Перегляд Повної Версії : думку карта fiat ducato 2.8 12b_486
andrew64
15-04-2013, 10:01
привіт
я прошу досконалий новачок vs погляд на цю зміну, я приймаю поради і критику, це fiat ducato 2.8 jtd ecu edc15c7
012b_486
додаю файл ori +mod
SandroMarciano
15-04-2013, 10:13
brrrrrrrrrr, що озноб.... що ? все, що дизель, що ти дав йому, через час вприскування?
Дивіться, я зробив один одно в Суботу я працював тільки з допомогою педалі і обмежувач крутного моменту, максимум, що я прийшов дати 80мм^3, але ви могли дістатися навіть до 100...
Упевнений, усі зміни, які ви зробили самі принесуть вам куріння, і багато хто навіть без сенсу...
Alfa159 q4
15-04-2013, 16:39
Хоча я не бачив карту я згоден з Сандро, час торкніться призу, мало, але у вас є хороший запас на prex rail.
Пам'ятайте, що обмежувачі 2 і часто ecm n? від одного тільки!
SandroMarciano
15-04-2013, 18:21
тиск в магістралі rail, не ? потрібно доторкнутися до неї, стільки форсунок-й? великі сопла від пожежного... навіть витягнувши багато разів, вони завжди тримають короткі. Я доводив тільки робити зміни, збільшуючи лише кількість? запит від педалі, а потім обмежується обмежувачем крутного моменту, пробував сам, що, діючи таким чином, потужність і крутний момент збільшується дуже. Місце також mod, коли ви досягли 80 повідомлень ви будете дивитися на неї,,? щось дуже тихе, але ви можете збільшити до 100 мм^3, не торкаючись нічого іншого.
Alfa159 q4
15-04-2013, 19:07
3664
тиск в магістралі rail, не ? потрібно доторкнутися до неї, стільки форсунок-й? великі сопла від пожежного... навіть витягнувши багато разів, вони завжди тримають короткі. Я доводив тільки робити зміни, збільшуючи лише кількість? запит від педалі, а потім обмежується обмежувачем крутного моменту, пробував сам, що, діючи таким чином, потужність і крутний момент збільшується дуже. Місце також mod, коли ви досягли 80 повідомлень ви будете дивитися на неї,,? щось дуже тихе, але ви можете збільшити до 100 мм^3, не торкаючись нічого іншого.
Згоден, я мав на увазі тиску в рампі, так? минулого тижня роблять автодім з таким же двигуном, 126cv, карту rail був відрізок в останні криві(що dimezzava саме prex), і ви можете спокійно призвести до prex masssima.
Я взагалі торкання завжди всім нормам, де-ї? десь менше, але не сумніваюся, що тільки з картою педаль і lim пара, йдуть і mgi? дуже добре ці двигуни!
SandroMarciano
15-04-2013, 21:58
я тиск в магістралі rail намагаюся якомога залишити ori-чому? форсунки були розроблені, щоб працювати з датою тиск, тому при пу? уникнути підвищення, вірно ? налаштувати дві останні криві не повинні створювати аномалії у спрей.
andrew64
19-04-2013, 20:50
ви можете дивитися мій 2step я послухався порад базової msport в інший пост приймаю критику і поради, будь ласка, перш ніж робити неприємності
заздалегідь спасибі
msport (exil77grande)
19-04-2013, 21:28
є кілька сигналів, але в якості основи може йти,безумовно, нижче буде " кульгати в будь-якому випадку ви можете спробувати і пошкоджень не робиш.
SandroMarciano
20-04-2013, 08:14
Очі, rail змінюється, і потім також відсутній обмежувач тиску в рампі. Обмежувач диму mod, що так не служити? нічого. Покладіть на місце rail, якщо ви хочете просто змінити його, принаймні, правила, правильно, тоді спробуйте і напишіть свої враження.
andrew64
20-04-2013, 15:47
дякую за всі відповіді, я хотів запитати, як зробити, щоб зробити його + гарячий низькі
SandroMarciano
21-04-2013, 09:14
читайте пост n?2
andrew64
25-04-2013, 22:04
дивіться, я був би вдячний, якщо ви мені, шановні, як зробити
я пробував карту, але, як казав msport був млявим низьких і не знаю, як зробити це швидко і більш того, я вважаю, що є обмежувач швидкості на п'ятій і не знаю, як підняти це, хтось хотів би пояснити, як це зробити ? millemille спасибі
SandroMarciano
27-04-2013, 08:36
pi? що обмежувач швидкості? я б назвав обмежувач потужності, однак те, що я написав достатньо ? операція проста, відкрити карту і встаєте значення для "збагачення при розгоні" (водій wish), а обмежувач крутного моменту до значення 10000 (реальний) в даний час слід читати на ньому значення близько 7000.
Я дійсно думаю, що це є кошти? тривожно це зміна...
andrew64
27-04-2013, 10:12
шановний sandromarciano я думаю, що ви маєте на увазі (драйвер wishi) в winools в даний час все ще не в змозі використовувати і використання ecm 2001 я повинен зробити те ж саме з цим?
