Прагляд Поўнай Версіі : Scudo 2.0 jtd edc15 c2. scodificata ці не?
Усім прывітанне
Я шчыт, да якога, як я лічу, памылка ў памяці " telecodifica", "электронны ключ" і "блок кіравання". Частка з упэўненасцю толькі тое, што застаецца кантрольная лямпа mil гарыць. Есць памылкі memorizati, але не выдаліць іх. Тады я думаў, што гэта scodificata, толькі не s? як зразумець, калі ? на самай справе.
Прыкладаю файл:
legendaryslave
16-04-2013, 00:06
файл табе адправіў ? ori выпадак ecu ? тры плагіна?
файл табе адправіў ? ori выпадак ecu ? тры плагіна?
не, не ? 3-убудова! гэтай 3-убудова павінен быць edc15 c3...
Можа быць зроблены з e2p проста?
legendaryslave
16-04-2013, 11:22
вазьмі антэну паглядзець, калі прыводзіць у рух і вы зняць усе сумненні
той жа выпадак з e2p на 5p08 месяцы таму, аўтамабіль пераходзіць у рух, але індыкатар працягвае гарэць, кліенту не ўсе роўна, то х мяне ўсе ок.
той жа выпадак з e2p на 5p08 месяцы таму, аўтамабіль пераходзіць у рух, але індыкатар працягвае гарэць, кліенту не ўсе роўна, то х мяне ўсе ок.
якія памылкі ў тваю памяць?
msport (exil77grande)
16-04-2013, 14:37
магчыма, дасягнуты 50 адмены кодаў памылак.
першапачаткова противоугонное прылада, пасля scodifica такая ж telecodifica. так? radio code праходзіць ад key з дапамогай паслуг да ecu ен не атрымлівае сігнал і паведамляе " памылка: вы спрабавалі ен яе на flasch? у выпадку, калі заказчык, не мае значэння, зачыніць led лямпы, так у выпадку няспраўнасці ў сістэме, памылкі вы бачыце ў дыягназ.
магчыма, дасягнуты 50 адмены кодаў памылак.
Не ўсе яшчэ!
Машына ідзе добра, але кліент патрабуе, каб выключыць індыкатар. Як толькі вернецеся, я дам вам ведаць