Прагляд Поўнай Версіі : Lancia Musa 1,3 mjet 90cv абмен аўто
прывітанне, хто-небудзь мае інфармацыю, як зрабіць lancia musa 1,3 mjet 90cv абмен аўто, калі есць асаблівасці і ўскладненні x абмен.
carlo abarth
16-04-2013, 01:36
не так легка!!
не, і так легка!! у сэнсе, што вы можаце растлумачыць мне, лепш
msport (exil77grande)
16-04-2013, 14:44
прывітанне, хто-небудзь мае інфармацыю, як зрабіць lancia musa 1,3 mjet 90cv абмен аўто, калі есць асаблівасці і ўскладненні x абмен.
каб зрабіць, што вы хочаце супаставіць?
вядома, маючы акп не перабраць з момантам, і пакідае ўсе, як ен з такога-то колькасці абаротаў, а потым усе ж стараюся рабіць усе вельмі паступова і салодкі.
Alfa159 q4
16-04-2013, 14:52
не так легка!!
Чаму? вы кажаце так?
Я выступіў з ідэяй, з такім жа рухавіком і каробкай перадач, і ў мяне не было праблем.
Вы павінны быць толькі пі? ўніз з лім крутоўнага моманту і педалі
Гэта я павінен яго супастаўленне класічная кліент кажа, што калі яна са сваімі высокія перадачы, а затым у абмен на паніжаную, а затым ўзыходзіць ў высокія перадачы і павольна, а калі робіць гэта ў кіраўніцтве не так
.але гэта машыны з гала v2, як і ў бд bdm
msport (exil77grande)
18-04-2013, 07:56
.але гэта машыны з гала v2, як і ў бд bdm
вы робіце, як фамільныя яшчэ mjet то есць глядзіце, калі чытанне файла ў выпадку станоўчага тачка, і напішыце, у адваротным выпадку каналы дадзеных ecu,расстарацца файл ori адпаведным змяненні і напісаць.