Перегляд Повної Версії : Info Видалення Fap Zarifa B EDC16C9
Привіт всім, не могли б ви дати вказівку, щоб видалити Fap для цієї машини?
Я читав різні речі, mpps, ecusafe, коли і т. д. і т. д ..
Деякі обіцяють видалення сон тільки використання ecusafe або раз.
як ви думаєте? кращий шлях?
ps ? був також купив шланг для редагування.
З повагою і дякую за відповіді!
Потрібно зробити для читання на BDM вашого ECU,
зробіть запит адміністраторів форуму, що з їх інтернет-послав вам файл defap.
Повторити і гра ? факт.
Або ви прихильники спеціалізованої майстерні, що вмієш робити свою роботу, якщо ти не інструменти достатньо.
А альфа-jtd в letttura повинно бути зроблено з bdm я на початку у мене зроблені кілька в послідовний com mpps v5, але робота ? вдалося met? з повагою і удачі всім
А альфа-jtd в letttura повинно бути зроблено з bdm я на початку у мене зроблені кілька в послідовний com mpps v5, але робота ? вдалося met? з повагою і удачі всім
привіт scinti що ви маєте на увазі для роботи в met
sportknight
16-04-2013, 12:35
чому? ви не в змозі зробити читання повного flash?
Чому? також, використовуючи хорошу програму для defappare екю регенерації не ? заборонений ,це чому? сказав, галузевих експертів, послідовний багатьох районах не будуть прочитані, і наслідки не змінюються з повагою
Backgroop
16-04-2013, 13:29
Привіт не тільки для deFAP треба прочитати її в BDM, але також і для видалення EGR насправді є карти, які в послідовний, не читаються.
Для egr не згоден, принаймні, у цьому випадку привіт
вам згоден в повному обсязі, так? є багато повідомлень, подібних до цієї, де він говорить про edc16c9, сонце читання з mpps, але я повторюю, bdm x "повне читання" і отримати роботу файл від професіонала.
чесно кажучи, мені і довелося на zafira 120 л. с. після того, як був defappata не від мене, але у відомому автомайстерні, що машини йшли в recoveri з помилками на sens. у prex.