Прагляд Поўнай Версіі : Info Выдаленне Fap Zarifa B EDC16C9
Прывітанне ўсім, не маглі б вы даць указанне, каб выдаліць Fap для гэтай машыны?
Я чытаў розныя рэчы, mpps, ecusafe, раз і г.д. і да т.п.
Некаторыя абяцаюць выдаленне сон толькі выкарыстанне ecusafe або раз.
як вы думаеце ў чым? лепшы шлях?
ps, ? быў таксама купіў шланг для рэдагавання.
З павагай і дзякуй за адказы!
Трэба зрабіць для чытання на BDM вашага ECU,
зрабіце запыт адміністратарам форуму, што з іх інтэрнэт-паслаў вам файл defap.
Паўтарыць і гульня ? факт.
Ці вы прыхільнікі спецыялізаванай майстэрні, што ўмееш рабіць сваю працу, калі ты не інструменты дастаткова.
А альфа-jtd у letttura павінна быць зроблена з bdm я ў пачатку ў мяне зроблены некалькі ў паслядоўны com mpps v5, але праца ? атрымалася met? з павагай і ўдачы ўсім
А альфа-jtd у letttura павінна быць зроблена з bdm я ў пачатку ў мяне зроблены некалькі ў паслядоўны com mpps v5, але праца ? атрымалася met? з павагай і ўдачы ўсім
прывітанне scinti што вы маеце на ўвазе для працы ў met
sportknight
16-04-2013, 12:35
чаму? вы не ў стане зрабіць чытанне поўнага flash?
Чаму? таксама, выкарыстоўваючы добрую праграму для defappare экю рэгенерацыі не ? забаронены ,гэта чаму? сказаў, галіновых экспертаў, у паслядоўны многіх раенах не будуць прачытаныя, і наступствы не змяняюцца з павагай
Backgroop
16-04-2013, 13:29
Прывітанне не толькі для deFAP трэба прачытаць яе ў BDM, але таксама і для выдалення EGR на самай справе есць карты, якія ў паслядоўны, не чытаюцца.
Для egr не згодны, па крайняй меры, у гэтым выпадку прывітанне
вам згодны ў поўным аб'еме, так? есць шмат паведамленняў, падобных гэтай, дзе ен кажа аб edc16c9, сонца чытанне з mpps, але я паўтараю, bdm x "поўнае чытанне" і атрымаць працу файл ад прафесіянала.
шчыра кажучы, мне і давялося на zafira, які 120 л. с. пасля таго, як быў defappata не ад мяне, але ў вядомым аўтамайстэрні, што машыны ішлі ў recoveri з памылкамі на sens. у prex.