl valve вы праверыць?

Я spiazzi, што такое ? можа быць, я ведаю яго з іншым імем

frantik3
21-01-2014, 21:31
клапаны parzializzatrici впускного калектара

frantik3
21-01-2014, 21:32
або праверыць усе трубы, кантроль геаметрыі, і яго датчык, ці заўседы, геаметрыі ў задняй частцы рухавіка ў вас есць нумар пашырэння пластыка пад сістэмы рэцыркуляцыі ог і паглядзець, калі не ? маршрут

sansec
24-01-2014, 23:11
або праверыць усе трубы, кантроль геаметрыі, і яго датчык, ці заўседы, геаметрыі ў задняй частцы рухавіка ў вас есць нумар пашырэння пластыка пад сістэмы рэцыркуляцыі ог і паглядзець, калі не ? маршрут

Вырашана,,,, ура, даданне плата штэйн зачыніць з упэўненасцю recircolo выхлапных газаў, непасрэдна на выпускным калектары каля турбіны, а не побач з EGR, і вось аўтамабіль ажыў.
Капусту мы ледзь не сышоў з розуму, выяўленыя расколіны ў трубе з пакрыццем палатно аднаўлення газу, а таксама, што EGR як зачыненая, заставаўся адкрытым, Дыягностыка спыняецца на 4%, але тым не менш рабіў перайсці скразнякоў.
Цяпер ракета, 150cv я recuscitati, надаючы думаць, што яны гандлююцца з аслоў.
Таму я паўтараю , калі аўтамабіль губляе удараў расці абароты, і мы кажам пра ціск, а не толькі глядзець і схадзіць з розуму, далей на датчыкі, але зачыніць EGR, а затым паспрабаваць яшчэ......
Вялікае дзякуй усім, pe каштоўную дапамогу, што прывяло мяне да знайсці рашэнне і стварыць файл ( і пісаць і многія іншыя страхі здымаюцца ) з EGR і DPF off, што не пайшлі на аднаўленне аўтамабіля, і працуе добра, у любым выпадку 10gg выпрабаванні і riaggiorno гэтую тэму, каб пацвердзіць сказанае да гэтага часу.....

rdponline
26-01-2014, 10:18
я згодны, толькі bdm... kess не закон, ktag усе ок... вы можаце сказаць, што я ў 90% c39 c9 заўседы...