SandroMarciano
27-04-2013, 17:10
шановний andrew64, driver wish, не ? ім'я winols, але термін-й? підходить, на мою думку, з яким виклик "педаль" якщо ви робите так, і якби ви втратили 5 хвилин і більше? що зрозуміти його не як працює ecm, ти б помітив, що ця карта ecm називається "збагачення при розгоні", тобто термін, який я використовував в попередньому пості...
andrew64
27-04-2013, 18:52
завдяки допомозі;
як ви noter? я ще так багато треба навчитися, і я сподіваюся зустрітися з людьми, доступні нам речі
modificher? файл, і я сподіваюся, що коли буде наявність? дайте нам поглянути||||
SandroMarciano
27-04-2013, 21:29
тихо, я тут, ви побачите, що якщо ви зробите ці прості зміни, які я вказав вам поведінка серед змінить? значно!
andrew64
28-04-2013, 16:06
ось я думаю, що я змінив як ви сказали мені, я сподіваюся, ви розумієте,
хотів вам вивчити цю карту, що я скачав, є один, який має ducato camper 28 ecu edc15c7 931_531 146cv, що ви і зробили moddare я не вихідний файл, ви додаю файл, і, якщо я можу взяти приклад з цієї карти
SandroMarciano
29-04-2013, 11:06
гаразд, добре, навіть редагувати рядок вище "збагачення при розгоні", в іншому випадку від 1500 до 2000rpm ви знайдете кілька поліпшень.
Потім ви можете спробувати, якщо не достатньо, то ще більше збільшує ці карти, ви можете отримати до 10000, що відповідає 100 мм^3/i
andrew64
29-04-2013, 15:18
ок, спасибі|!!!
якщо подивитися на карту, яку я скачав з автодома б ви сказати свою думку про неї
SandroMarciano
29-04-2013, 16:32
по мені, хто він змінений не знав, що торкнутися, багато карти навіть не знав, що вони були... наприклад, дизельне паливо в замку запалювання, або карт antipattinamento. Нарешті, ми можемо помітити, що карти, які роблять відмінність-ori: "збагачення при розгоні"...
andrew64
29-04-2013, 17:40
дякую, ви мені дали підтвердження
також я думав, що це карта з безліччю помилок і не приймати до уваги
як тільки я підходжу, дам вам знати
вказує, як тільки я підходжу карту, що ти мені порадив, дам вам знати
привіт SandroMarciano,
карту йде диво все ок
велике спасибі l ваш внесок
це і те, що робить фантастичну форум
SandroMarciano
21-05-2013, 13:46
я радий, що ти зміг, як я сказав, було все дуже просто.
Привіт,
Прийшов в цю тему, щоб попросити допомоги, про внесення змін в карту мого ducato 2.8 127, я заявляю, що я абсолютно поста тюнінгу і ці дні я намагався зрозуміти, як працює ecm2001, роблячи доказів зміни файлу орі, що я знайшов у мережі, з єдиною метою-зрозуміти, як це робиться.
В цей момент я хотів запитати поради на тип змін, які потрібно зробити, щоб отримати це: я хочу збільшити крутний момент на низьких обертах, скажімо, від 1100 до 2300 обертів, без збільшення крутного моменту та потужності на обертах-й? високі так як не ніколи не стріляли, двигун більше ці режими (ми говоримо будинки на колесах).
Читаючи різні повідомлення і, зокрема, SandroMarciano я розумію, що повинен втрутитися тільки на карту обмежувачі крутного моменту і карту-прискорювач, але мені порадите підправити значення фіксований відсоток, es20% або збільшити на 20 скажімо, від 1100 до 1700 і потім йти, щоб піднятися, щоб дістатися до нуля% до 2300?
Заздалегідь дякую тих, хто захоче мені допомогти
Я зробив перший тест, змінивши тільки педалі і обмежувачі крутного моменту, хто мені руку?
Мені потрібно принаймні знати, якщо завантаживши його мені шкоди....
Заздалегідь спасибі
В цей момент я не знаю, якщо цікавить хтось, одначе, сьогодні вранці я завантажив першу карту на герцогство і після тестування на дорозі, я зробив деякі зміни, в результаті чого кількість? дизельне паливо впорскується близько 80 мм3, чому? приріст продуктивності був дійсно надто мало, тепер я, здається, вже йдете? краще, двигун відновлює добре вже? 50 год на п'ятій без ривків або вібрацій, і я не бачу диму, вихлопних газів, на даний момент я можу запам'ятати мене цілком влаштовує, навіть якщо необхідно гостями багатьох-й? км, щоб мати точне уявлення, більше того, я хочу виміряти витрату палива для veriicare, що не буде погіршення.
Якщо хтось хоче прокоментувати карту:
Витрата збільшився, і я не поясню, чому, я проїхав 480 км, з яких 430 шосе на швидкості? постійної 100 км / год, встановивши круїз, зрештою реальне споживання ? результат 8,7 км літр проти 9,5, яка проходить з карти " ori в однакових умовах.
Я не поясню цю різницю видно, що кількість? дизельного палива, яке треба вприснути, щоб йти 100 ? звичайно ж, якщо різниця була на шляху в змішаному б трапиться-й? але cos? немає. В цей момент я прошу тих, хто має вже? зробив-й? тести мене який ? сенс цього, що, враховуючи, що я стояв на обмежувач крутного моменту і driver wish, що це дві карти, які впливають тільки на кількість? дизельного палива, а не на авансові платежі,...... І втручання не приносить, звичайно, розтягнути час вприскування, тому що це швидкість? справу? дизельне паливо, впрыснутое ? звичайно, набагато нижче, ніж максимальна карту ori.....
Я просто хочу зрозуміти.....
Що відбувається?