Вхід

Перегляд Повної Версії : Scudo 2.0 jtd edc15 c2. scodificata чи ні?

Вже
Всім привіт

Я щит, до якого, як я вважаю, помилка в пам'яті " telecodifica", "електронний ключ" і "блок управління". Частина з упевненістю тільки те, що залишається контрольна лампа mil горить. Є помилки memorizati, але не видалити їх. Тоді я думав, що це scodificata, тільки не s? як зрозуміти якщо ? насправді.

Додаю файл:

legendaryslave
файл тобі відправив ? ori випадок ecu ? три плагіна?

Вже
файл тобі відправив ? ori випадок ecu ? три плагіна?

ні, не ? 3-плагін! цьому 3-плагін повинен бути edc15 c3...
Може бути зроблений з e2p просто?

legendaryslave
16-04-2013, 11:22
візьми антену подивитися, якщо приводить в рух і ви зняти всі сумніви

alex68
той же випадок з e2p на 5p08 місяці тому, автомобіль переходить в рух, але індикатор продовжує горіти, клієнту не все одно, то х мене все ок.

Вже
той же випадок з e2p на 5p08 місяці тому, автомобіль переходить в рух, але індикатор продовжує горіти, клієнту не все одно, то х мене все ок.

які помилки в твою пам'ять?

msport (exil77grande)
можливо, досягнуть 50 скасування кодів помилок.

alex68
16-04-2013, 14:58
спочатку протиугінний пристрій, після scodifica така ж telecodifica. так? radio code проходить від key за допомогою послуг до ecu він не отримує сигнал і повідомляє " помилка: ви пробували він її на flasch? у разі якщо замовник, не має значення, закрити led лампи, так у випадку несправності в системі, ви бачите помилки в діагноз.

Вже
16-04-2013, 21:54
можливо, досягнуть 50 скасування кодів помилок.

Не все ще!

Машина йде добре, але клієнт вимагає, щоб вимкнути індикатор. Як тільки повернетеся, я дам вам знати