Прагляд Поўнай Версіі : Дапамога MPPS V12
Паважаныя калегі добры вечар, я хацеў бы купіць Mpps v 12.
У сетцы я бачу два тыпу: адзін з кабель-чорны і шэры скрыню.
Іншы ? кабель белы, і не шэры скрыню.
Я хацеў бы ведаць ад вас, што пераключэнне паміж гэтымі двума, і што вы мне параіце.
Дзякуй, Прывітанне
sportknight
15-04-2013, 21:44
кажуць, што ў скрынцы ? лепш, чаму? ? менш мініятурны
msport (exil77grande)
16-04-2013, 08:56
Паважаныя калегі добры вечар, я хацеў бы купіць Mpps v 12.
У сетцы я бачу два тыпу: адзін з кабель-чорны і шэры скрыню.
Іншы ? кабель белы, і не шэры скрыню.
Я хацеў бы ведаць ад вас, што пераключэнне паміж гэтымі двума, і што вы мне параіце.
Дзякуй, Прывітанне
я не ведаю, калі вы зрабілі справы, але мы тут прадаем,аднак для v5 тых, з scalota доўгі час былі добрымі, а зараз есць тыя, усе ў тб, што ў базе, дзе іх вазьмі ідуць выдатна.
? тое ж самае важна, што той, хто яго табе прадае, дасць табе дапамогу. я думаю, што гэта, што c? у нашым краме вы пайшлі б вельмі добра папытаеце**** хто лепш, чым ен пу? дапамагчы.
а пачынаючы ну як я іх, у мяне ўсе як з скрынкі, што ўсе тб...
тыя, крама " форум " усе правераныя і карыстаюцца да assistenzaa у выпадку ўстаноўкі,але я рэкамендую тое, у скрынцы.
я адзін без скрынкі і ідзе ад бога...выкарыстоўваю каля года
Як giarras вам савет, то ў акно, як мой, які ніколі не ўзнікала ніякіх праблем.
panterargento
23-06-2013, 16:53
Па мне, дык без скрынкі ? pi? бяспечны ў выкарыстанні, так як провад толькі не c'? небяспека таго, што вы diconnettano відэльцы каля акна падчас працы, але як жа функцыянал? павінны eguagliarsi, я то без скрынкі выкарыстоўваю каля 8 месяцаў, улічваючы, што толькі з маей машыны avr? напісана сто разоў без праблем, то ў кожнага свой вопыт.
Вядома ? важна, што той, хто яго прадае, то ен павінен прапанаваць дапамогу ў ўстаноўцы, як кажа giarras форумаў ? бяспечна, так як мае + тэст у дапамогу.
я то версіі белы\празрысты ўвесь кабель і ідзе вельмі добра, ніколі не было праблем.
panterargento
24-06-2013, 07:56
я то версіі белы\празрысты ўвесь кабель і ідзе вельмі добра, ніколі не было праблем.
Тое ж мне, чаму? я ? было рэкамендавана, каб, як тлумачыла раней.
vincenzot
26-06-2013, 01:41
Тое ж мне, чаму? я ? было рэкамендавана, каб, як тлумачыла раней.
у мяне таксама кабель і празрыстае ? зроблена добра
Пацвярджаю, у эфектыўнасці? версія клон ўвесь кабель. Я быў мінулым для версіі з scatolino але пару разоў я даў яму некалькі драпін****з гэтым усе, кабель працуе добра (каля года). Лічыце, што я там раблю толькі матацыкл, таму ў мяне вопыту вельмі мала, у параўнанні з вамі, але цяпер не на мяне канната як на запіс, што на чытанне.
Вельмі важна ? вытворца крыніцы... нават для MPPS есць некалькі ****lli якасці?!!
M999
maurof650
27-08-2013, 17:55
менш года назад я ўзяў MPPS 12 in box ? доўжылася толькі адзін гадзіну; я чытаў IAW59F і другім чытанні ? заблакаваны; замяніць іншым заўседы алюмініевыя вокны і працуе выдатна ўжо амаль год.
Pi? раз я ўзяў блокі кіравання, якія не хацелі больш? таго, каб перапісаць, з функцыяй recovery. У серыі, якая не ? ці не праўда, што тыя, хто ў боксы ніколі не ламаюцца.
maurof650
27-08-2013, 18:24
Шчыра кажучы, я ніколі не спрабаваў яго адкрыць, так як у вас на друку, але з улікам часу, які прайшоў з моманту пакупкі, і што ў выпадку адмовы я сумняваюся, што сення прадавец мне яго заменіце, калі трэба, я магу яго адкрыць.
dvdtuning
27-08-2013, 19:27
Купіў даўно, ці не з крамы, але заўседы праз msport ў алюмініевым корпусе (v5) і ніколі не прапускаў ўдар
dvdtuning
27-08-2013, 19:39
V12 я выкарыстаў усе кабеля, але для праверкі на 159 edc16c39 і даў мне праблемы riconoscimeno ecu, то я спрабаваў мой стары v5 і пайшоў. Я адмовіўся прадукт, і я трымаў мой стары нават, чаму? v12 робіць некалькі рэчаў у pi? калі не які-то marelli запісу, мне здаецца.
nasone147
27-08-2013, 21:40
я больш года выкарыстоўваю v. 12, што з шэрай скрынкі, ніколі не ўдар....есць шмат accortenze ад sequire пк харчаванне антывірус адключаны, аўтамабільны акумулятар зараджае... скрыжаваўшы рукі ? перайсці.
maurof650
02-09-2013, 00:39
вы праверылі, калі ўнутры ўсе мікрасхемы мелі скарачэнняў выдалілі? я меў mpps v12 з убудаванымі сцертыя, што не працаваў, да шчасця, мне яго замянілі, які працуе, заўседы з душавой алюмінія, які сапраўды добра працуе, адкрыўшы яго, я заўважыў, што ен усе ініцыялы чытаюцца, sar? у выпадку, калі вы думаеце, ці гэта залежыць ад таго?
На самай справе ў мяне есць усе лічбы убудаваны чытаюцца
http://imageshack.us/a/img9/8060/bzd2.jpg
Як вы кажаце, можа быць, не выпадкова, што менавіта яны будуць працаваць добра.